Θεματοθετα να σου πω την εμπειρια μου λιγων χρονων εδω μεσα...
Ολα αυτα που θα αναφερω παρα κατω βαλτα στο μυαλο σου σε αναλογια 7 προς 10 και στα δυο φυλα,για να μην γινω πολυ κακος...
Πιθανοτητες εχεις μονο οταν στο προφιλ σου αναγραφονται τα κατωθι
α)Εισαι δημοσιος υπαλληλος με εισοδημα ανω των εικοσι χιλιαδων ευρω
β)Αν εχεις δικο σου σπιτι και εξοχικο για σκ,η εκδρομες στο Πηλιο...
γ)Αν μπορεις να αναλυσεις τον ΦΡΟΥΝΤ απο το δευτερο μνμ,αφου σου εχουν απαντησει στο πρωτο μνμ,η εστω εναν ΛΙΑΝΤΙΝΗ...
δ)Να γνωριζεις ανα πασα στιγμη ποτε ειναι Αναδρομος ο Ερμης...
Καθοτι αυτο που κρυβουν στα ποδια τους δεν θα το βρεις πουθενα...παμε ομως και στα δικα μας...
Οταν υπαρχουν πολλοι ανδρες χλειμιντζουρες στην ιδια αναλογια ας πουμε
που ταζουν λαγους με πετραχιλια,σκ γεματα εκπληξεις,κοκκινα τριανταφυλλα,δηλωνουν γιατροι
πανεπιστημιακοι,κλπ κλπ κλπ εμ πως να μην την ψωνισουν και οι αλλες,και οι οποιοι
εχουν κανει φιλες οτι θηλυκο κυκλοφορει απο 18 εως 80 χρονων.
Επισης δηλωνουν 10 χρονια νεωτεροι/ες και οταν φτανει η στιγμη να βρεθειτε σου ξεφουρνιζουν "α να σου πω κατι, δεν ξερω πως το σαιτ το εκανε αυτο αλλα ειμαι 10 χρονια μεγαλυτερος/η..."
Και κανεις δεν σκεφτεται οτι ολοι ειναι στο ιδιο σαιτ γνωριμιων
Λοιπον στο δια ταυτα ειναι θεμα τυχης και συγκυριων να πεσεις στην περιπτωση που θα βρεις μια κοπελλα που η συναισθηματικη σας κατασταση την στιγμη εκεινη θα συγκλινει και θα βρεθειτε και εξω απο το σαιτ...
Στο λεω αυτο γιατι μου εχει συμβει να πεσω στις 3 γυναικες απο τις 10 που ειναι διαφορετικες...
Αντε καλη τυχη ,φιλικα διακειμενος προς ολο τον κοσμο...
ΥΓ.Θα ξαναμιλησω τον Μαρτιο καθοτι ξεπερασα το οριο των 3 μηνυματων που εχω για αυτο τον μηνα
Αν πεις κανα τετοιο, θα σηκωσουνε θεμα στο φορουμ οτι κινδυνευει απο σοβαρη ψυχικη νοσο ενας συνανθρωπος μας, για να σε στειλουνε στο προσωπικο τους ιατρο, να σε καμει "καλα"...
Οπως εκαμε και τις ιδιες...
Καταλαβατε?...
Παράθεση:
σκεφτομαι
Σχόλιο # 20 από kostas232να σου στειλω μηνυμα για να συζητησουμε την κοπερνίκεια επανάστασή" ή στροφή και πως επηρεασε αυτο την κοινωνια αλλα δεν ξερω αν το επιπεδο ειναι τετοιο καταλαβαινεις...
ολες εδω ???
Κολοκυθια τρομπετα - curcubita moschata . . . . . .
Μπορεί όπως λες να έχει το ενδιαφέρον του το chat...AAαλλα έχω ελειψη χρόνου... διότι εργαζομαι από το πρωί μέχρι το μεσημέρι...όταν γυρίζω ασχολούμαι για λίγο με το forum..και από τις 8 το βράδυ προτιμώ να χαλαρώσω διαβαζοντας ένα βιβλίο... αργότερα μπορεί να ασχοληθώ..ποτε δεν λέω ποτε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Kristina_Το chat ειναι πιο ...περιπλοκο
τι να σου κανει μια φορα βρε γωγω? Θελει χρονο για να καταλαβεις τι παιζει...παντως το χει το ενδιαφερον του
Οκ γωγω μπορει να το δει κανεις και ως μια ευκαιρια για κοινωνικοανθρωπολογικη μελετη
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από gogo6960Μπορεί όπως λες να έχει το ενδιαφέρον του το chat...AAαλλα έχω ελειψη χρόνου... διότι εργαζομαι από το πρωί μέχρι το μεσημέρι...όταν γυρίζω ασχολούμαι για λίγο με το forum..και από τις 8 το βράδυ προτιμώ να χαλαρώσω διαβαζοντας ένα βιβλίο... αργότερα μπορεί να ασχοληθώ..ποτε δεν λέω ποτε...
Για πε τζοτζο μηπως μπορουμε να σε βοηθησουμε βρε
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από giorgos170
άσε με , να 'πα να λύσω, την άσκηση ...,
από παρμενίων, να 'πα να γίνει ελευθερία ...::,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από Kristina_Για πε τζοτζο μηπως μπορουμε να σε βοηθησουμε βρε
26-29-31 πολυ πικραμενο σε βλεπω στα τοσα χρονια που λες οτι εισαι εδω. εισαι υπερβολικος ή εχεις παιχνιδιαρικη διαθεση και εσυ. μαλλον χρειαζομαστε ενα ψυχολογο στη σελιδα να λεμε τι νιωθουμε και να μας βοηθα.
Δηλαδη..
Μεταξύ Κοπέρνικου και καλημερας δεν υπάρχει κάτι άλλο προς συζήτηση?
Ωραία που τα λέτε...
Αλεζαντρα,μάλλον δεν κατάλαβαν
Παράθεση:
σκεφτομαι
Σχόλιο # 20 από kostas232να σου στειλω μηνυμα για να συζητησουμε την κοπερνίκεια επανάστασή" ή στροφή και πως επηρεασε αυτο την κοινωνια αλλα δεν ξερω αν το επιπεδο ειναι τετοιο καταλαβαινεις...
ολες εδω ???
Να λετε κατι που καταλαβαινουμε βρε κουτα...
Α τετοια ασκηση?...δεν το χω ...βγαλτα περα μονος σου
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από giorgos170από παρμενίων, να 'πα να γίνει ελευθερία ...::,,
Πολυ... πικρα διακρινω...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media