σε πηραν γραμμη???... χαχαχαχαχαχα
Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από Mathusalasαι καλα, εχεις ξεφυγ.
εισαι πειρακτηρι αλλα με μεγαλες δοσεις αληθειας σε οτι γραφεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από Pumpkinpie
Δεν εννοω τον Μαθου...αλλος ειναι ο μαιντανος εδω μεσα?
Μην ραντιζετε τα πλαστικα...
Απολαυσε ελευθερα...
Δεν καμει ρυτιδες που πρεπει να πλαστικοποιησουμε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από Pumpkinpie
Αχ Ενικε μου, ποσο μου ελειψε η ξυνιλα σου!!!
Δεν κατάλαβα αυτό με τον ένα χρόνο. Και ρωτάω επειδή είμαι πρόσφατα χωρισμένη. Δηλαδή αν περάσω ένα χρόνο μόνη μου για παράδειγμα, έχω ελπίδες να κρατήσω ένα χρόνο την επόμενη σχέση? Αυτός θάναι το "θύμα" που λες?
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από Mathusalasσε καταλαβαινω . εδω και καιρο μου συμβαινει το ιδιο. μαλλον αν μεινουμε μονοι μας για 1 χρονο μπορει να βαρεθουμε τον αλλο μετα απο 1 χρονο
. δεν εχουμε βρει κατι που να μας αναστατωσει. θα ερθει και αυτο το 'θυμα'
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από Mathusalasσε καταλαβαινω . εδω και καιρο μου συμβαινει το ιδιο. μαλλον αν μεινουμε μονοι μας για 1 χρονο μπορει να βαρεθουμε τον αλλο μετα απο 1 χρονο
. δεν εχουμε βρει κατι που να μας αναστατωσει. θα ερθει και αυτο το 'θυμα'
Εντάξει, δεν είναι και "φαί" οι ανθρώπινες σχέσεις. Αν βαριέσαι γρήγορα, κάτι τρέχει μ' εσένα όχι με τους άλλους μάλλον.
Παράθεση:
Βαριέμαι γρηγορα...
Σχόλιο # 1 από PumpkinpieΤι εχω παθει και μετα απο κανενα μηνα - και πολυ λέω - βαριεμαι το ιδιο "φαγητο";
ειναι πειρακτικο το ποστ μου. αφου καθε μηνα αλλαζει συντροφο τοτε αν κανει μια σχεση μετα απο 1 χρονο θα κρατησει 1 χρονο. αν κανει μετα απο 2 χρονια ποσα θα κρατησει? απλη μεθοδος των τριων? καλα θυμαμαι?
Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από ALEXANDRIANI123Δεν κατάλαβα αυτό με τον ένα χρόνο. Και ρωτάω επειδή είμαι πρόσφατα χωρισμένη. Δηλαδή αν περάσω ένα χρόνο μόνη μου για παράδειγμα, έχω ελπίδες να κρατήσω ένα χρόνο την επόμενη σχέση? Αυτός θάναι το "θύμα" που λες?
Δεν εχω δει αλεπου να προσπαθει να πιασει...ταπερακια της φετας...
Σιγα μην τρωμε και οτι ναναι...για να πουμε οτι φαγαμε...
Α ΟΚ, σωστόοοο. Συχωρέστε μου φιλοι μ αν δεν πιάνω το χιούμορ, μπήκα πολύ τελευταία εδώ και ακόμα μαθαίνω
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από Mathusalasειναι πειρακτικο το ποστ μου. αφου καθε μηνα αλλαζει συντροφο τοτε αν κανει μια σχεση μετα απο 1 χρονο θα κρατησει 1 χρονο. αν κανει μετα απο 2 χρονια ποσα θα κρατησει? απλη μεθοδος των τριων? καλα θυμαμαι?
την απαντηση σου την πηρες στο #42
Παράθεση:
μαθου
Σχόλιο # 41 από kostas232σε πηραν γραμμη???... χαχαχαχαχαχα
πισω!! δεν ειδες πονηροπουλε την 43!!! μπαχαχαχαχαχαχα
Παράθεση:
Σχόλιο # 56 από Mathusalasτην απαντηση σου την πηρες στο #42
Ναι αλλά δεν μας εξήγησες αν αυτο το βαριέστημα σε πειράζει εσένα ή όχι...
Αν δε σε πειράζει, που ειναι το πρόβλημα...? Κάθε μήνα καλό ακούγεται...εδώ λέει ό Τσαμπερλειν είχε φτάσει τις 10,000(ο δικός μας ο Σπαλιάρας δεν ξέρω ακριβώς σε ποιο αριθμό βρίσκεται τώρα, έχασε λίγους μήνες με το να ξεροσταλιάζει σε ερημονήσια και μπορεί να κάνει υπερωρίες τώρα).
Μάλλον ο ...μάγειρας πρέπει να βλέπει περισσότερο Πετρετζίκη να εμπλουτίσει τις ιδέες του στην ...μαγειρική.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media