Καλησπερα! Ήμουν με ένα παιδί 3 χρόνια, πριν 3 μήνες περίπου χωρίσαμε μέσω μηνύματων γιατι προηγήθηκε μια έντονη διαφωνία με αποτέλεσμα να τσακωθούμε και να το λήξουμε αν και υπήρχε πολύ αγάπη και ταίριαζαμε γενικότερα στις απόψεις μας . Αυτός από ότι είδα προχώρησε με άλλη και ποσταρε στα σοσιαλ διαφορά αλλά δεν κράτησε με αυτήν πάνω από 1 μήνα. Τώρα ξαναεπεστρεψε με κάποιον τρόπο,μπαίνει στο προφίλ μου βλέπει τι ανεβάζω που και που, με ξεμπλοκαρε κιόλας, ο κολλητός του βλέπω ότι ασχολείται μαζί μου προφανώς για να του λέει τι βάζω στα σοσιαλ και γενικότερα.. Εχω το ένστικτο πως ακομη νοιάζεται αλλά δεν τολμάει να στείλει ίσως γιστι φοβάται πως μετά από ότι εγινε δεν θα δεχτώ εγώ ή θα τον βρίσω ή αν πιστεύει πως εγώ δεν ενδιαφέρομαι. Δεν ξέρω γινονται όμως όλα αυτά και με έχει μπερδέψει.
Εχετε κι εσείς φιλικές σχέσεις ??
ντεζαβου ή νεο θεμα. αισθανομαι σαν να εχω διαβασει ιδιο θεμα ξανα. περιεργο. δεν παω καλα.
Despoinaki...
Κοιτα, 3 χρονια δεν ειναι πολυ λιγα και ετσι για να μαθαινεις επειδη εισαι μικρη, δεν χωριζεις μεσω μηνυματων. Απ ότι καταλαβα υπηρξε διαφωνία ή και κατι αλλο ,προφανως ,γιατι γραφεις σ ενα σημειο οτι σε "ξεμπλοκαρε"..δηλαδη..κατι εγινε ΚΑΙ απο τη δικη σου τη μερια ...ή ειναι ιδεα μου??. Οπως και ναχει...βρες τροπο να του μιλησεις και ασε τους εγωισμους... μη τα περιμενουμε παντα ολα απο τον άλλον. Ολα αυτα βεβαια θα τα κανεις αν και εφοσον - εχεις ακομα συναισθηματα - πιστευεις οτι αυτη η σχεση σου αξιζει και - αν ο συγκεκριμενος άνθρωπος αξιζει σαν ανθρωπος.Ρε δε βαζει μυαλο λεμε...
Δεν καταλαβαίνω γιατί σε έχει μπερδέψει...αφού χωρίσατε βάζεις τέλεια καί δεν ασχολείσαι ποτέ, δεν σε ενδιαφέρει πλέον τι κάνει αυτός...πας στον επόμενο... τώρα με μπλόκαρε με ξεμπλοκαρε...ο κολλητός του μου είπε... δεν δείχνουν ότι σε θέλει ... ούτε το ότι τα έφτιαξε με άλλη για ένα μήνα...
μπορεί να κάνω καί λάθος... στην εποχή μου δεν είχαμε μντ ούτε μπλοκ ξεμπλοκ..Παράθεση:
Με έχει μπερδέψει
Σχόλιο # 1 από Despoinaki23Καλησπερα! Ήμουν με ένα παιδί 3 χρόνια, πριν 3 μήνες περίπου χωρίσαμε μέσω μηνύματων γιατι προηγήθηκε μια έντονη διαφωνία με αποτέλεσμα να τσακωθούμε και να το λήξουμε αν και υπήρχε πολύ αγάπη και ταίριαζαμε γενικότερα στις απόψεις μας . Αυτός από ότι είδα προχώρησε με άλλη και ποσταρε στα σοσιαλ διαφορά αλλά δεν κράτησε με αυτήν πάνω από 1 μήνα. Τώρα ξαναεπεστρεψε με κάποιον τρόπο,μπαίνει στο προφίλ μου βλέπει τι ανεβάζω που και που, με ξεμπλοκαρε κιόλας, ο κολλητός του βλέπω ότι ασχολείται μαζί μου προφανώς για να του λέει τι βάζω στα σοσιαλ και γενικότερα.. Εχω το ένστικτο πως ακομη νοιάζεται αλλά δεν τολμάει να στείλει ίσως γιστι φοβάται πως μετά από ότι εγινε δεν θα δεχτώ εγώ ή θα τον βρίσω ή αν πιστεύει πως εγώ δεν ενδιαφέρομαι. Δεν ξέρω γινονται όμως όλα αυτά και με έχει μπερδέψει.
καναμε τον ερωτα μια συνηθισμενη υποθεση.
