ας παμε λιγο Χανια
κ αλλο ενα...
Και ο καθενας, φερνει πεσκεσι, οτι εχει...
Παράθεση:
e -Τσικνοπεμπτη τσικνιζουμε σήμερα ελάτε...
Σχόλιο # 1 από gogo6960Αφού είμαστε σε καραντίνα μαντρωμενοι όλοι στα σπίτια μας ελάτε να τσικνισουμε εδώ... φέρτε τις τραγουδαρες σας βάλτε όρεξη για χορό και ξεφάντωμα και γω βάζω φαγητό και ποτό...
Το μενού περιλαμβάνει:Μπριζόλες χοιρινές μοσχαρισιες ψητέςΠα'ι'δακια αρνισια και κατσικίσια ψητάαπακι και σύγκλινοΑρνί αντικριστοΠατάτες οφτεςΜαραθοπιτεςΣαλάτες πράσινες μαρούλι, γλιστριδα,ραδικιο κλπ, χωριατικη κ.α.Ποτα: υπάρχει παγωμενη ρακη, και κόκκινο κρασί (κάνει και για αρωματοθεραπεια άμα λάχει να πούμε)..Στον μπουφε θα βρητε πλαστικα πιατακια,πιρουνια, μόνο τα μαχαιρια είναι κρητικα με μαντιναδα, προσοχή όμως προοριζονται αποκλειστικα για την κοπη του κρεατος, φευγοντας παρτε τα μαζί σας σαν δώρο... για να θυμαστε την e-Τσικνοπεμπτη αλλά και επειδή βαριεμαι να τα πλενω...καλή διασκέδαση...
Αυτό με τα πλαστικά πιαταπιρουνάκια δε μου άρεσε. Θα πάρω τη μπριζόλα με τα χέρια
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από squirrel-b1968ας παμε λιγο Χανια
...εφερα αβρωνιες ομελετα
https://www.youtube.com/watch?v=zACulAjHPwI&ab_channel=sabbas8383
να σαι καλά! Και του χρόνου ελεύθεροι να χορέψουμε κρητικά και ποντιακά (πού είναι η Κούλα ρε παιδιά; με τα ποντιακά της
ολο βιντεο μουσικα βλεπω σε αυτο το θεμα . τιποτα φωτογραφιες πως ξεσαλωσατε τη στερημενη τσικνοπεμπτη δεν ειδα. κοψιδια και ποτα να ξεχειλιζουν, nothing
Ναι τραγούδια είχαμε , χορεύαμε...φωτογραφίες δεν έχουμε διότι ο φωτογράφος μας είναι μετά από ραπίντ τέστ βρέθηκε φορέας covid και δεν τον φωνάξαμε...όσο για τα κοψιδια και ποτά..τα φάγαμε όλα...
Τι να σου κάνω καλε μου... αλήθεια δεν σου μύρισε η τσίκνα να ρθεις την Πέμπτη? Μόνο έρχεσαι την επομένη? Δεν πειράζει ... Να είμαστε όλοι καλά...του χρόνου θα το ξανακάνουμε και θα ρθεις έγκαιρα...πρόσεχε όμως η είσοδος είναι ελεύθερη χωρίς προσκλήσεις...
Παράθεσ
Σχόλιο # 27 από Mathusalas
ολο βιντεο μουσικα βλεπω σε αυτο το θεμα . τιποτα φωτογραφιες πως ξεσαλωσατε τη στερημενη τσικνοπεμπτη δεν ειδα. κοψιδια και ποτα να ξεχειλιζουν, nothing
Εχει σημασια τι ζωο ηταν...το ζωον...
Για να ξερωμε περι τινος αναπολουμε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από Paralia48
Κάθε τετοια μέρα, θυμαμαι τον Πήγασο, που μας περιέγραφε, πώς ο πρωτόγονος άνθρωπος σαπιενς σάπιενς, σα μια τσικνοπέμπτη, έπιασε ένα ελάφι, (ή τι ζώο ήταν) και το έψησε στα κάρβουνα...
Τι ωραίες ιστορίες μας έλεγε... . φατσούλα που αναπολεί...
προτιμω πιτσιρικες και οχι 75αρες
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από gogo6960Ναι τραγούδια είχαμε , χορεύαμε...φωτογραφίες δεν έχουμε διότι ο φωτογράφος μας είναι μετά από ραπίντ τέστ βρέθηκε φορέας covid και δεν τον φωνάξαμε...όσο για τα κοψιδια και ποτά..τα φάγαμε όλα...
