Επετεύχθη το ποθούμενο. Κουβεντιάσαμε και το πρόβλημα μας είναι η κούραση από την καθημερινότητα, και τι καθημερινότητα με τα μέτρα για τον κορόνα. Γράφω "μας" γιατί δεν έπαψα ποτέ να θεωρώ πως είμαστε ένα. Ξέρω ο δρόμος θα είναι μακρύς αλλά τώρα ξέρω προς τα πού να κινηθώ. Ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή, ιδίως αυτούς που νόμισαν ότι ψάχνω για γκόμενά καθώς επιβεβαίωσα, τουλάχιστον στον εαυτό, μου ότι δεν το κάνω.
Πιθανές λύσεις σκεφτήκατε?
Ποιες είναι ,μιας που τέθηκε το θέμα και θα μείνει ούτως ή άλλως για να διαβαστεί μελλοντικά και από κάποιους που θα έχουν παρόμοιο πρόβλημα
Παράθεση:
Σχόλιο # 61 από RoryG80Επετεύχθη το ποθούμενο. Κουβεντιάσαμε και το πρόβλημα μας είναι η κούραση από την καθημερινότητα, και τι καθημερινότητα με τα μέτρα για τον κορόνα. Γράφω "μας" γιατί δεν έπαψα ποτέ να θεωρώ πως είμαστε ένα. Ξέρω ο δρόμος θα είναι μακρύς αλλά τώρα ξέρω προς τα πού να κινηθώ. Ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή, ιδίως αυτούς που νόμισαν ότι ψάχνω για γκόμενά καθώς επιβεβαίωσα, τουλάχιστον στον εαυτό, μου ότι δεν το κάνω.
Αν μη τι άλλο σού έφερε τύχη η συμμετοχή στο φόρουμ τού σχέσεις...
Από εκεί πού 2 χρόνια δεν άκουγε κουβέντα (ο κοβιντ προχτές έκλεισε χρόνο)πού δεν υπήρχε σεξ εδώ και δύο χρόνια και όλα τα υπόλοιπα που τής καταλογιζες βρέθηκε να σού μιλήσει και να τα λύσετε όλα...
Ειλικρινά Καλή συνέχεια στην ζωή σας, και σε σένα Καλή αρχή στην συμμετοχή σου στο φόρουμ πλέον...
Ρομποτικη κυβιστηση...
Η έλλειψη ερωτικών απογοητεύσεων σας κάνει να μην εκτιμάτε το ταίρι σας δηλαδή;
Αυτό το πιστεύετε για εσάς η για την σύζυγό σας
Παράθεση:
Βοήθεια. Ζητείται εμπειρία για διάσωση γάμου.Καλησπέρα σε όλους.Να σας βάλω πρώτα στο πλαίσιο. Παιδικός έρωτας, πρώτη μου, πρώτος της, 24 χρόνια μαζί, πιστοί, με δύο τέρατα 17 και 11. Διαχρονικά, παραπάνω από εμφανίσιμοι και οι δύο, χωρίς σοβαρά οικονομικά προβλήματα ακόμη και σήμερα, αυτοδημιούργητοι, μας χρωστάνε δεν χρωστάμε. Μοιάζει παραμυθένια ιστορία αλλά η απουσία εμπειριών από άλλους συντρόφους έχει δημιουργήσει προβλήματα που σχετίζονται με μη εξέλιξη της προσωπικότητας μέσω ενδεχόμενων ερωτικών απογοητεύσεων. Εγώ ανοιχτό βιβλίο, να συζητήσω τα πάντα, έχω ζήσει πάρα πολλά και δεν με εκπλήσει τίποτα από κανέναν. Ότι καλό και ότι κακό χωράει το ανθρώπινο μυαλό το κατανοώ και το σέβομαι. Αυτή κλειστή, γκρινιάρα, ισοπεδωτική, και με μεγάλη ανασφάλεια όσον αφορά το σώμα της χωρίς κανέναν λόγο. Πριν από 3 χρόνια περίπου κάτι άλλαξε. Έπαψε να με ζηλεύει (μεγάλος μπελάς για όσα χρόνια είμαστε μαζί) και άρχισε να με κατηγορεί για πράγματα που δεν συνέβησαν ποτέ, πχ με είπες άχρηστη τότε, ενώ απλά της έκανα μια παρατήρηση πάνω στη δουλειά (οικογενειακή επιχείρηση εστίασης) ή με είπες χαζή ενώ αυτό που είπα ήταν πχ "δεν καταλαβαίνεις ότι με αυτό που κάνεις θα συμβεί αυτό". Κατανοητό πως θα έρθει κούραση μετά από τόσα χρόνια, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι πως δεν μου μιλάει πια και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό. Καταλαβαίνει τα λάθη της, καταλαβαίνει πως δεν είμαι επικριτικός, έχω κάνει και εγώ λάθη και έγινα καλύτερος από αυτά. Δεν μπορεί να μου μιλήσει, δεν με αφήνει να την πλησιάσω ούτε με λόγια που ξέρει πως όσο γλυκανάταλατα και να ακούγονται είναι αληθινά. Καλά, όσον αφορά το σεξ, έχω βγάλει κάλους λες και βαράω γκασμά. Αν κάποια-κάποιος έχει περάσει τέτοια φάση στην ζωή της-του, παρακαλώ βοηθήστε με με την εμπειρία σας. Μια ματιά στο προφίλ μου θα σας δώσει μια καλή εικόνα του τι τύπος είμαι και είμαι διαθέσιμος για "ανάκριση" για όποιον θέλει, μήπως κάνω κάπου εγώ λάθος. Είναι τα 40 ζόρικη ηλικία και για τους άνδρες και για τις γυναίκες, αλλά εγώ πάω για χωρισμό χωρίς να ξέρω καν το γιατί. Ξέρω πως ο κερατάς το μαθένει τελευταίος αλλά δεν είναι αυτή η περίπτωση. Βέβαια δεν μπορώ να αποκλείσω την περίπτωση "συναισθηματικού" κερατώματος, αλλά και αυτό λίγο χλωμό.
Σχόλιο # 1 από RoryG80
Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους συμμετάσχουν στην συζήτηση για να μην το κάνω στον καθένα ξεχωριστά και κουράσω.
Γιατί μωρέ Κωστή,εσύ δηλαδή δεν έχεις διαβάσει (ή ξαναδιαβάσει γτι δεν ξέρω πόσο παλιός είσαι) παλιά θέματα,μόνο τα καινούρια διαβάζεις ?
Έχω διαβάσει αρκετά,ειδικά όταν πρωτογραφτηκα και για έναν καλό λόγο,κάποιοι έγραφαν πολύ όμορφα,έφυγαν όμως.
Παράθεση:
δηλαδηκαποιοι μελλοντικα πουε ουν το ιδιο προβλημα μπαινουν στο φορουμ και ψαχνουν να βρουν απαντησεις??...
Σχόλιο # 65 από kostas232
ευτυχως σιδερωσα χθες και δεν τα εχω σημερα.. πιασε μια χορτα να δουεμ τι θα κανουμε
Γι αυτο και ο Στηβεν Χοκινγκ, πρεπει να μπει στο νηπιαγωγειο...
και επειδη πρπει να γραψω κατι διοτι δεν θα παρει ενα σκετο οχι σαν απαντηση ( δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτο ) θα ξαναπω οχι... ενα και εφοσον εχω θεμετα θα βρω τον κολλητο μου την κολλητημου ανθρωπους που εμπιστευομαι και θα κατσω να το συζητησω... να μπω να γραψω σε ενα φορουμ το θεωρω χαζο.. για μενα μιλαω για τους φιλους /φιλες που γραφουν δεν τους κρινω... καλα κανουν εαν αυτο ψαχνουν...
δηλαδη εσυ τωρα το θεωρεις σωστο να μπεις στο φορουμ κα ν α ανατρεξεις σε παλια θεματα που ουτε καν ξερεις ποια ειναι να βρεις απαντησεις σε ενα θεμα που ταιριαζει με αυτο???
Παράθεση:
Σχόλιο # 67 από alisidaΓιατί μωρέ Κωστή,εσύ δηλαδή δεν έχεις διαβάσει (ή ξαναδιαβάσει γτι δεν ξέρω πόσο παλιός είσαι) παλιά θέματα,μόνο τα καινούρια διαβάζεις ?
