Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Με έχει μπερδέψει

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Despoinaki23

# 1 στις 5/3/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Με έχει μπερδέψει

Καλησπερα! Ήμουν με ένα παιδί 3 χρόνια, πριν 3 μήνες περίπου χωρίσαμε μέσω μηνύματων γιατι προηγήθηκε μια έντονη διαφωνία με αποτέλεσμα να τσακωθούμε και να το λήξουμε αν και υπήρχε πολύ αγάπη και ταίριαζαμε γενικότερα στις απόψεις μας . Αυτός από ότι είδα προχώρησε με άλλη και ποσταρε στα σοσιαλ διαφορά αλλά δεν κράτησε με αυτήν πάνω από 1 μήνα. Τώρα ξαναεπεστρεψε με κάποιον τρόπο,μπαίνει στο προφίλ μου βλέπει τι ανεβάζω που και που, με ξεμπλοκαρε κιόλας, ο κολλητός του βλέπω ότι ασχολείται μαζί μου προφανώς για να του λέει τι βάζω στα σοσιαλ και γενικότερα.. Εχω το ένστικτο πως ακομη νοιάζεται αλλά δεν τολμάει να στείλει ίσως γιστι φοβάται πως μετά από ότι εγινε δεν θα δεχτώ εγώ ή θα τον βρίσω ή αν πιστεύει πως εγώ δεν ενδιαφέρομαι. Δεν ξέρω γινονται όμως όλα αυτά και με έχει μπερδέψει.

alisida

# 2 στις 5/3/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
'Aρεσαν+: 0%

Εχετε κι εσείς φιλικές σχέσεις ??

Mathusalas

# 3 στις 5/3/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

ντεζαβου ή νεο θεμα. αισθανομαι σαν να εχω διαβασει ιδιο θεμα ξανα. περιεργο. δεν παω καλα.

Lolita68

# 4 στις 5/3/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Despoinaki...

Κοιτα, 3 χρονια δεν ειναι πολυ λιγα και ετσι για να μαθαινεις επειδη εισαι μικρη, δεν χωριζεις μεσω μηνυματων.  Απ ότι καταλαβα υπηρξε διαφωνία ή και κατι αλλο ,προφανως ,γιατι γραφεις σ ενα σημειο οτι σε "ξεμπλοκαρε"..δηλαδη..κατι εγινε ΚΑΙ απο τη δικη σου τη μερια ...ή ειναι ιδεα μου??.  Οπως και ναχει...βρες τροπο να του μιλησεις και ασε τους εγωισμους... μη τα περιμενουμε παντα ολα απο τον άλλον.  Ολα αυτα βεβαια θα τα κανεις αν και εφοσον                                                         - εχεις ακομα συναισθηματα                                                        - πιστευεις οτι αυτη η σχεση σου αξιζει και                                                        - αν ο συγκεκριμενος άνθρωπος αξιζει σαν ανθρωπος.
Εχε ομως και στο νου σου οτι...και να μπαινει να βλεπει στο προφιλ σου...δεν σημαινει απολυτα και κατι...θελει το χρονο του και αυτος..

Enikos

# 5 στις 5/3/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Ρε δε βαζει μυαλο λεμε...

Αρέσει στο μέλος MiltosRNLI1930

gogo6960

# 6 στις 6/3/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Γούβες
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 287

Δεν καταλαβαίνω γιατί σε έχει μπερδέψει...αφού χωρίσατε βάζεις τέλεια καί δεν ασχολείσαι ποτέ, δεν σε ενδιαφέρει πλέον τι κάνει αυτός...πας στον επόμενο... τώρα με μπλόκαρε με ξεμπλοκαρε...ο κολλητός του μου είπε... δεν δείχνουν ότι σε θέλει ... ούτε το ότι τα έφτιαξε με άλλη για ένα μήνα...

