Ενδιαφέρον... !!
Ενα αλλο ενδιαφέρον θεμα θα ηταν "Για ποιο λόγο τον/την μπλόκες"Μηνυμα"Θα ηθελα να σε γνωρισω " Ετων 70
Παράθεση:
Σχόλιο # 102 από mairy10Μηνυμα"Θα ηθελα να σε γνωρισω " Ετων 70
Δεν απαντησαΕπομενο μηνυμα"Εισαι αγενεστατη που δεν απαντας και γαιδουρα"Δεν απαντησα φυσικα και με μπλοκαρε![]()
Για να μην μπερδευτει και σου ξαναστειλει σε μπλοκαρε.
Χαχαχαχαχα ναι εχεις δικιο και γω απορουσα στην αρχη γιατι καποιοι (η καποιος-ο ιδιος παντα αλλα με αλλα νικ?) μου εστελνε πχ ενα γεια και πριν καν το ανοιξω/απαντησω με ειχε ηδη μπλ9καρει
Παράθεση:
Σχόλιο # 103 από paranomos
Για να μην μπερδευτει και σου ξαναστειλει σε μπλοκαρε.
Παράθεση:
Σχόλιο # 104 από Kristina_Χαχαχαχαχα ναι εχεις δικιο και γω απορουσα στην αρχη γιατι καποιοι (η καποιος-ο ιδιος παντα αλλα με αλλα νικ?) μου εστελνε πχ ενα γεια και πριν καν το ανοιξω/απαντησω με ειχε ηδη μπλ9καρει
Αφου σου εγραφε και γεια..παλι καλα!!
Γιατι ενας αλλος εδω..με πολλα νικ και αυτος στελνει μνμ με μια τελεια και καπακι μπλοκ
Αν το βρεις θα σε παραδεχτω κρις
Παράθεση:
Σχόλιο # 102 από mairy10Μηνυμα"Θα ηθελα να σε γνωρισω " Ετων 70
Δεν απαντησαΕπομενο μηνυμα"Εισαι αγενεστατη που δεν απαντας και γαιδουρα"Δεν απαντησα φυσικα και με μπλοκαρε![]()
Παράθεση:
Σχόλιο # 105 από paranomos
Γιατι ενας αλλος εδω..με πολλα νικ και αυτος στελνει μνμ με μια τελεια και καπακι μπλν το βρεις θα σε παραδεχτω κρις
Χάχα α παράνομες γιατί με μπλοκαρες;
Παράθεση:
Σχόλιο # 105 από paranomos
Γιατι ενας αλλος εδω..με πολλα νικ και αυτος στελνει μνμ με μια τελεια και καπακι μπλοκ
Αν το βρεις θα σε παραδεχτω κρις
Παράθεση:
Σχόλιο # 108 από Sourygia
Να σου κοπει το γελιο.
Ααα μολις ειδα οτι ενα σχολιο μου εφαγε και αυτο μπλοκ.
Κλαφτηκε παλι..
Σβηστε το κυρια..
Παράθεση:
Σχόλιο # 106 από Sourygia
Χάχα εμένα με ρώτησε κάποιος... Τι φοράς τώρα κούκλα μου και του απάντησα 2 εμπλαστρα.
Η γνωστη Σουρι...
Βρε καλως το κοριτσι...
Καλώς με δεχτηκατε
Παράθεση:
Σχόλιο # 111 από Mindthegap-
Η γνωστη Σουρι...
Βρε καλως το κοριτσι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 112 από SourygiaΚαλώς με δεχτηκατε
στα social media