Τι εχω παθει και μετα απο κανενα μηνα - και πολυ λέω - βαριεμαι το ιδιο "φαγητο";
Φοβάσαι το "δέσιμο"
Παράθεση:
Βαριέμαι γρηγορα...
Σχόλιο # 1 από PumpkinpieΤι εχω παθει και μετα απο κανενα μηνα - και πολυ λέω - βαριεμαι το ιδιο "φαγητο";
συνδρομή δεν έχεις;
Παράθεση:
Βαριέμαι γρηγορα...
Σχόλιο # 1 από PumpkinpieΤι εχω παθει και μετα απο κανενα μηνα - και πολυ λέω - βαριεμαι το ιδιο "φαγητο";
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από gogo6960
Συμβαίνει αυτό σε πολλούς ...δεν είσαι ο μόνος...Μετά από ένα μήνα μαγείρεψε κάτι φρέσκο...Τι σου αρέσει να τρως ???
Κυρια μου...ελεος!!!...
Δεν ειπε η χριστιανη οτι ειναι βετζετεριαν!!!...
Παράθεση:
θεματοθετρια εξήγησε μας τι σου αρέσει να "τρως"Για να σε βοηθήσουμε...Διαφορετικού μεγέθους -μήκους -πλάτους αγγούρια, καρότα, μελιτζανες, τι σου αρέσει??
Σχόλιο # 6 από gogo6960
εγώ το 'χω βάλλει στο φούρνο ...,
Γενικά το να βαριέσαι μια ρουτίνα δεν είναι πρόβλημα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς,
εγώ για παράδειγμα βαρέθηκα τα ρεβύθια σε 3 μέρες ευτυχώς τελειώνουν σήμεραΑγαπητη ,
θα πρεπει να εξετασεις τις επιλογες και για ποιο λογο τις κανεις .
Προφανως τα βαθυτερα στοιχεια που ψαχνεις δεν τα εχει σαν προταιρεοτητα στις επιλογες σου
και για αυτο ερχεται γρηγορα η "κοπωση" .
Ασχολησου με εσενα και μολις κατσει η "σκονη" θα ερθει και η σωστη επιλογη
Keep Walking
πονηρουλα αφου σουα εσει το μπριαμ.. καλα σε καταλαβα... στο θεμα μας
δεν ειναι τιποτα κοπελα μου... εχω προγραμμα να να αγορασω συνδρομη να γινει εδω μεσα του αρτεμη.. κανε λιγο υπομονη γιατι ο ωριμος ολο το ξεχναει ... '
θα δεις κατι μπαν ο επταημερος, αν και εμεθα οτι ειναι στα διαπλεκομενα και αυτος... ας ειναι.. θα ριχνω μπαν στο παραξενο μαλλι
χαχαχαχαχαχχα
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Pumpkinpie
Αχ ... μπριαμ βρε ναι!! Τα εχει ολα μεσα! Κλαιω
να ξερεις, μαλλον δεν προσεξες οτι το φαγητο το εχει γραψει σε εισαγωγικα..
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από gogo6960
Σε ρωτάω γιατί στην Κρήτη έχουμε παραγωγή απ' αυτά, έχουμε τα αγγουράκια Κνωσού,που είναι μικρά για μια σαλάτα θα χρειαστείς δυο με τρία, έχουμε τα κανονικά αγγούρια, έχουμε τα ξηλαγγουρα που εναι μεγάλα...Από μελιτζάνες έχουμε τις φλάσκες,μεγάλες και χοντρές,από πιπεριές έχουμε τα κερατα πράσινες κοκκινες..Τι θες να σου στείλω???
Φοβασαι το σαγανακι με μυδια...
Εγω παλι μπορω να πω οτι εχω το αντιθετο θεμα...οσο περνα ο χρονος τοσο μου αρεσει η καθε ρουτινα μου ...μαλλον θα φταιει που επιλεγω να μαγειρευω αποκλειστικα και μονο οτι μαρεσει πραγματικα και οχι «οτι ναναι μονο και μονο επειδη ολοι οι ανθρωποι πρεπει να τρωνε» μετα τις αποκριες δοκιμασε και λιγη νηστεια...(τι με βαζεις και λεω και...θα με διαγραψουν οι αθεοι)
... το «φαγητό» δεν παίξει και λίγο με το μυαλό σου, για να σε ιντριγκάρει, αν δεν σε κάνει να μην είσαι και πολύ σίγουρη πως τελικά θα το γευτείς, αν δεν σε κάνει να το λαχταρήσεις και να ονειρευτείς την ηδονή των γεύσεων που θα σε πλημυρίσει ... ε φτιάξε μόνη σου μια ζουμερή ομελέτα με τα χεράκια σου και καθάρισες κοπελιά
αναφερει ο Kostas ,η Μανταμιτσα εθεσε μια πονηρη παγιδα απευθυνομενη σ'εμας τους επαρχιωτες, μολις ανοιξε τα ματια της πρωινιατικα ,μετα απο τις βραδυνες ονειρωξεις οι οποιες την ταλαιπωρισαν.
Βλέπεις Ενικε?
Οι περισσότερες γυναίκες είμαστε βιγκαν... είναι τσι μοδος!!!
Ξέρω εγώ...
Θεμαυτοθετρια να θυμασε "τρώμε πάντα ότι πρέπει ποτέ δεν τρώμε ότι κι ότι" μάλλον "τρως ότι κι οτι" για αυτό βαριεσαι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Pumpkinpie
Αχ ... μπριαμ βρε ναι!! Τα εχει ολα μεσα! Κλαιω
στα social media