Πως γινονται τα παιδια μαμα? Γιατι Ο αη βασιλης κατεβαινει απο την καμιναδα? Γιατι δεν χτυπαει απλως την πορτα? Ε ρε κοσμος που ψηφιζει κιολας.
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από alexia01
archagellos το ξέρω ότι εγώ φταίω. Με τον εαυτό μου είμαι θυμωμένη. Του έδωσα το ελεύθερο να κάνει ότι θέλει. Δεν θέλω να καταλήξει δυστυχισμένος, εννοείται πως όχι, απλά θα ήθελα κάποια στιγμή να καταλαβει πόσο λάθος έκανε με εμένα.
''Δεν τον θέλω πίσω δεν πιστεύω ότι θα είναι ποτέ πιστός σε καμία γυναίκα, γενικά είναι πολύ εγωιστής με ανασφάλειες και αγαπά πάρα πολύ τον εαυτό του.''
...
αυτό με τις μεταξωτές κορδέλες θα το ξέρεις βέβαια, αλλά οι απατεώνες έτσι λειτουργούν..
παριστάνοντας το θύμα και το καλό παιδί - με τα μπλα-μπλα τους και πως πάντα οι άλλοι τους φταίνε - αφήνουν πίσω τους νέα θύματα απο ανυποψίαστους...
κάνεις λάθος πως θα καταλάβει ποτέ ''το λάθος του'' που έκανε σ' εσένα, γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι στερημένοι και απο συνείδηση, εκτός που είναι εγωιστές, και - απο περισσεύματα ανασφάλειας, ζέχνουν, αν και πολύ καλά έχουν μάθει να την κρύβουν με άλλες απατεωνιές...
δεν αναφέρεις πόσον καιρό ήσασταν ..μαζί.
πάντως, αυτός δεν ήταν μαζί σου ή ήταν, για όσο έβρισκε έδαφος για κατανόηση, συμπαράσταση, συμφωνία στα μπλα-μπλα του και μόνο, μέχρι να καταλάβεις τι σου γίνεται και πως ήταν απλά, μπλα-μπλα...
μην περιμένεις να καταλάβει πως μέσα σου φύτεψες έναν ωραίο κήπο απο λουλούδια - εξ' αίτιας του - και πως μετά, με την συμπεριφορά του, σαν να μπήκε μέσα με τα λερωμένα του παπούτσια και τον κατέστρεψε με την αχρεία του...
παρόλο που έχει μάθει τον χάρτη της ψυχής σου και τους δρόμους προς τις πληγές σου, πατάει επάνω και μέσα τους..
αυτό σε πονάει, αυτό σε πληγώνει και όχι, πως θα ζήσει με την άλλη..
και με την άλλη, το ίδιο θα κάνει, και με την κάθε άλλη..
γιατί κάνεις λάθος και σ' αυτό - είπες, πως αγαπάει πολύ τον εαυτό του.
οχι, αυτοί οι άνθρωποι θέλουν μόνο να τους αγαπούν, δεν αγαπάνε τους άλλους, ούτε το ίδιο τους είναι, και όπως πιο πάνω είπε ο Μιλτος - έχουν στερημένα παιδικά χρόνια, και απο αγάπη.
ένα να ξέρεις..
ο καθένας που σε πονάει, είναι μικρός για την αγάπη σου.
και μην στεναχωριέσαι, μέσα σου ξανά θα έχει όμορφο κήπο.
επειδή το έδαφος μέσα σου πατήθηκε, εσύ θα το οργώσεις!
αυτό είναι ευλογία για νεα λουλούδια, πιο πολλά απο πριν, ακόμη και πιο όμορφα..
