Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Πεθερα

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

Orange34

# 1 στις 27/3/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Πεθερα

Καλησπέρα! Είμαι έγκυος στον 7ο μήνα. Τέλη Ιουνίου, αν όλα πανε καλα αναμένεται να γεννήσω.  Το πρόβλημα  μ είναι  ότι δε θέλω με τίποτα να έρθει  η πεθερά μου κ να μείνει σπίτι μας όσο θα είμαι λεχωνα. Επειδή μένει  σε άλλη πόλη κατανοώ  ότι θα θέλει να δει το μωρο κ χρειάζεται  να την φιλοξενήσω κ δεν έχω αντίρρηση  να έρθει- αλίμονο γιαγιά είναι-  αλλά όχι πάνω από 1 μέρα. Βασικά  δε θα ήθελα καθόλου να την δω μέχρι να βρω τους ρυθμούς  μου με το μωρο  αλλά κατανοώ ότι είναι γιαγιά  κ μητερα  του αντρα. Ο λόγος που αισθάνομαι  έτσι είναι  γιατί δεν μπορω να ξεχάσω την συμπεριφορά  της όταν έμαθε ότι ειμσι έγκυος.είχαμε προβλήματα  και πριν σλλα με την εγκυμοσυνη  χειροτερεψαν. Έκανε  πραγματικά ψυχολογικό πόλεμο  στο γιο της κ όλο τον πρώτο τετράμηνο της εγκυμοσύνης  την άκουγα να ωρύεται  στο τηλ για τις δικές της ανάγκες. Αυτο με τάραζε  γιατί  σε κάποια φάση  γινόταν καθημερινά . Τώρα ηρέμησε  γιατί  κατάλαβε  ότι έτσι θα χάσει τον γιο της κ με αυτόν τον τρόπο δε θα καταφέρει  αυτό που θέλει.  Εγώ όμως δεν μπορώ να το ξεχάσω πως οταν εμείνα έγκυος  αντί  να ηρεμήσει άρχισε να παραληρεί ακόμη περισσότερο. Είμαι  υπερβολική που δεν την θέλω  στο σπιτι  μ με ένα νεογεννητο; 

Enikos

# 2 στις 27/3/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091
'Aρεσαν+: 0%

Οχι καθολου υπερβολικη δεν εισαι...

Ουτε να της αναγνωριζεις το "δικαιωμα" της γιαγιας...του επισκεπτη και πολυ της ειναι...

Θα το πληρωσεις πολυ ακριβα αργοτερα, ποσο μαλλον το παιδι το οποιο θα στρεψει εναντιον σου...

Ο συζυγος? Τι λεει?...

Αρέσει στο μέλος archagellos

Mathusalas

# 3 στις 27/3/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Με το καλο να ερθει το νεο μελος. οσο αφορα για τη πεθερα ο καταλληλος να το συζητησεις οπως το αισθανεσαι αλλα με λιγο τακτ ειναι με την ιδια και οχι με το γιο. εκεινη σαν γυναικα ισως σε καταλαβει οσο και αν σου φαινεται περιεργο.

Audi2018

# 4 στις 27/3/2021
author
Ανδρας / 38 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3
Τον πρώτο λόγο τον έχεις εσύ και ο άντρας σου.καμια πεθερά κανένας άλλος.το σημαντικό είναι πρώτα από όλα να πάνε καλά να έρθει το μωράκι σας να βρείτε τους ρυθμούς σας γιατί αλλάζουν όλα και σίγουρα δεν κάνει καλό η αναστάτωση .θέλει ηρεμία . Οπότε θα γίνει δημοκρατικά αυτό που θέλει η μητέρα ?
Αρέσει στο μέλος Enikos

trocadero

# 5 στις 27/3/2021
author
Γυναίκα / 60 / Σε σχέση
Ελβετία
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 321

Mε το καλό

το μωράκι σας.  Έχεις κάθε δικαίωμα να θέλεις να ζήσεις και να απολαύσεις με το άνδρα σου και το μωρό σας τον πρώτο καιρό - και πάντα δηλαδή - με ησυχία. Είναι μία περίοδος προσαρμογής σε εντελώς νέες συνθήκες.  Σημασία έχει να φθάσεις στον σκοπό σου χωρίς "να ανοίξει μύτη".  Oπότε θα το συζητήσεις ήρεμα με τον άνδρα σου από πριν και βέβαια αυτό θα πρέπει να ισχύσει και για τις 2 οικογένειες, την δική του και την δική σου. Οπότε βάλε σε δράση όλες σου τις διπλωματικές ικανότητες να φθάσεις στον σκοπό σου χωρίς παρεξηγήσεις. Μπορείς βέβαια να χρησιμοποιήσεις και τις ιδιόμορφες συνθηκες του κορονοιου που άλλωστε είναι και αλήθεια.  Πρέπει να αποφευγονται οι πολλές επαφές με το νεογέννητο.  Καλή επιτυχία και με έναν πόνο.

