Ως 40 αρα αρχιζεις απο 18 . κρυφο τεκνατζης και εσυ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από hornet19
Ως 40 καλά είναι
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από MathusalasΩς 40 αρα αρχιζεις απο 18 . κρυφο τεκνατζης και εσυ?
... γιατί να το κρύψομεν άλλωστε
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από EnikosΝαι...θα θυμαμαι εγω τις συζητησεις για τα φαγια...μπα, δεννν...
Εσυ μπορεις να μου πεις τι αναπολεις?...
Μην αναπολεις κανα πτεροσαυρακι, που βαζανε στα καρβουνα οι σαπιενς σαπιενς?...
Τι αναπολεις...ποιον μεζε λεω...
είμαι μεν μεγάλη σε ηλικία..., δεν το κρύβω. Αλλά οι σάπιενς σάπιενς δε συναντήθηκαν ποτέ με δεινοσαυράκια, ούτε ο ο homo neandertalensis, ούτε καν ο Αυστραλοπίθηκος. Θα μου πεις, εγώ ίσως είμαι ακόμα παλαιότερη. Ναι ίσως στα νιάτα μου να ψήναμε πτεροσαυράκια, δε θυμάμαι
Τελικα, τι αναπολεις...μαθαμε?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από Paralia48
είμαι μεν μεγάλη σε ηλικία..., δεν το κρύβω. Αλλά οι σάπιενς σάπιενς δε συναντήθηκαν ποτέ με δεινοσαυράκια, ούτε ο ο homo neandertalensis, ούτε καν ο Αυστραλοπίθηκος. Θα μου πεις, εγώ ίσως είμαι ακόμα παλαιότερη. Ναι ίσως στα νιάτα μου να ψήναμε πτεροσαυράκια, δε θυμάμαι
Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από EnikosΤελικα, τι αναπολεις...μαθαμε?...
Τα αστεία και το τροπικό μαύρισμα στη φωτογραφία του Πήγασου. Τι ρωτάς κι εσύ τώρα..?
Ειχα μεινει στο "δεν θυμαμαι τι ψηναμε", αλλα αναπολω...
Σορι για την αργοπορια μου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από hornet19
Τα αστεία και το τροπικό μαύρισμα στη φωτογραφία του Πήγασου. Τι ρωτάς κι εσύ τώρα..?
δεν έχει κλέφτικο, δεν λέει ...
Παράθεση:
e -Τσικνοπεμπτη τσικνιζουμε σήμερα ελάτε...
Σχόλιο # 1 από gogo6960Αφού είμαστε σε καραντίνα μαντρωμενοι όλοι στα σπίτια μας ελάτε να τσικνισουμε εδώ... φέρτε τις τραγουδαρες σας βάλτε όρεξη για χορό και ξεφάντωμα και γω βάζω φαγητό και ποτό...
Το μενού περιλαμβάνει:Μπριζόλες χοιρινές μοσχαρισιες ψητέςΠα'ι'δακια αρνισια και κατσικίσια ψητάαπακι και σύγκλινοΑρνί αντικριστοΠατάτες οφτεςΜαραθοπιτεςΣαλάτες πράσινες μαρούλι, γλιστριδα,ραδικιο κλπ, χωριατικη κ.α.Ποτα: υπάρχει παγωμενη ρακη, και κόκκινο κρασί (κάνει και για αρωματοθεραπεια άμα λάχει να πούμε)..Στον μπουφε θα βρητε πλαστικα πιατακια,πιρουνια, μόνο τα μαχαιρια είναι κρητικα με μαντιναδα, προσοχή όμως προοριζονται αποκλειστικα για την κοπη του κρεατος, φευγοντας παρτε τα μαζί σας σαν δώρο... για να θυμαστε την e-Τσικνοπεμπτη αλλά και επειδή βαριεμαι να τα πλενω...καλή διασκέδαση...
https://www.youtube.com/watch?v=1lbirLsyKYc
και επειδή το κείμενο κλπ κλπ κλπ ... Καλές απόκριες
Ποιές Απόκριες; Τις εξαφάνισε το μόνιμο Lockdown
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media