Έχω διαβάσει αρκετά,ειδικά όταν πρωτογραφτηκα και για έναν καλό λόγο,κάποιοι έγραφαν πολύ όμορφα,έφυγαν όμως.
Παράθεση:
οχι
Σχόλιο # 69 από kostas232και επειδη πρπει να γραψω κατι διοτι δεν θα παρει ενα σκετο οχι σαν απαντηση ( δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτο ) θα ξαναπω οχι... ενα και εφοσον εχω θεμετα θα βρω τον κολλητο μου την κολλητημου ανθρωπους που εμπιστευομαι και θα κατσω να το συζητησω... να μπω να γραψω σε ενα φορουμ το θεωρω χαζο.. για μενα μιλαω για τους φιλους /φιλες που γραφουν δεν τους κρινω... καλα κανουν εαν αυτο ψαχνουν...
δηλαδη εσυ τωρα το θεωρεις σωστο να μπεις στο φορουμ κα ν α ανατρεξεις σε παλια θεματα που ουτε καν ξερεις ποια ειναι να βρεις απαντησεις σε ενα θεμα που ταιριαζει με αυτο???
καποια μερα, αν μπω στο προφιλ σου, θα ειναι για τα θεματα που εβαλες εδω προς συζητηση..
δεν θυμαμαι πότε και περι τινος προκειται, αλλα βλεπω εχεις 3..
Θα μας τρελάνεις,τι εννοείς να μπεις να γράψεις το θεωρείς χαζο..
Τι κάνεις τόσο καιρό,δεν γράφεις ?
Αν δεν πιστεύεις στην ιδέα γτι απαντάς σε θέματα
Παράθεση:
οχι
Σχόλιο # 69 από kostas232και επειδη πρπει να γραψω κατι διοτι δεν θα παρει ενα σκετο οχι σαν απαντηση ( δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτο ) θα ξαναπω οχι... ενα και εφοσον εχω θεμετα θα βρω τον κολλητο μου την κολλητημου ανθρωπους που εμπιστευομαι και θα κατσω να το συζητησω... να μπω να γραψω σε ενα φορουμ το θεωρω χαζο.. για μενα μιλαω για τους φιλους /φιλες που γραφουν δεν τους κρινω... καλα κανουν εαν αυτο ψαχνουν...
πες οτι μου κανεις πλακα... σε παρακαλω δηλαδη.. καλα δεν καταλαβες τι εγραψα?
μπες να δεις τι θεματα ανεβασα... εγω παντως γελασα δεν ξερω για το χιουμορακι το δικο σς σε τι φαση ειναι
Παράθεση:
Σχόλιο # 70 από Francesca_
καποια μερα, αν μπω στο προφιλ σου, θα ειναι για τα θεματα που εβαλες εδω προς συζητηση..
δεν θυμαμαι πότε και περι τινος προκειται, αλλα βλεπω εχεις 3..
Ειλικρινά,δεν κάνω πλάκα.
Γράφεις : ""να μπω να γραψω σε ενα φορουμ το θεωρω χαζο""
Αυτό δε σημαίνει και ότι βάσει της θεωρίας σου δεν θα έπρεπε να γράφεις ?
Δεν σε γνωρίζω σαν άνθρωπο ούτε και το πνεύμα σου(αν και εφόσον γράφεις με τέτοιο) μπορώ να γνωρίζω και εκ τούτου,παίρνω τοις μετρητοίς ο,τι γράφεις.
Εξάλλου πάντα μπορείς να διευκρινίσεις αν κάτι δεν κατάλαβα.
Παράθεση:
ρε συ αλυσιδα
Σχόλιο # 72 από kostas232πες οτι μου κανεις πλακα... σε παρακαλω δηλαδη.. καλα δεν καταλαβες τι εγραψα?
Παράθεση:
ναι φρατζεσκα
Σχόλιο # 73 από kostas232μπες να δεις τι θεματα ανεβασα... εγω παντως γελασα δεν ξερω για το χιουμορακι το δικο σς σε τι φαση ειναι
μια χαρα φαση ειναι, θα πιασω σε λιγο τον ''γερο τον 60 -αρη'' που νομιζει πως ξερει πού χειμωνιαζουν οι αρκουδες και παει να τους πειραζει
. . . . . . . . . . . .
στα social media