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Orange34

Πεθερα

Καλησπέρα! Είμαι έγκυος στον 7ο μήνα. Τέλη Ιουνίου, αν όλα πανε καλα αναμένεται να γεννήσω.  Το πρόβλημα  μ είναι  ότι δε θέλω με τίποτα να έρθει  η πεθερά μου κ να μείνει σπίτι μας όσο θα είμαι λεχωνα. Επειδή μένει  σε άλλη πόλη κατανοώ  ότι θα θέλει να δει το μωρο κ χρειάζεται  να την φιλοξενήσω κ δεν έχω αντίρρηση  να έρθει- αλίμονο γιαγιά είναι-  αλλά όχι πάνω από 1 μέρα. Βασικά  δε θα ήθελα καθόλου να την δω μέχρι να βρω τους ρυθμούς  μου με το μωρο  αλλά κατανοώ ότι είναι γιαγιά  κ μητερα  του αντρα. Ο λόγος που αισθάνομαι  έτσι είναι  γιατί δεν μπορω να ξεχάσω την συμπεριφορά  της όταν έμαθε ότι ειμσι έγκυος.είχαμε προβλήματα  και πριν σλλα με την εγκυμοσυνη  χειροτερεψαν. Έκανε  πραγματικά ψυχολογικό πόλεμο  στο γιο της κ όλο τον πρώτο τετράμηνο της εγκυμοσύνης  την άκουγα να ωρύεται  στο τηλ για τις δικές της ανάγκες. Αυτο με τάραζε  γιατί  σε κάποια φάση  γινόταν καθημερινά . Τώρα ηρέμησε  γιατί  κατάλαβε  ότι έτσι θα χάσει τον γιο της κ με αυτόν τον τρόπο δε θα καταφέρει  αυτό που θέλει.  Εγώ όμως δεν μπορώ να το ξεχάσω πως οταν εμείνα έγκυος  αντί  να ηρεμήσει άρχισε να παραληρεί ακόμη περισσότερο. Είμαι  υπερβολική που δεν την θέλω  στο σπιτι  μ με ένα νεογεννητο; 

Enikos

# 6 στις 27/3/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Βρε νεαρε...συνελθε σε παρακαλω!...

Εδω υπαρχει τεραστια εχθρα, (οπως περιγραφει η θεματοθετρια), της "εκλεψε" τον κανακαρη της λεμε!!!...

Δε γκαταλαβαινεις οτι η φαση εχει ξεφυγει απο τις διαπραγματευσεις και βαρανε τα πυροβολικα πασα δυναμει, ο δε...

Παπανικολης εχει γυαλισει τις τορπιλες του, με μπρασο και κανει τεστ στα καψουλια?...

Μα τοσο διαλλακτικος νασαι με τα σογια του Παζουζου!!!...

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από Mathusalas

Με το καλο να ερθει το νεο μελος. οσο αφορα για τη πεθερα ο καταλληλος να το συζητησεις οπως το αισθανεσαι αλλα με λιγο τακτ ειναι με την ιδια και οχι με το γιο. εκεινη σαν γυναικα ισως σε καταλαβει οσο και αν σου φαινεται περιεργο.

Αρέσει στα μέλη la-mer, konstandinos73

MiltosRNLI1930

# 7 στις 27/3/2021
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

Tον λογο τον εχει ο ανδρας .Αν αυτος δεν βαλει στη θεση της τη μανα του το παιχνιδι εχει χαθει και θα δημιουργει συνεχως προβληματα .

Αρέσει στα μέλη la-mer, alisida και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 8 στις 27/3/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Καμια γιουνιβερσαλ πεθερα, θα μας πει καμια ιδεα?...

Με καλολογιουλες, που ΔΕΝ πιστευει?...