μπορεί να κάνω καί λάθος... στην εποχή μου δεν είχαμε μντ ούτε μπλοκ ξεμπλοκ..
Αρέσει στα μέλη Chrisoula5, Persefoni__

Despoinaki23

# 7 στις 6/3/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Θέλω να πάω παρακάτω και ούτε πρόκειται να του στείλω εγώ μήνυμα ξανά αλλά από εκεί που με είχε μπλοκ δεν τον έβλεπε γενικά στα σοσιαλ τώρα συμβαίνουν αυτά τα περίεργα μικροπραγματα και δεν ξέρω τι θέλει. Επειδή και παλαιότερα σε τσακωμούς έβλεπε ο κολλητός του από τους πρώτους κάθε φορά τα στορυ μου και ήξερα ότι του τα έστελνε και είμαι σίγουρη ότι και τώρα αυτό γίνεται αλλά αυτός είναι τόσο εγωισταρος και δειλός που θα περιμένει εγώ να του στείλω και να πάρακαλέσω.

Chrisoula5

# 8 στις 6/3/2021
author
Γυναίκα / 28 / Ελεύθερη
Ν. Χανίων / Σούδα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 23
Τι σε νοιάζει τι θα κάνει? Πες ότι σου στέλνει, δεν σημαίνει ότι θα ξανα είστε μαζί. Αμα από την πλευρά του είναι ανώριμος τι να τον κάνεις? Πότε δεν θα έχετε μια σταθερή σχέση. Ένας άνθρωπος που κατανοεί τα συναισθήματα του, μπορεί άνετα να τα μοιραστεί. Δεν έχει σημασία ποιος θα στείλει πρώτος μήνυμα. Εάν θες στείλε του. Αλλά να ξέρεις ότι μπορεί τα πράγματα να μην γίνουν έτσι όπως τα θέλεις. Μην ασχολείσαι άλλο μαζί του και αμα σου στείλει μην απαντήσεις. Μόνο ενέργεια και χρόνο χάνεις
Αρέσει στο μέλος makedonasveria

Despoinaki23

# 9 στις 6/3/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Γνωρίζω άτομα και φίλες τα οποία χώρισαν από μεγάλη σχέση και μετά από μήνες ήταν πάλι μαζί και όλα καλά, δεν έχει να κάνει αυτο.το νιώθω ότι με σκέφτεται με αυτά που γίνονται αλλά από την άλλη δεν ξέρω γιατί δεν στέλνει.. Ίσως να είναι μπέρδεμενος όπως και εγώ.. Από την μία να τον σκέφτομαι τρελά να θέλω να του στείλω αλλά από την άλλη αναρωτιέμαι αν αξίζει να πέσω πάλι εγώ.. Απλα ξέρω ότι όποιος αγαπαει κάνει μια κίνηση έστω και αν δεν υπάρχει ελπίδα αυτός όμως δεν κάνει το μόνο που κάνει μέχρι στιγμής να βλέπει τι ανεβάζω στα σοσιαλ και να βάζει και τους φίλους του.. Σκέφτομαι μήπως κάνω κάτι να ξυπνήσει να καταλάβει ότι αν όντως θέλει και δεν κάνει κίνηση θα με χάσει, μέχρι και με άλλον σκέφτηκα να ανεβάσω αλλά λέω μην τα κάνω χειρότερα και μετά δεν στείλει και καθόλου ή ξενερώσει..απολύεται και σε 2 εβδομάδες από τον στρατό δεν ξέρω αν πρέπει να του στείλω ένα"καλος πολίτης" ή όχι γιατί γιστι έχουμε 3 μήνες να επικοινωνήσουμε από τότε..

