Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Με έχει μπερδέψει

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Helenaki4

# 21 στις 31/8/2021
author
Γυναίκα / 46 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 2.147
'Aρεσαν+: 0%

Βρε κοπελια , ειναι απλά τα πράγματα .

Αν ξερεις οτι δε θα κάνει τίποτα για σένα , γιατί θέλεις να στείλεις ?

Για σκέψου το .

Σ αρέσει να περνάς απαρατήρητη ?

Μήπως ν αρχίσεις να σκέφτεσαι ποιος θα σου δώσει την αξία που σου πρεπει ?

(Μην περιμένεις άντρα να ενδιαφερθεί , αν εσυ η ίδια δε νιώθεις αξιοπρόσεκτη).

Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Despoinaki23
Ο συγκεκριμένος δεν ήταν σωστός απέναντι μου αφού χωρίσαμε.. Ήμουν σκατά για πόσους μήνες.. Τον σκεφτομσι ώρες ώρες όχι αυτόν αλλά τις στιγμές που ζούσαμε που πλέον δεν τα βρίσκω αλλού όλα αυτά..εστειλε ένα χρόνια πολλά στα γενέθλια μου με υγεία αλλά μέχρι εκεί.. Μετά απο ότι είδα έβγαινε με την μια και την άλλη.. Απλά δεν θέλω να δείξω κάτι εγώ οτι ακόμη καίγομαι γισυτον γιατι ξέρω πως δεν θα κάνει κάτι γιαυτό.. Όπως και να χει να στείλω η όχι λέτε και αν ναι τι να στείλω;

Heptamer

# 22 στις 31/8/2021
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Despoinaki23
.. Δεν ήταν και τόσο σωστός απενσντι μου η αλήθεια αλλά θεωρείτε σωστό να στείλω;

Θεωρούμε σωστό να πάψεις ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ασχολείσαι - τυπικά και μη - με ληγμενους και να προχωρήσεις παρακάτω (σε άλλον).

Όσο κι αν πονά το δοντακι σου!

Πρέπει να αρχίσεις να μάθεις να τραβάς και  X στη ζωή σου.

Που πρέπει επίσης να μάθεις να μην την εξαρτας από τα σοσιαλ γίδια.

Η.

Despoinaki23

# 23 στις 31/8/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Το σκεφτόμουν Γι τον λόγο ότι έστειλε στα γενέθλια μου αυτός που είχαμε και ίδια μέρα αν και έστειλε από τους τελευταίους το βρσδυ πια και σκεφτόμουν να έστελνα εγώ στη γιορτή να δείξω ανωτέρωτητα ότι δεν έχω κάποιο θέμα και η αλήθεια σκεφτόμουν και λίγο πως αν έστελνα και έδειχνα κάτι τέλος πάντων ότι δεν κρατάω μούτρα να έπιανε την συζήτηση και να έδειχνε και κάποιο ενδιαφέρον..τελικα δεν έστειλα.. Ναι ακόμη δεν τον έχω ξεπεράσει εντελώς αν και πέρασαν 8 μήνες και άλλα δεν έχω βρει ακόμη τον ιδανικό να με βοηθήσει.. Όλοι σχεδόν το πάνε αλλού..

Enikos

# 24 στην 1/9/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Που?...Εσυ που το πας?...

Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από Despoinaki23

Όλοι σχεδόν το πάνε αλλού..

seychelles

# 25 στις 3/9/2021
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 894

Έστειλες/δεν έστειλες δεν έχει καμμία σημασία, he's just not that into you.

Αν θες κάποιον να "βοηθήσει" άστο, να βοηθήσει σε τι? αν τόσο θες βοήθεια για να βγεις με κάποιον, μη το κουράζεις, δεν είναι υποχρεωτικό να βγεις, και μέσα να ακούς τραγούδια ωραία είναι και να βγεις με τις φίλες σου πάλι ωραία είναι.

Γιατί ψάχνεις πακέτο που'χει μέσα το φίλο σου και προσχεσιακό συμβόλαιο, αν πάει καλά θα μείνετε μαζί, αν δεν πάει καλά με δε θα μείνετε, ότι και να συζητήσατε στην αρχή, τι θα κάνει δηλαδή θα κάτσει με το ζόρι. 23 είσαι, δε βρίσκεις καλύτερα κανένα παιδί να σου αρέσει και να τα πάτε καλά, να βγείτε να ξεσκάσετε λίγο και να δειτε πως θα πάει.

Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από Despoinaki23
Το σκεφτόμουν Γι τον λόγο ότι έστειλε στα γενέθλια μου αυτός που είχαμε και ίδια μέρα αν και έστειλε από τους τελευταίους το βρσδυ πια και σκεφτόμουν να έστελνα εγώ στη γιορτή να δείξω ανωτέρωτητα ότι δεν έχω κάποιο θέμα και η αλήθεια σκεφτόμουν και λίγο πως αν έστελνα και έδειχνα κάτι τέλος πάντων ότι δεν κρατάω μούτρα να έπιανε την συζήτηση και να έδειχνε και κάποιο ενδιαφέρον..τελικα δεν έστειλα.. Ναι ακόμη δεν τον έχω ξεπεράσει εντελώς αν και πέρασαν 8 μήνες και άλλα δεν έχω βρει ακόμη τον ιδανικό να με βοηθήσει.. Όλοι σχεδόν το πάνε αλλού..

Enikos

# 26 στις 3/9/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από seychelles

he's just not that into you.

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.