σε καταλαβαινω . εδω και καιρο μου συμβαινει το ιδιο. μαλλον αν μεινουμε μονοι μας για 1 χρονο μπορει να βαρεθουμε τον αλλο μετα απο 1 χρονο . δεν εχουμε βρει κατι που να μας αναστατωσει. θα ερθει και αυτο το 'θυμα'
Παράθεση:
Βαριέμαι γρηγορα...
Σχόλιο # 1 από PumpkinpieΤι εχω παθει και μετα απο κανενα μηνα - και πολυ λέω - βαριεμαι το ιδιο "φαγητο";
Οπως γνωριζει με μεγαλη ακριβεια, ο Μιλτος...
φτιαχνω 7-αδα διαπλοκης.
Ενδιαφερεσαι;
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από kostas232
θα δεις κατι μπαν ο επταημερος, αν και εμεθα οτι ειναι στα διαπλεκομενα και αυτος... ας ειναι.. θα ριχνω μπαν στο παραξενο μαλλι
χαχαχαχαχαχχα
Καλε!!!...Εχει και κατι σαρκοβορα, εκατον ενενηντα νουμερο!!!...
Δεν εχει παρει κατι το αυτι σας?...
Πως κι ετσι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από gogo6960Βλέπεις Ενικε?
Οι περισσότερες γυναίκες είμαστε βιγκαν... είναι τσι μοδος!!!
Ξέρω εγώ...
Θεμαυτοθετρια να θυμασε "τρώμε πάντα ότι πρέπει ποτέ δεν τρώμε ότι κι ότι" μάλλον "τρως ότι κι οτι" για αυτό βαριεσαι...
θεματογραφος θα μας κανει την τιμη ναερθει στο παρεακι μας ή βαριεται και αυτο?
ξεψαρίζει τώρα βρε κουτό!
την βλέπω πάνω στην τράτα
Παράθεση:
η
Σχόλιο # 26 από kostas232θεματογραφος θα μας κανει την τιμη ναερθει στο παρεακι μας ή βαριεται και αυτο?
Άσχημη η ρουτίνα και στο χέρι μας είναι να την σπάμε...αλλά ένας μήνας παραείναι νωρίς...
Μαζεφτε τα γυναικοπαιδα στα καταφυγια...
εσυ Θεα εισαι μαθες!!!
ε ναι...το λες κι αλλιώς αυτό
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από iason09.αλλά ένας μήνας παραείναι νωρίς...
Κατι αργιες, κατι σχόλες, κατι να παμε τα παπλωματα στο ποταμι, κατι οι περιστασεις της στιγμης...
Τι εμεινε...
Κανα δυο ωριτσες...
...εξτρα απασχολησης...
Σχόλιο # 32 από la-mer
ε ναι...το λες κι αλλιώς αυτό
Για πες τις εντυπώσεις από το ψητό είναι όντως καλύτερο? να το γυρίσω και εγώ? Μα τα ζαρζαβατικά είναι φθηνότερα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από Pumpkinpie
Θεικα τα σχόλια!! Οκ θα αφησω το βιγκαν και θα παω στο ψητο...ειναι και πιο... νοστιμο
ΛΛΛεφτά έχομεν !
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από gogo6960Για πες τις εντυπώσεις από το ψητό είναι όντως καλύτερο? να το γυρίσω και εγώ? Μα τα ζαρζαβατικά είναι φθηνότερα...
Το φαγητό πετυχαίνει όταν το μαγειρεύεις με αγάπη και προσοχή.
Ακόμα και αν δεν κάτσεις στο τραπέζι,πρέπει να είσαι σε θέση να ξέρεις τι θα δοκιμάσει ο καλεσμένος σου.
Από την όψη,την ποιότητα,τις μυρωδιές.
Κάποιοι απολαμβάνουν το φαγητό όταν βλέποντας το θα γευτούν εκείνο που περιμένουν και κάποιοι άλλοι όταν εκπλαγούν από το διαφορετικό.
Το ίδιο φαγητό μπορεί να βγει σε πολλές παραλλαγές γεύσεων.
Καταλάβατε ?
Παράθεση:
Βαριέμαι γρηγορα...
Σχόλιο # 1 από PumpkinpieΤι εχω παθει και μετα απο κανενα μηνα - και πολυ λέω - βαριεμαι το ιδιο "φαγητο";
Θελει να μεινει στην ιστορια...
αι καλα, εχεις ξεφυγ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από Pumpkinpie
Απο ζαρζαβατικα εδω μεσα βλεπω πολλα...πεταχτηκαν και οι μαιντανοι να σχολιασουν...! Αχ τι ωραια...αφηνω σημαδια στο περασμα μου...χελωνες σκυλι γατουλες χαχα
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media