Καλησπέρα! Μετά από σχέση 3 χρόνων χωρίζεις αλλά έχει αποφασιστεί από κοινού να κρατήσουμε φιλικές σχέσεις. Για 2 μέρες δεν υπάρχει επικοινωνία αλλά την επόμενη μέρα σου στέλνει μήνυμα: αν θες βλέπουμε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα παρέα (το βλέπαμε από πριν) αλλά δεν συζητάμε για παρόν ή μέλλον. Περνούν οι μέρες και υπάρχει επικοινωνία μέσω μηνυμάτων με δική του πρώτη κίνηση. Η σχέση το τελευταίο διάστημα ήταν εξ αποστάσεως αλλά λίγες μέρες μετά τον χωρισμό τυχαίνει πλέον να μένουμε στην ίδια πόλη. Σε συνάντηση που ακολούθησε η συμπεριφορά του ήταν ίδια με παλαιότερα αλλά μου είπε ότι δεν θα είμαστε όπως παλιά. Στα μηνύματα όντως είναι διαφορετικός (πιο τυπικός χωρίς γλυκόλογα και καρδούλες) αλλά από κοντά οχι. Θα ήθελα τη γνώμη σας!
τα αγορια θελουν φιλικη σχεση αλλα δεν μπορουν γιατι δεν σκεφτονται με το πανω το κεφαλι. πολυ φυσιολογικο. τα κοριτσια απο την αλλη θελουν φιλικη σχεση και μπορουν αλλα δεν θα τους χαλαγε και λιγο μπαλαμουτι με τον πρωην, ξερει τι να κανει με ασφαλεια και πολυ ευκολο να ριξει την αποτυχια στο αγορι. με λιγα λογια βαρατε με και ας κλαιω. αν τον θελεις δεν υπαρχει λογος για ερωτησεις. δωσε χωρο και χρονο και θα ξανασμιξετε. 3 χρονια δεν φευγουν ευκολα, θελουν τουλαχιστον 1 χρονο αποχη.
Αυτοι δε γκζερνε τι τους γινεται...
Θέλει ελεύθερη σ-χεσει
Αν δε σε χαλάει ,με την ευχή μου !!!
Θέλει και μαζί και χωριστά. Ίσως να θέλει να αναζητήσει και άλλες γεύσεις χωρίς ενοχές.
ολα τα γνωριζουμε, ολα τα σφαζουμε!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από trocaderoΘέλει και μαζί και χωριστά. Ίσως να θέλει να αναζητήσει και άλλες γεύσεις χωρίς ενοχές.
Αυτό δεν παίζει,χώρισα με τα από σχέση 7 χρόνων απ τα οποία 4 συγκατοίκηση (αν και σε έμενα ξεκίνησε ανάποδα)... η χωρίζεις η όχι ...τα άλλα είναι απλα να χαμέ να λέγαμε και γινεσαι το αποκούμπι για δύσκολες ώρες...
Σα να διαβαζω αποσπασμα απο διαθηκη...
Κορίτσι δεν μπορεί σχέση 3 χρόνων να γυρίσει σε φιλία... αυτονόητο είναι ότι σε θέλει για καβατζα... !μέχρι να βρει την αντικαταστάτρια σου...δεν νομίζω ότι αυτό το αξίζεις... κάτσε σκέψου και βρες τι περιμένεις από μία σχέση χωρίς μέλλον... αυτος ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει άποψη για τη σχέση σας...δεν είναι τυχαίο ότι σου ζήτησε να μείνετε φίλοι όταν μένετε στην ίδια πόλη ... πριν όσο ήταν σε άλλη πόλη μπορούσε να έχει ότι θέλει τώρα ζοριστηκε... κατά την άποψη μου δεν γινόμαστε παιχνιδάκι ή καβατζα για χατίρι κανενός ποτέ και για κανένα λόγο... σκέψου τι θες ...