μόνο να προσέχεις απο 'δω και πέρα, ποιον βάζεις να τα φυτέψει μαζί σου και, αν θα τα φροντίζει το ίδιο με εσένα.. παρ' το ως μάθημα ζωής
ίσως είναι δυσνόητα όσα σου έγραψα. Περιληπτικά λοιπόν : Εστίασε λίγο σε σένα και στο τι κάνεις για τον εαυτό σου Μέχρι στιγμής το μόνο που βλέπω είναι πως ψάχνεις να βρεις κάποιου είδους διαβεβαίωση , πως επειδή σε αδίκησε/αδικήθηκες κάποιος άλλος -έστω η ίδια η ζωή- θα του το ξεπληρώσει. Φύγε απ αυτόν τον φαύλο κύκλο Η ζωή σου αναλώνεται σ ένα διαρκές παράπονο και σε μια διαρκή επιθυμία επιβεβαίωσης πως θα "πληρώσει" χωρίς να έχεις συνειδητοποιήσει πως η μόνη που "πληρώνει" αυτή τη στιγμή είσαι εσύ , ξοδεύοντας πολύτιμο χρόνο απ τη ζωή σου
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από alexia01Persefoni πάντα πίστευα πως ότι δίνει παίρνεις και τουλάχιστον μέχρι τώρα το έβλεπα να συμβαίνει. Σίγουρα έχει βέβαια μεγάλη σημασία και το πως αντιδράμε στα πράγματα. Αν πχ εγώ δεν ήμουν τόσο ηλίθια θα είχα φύγει εδώ και καιρό αλλά το ότι εγώ φταίω σε ένα μεγάλο βαθμό σίγουρα δεν αναιρεί το γεγονός ότι αυτός εκμεταλλεύτηκε την αγάπη που του είχα για να περνά καλά ενώ ήξερε ότι με πληγώνει. Δεν πιστεύω ότι επειδή τα έκανε αυτά σε εμένα θα βρεθεί κάποια να του κάνει τα ίδια και δεν το θέλω κιόλας. Δεν θέλω να νιώσει αυτό το πόνο που νιώθω. Αλλά πιστεύω ΄ότι κάπως θα του επιστραφεί όλο αυτό.. είτε σε μια στραβή που θα του τύχει και δεν θα λάβει όση αγάπη και υποστήριξη έπαιρνε από εμένα είτε με τύψεις που μπορεί κάποια στιγμή να νιώσει είτε δεν ξέρω και εγώ με τι άλλο...
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και εγώ το ίδιο μου εύχομαιΝα είσαι καλά!
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από DonHuanDelSalsaΠως γινονται τα παιδια μαμα? Γιατι Ο αη βασιλης κατεβαινει απο την καμιναδα? Γιατι δεν χτυπαει απλως την πορτα? Ε ρε κοσμος που ψηφιζει κιολας.
αληθεια τωρα εχεις τετοιες αποριες? ή εχεις τη λυση σε αυτες. αν τις εχεις πεσμου και μενα που εχω παρομοιες σκεψεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από DonHuanDelSalsaΠως γινονται τα παιδια μαμα? Γιατι Ο αη βασιλης κατεβαινει απο την καμιναδα? Γιατι δεν χτυπαει απλως την πορτα? Ε ρε κοσμος που ψηφιζει κιολας.
Τις ειχα οταν ημουν 5-6 ετων βασικα. Μετα εμαθα οτι τα μωρα τα φερνει ο πελαργος και ο αη βασιλης δεν μπαινει απο την πορτα γιατι δουλευει νυχτα και δεν θελει να χτυπησει το κουδουνι και να ξυπναει τον κοσμο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από Mathusalasαληθεια τωρα εχεις τετοιες αποριες? ή εχεις τη λυση σε αυτες. αν τις εχεις πεσμου και μενα που εχω παρομοιες σκεψεις
Ψιτ...ενα φρεσκο νεο...
Το κάνει για να μη μας ξυπνήσει, από ευγένεια ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από la-mer
Γιες ιντεεδ...
μιλατε στην Αγρια του νομου Μαγνησιας?.. trust me, so what, good luck! κλπ??
μωρε μπραβο εξελιξη!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από Mrs_always_right
Δεν οφελει να αυτομαστιγωνεσαι..το ήθελες,το έκανες οκ...μη στεναχωριέσαι πλέον...Όλα είναι κύκλος...Όταν σε ξαναθυμηθει σε παρακαλώ για το καλό σου κρατά κλειστή την πόρτα...ολα θα πανε μια χαρά!!Πίστεψέ το και θα το δεις!trust me κορίτσι μου...
στα social media