Σας αρέσουν καθόλου τα adult cartoons τύπου family guy ,rick and morty κλπ;;Σε κάθε λεπτό ,κλαίω από τα γέλια με τα σκηνικά που εκτυλισσονται
Μην κλαις ρε φιλε...καμει ρυτιδες...
Βλέπω Simsons και Family guy και μ΄αρέσουν πολύ. Νομίζω είναι το χιούμορ της γενιάς μας (Boomer)
Επίσης ξέρω νεαρούς που βλέπουν μανιωδώς γιαπωνέζικα Animations. Προσπάθησα και γω να δω, αλλά δεεε γινόταν. Ήταν πολύ καταθληπτικά, με υποθέσεις σε παράλληλο σύμπαν, ψυχοπλακωτικά και σε έβαζαν σε μεγάλες σκέψεις, πράμα που ως γνωστό δεν το συνηθίζω.
Αυτό επίσης που συχαίνομαι είναι το Futurama
Και ο Μπαρμπα Μπριλιος...περναει κρυφα νοηματα για τεχνολογιες κινητηρων βαλλιστικων πυραβλων...
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Paralia48)Επίσης ξέρω νεαρούς που βλέπουν μανιωδώς γιαπωνέζικα Animations. Προσπάθησα και γω να δω, αλλά δεεε γινόταν. Ήταν πολύ καταθληπτικά, με υποθέσεις σε παράλληλο σύμπαν, ψυχοπλακωτικά και σε έβαζαν σε μεγάλες σκέψεις, πράμα που ως γνωστό δεν το συνηθίζω.
Τα γιαπωνεζικα ανιμε προερχονται επι το πλειστον απο τα γιαπωνεζικα μανγκα. ...
Μη τα συγκρινουμε με τα δυτικα καρτουν κλπ...καμια σχεση...ειναι κλασεις ανωτερα...
και οτι σε βαζουν σε σκεψεις ειναι και η μαγεια τους αν θες...
εμεις σκεφτομαστε πιο συνθετα...
εκεινα σου δειχνουν ενα πιο απλοικο τροπο σκεψης αλλα ουσιαστικο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Mindthegap-
Τα γιαπωνεζικα ανιμε προερχονται επι το πλειστον απο τα γιαπωνεζικα μανγκα. ...
Μη τα συγκρινουμε με τα δυτικα καρτουν κλπ...καμια σχεση...ειναι κλασεις ανωτερα...
και οτι σε βαζουν σε σκεψεις ειναι και η μαγεια τους αν θες...
εμεις σκεφτομαστε πιο συνθετα...
εκεινα σου δειχνουν ενα πιο απλοικο τροπο σκεψης αλλα ουσιαστικο...
Μάιντ, είσαι κι εσύ φαν αυτών των γιαπωνέζικων;
Λένε, πως για αν τα αγαπάς, είσαι πολύ ιδιαίτερος ανθρωπος!
Υπάρχουν ομαδες στο διαδίκτυο, που ασχολούνται μόνο μ αυτά. Όχι φβ και τέτοια βαρετά. Σελίδες μόνο για φανς των γιαπωνέζικων άνιμις, μάνγκα όπως τα λες. Και συμμετεχουν φανατικοί του είδους
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από EnikosΚαι ο Μπαρμπα Μπριλιος...περναει κρυφα νοηματα για τεχνολογιες κινητηρων βαλλιστικων πυραβλων...
Εννοείς το Μπαρμπα Μπρίλιο, που είχε ένα γάλλο πολύ μεγάλο
και το νε τάιζε, μέλι και ταχίνι, για να τον παχύνει
ψωμί κι αλάτι για να κάνει πλάτη,
ψωμί κι αγγούρι για να κάνει μούρη
και κάποια μέρα με δίχως ήλιο, ο γάλος έφαγε το Μπάρμπα Μπρίλιο
Για βαλλιστικούς πυράβλους, πού λέει; Ή εννοείς άλλον Μπρίλιο;
Μάλλον για τη θρεπτική αξία του ταχινιού, του αγγουριού και του αλατιού
σουηδό είχε
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Paralia48
Οχι...τον αλλο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Paralia48
και το νε τάιζε, μέλι και ταχίνι, για να τον παχύνει
ψωμί κι αλάτι για να κάνει πλάτη,
ψωμί κι αγγούρι για να κάνει μούρη
και κάποια μέρα με δίχως ήλιο, ο γάλος έφαγε το Μπάρμπα Μπρίλιο
Για βαλλιστικούς πυράβλους, πού λέει; Ή εννοείς άλλον Μπρίλιο;
Μάλλον για τη θρεπτική αξία του ταχινιού, του αγγουριού και του αλατιού
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από EnikosΟχι...τον αλλο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από EnikosΟχι...τον αλλο...
Έλιωσα!
Μωρέ, καρτούν είμαστε από μόνοι μας εμείς!. Adult δεν ξέρω αν είμαστε! Εγώ σίγουρα όχι !
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από Paralia48
. Adult δεν ξέρω αν είμαστε! Εγώ σίγουρα όχι !
Mην το πεις του Λιγνάδη μόνο ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από hornet19
Mην το πεις του Λιγνάδη μόνο ..
...
Ξέρω να λέω ΟΧΙ.
Έπειτα δε θέλω να κάνω καρριέρα στο θέατρο
Αλλά καλή παρατήρηση
Υ.Γ Παιδιά, με την ευκαιρία, μαθετε στα παιδιά σας να λένε ΟΧΙ, ειλικρινά. Αυτοι οι μύθοι περί υπάκουων παιδιών, όπως ξέρετε, έχουν πεθάνει προ πολλού. Οι μύθοι περί εχεμύθειας επίσης έχουν πεθάνει. Στη δευτέρα δημοτικού και μόλις τα παιδιά έμαθαν να διαβάζουν, τους μοίρασαν ένα φυλλάδιο στο σχολείο με τίτλο στο περίπου <<όταν δε θέλω, λέω όχι>>. Εκεί διαχωρίζει περιπτώσεις, πχ όταν πονάω και πάω στο γιατρό και θέλω να γίνω καλά, βγάζω όσα ρούχα ζητησει. Όταν δε θέλω, ακόμα και οι γονείς μου, να το ζητήσουν, λέω Οχι και το όχι σημαίνει όχι. Σκέφτομαι, τελικά το όχι είναι πιο σημαντικό από το ναι. Επίσης τα άτακτα, ατίθασα, απειθάρχητα παιδιά, έχουν περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσουν
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media