ε καλα μη τραλαθουμε τωρα για τα πνευματικα δικαιωματα. τα πιο πολλα καταπατουνται οταν γινεται για εμπορικη εκμεταλευση και κερδος. το βασικο ειναι να αναφερεις σωστα ποιος ειπε και τι. και στις διπλωματικες αναφερεις και τη πηγη.
Παράθεση:
Σχόλιο # 144 από HeptamerΑν δεν εχει σημασια ποιος ειπε τι, τοτε
Η καταργουμε γενικα τις πηγες η τις τιμουμε παντα και παντου. Οχι μονο οπου βολευει (την αγνοια ή την ξερολιαση μας).
- Τι τα εχουμε και τα προστατευουμε τα πνευματικα δικαιωματα
- Ποιος ο λογος τα αποφθεγματα να απαντωνται / καταγραφονται - μαζι με τα ονοματα των δημιουργων;
Παράθεση:
Σχόλιο # 156 από alisidaΝαι,
Με θεωρώ ένα καλό και ευγενικό πνεύμα χωρίς κακία μέσα μου.
Εσύ πώς σε θεωρείς ?
ε, αλλο αυτο και αλλο, οταν σε θεωρεις απ' τα ...μεγαλα πνευματα
εγω δεν παινεψα τον εαυτο μου στα υψη, δεν προκαλεσα, για να αλλαξω/φορτωσω μετα την ευθινη για την αρλουμπα που ξεστομησα, σε αλλους.. ρωτωντας τους να χαρακτηρισουν και οι ιδιοι τον εαυτο τους..
ετσι, καλο μου κοριτσι?
Εσύ πώς σε θεωρείς ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 162 από Francesca_
ε, αλλο αυτο και αλλο, οταν σε θεωρεις απ' τα ...μεγαλα πνευματα
εγω δεν παινεψα τον εαυτο μου στα υψη, δεν προκαλεσα, για να αλλαξω/φορτωσω μετα την ευθινη για την αρλουμπα που ξεστομησα, σε αλλους.. ρωτωντας τους να χαρακτηρισουν και οι ιδιοι τον εαυτο τους..
ετσι, καλο μου κοριτσι?
Παράθεση:
Σχόλιο # 163 από alisidaΕσύ πώς σε θεωρείς ?
εναν ανθρωπο και με τα καλα του, και με τα κακα του.. δεν φοβαμαι να τσαλακοσω την εικονα μου και να παριστανω την ευγενικη και την καλη σε οσους δεν με ξερουν.. και σε οσους δεν μου φερονται καλα..
γιατι, οπως ξερουμε, καποιες/καποιοι τρεμουν μονο με την ιδεα αυτη, γιατι στην πραγματικοτιτα, ειναι αλλοι, και οχι αυτο που δειχνουν, οσο και οπως να θεωρουνται πως ειναι..
1)Ποιοί τρέμουν στην ιδέα αυτή ?
2)Ποιοι είναι στην πραγματικότητα?
3)Εξήγησε αυτό που λες με αποδείξεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 164 από Francesca_
γιατι, οπως ξερουμε, καποιες/καποιοι τρεμουν μονο με την ιδεα αυτη, γιατι στην πραγματικοτιτα, ειναι αλλοι, και οχι αυτο που δειχνουν, οσο και οπως να θεωρουνται πως ειναι..
Το Λαγονησι ειναι...πασο...
Η αγαπημενη του Ταρζαν λεγεται τσιτα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 165 από alisida1)Ποιοί τρέμουν στην ιδέα αυτή ?
2)Ποιοι είναι στην πραγματικότητα?
3)Εξήγησε αυτό που λες με αποδείξεις
1. τα
2. ''μεγαλα''
3. πνευματα
Σαφέστατα... ασαφής απάντηση
Παράθεση:
Σχόλιο # 167 από Francesca_
1. τα
2. ''μεγαλα''
3. πνευματα
Το εχω συναντησει αυτο σε μια παραλλαγή.
Το κακο μεγαλώνει / πολλαπλασιαζεται / κερδίζει συνεχως, επειδη οι καλοι δεν αντιστεκονται.
Παράθεση:
Σχόλιο # 160 από MathusalasΑπαραδεκτη σιωπη των ανθρωπων .ΤΕΛΕΙΑ διαπιστωση. θλιβομαι στη σκεψη αυτη
ειναι ο τζοτζος και ο νικολας!!! που ειναι ο βαγκνερ και ο πουτσινι!!!