Να χωριζουμε με μηνυματα. Ποιος να το φανταστει!Αμα δε πεις μια κουβεντα παραπανω δεν υψωσεις λιγη φωνη δε σπασεις κανενα βαζο δε κλεισεις εστω πισω σου μια πορτα δυνατά...ποιο το νοημα;Κανε εσυ το βημα
Για να σου φυγει κι η απορια!!!Αν δεν δεις ανταποκριση προχωρας μπροσταΤωρα εσεις, εχετε χωρισει?...
Η για καμια αναβροχια, βαστατε και τις κοινωνικοτητες?...
Θελω να πω...δεν πενθειτε, ε?...
Εισαστε στο "βαστα και μια πισινη, χειμωνας ερχεται", ε?
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Despoinaki23
Στέλνω χρόνια πολλά στον πρώην για την γιορτή του; Αυτιε έστειλε πριν 2 εβδομάδες που είχα γενέθλια ένα απλο"χρονισ πολλά με υγεία σου εύχομαι" που είχαμε και την ίδια μέρα γενέθλια.. αλλά δεν ξερω αν πρέπει να στείλω εγώ τώρα για την γιορτή δεν θελω κιόλας να καταλάβει ότι τον γουστάρω ακόμη.. Δεν ήταν και τόσο σωστός απενσντι μου η αλήθεια αλλά θεωρείτε σωστό να στείλω;
Αν θεωρείς σωστό να τον γουστάρεις ακόμα , θεώρησε σωστό και να του στείλεις ...
Βρε δεν παίζεται στα χρόνια πολλά η ιστορία !!!
Παίζεται στο,τι θέλεις από εκείνον !
Και μια ερωτησούλα ...
Αφού τον γουστάρεις , γιατί ειναι κακό να το δείξεις ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Despoinaki23
Στέλνω χρόνια πολλά στον πρώην για την γιορτή του; Αυτιε έστειλε πριν 2 εβδομάδες που είχα γενέθλια ένα απλο"χρονισ πολλά με υγεία σου εύχομαι" που είχαμε και την ίδια μέρα γενέθλια.. αλλά δεν ξερω αν πρέπει να στείλω εγώ τώρα για την γιορτή δεν θελω κιόλας να καταλάβει ότι τον γουστάρω ακόμη.. Δεν ήταν και τόσο σωστός απενσντι μου η αλήθεια αλλά θεωρείτε σωστό να στείλω;
Το Ελενάκι από πάνω στα λέει μια χαρα.
Ευχετήριο μήνυμα,
για κάποιους αφορμή για κάτι παραπάνω για άλλους απλά ένα δείγμα εκτίμησης,χωρίς να σήμαινει οτι θες από τον άλλο κάτι παραπάνω,πέρα από το να είναι καλά,
"Το θεμα σου ειναι τι προσδοκίες έχεις από ένα τέτοιο μηνυμα."
Από το Μάρτιο μέχρι τώρα είμαστε στους 6 μήνες,πιστεύεις οτι αν ήθελε κάτι δεν θα εμφανιζόταν?Δεν θα το καταλαβαινες?
Ειχες πει οτι ήθελες να προχωρήσεις,αυτό να κοιτάξεις να κάνεις.
Οταν ένας αντρας θέλει,οτι και αν έχει γίνει,θα στο δείξει και θα το καταλάβεις,δεν θα σε κάνει να έχεις αμφιβολίες.
Επειδή το θέμα το ανέβασες το Μάρτη και κοντεύει Σεπτέμβρης, δεν μας ενημερώνεις τι απογίνατε;
Υ.Γ.: Μανία έχουν αυτές οι νεαρές κι οι νεαροί να μας ποστάρουν διάφορα που τους συμβαίνουν (που συνήθως εμπίπτουν στη θεματολογία "έστειλε messenger, ανέβασε insta, δεν έκανε add, έκανε block κλπ) και μετά να μην μας λένε την τελική εξέλιξη. Γιατί βρε παιδιά μας αφήνετε στα σκοτάδια;Γουις , που πήγε το όμορφο πρόσωπό σου ?
Φιλια από το κέντρο της χώρας και καλό Φθινόπωρο φίλη μου .
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από wish_Το Ελενάκι από πάνω στα λέει μια χαρα.
Ευχετήριο μήνυμα,για κάποιους αφορμή για κάτι παραπάνω για άλλους απλά ένα δείγμα εκτίμησης,χωρίς να σήμαινει οτι θες από τον άλλο κάτι παραπάνω,πέρα από το να είναι καλά,
"Το θεμα σου ειναι τι προσδοκίες έχεις από ένα τέτοιο μηνυμα."
Από το Μάρτιο μέχρι τώρα είμαστε στους 6 μήνες,πιστεύεις οτι αν ήθελε κάτι δεν θα εμφανιζόταν?Δεν θα το καταλαβαινες?
Ειχες πει οτι ήθελες να προχωρήσεις,αυτό να κοιτάξεις να κάνεις.
Οταν ένας αντρας θέλει,οτι και αν έχει γίνει,θα στο δείξει και θα το καταλάβεις,δεν θα σε κάνει να έχεις αμφιβολίες.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media