toxotis81

# 10 στις 12/3/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Despoinaki23

Με έχει μπερδέψει

Καλησπερα! Ήμουν με ένα παιδί 3 χρόνια, πριν 3 μήνες περίπου χωρίσαμε μέσω μηνύματων γιατι προηγήθηκε μια έντονη διαφωνία με αποτέλεσμα να τσακωθούμε και να το λήξουμε αν και υπήρχε πολύ αγάπη και ταίριαζαμε γενικότερα στις απόψεις μας . Αυτός από ότι είδα προχώρησε με άλλη και ποσταρε στα σοσιαλ διαφορά αλλά δεν κράτησε με αυτήν πάνω από 1 μήνα. Τώρα ξαναεπεστρεψε με κάποιον τρόπο,μπαίνει στο προφίλ μου βλέπει τι ανεβάζω που και που, με ξεμπλοκαρε κιόλας, ο κολλητός του βλέπω ότι ασχολείται μαζί μου προφανώς για να του λέει τι βάζω στα σοσιαλ και γενικότερα.. Εχω το ένστικτο πως ακομη νοιάζεται αλλά δεν τολμάει να στείλει ίσως γιστι φοβάται πως μετά από ότι εγινε δεν θα δεχτώ εγώ ή θα τον βρίσω ή αν πιστεύει πως εγώ δεν ενδιαφέρομαι. Δεν ξέρω γινονται όμως όλα αυτά και με έχει μπερδέψει.

marie_la_journaliste

# 11 στις 23/3/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πεύκα
Θέματα: 23
Απαντήσεις: 670

να λοιπον το θαυμα του πολιτισμού μας!!

καναμε τον ερωτα μια συνηθισμενη υποθεση.

Να χωριζουμε με μηνυματα. Ποιος να το φανταστει!Αμα δε πεις μια κουβεντα παραπανω δεν υψωσεις λιγη φωνη δε σπασεις κανενα βαζο δε κλεισεις εστω πισω σου μια πορτα δυνατά...ποιο το νοημα;
Αρέσει στο μέλος alexandriani1

Enikos

# 12 στις 23/3/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Η υστερια ειναι δειγμα ...ζωντανιας...

Και ενδιαφεροντος, να προσθεσω...

mairy10

# 13 στις 28/3/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Κανε εσυ το βημα

Για να σου φυγει κι η απορια!!!Αν δεν δεις ανταποκριση προχωρας μπροστα

Despoinaki23

# 14 στις 30/8/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Στέλνω χρόνια πολλά στον πρώην για την γιορτή του; Αυτιε έστειλε πριν 2 εβδομάδες που είχα γενέθλια ένα απλο"χρονισ πολλά με υγεία σου εύχομαι" που είχαμε και την ίδια μέρα γενέθλια.. αλλά δεν ξερω αν πρέπει να στείλω εγώ τώρα για την γιορτή δεν θελω κιόλας να καταλάβει ότι τον γουστάρω ακόμη.. Δεν ήταν και τόσο σωστός απενσντι μου η αλήθεια αλλά θεωρείτε σωστό να στείλω;

Enikos

# 15 στις 30/8/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Τωρα εσεις, εχετε χωρισει?...

Η για καμια αναβροχια, βαστατε και τις κοινωνικοτητες?...

Θελω να πω...δεν πενθειτε, ε?...

Εισαστε στο "βαστα και μια πισινη, χειμωνας ερχεται", ε?

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Despoinaki23
Στέλνω χρόνια πολλά στον πρώην για την γιορτή του; Αυτιε έστειλε πριν 2 εβδομάδες που είχα γενέθλια ένα απλο"χρονισ πολλά με υγεία σου εύχομαι" που είχαμε και την ίδια μέρα γενέθλια.. αλλά δεν ξερω αν πρέπει να στείλω εγώ τώρα για την γιορτή δεν θελω κιόλας να καταλάβει ότι τον γουστάρω ακόμη.. Δεν ήταν και τόσο σωστός απενσντι μου η αλήθεια αλλά θεωρείτε σωστό να στείλω;

Helenaki4

# 16 στις 30/8/2021
author
Γυναίκα / 46 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Απαντήσεις: 2.147

Αν θεωρείς σωστό να τον γουστάρεις ακόμα , θεώρησε σωστό και να του στείλεις ...

Βρε δεν παίζεται στα χρόνια πολλά η ιστορία !!!

Παίζεται στο,τι θέλεις από εκείνον ! 

Και μια ερωτησούλα ...

Αφού τον γουστάρεις , γιατί ειναι κακό να το δείξεις ?