με λεν αρτεμη!!!
https://www.youtube.com/watch?v=lYGKztJa0d4
Παράθεση:
Σχόλιο # 151 από Francesca_
ο νομος του μερφι
ορθγραφικα
ο δαιμων του πληκτρολογίου...
---
Το ποιος εχει την πατροτητα του σ-χεσει (Σαμ ή αλισίδα) δε δυναμαι να το γνωριζω. Επειδή οι προσωπικες λεξιπλασίες δεν πατεντάρονται, ουτε πρωτοκολλούνται, υποθετω πως όποιος τις χρησιμοποιει ειτε ειναι ο ίδιος ο "λογοπλάστης"", ειτε απλα καποιος που τον δανείζεται. Δεδομενου οτι ολοι e-μεις δεν ειμαστε Βολταίροι, μα Βολτέροι (εκ του βόλτα), λίγη μαλλον σημασια εχει ποιος πρωτόπε τί. Τα credits μεταξύ τυχαίων (και) άσημων - όπως και η όποια διεκδίκηση πατρότητας -, ειναι προαιρετικά, γιατι δεν καταγράφονται ως (αποφθεγματική) γνώση για το μελλον.
Κι εγω, ισχυρίζομαι (με τη δεουσα επιφύλαξη, καθότι η μνήμη ειναι ύπουλη ) πως πριν πολλά χρόνια πρώτος εισήγαγα στο Σχεσεις τη χρήση του e-.
Aλλά ουδέποτε με είδα Βολταίρο ή Einstein...δεν ενοχλήθηκα ποτέ που το ειδα να αναπαραγεται / διαδίδεται, διχως αναφορά πηγής - το αντιθετο μαλιστα, με χαροποίησε , γιατι σαφεστατα δε με ενδιαφερε(ι)να σοφιστήσω. Εχω παρατηρήσει δε, - διχως καμμια διαθεση κομπασμού - καποιες φορες στο Σχεσεις να (ανθυπο)υιοθετείται στύλ γραφής μου και αυτο το καταγράφω απλα ως μια κάποια θετική προσωπικη συνειφορά.
Στον αντιποδα, οικειοποιουμαι, οπως όλοι, φρασεις / λεξεις των οποίων την προ-e-λευση αγνοώ ή δε δυναμαι να μαθω.
Νομιμοποιεισαι σαφως να νομιζεις (ως επουσιώδες) το οτιδήποτε θεωρεις τετοιο. Οπως και το αν και πόσο θα κανεις χρηση ξενων τσιτάτων.
Το θεμα δεν ειναι να "κλεβεις" τη ρήση καποιου (πεθαμενου) ή να πληρωνεις για τη χρήση της. Απλα να μην εισαι αμοραλιστής ή άσχετος.
Παράθεση:
Σχόλιο # 150 από Kristina_Α ολα κι ολα εγω νομιζω νομιμοποιουμαι να τις θεωρω επουσιωδεις αυτες τις ανακριβειες, εξαλλου σπανια θα μακουσεις να λεω «μπλαμπλα, οπως ειπε και ο ταδε»...
οι αλλοι (που αποδιδουν τις φρασεις σε λαθος προσωπα) δεν ξερω
...αυτοι να καταβαλλουν παραυτα τα χρωστουμενα στην αεπι
αφου θελουν να προσδωσουν την αιγλη του πχζ νευτωνα στο λογο τους ε ας πληρωνουν καθε φορα που χρησιμοποιουν το ονομα του ...τι μονο ο τζιμυς τον νταλαρα???
(Αμα βεβαια καταφερει η «αεπι» να αποδοσει αδιαμφισβητητα την πατροτητα)
Η ευφυια, τωρα δικαιωνεται...
Παράθεση:
Σχόλιο # 171 από Heptamer
ο δαιμων του πληκτρολογίου...
---
Το ποιος εχει την πατροτητα του σ-χεσει (Σαμ ή αλισίδα) δε δυναμαι να το γνωριζω. Επειδή οι προσωπικες λεξιπλασίες δεν πατεντάρονται, ουτε πρωτοκολλούνται, υποθετω πως όποιος τις χρησιμοποιει ειτε ειναι ο ίδιος ο "λογοπλάστης"", ειτε απλα καποιος που τον δανείζεται. Δεδομενου οτι ολοι e-μεις δεν ειμαστε Βολταίροι, μα Βολτέροι (εκ του βόλτα), λίγη μαλλον σημασια εχει ποιος πρωτόπε τί. Τα credits μεταξύ τυχαίων (και) άσημων - όπως και η όποια διεκδίκηση πατρότητας -, ειναι προαιρετικά, γιατι δεν καταγράφονται ως (αποφθεγματική) γνώση για το μελλον.