Αρέσει στο μέλος la-mer

Orange34

# 9 στις 27/3/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Το έχω πει στον άνδρα μου οτι δεν την θέλω τον πρώτο καιρό και με καταλαβαίνει. Το θέμα είναι ότι εκείνη δε θ το καταλάβει κ ίσως έχουμε ματς το οποίο θα ήθελα να αποφύγω. Βασικά μου γυρνάνε τα άντερα μόνο που σκέφτομαι ότι θα την δω λίγες μέρες μετά την γεννσ. Αν μου κάνει καμία υπόδειξη νομίζω ότι δε θα το αντιμετωπισω ψύχραιμα. η φροντίδα του μωρού είναι υπόθεση των δύο μας. Ούτε τους γονείς μου θέλω να παρεμβαίνουν. Το ίδιο ισχύει κ γι αυτούς. Επειδή είναι όμως κοντά θα έχουν τη δυνατότητα να το δουν χωρίς να τους φιλοξενήσουμε. Θα ήθελα πολύ ν ακούσω την πλευρά μιας πεθεράς. Πώς θα μπορούσε να δεχτεί την αναγκη της νύφη της να είναι μόνη της με το μωρό της;

MiltosRNLI1930

# 10 στις 27/3/2021
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.579

Παρα πολυ δυσκολο να βρεθει εδω μεσα πεθερα, στο Φορουμ των super special women !

Αρέσει στα μέλη la-mer, alisida και σε ακόμα 1 μέλος.

SERTIOS

# 11 στις 27/3/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Οικογένεια.

Κοίταξε αποκλειστικά τον άντρα σου και το παιδί σου, όλοι οι υπόλοιποι στη σειρά για το εάν και πότε, είτε τους αρέσει, είτε όχι... 

Kristina_

# 12 στις 27/3/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Εγω αν και super special woman και γιουνιβερσαλ  θα σου πω τι θα εκανα σαν πεθερα...αν ημουν στη θεση της δικης σου θα σεβομουν απολυτως την επιθυμια σου και δε θα ερχομουν ποτε αφου σου γυρνουν τα αντερα ...δικαιωμα σου να μην θες να ερθω και αφου συμφωνει και ο συζυγος σου απλα δε θα ερχομουν ποτε!!! Ομως παραλληλα και αυτοματα θα επαυε και οποιαδηποτε παροχη εκ μερους μου 

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Orange34
Το έχω πει στον άνδρα μου οτι δεν την θέλω τον πρώτο καιρό και με καταλαβαίνει. Το θέμα είναι ότι εκείνη δε θ το καταλάβει κ ίσως έχουμε ματς το οποίο θα ήθελα να αποφύγω. Βασικά μου γυρνάνε τα άντερα μόνο που σκέφτομαι ότι θα την δω λίγες μέρες μετά την γεννσ. Αν μου κάνει καμία υπόδειξη νομίζω ότι δε θα το αντιμετωπισω ψύχραιμα. η φροντίδα του μωρού είναι υπόθεση των δύο μας. Ούτε τους γονείς μου θέλω να παρεμβαίνουν. Το ίδιο ισχύει κ γι αυτούς. Επειδή είναι όμως κοντά θα έχουν τη δυνατότητα να το δουν χωρίς να τους φιλοξενήσουμε. Θα ήθελα πολύ ν ακούσω την πλευρά μιας πεθεράς. Πώς θα μπορούσε να δεχτεί την αναγκη της νύφη της να είναι μόνη της με το μωρό της;

Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από MiltosRNLI1930

Παρα πολυ δυσκολο να βρεθει εδω μεσα πεθερα, στο Φορουμ των super special women !

apolitiii

# 13 στις 27/3/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.111

Δύσκολες οι πεθερες που όταν παντρευτεί ο κανακαρης τους ζηλευουν τη νυφη...τα έχω περάσει και εγώ αυτά ...όταν γεννηθηκε η κόρη μου ηρθε η πεθερα και "κατσικωθηκε " στο σπίτι μου για ένα μήνα...να φανταστεις ότι κλειδωνα την κρεβατοκαμαρα και κυκλοφορουσα μέσα στο σπίτι με το κλειδί στην τσεπη...η κόρη μου γεννηθηκε προωρά  και φοβομουν πολύ τα μικρόβια... Τώρα με την πανδημια συζητησε το με τον συζυγο να μην ερθει αν δεν τελειώσει η πανδημια και αν δεν έχει κάνει τα εμβολια για covid και ραπιντ τεστ... Για προστασία του μωρού καλό θα είναι να μην επιστρέψεις σε κανένα να ρθεί στο σπίτι σας...

Με το καλό να ερθει το μωρακι σας...
Αρέσει στο μέλος alisida

alisida

# 14 στις 27/3/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
Με το καλό και με ένα πόνο.Θα πρότεινα να μην αγχώνεσαι γιατί το άγχος περνάει και στο μωράκι σου.Μη σκέφτεσαι αρνητικά,τουλάχιστον μέχρι να γεννήσεις χαλάρωσε και απόλαυσε την ηρεμία σου,πάρε δυνάμεις για το δύσκολο ρόλο που θα αναλάβεις.Σε λίγα χρόνια όλα αυτά θα τα θυμάσαι και θα γελάς.Με θυμάμαι εμένα που δεν ήθελα τους πρώτους μήνες να πλησιάζουν τα πεθερικά το μωρό και να το πιάνουν γιατί ζήλευα (χαχαχα!!) Τώρα μου φαίνεται πολύ αστείο όλο αυτό.

