Παράθεση:
Αυξητικη στηθους
Σχόλιο # 1 από ANDREASTHESSALONIKIΓεια σας,
πως λες στη συντροφο σου οτι θες να βαλει-να μεγαλώσει το στηθος της;;με ποιον κομψο τροπο μπορεις να το πεις ωστε να μην νιωσει αυριο μεθαυριο μειονεκτικα, να μην αρχισει χαζες σκεψεις τυπου αα του αρεσουν τα μεγαλα αρα κοιταει γυναικες με μεγαλα ή δεν μ αγαπαει πραγματικα, με θελει αλλα γιατι ηρθε σε μενα και αλλα πολλα...ειναι λετπο το θεμα. Παρακαλώ πολύ για να προλαβω απαντησεις τυπου αφου δεν σε καλυπτε το στηθος της γιατι οπηγες, τι ρηχος π εισαι π θελεις μεγαλο στηθος κ δεν κοιτας τον χαρακτηρα, γιατι οηγες μ αυτην κ φεν επελεξες αλλη και αλλα πολλα ...ας μεινουμε πως θα μπορουσα να το πω ωστε να μην πληγωθει
Δεν ξέρω ακουγεται κάπως.. Αν μου το έλεγαν εμένα..
Εσένα πως θα σου φαινόταν αν σου έλεγε κάποια αγάπη μου κανε κατι εσυ ανάλογο. Δεν αναφέρομαι στο στήθος προφανως.
Νομίζω όταν διαλέγουμε τον συντροφο μας τον διαλέγουμε έτσι όπως είναι δεν προσπαθουμε να τον αλλάξουμε. Δε λέμε να τον γνώρισες 60 κιλά και να έγινε 100 και να μη λες τίποτα αλλά αυτό δεν ξέρω... Κάπως μου φαίνεται.. Θέλω να πω εμένα αν μου το λεγαν η κάτι ανάλογο πχ αγάπη μου τι θα λεγες για κείνο το μποτοξ για το οποίο διάβαζες? Η λίφτινγκ ξέρω γω... Δεν ξέρω πέραν ότι θα αντιδρουσα (καλο κακό εγώ θα αντιδρουσα πάντως) θα αισθάνομουν κι ότι πλεον δε με θέλει έτσι όπως είμαι.
Νομίζω πως το πιο σωστό είναι οι γυναίκες να παίρνουν τις αποφάσεις μόνες τους σε ότι αφορά το σωμα τους, είναι δικό τους. Φυσικά το ίδιο ισχυει κ για τους άνδρες...
Παράθεση:
πως λες στη συντροφο σου οτι θες να βαλει-να μεγαλώσει το στηθος της;;με ποιον κομψο τροπο μπορεις να το πεις ωστε να μην νιωσει αυριο μεθαυριο μειονεκτικα, να μην αρχισει χαζες σκεψεις τυπου αα του αρεσουν τα μεγαλα αρα κοιταει γυναικες με μεγαλα ή δεν μ αγαπαει πραγματικα, με θελει αλλα γιατι ηρθε σε μενα και αλλα πολλα...ειναι λετπο το θεμα.
Σχόλιο # 1 από ANDREASTHESSALONIKI
Της θυμίζεις ότι ήρθε η ώρα να κάνει το εμβόλιο της Pfizer .
Το θέμα είναι να επιλέγουμε την/τον σύντροφό μας όπως ακριβώς είναι και στο χαρακτήρα και εμφανισιακά... Αναφορικά με το θέμα, δε νομίζω ότι το μέγεθος του στήθους παίζει ιδιαίτερο ρόλο εφόσον υπάρχει η κατάλληλη χημεία και περνάς μια χαρά. Εκφράζω καθαρά προσωπική άποψη, καθώς είμαι λάτρης της φυσικής γοητείας!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media