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Despoinaki23

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, seychelles

wish_

# 17 στις 30/8/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Το Ελενάκι από πάνω στα λέει μια χαρα.

Ευχετήριο μήνυμα,

για κάποιους αφορμή για κάτι παραπάνω για άλλους απλά ένα δείγμα εκτίμησης,χωρίς να σήμαινει οτι θες από τον άλλο κάτι παραπάνω,πέρα από το να είναι καλά,

"Το θεμα σου ειναι τι προσδοκίες έχεις από ένα τέτοιο μηνυμα."

Από το Μάρτιο μέχρι τώρα είμαστε στους 6 μήνες,πιστεύεις οτι αν ήθελε κάτι δεν θα εμφανιζόταν?Δεν θα το καταλαβαινες?

Ειχες πει οτι ήθελες να προχωρήσεις,αυτό να κοιτάξεις να κάνεις.

Οταν ένας αντρας θέλει,οτι και αν έχει γίνει,θα στο δείξει και θα το καταλάβεις,δεν θα σε κάνει να έχεις αμφιβολίες.

Despoinaki23

# 18 στις 31/8/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ο συγκεκριμένος δεν ήταν σωστός απέναντι μου αφού χωρίσαμε.. Ήμουν σκατά για πόσους μήνες.. Τον σκεφτομσι ώρες ώρες όχι αυτόν αλλά τις στιγμές που ζούσαμε που πλέον δεν τα βρίσκω αλλού όλα αυτά..εστειλε ένα χρόνια πολλά στα γενέθλια μου με υγεία αλλά μέχρι εκεί.. Μετά απο ότι είδα έβγαινε με την μια και την άλλη.. Απλά δεν θέλω να δείξω κάτι εγώ οτι ακόμη καίγομαι γισυτον γιατι ξέρω πως δεν θα κάνει κάτι γιαυτό.. Όπως και να χει να στείλω η όχι λέτε και αν ναι τι να στείλω;

alexandriani1

# 19 στις 31/8/2021
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.804

βρε Δεσποινάκι,

Επειδή το θέμα το ανέβασες το Μάρτη και κοντεύει Σεπτέμβρης, δεν μας ενημερώνεις τι απογίνατε;

Υ.Γ.: Μανία έχουν αυτές οι νεαρές κι οι νεαροί να μας ποστάρουν διάφορα που τους συμβαίνουν (που συνήθως εμπίπτουν στη θεματολογία "έστειλε messenger, ανέβασε insta, δεν έκανε add, έκανε block κλπ) και μετά να μην μας λένε την τελική εξέλιξη. Γιατί βρε παιδιά μας αφήνετε στα σκοτάδια;
Αρέσει στο μέλος Helenaki4

Helenaki4

# 20 στις 31/8/2021
author
Γυναίκα / 46 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Απαντήσεις: 2.147

Γουις , που πήγε το όμορφο πρόσωπό σου ?

Φιλια από το κέντρο της χώρας και καλό Φθινόπωρο φίλη μου . 

Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από wish_

Το Ελενάκι από πάνω στα λέει μια χαρα.

Ευχετήριο μήνυμα,

για κάποιους αφορμή για κάτι παραπάνω για άλλους απλά ένα δείγμα εκτίμησης,χωρίς να σήμαινει οτι θες από τον άλλο κάτι παραπάνω,πέρα από το να είναι καλά,

"Το θεμα σου ειναι τι προσδοκίες έχεις από ένα τέτοιο μηνυμα."

Από το Μάρτιο μέχρι τώρα είμαστε στους 6 μήνες,πιστεύεις οτι αν ήθελε κάτι δεν θα εμφανιζόταν?Δεν θα το καταλαβαινες?

Ειχες πει οτι ήθελες να προχωρήσεις,αυτό να κοιτάξεις να κάνεις.

Οταν ένας αντρας θέλει,οτι και αν έχει γίνει,θα στο δείξει και θα το καταλάβεις,δεν θα σε κάνει να έχεις αμφιβολίες.

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.