Veronika1980

# 15 στις 27/3/2021
author
Γυναίκα / 40 / Παντρεμένη
Ν. Φλώρινας / Λέχοβο
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 68
Καλησπέρα!Με το καλό να έρθει το μωράκι σου κ με ένα πόνο. Λογικό είναι να έρθει για να δεί το μωράκι απλά πριν τη γέννα θα την πάρεις τηλέφωνο κ λες :ούτε εγώ σε αγαπάω αλλά ούτε εσύ εμένα έρχεσαι το βλέπεις κ φεύγεις κ όλοι ευχαριστημένοι. Το πολύ πολύ να πάει σε ξενοδοχείο να κοιμηθεί!
Αρέσει στα μέλη Silektis, Enikos

Orange34

# 16 στις 28/3/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Εννοείται ότι δε θέλω καμία παροχή από μέρους της. Την ησυχία μου θέλω. Ευθέως δεν μπορώ να της τα πω αυτά γιατί θα φέρω σε δύσκολη θέση τον άντρα μου. Η μουρμούρα της δε θα έχει τέλος. Ακόμη κ αν καταλαβαίνει ο άντρας μου κ ποτέ δεν της εχει δώσει δίκιο, δεν παύει να είναι μαμά του. Δεν μπορεί να κόψει παρτίδες με αυτή κ αν της πω ο,τι νιώθω θα γίνουν χειρότερα. Όπως είπε κ κάποιος εγώ είμαι αυτή που την χωρίζει από τον Κανακάρη της. Δεν μπορώ να αποβαλω το άγχος δυστυχως. Θέλω να είμαι σίγουρη ότι δε θα έρθει με προθεση να μου κατσικωθει κσνα μήνα μετά τη γέννα. Δε θέλω να την διώξω αλλά πολύ φοβάμαι ότι θ αναγκαστώ Σκέφτομαι μήπως πω στη μεγάλη αδερφή του άντρα μου να αναλάβει. Αυτή είναι λογική γενικά. Επειδή δεν οδηγεί η πεθερά πρέπει να την φέρει κάποιος. Να την φέρουν αυτοί κ να φύγουν την επόμενη. Από την άλλη όμως δε μ αρέσει να μιλήσω για τ αρνητικά μ συναισθήματα στην κόρη της. Όσο κ ν αναγνωρίζει τα λάθη της μαμας της κ να τα επισημαίνει τοσο στην ίδια όσο κ στον αδερφό της είναι αλλιώς να της τα πω εγώ.

Francesca_

# 17 στις 28/3/2021
author
Γυναίκα / 59 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 703

και εγω ακομα δεν εχω δει απο κοντα το εγγονακι μου 

ναι, ειμαι γιαγια εδω και 14 μηνες, αρχισε να τρεχει πια, να λεει λεξουλες, να καταλαβαινει καποια πραγματα, αλλα χαιρομαι απο μακρια (φωτογραφιες και βιντεο μονο) και τους τρεις.. 
καλα, την νυφη μου την εχω για κορη απο την αρχη της σχεσης τους και που ειναι μαζι εδω και πανω απο 10 χρονια.. 
και στους δυο μου γιους εχω πει - τα κοριτσια σας, να τα προσεχετε σαν τα ματια σας! 
δεν ανακατευομαι.. ποτέ, μα ποτέ και σε τιποτα! 
μονο χαιρομαι  
ειναι να μην χαιρεσαι, οταν βλεπεις πως στηριζονται ο ενας στον αλλον, οταν λαμπουν τα ματακια τους ευτυχισμενα; 
και αυτο μονο μου φτανει.. κανει και εμενα ευτυχισμενη, με γεματη απο συγκινηση ψυχη   

Αρέσει στα μέλη alisida, Mindthegap- και σε ακόμα 2 μέλη.