Καλή τύχη...Σκεφτομαι εγω τωρα...μηπως ολοι σε ολες τις σχεσεις μας «καβατζα» μεχρι να βρει ο αλλος την επομενη του δεν ειμαστε??? Και αυτος επισης «καβατζα» για μας δεν ειναι ??? Σας υποχραψε κανεις συμβολαιο οτι θα μεινει για παντα μαζι σας???. Και αντε οι καποιοι να νομιζουν οτι υπογραψαν συμβολαιο η προσυμφωνο (γαμοι κλπ γραφειοκρατικα) τηρηθηκε ποτε αυτο το συμβολαιο? Τι στο καλο σιδηροδεσμιο των ειχατε? Ο καθενας οποτε θελει και για οποιο λογο θελει ...απλα αποχωρει και καλα κανει
Αρα, θεματοθετρια, αν θες να βλεπετε μαζι το προγραμα δειτε το βρε...τι στο καλο... 25 χρονων ειστε το 2021 οχι το 1821 :>
Πωπωπω ανορθογραφια πρωινη...λετε να ναι συμπτωμα εμενταλ? :<
μακαρι ολοι να επιαναν αυτα που ειπες. το νοημα της ζωης ειναι αυτο. οσο νωριτερα το καταλαβουν καποιοι τοσο λιγοτερο θα πονεσουν. Respect !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Kristina_Σκεφτομαι εγω τωρα...μηπως ολοι σε ολες τις σχεσεις μας «καβατζα» μεχρι να βρει ο αλλος την επομενη του δεν ειμαστε??? Και αυτος επισης «καβατζα» για μας δεν ειναι ??? Σας υποχραψε κανεις συμβολαιο οτι θα μεινει για παντα μαζι σας???. Και αντε οι καποιοι να νομιζουν οτι υπογραψαν συμβολαιο η προσυμφωνο (γαμοι κλπ γραφειοκρατικα) τηρηθηκε ποτε αυτο το συμβολαιο? Τι στο καλο σιδηροδεσμιο των ειχατε? Ο καθενας οποτε θελει και για οποιο λογο θελει ...απλα αποχωρει και καλα κανει
Αρα, θεματοθετρια, αν θες να βλεπετε μαζι το προγραμα δειτε το βρε...τι στο καλο... 25 χρονων ειστε το 2021 οχι το 1821 :>
Οι συνεχείς αναπροσαρμογές αντί να εμβαθύνουν,αναταραζουν.
Για να φουσκώσει το κέικ,χρειάζεται να ακολουθήσετε το σωστό χρόνο χτυπήματος των υλικών.
Ακόμα και λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω,είναι ικανά να καταστρέψουν το αποτέλεσμα.
Καταλάβατε?
Παράθεση:
Αλλαγή της σχέσης
Σχόλιο # 1 από Pennyy24Καλησπέρα! Μετά από σχέση 3 χρόνων χωρίζεις αλλά έχει αποφασιστεί από κοινού να κρατήσουμε φιλικές σχέσεις. Για 2 μέρες δεν υπάρχει επικοινωνία αλλά την επόμενη μέρα σου στέλνει μήνυμα: αν θες βλέπουμε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα παρέα (το βλέπαμε από πριν) αλλά δεν συζητάμε για παρόν ή μέλλον. Περνούν οι μέρες και υπάρχει επικοινωνία μέσω μηνυμάτων με δική του πρώτη κίνηση. Η σχέση το τελευταίο διάστημα ήταν εξ αποστάσεως αλλά λίγες μέρες μετά τον χωρισμό τυχαίνει πλέον να μένουμε στην ίδια πόλη. Σε συνάντηση που ακολούθησε η συμπεριφορά του ήταν ίδια με παλαιότερα αλλά μου είπε ότι δεν θα είμαστε όπως παλιά. Στα μηνύματα όντως είναι διαφορετικός (πιο τυπικός χωρίς γλυκόλογα και καρδούλες) αλλά από κοντά οχι. Θα ήθελα τη γνώμη σας!
Αν ναι κρατα την μεχρι να βρεις κατι αλλο...τι εχεις να χασεις; Στο μεταξυ οι κεραιες σου να ειναι ανοιχτες μη χασεις κανενα καλο τυχερο οταν εκεινος θα εξαφανιστει πρωτος επειδη καποια ζηλιαρα γυναικα θα μπει στη ζωη του και δε θα θελει παρε δωσε με την πρωην
Παράθεση:
Αλλαγή της σχέσης
Σχόλιο # 1 από Pennyy24Καλησπέρα! Μετά από σχέση 3 χρόνων χωρίζεις αλλά έχει αποφασιστεί από κοινού να κρατήσουμε φιλικές σχέσεις. Για 2 μέρες δεν υπάρχει επικοινωνία αλλά την επόμενη μέρα σου στέλνει μήνυμα: αν θες βλέπουμε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα παρέα (το βλέπαμε από πριν) αλλά δεν συζητάμε για παρόν ή μέλλον. Περνούν οι μέρες και υπάρχει επικοινωνία μέσω μηνυμάτων με δική του πρώτη κίνηση. Η σχέση το τελευταίο διάστημα ήταν εξ αποστάσεως αλλά λίγες μέρες μετά τον χωρισμό τυχαίνει πλέον να μένουμε στην ίδια πόλη. Σε συνάντηση που ακολούθησε η συμπεριφορά του ήταν ίδια με παλαιότερα αλλά μου είπε ότι δεν θα είμαστε όπως παλιά. Στα μηνύματα όντως είναι διαφορετικός (πιο τυπικός χωρίς γλυκόλογα και καρδούλες) αλλά από κοντά οχι. Θα ήθελα τη γνώμη σας!
στα social media