Κι εγω, ισχυρίζομαι (με τη δεουσα επιφύλαξη, καθότι η μνήμη ειναι ύπουλη
) πως πριν πολλά χρόνια πρώτος εισήγαγα στο Σχεσεις τη χρήση του e-.
Aλλά ουδέποτε με είδα Βολταίρο ή Einstein...δεν ενοχλήθηκα ποτέ που το ειδα να αναπαραγεται / διαδίδεται, διχως αναφορά πηγής - το αντιθετο μαλιστα, με χαροποίησε , γιατι σαφεστατα δε με ενδιαφερε(ι)να σοφιστήσω. Εχω παρατηρήσει δε, - διχως καμμια διαθεση κομπασμού - καποιες φορες στο Σχεσεις να (ανθυπο)υιοθετείται στύλ γραφής μου και αυτο το καταγράφω απλα ως μια κάποια θετική προσωπικη συνειφορά.
Στον αντιποδα, οικειοποιουμαι, οπως όλοι, φρασεις / λεξεις των οποίων την προ-e-λευση αγνοώ ή δε δυναμαι να μαθω.
εδω μιλαμε για ξενα, που δινουν ''αξια στην προσωπικη σοφια / αποψη σε μια συζητηση'', χωρις να αναφερεται η πηγη τους...
το e- το δικο σου το θεωρω ταυτοτητα σου, ηλ. υπογραφη στη γραφη σου, που ολοι την αναγνωριζουμε και δεν προκειται για πλαστογραφηση, οταν το κανουν και οι αλλοι, οσο και να θελουν να σε μιμουνται..
ξερουμε ποιανου πατεντα ειναι..
μπορει και ο Σαμ να μην εχει αντιρρηση, βλεποντας πως το χρησιμοποιουν, πως υπαρχει εστω με αυτον τον τροπο εδω, αλλα μετα απο αυτο που ειπωθηκε σημερα, σιγουρα θα βγαλει τα συμπερασματα του..
Παράθεση:
Σχόλιο # 174 από Francesca_
μπορει και ο Σαμ να μην εχει αντιρρηση, βλεποντας πως το χρησιμοποιουν, πως υπαρχει εστω με αυτον τον τροπο εδω, αλλα μετα απο αυτο που ειπωθηκε σημερα, σιγουρα θα βγαλει τα συμπερασματα του..
Θανατική ποινή στον "πλαστογραφο" να μη ζητήσει μόνο!
Αυτο το Καλυτεροι ειναι οι αλλοι?... πολυ μαρεσει οταν το ακουω σαν επιχειρημα ακαταμαχητο για διαφορα...ευφυη
Για να ειμαι ειλικρινης δεν ειμαι σιγουρη οτι καταλαβα σωστα που στοχευουν τα υπολοιπα που εγραψες ...τελευταια υποψιαζομαι οτι μιμησε τον τζοτζο και θα σε καταγγειλω οτι δεν του πιστωνεις τα ευσημα αντιγραφης στυλ
Παράθεση:
Σχόλιο # 173 από EnikosΗ ευφυια, τωρα δικαιωνεται...
Τελικα η Γη γυριζει με τοσα γκαζια που...
Αν φρεναρει, θα μας πεταξει ολους χαμω...(γκουγκλαρωμε την λεξη "φυγοκεντρος" τωρα)...
Μονο να βρουμε που ειναι το "χαμω", για να κατοχυρωσουμε την εφευρεση...
Γιατι να μην φτιαξει και ο Τραγκας κομμα?...
Καλυτεροι ειναι οι αλλοι?...
Η θα τον ψηφισουν τιποτα διαφορετικοι ψηφοφοροι?...
Εγω...ειμαι ΕΠΕ...
Και αυτος προστατευομενο ειδος...
Δεν υπαρχει κοντζαξιον...
Παράθεση:
Σχόλιο # 176 από Kristina_
...τελευταια υποψιαζομαι οτι μιμησε τον τζοτζο και θα σε καταγγειλω οτι δεν του πιστωνεις τα ευσημα αντιγραφης στυλ
Αντίθετα με το περίφημο Δημοψήφισμα του Όχι
Μη βιάζεσαι!
Καθε καλο δημοψηφισμα οφειλει να να αντιστρέφεται...
ΟΧΙ λοιπον με 62%!
Παράθεση:
Τελικά υπερίσχυσε το "Ναι" με 62%
Σχόλιο # 179 από hornet19Αντίθετα με το περίφημο Δημοψήφισμα του Όχι
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media