Τι να σου κάνω καλε μου... αλήθεια δεν σου μύρισε η τσίκνα να ρθεις την Πέμπτη? Μόνο έρχεσαι την επομένη? Δεν πειράζει ... Να είμαστε όλοι καλά...του χρόνου θα το ξανακάνουμε και θα ρθεις έγκαιρα...πρόσεχε όμως η είσοδος είναι ελεύθερη χωρίς προσκλήσεις...
Παράθεσ
Σχόλιο # 27 από Mathusalasολο βιντεο μουσικα βλεπω σε αυτο το θεμα . τιποτα φωτογραφιες πως ξεσαλωσατε τη στερημενη τσικνοπεμπτη δεν ειδα. κοψιδια και ποτα να ξεχειλιζουν, nothing
Και την Τσικνοπέμπτη ορεγεσαι πιτσιρικες? Ε αμε να τσι βρείς...
Του χρόνου να σου βάλουμε στο μπουφε αντί κρεατικα πιτσιρικες??
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από Mathusalasπροτιμω πιτσιρικες και οχι 75αρες
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από EnikosΕχει σημασια τι ζωο ηταν...το ζωον...
Για να ξερωμε περι τινος αναπολουμε...
Δε θυμάμαι βρε Ενικέ. Μήπως θυμάσαι εσύ, που είσαι παλιός; Πιθανότατα δεν είχε συγκεκριμένο ζώο, απλά κρέας... βρε να μη θυμάμαι..... Μια θεία είχε το ίδιο και διέγνωσαν αλτσχάιμερ , θα πεις ε;
μου αρεσουν τα τεκνά ανω των 40 και κατω απο τα 60. γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε. εσενα?
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από hornet19
... μας προέκυψε τεκνατζής τελικά
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από Mathusalasμου αρεσουν τα τεκνά ανω των 40 και κατω απο τα 60. γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε. εσενα?
Ως 40 καλά είναι
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από Paralia48
Δε θυμάμαι βρε Ενικέ. Μήπως θυμάσαι εσύ, που είσαι παλιός; Πιθανότατα δεν είχε συγκεκριμένο ζώο, απλά κρέας... βρε να μη θυμάμαι...
.. Μια θεία είχε το ίδιο και διέγνωσαν αλτσχάιμερ , θα πεις ε;
Την τελευταία φορά που εμφανίστηκε (ήταν κλασικά Τσικνοπέμπτη) κάτι είχε πει θυμάμαι ότι έψαχνε το Άγιο δισκοπότηρο με μπέικον και κάτι άλλο το οποίο έχω ξεχάσει τώρα
Να το προσέξεις αυτό...
Ένας μεγαλοξενοδοχος εδώ στην Κρήτη... επαθε ανακοπη την ώρα του σεχ με μια πιτσιρικα... το αποτέλεσμα ήταν να μην κλείνει το φερετρο...του έσπασαν το γκιωνη του...για να κλείσει το φερετρο...
Η πιτσιρικα πεταχτηκε φωναζοντας γυμνη απ' το δωμάτιο... έγινε χαμος...
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από Mathusalasμου αρεσουν τα τεκνά ανω των 40 και κατω απο τα 60. γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε. εσενα?
Ναι...θα θυμαμαι εγω τις συζητησεις για τα φαγια...μπα, δεννν...
Εσυ μπορεις να μου πεις τι αναπολεις?...
Μην αναπολεις κανα πτεροσαυρακι, που βαζανε στα καρβουνα οι σαπιενς σαπιενς?...
Τι αναπολεις...ποιον μεζε λεω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από Paralia48
Δε θυμάμαι βρε Ενικέ. Μήπως θυμάσαι εσύ, που είσαι παλιός; Πιθανότατα δεν είχε συγκεκριμένο ζώο, απλά κρέας... βρε να μη θυμάμαι...
.. Μια θεία είχε το ίδιο και διέγνωσαν αλτσχάιμερ , θα πεις ε;
Ναταν η ζηλεια ψωρα και θα γεμιζε ολη η χωρα αγαπητο μου κοριτσι, (κοριτσι λεμε τωρα, του χρονου θα εισαι 76)
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από gogo6960Να το προσέξεις αυτό...
Ένας μεγαλοξενοδοχος εδώ στην Κρήτη... επαθε ανακοπη την ώρα του σεχ με μια πιτσιρικα... το αποτέλεσμα ήταν να μην κλείνει το φερετρο...του έσπασαν το γκιωνη του...για να κλείσει το φερετρο...
Η πιτσιρικα πεταχτηκε φωναζοντας γυμνη απ' το δωμάτιο... έγινε χαμος...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media