Kristina_

# 18 στις 28/3/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές

Φιλεναδα σε χ χρονια ο κανακαρης θα εξακολουθησει να ειναι κανακαρης και αδερφος  αλλα αν συνεχισεις ετσι εσυ θα σαι μια ξενη για ολους (ακομη και δεν υπαρχει πλεον στη ζωη η πεθερα)! Αμα ξεκινας με τετοια αρνητικα συναισθηματα για τους συγγενεις του συντροφου σου, η εξελιξη ειναι σχεδον προδιαγεγραμενη ...εκτος κι αν αλλαξεις ριζικα εσυ 

Βεβαια στην προκειμενη περιπτωση μπορεις να επικαλεστεις την κατασταση λογω του ιου και να αναβαλεις για καμποσο την επισκεψη, αλλα μελλοντικα θα πρεπει να ξανασκεφτεις τη σταση σου απεναντι τους...

(Ως «παροχη» δεν εννοουσα φυσικα τα ζιπουνακια του μωρου, αλλα οποιοδηποτε κληρονομικο δικαιωμα θεωρειτε οτι εχει ο κανακαρης) 

Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από Orange34
Εννοείται ότι δε θέλω καμία παροχή από μέρους της. Την ησυχία μου θέλω. Ευθέως δεν μπορώ να της τα πω αυτά γιατί θα φέρω σε δύσκολη θέση τον άντρα μου. Η μουρμούρα της δε θα έχει τέλος. Ακόμη κ αν καταλαβαίνει ο άντρας μου κ ποτέ δεν της εχει δώσει δίκιο, δεν παύει να είναι μαμά του. Δεν μπορεί να κόψει παρτίδες με αυτή κ αν της πω ο,τι νιώθω θα γίνουν χειρότερα. Όπως είπε κ κάποιος εγώ είμαι αυτή που την χωρίζει από τον Κανακάρη της. Δεν μπορώ να αποβαλω το άγχος δυστυχως. Θέλω να είμαι σίγουρη ότι δε θα έρθει με προθεση να μου κατσικωθει κσνα μήνα μετά τη γέννα. Δε θέλω να την διώξω αλλά πολύ φοβάμαι ότι θ αναγκαστώ Σκέφτομαι μήπως πω στη μεγάλη αδερφή του άντρα μου να αναλάβει. Αυτή είναι λογική γενικά. Επειδή δεν οδηγεί η πεθερά πρέπει να την φέρει κάποιος. Να την φέρουν αυτοί κ να φύγουν την επόμενη. Από την άλλη όμως δε μ αρέσει να μιλήσω για τ αρνητικά μ συναισθήματα στην κόρη της. Όσο κ ν αναγνωρίζει τα λάθη της μαμας της κ να τα επισημαίνει τοσο στην ίδια όσο κ στον αδερφό της είναι αλλιώς να της τα πω εγώ.

Αρέσει στα μέλη trocadero, alisida

Kristina_

# 19 στις 28/3/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές

Να τους χαιρεσαι ολους φραντζεσκα ... και πολλα μπραβο για τη σωστη σταση σου

Σημαντικο οτι βλεπεις  σαν κορη σου και τη νυφη σου, προφανως και εκεινη θα εχει παρομοια σταση Αμοιβαια ειναι αυτα στις ιπερισσοτερες σχεσεις με διαρκεια

Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Francesca_

και εγω ακομα δεν εχω δει απο κοντα το εγγονακι μου 

ναι, ειμαι γιαγια εδω και 14 μηνες, αρχισε να τρεχει πια, να λεει λεξουλες, να καταλαβαινει καποια πραγματα, αλλα χαιρομαι απο μακρια (φωτογραφιες και βιντεο μονο) και τους τρεις.. 
καλα, την νυφη μου την εχω για κορη απο την αρχη της σχεσης τους και που ειναι μαζι εδω και πανω απο 10 χρονια.. 
και στους δυο μου γιους εχω πει - τα κοριτσια σας, να τα προσεχετε σαν τα ματια σας! 
δεν ανακατευομαι.. ποτέ, μα ποτέ και σε τιποτα! 
μονο χαιρομαι  
ειναι να μην χαιρεσαι, οταν βλεπεις πως στηριζονται ο ενας στον αλλον, οταν λαμπουν τα ματακια τους ευτυχισμενα; 
και αυτο μονο μου φτανει.. κανει και εμενα ευτυχισμενη, με γεματη απο συγκινηση ψυχη   

Αρέσει στο μέλος Francesca_

Mathusalas

# 20 στις 28/3/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ειμαι φιλοσοφημενος και προχωρημενος ανθρωπος, βλεπω καποια πραγματα μεσα απο την εξελικτικη πορεια του Δαρβινου. (ασχετο)

Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Enikos

Βρε νεαρε...συνελθε σε παρακαλω!...

Εδω υπαρχει τεραστια εχθρα, (οπως περιγραφει η θεματοθετρια), της "εκλεψε" τον κανακαρη της λεμε!!!...

Δε γκαταλαβαινεις οτι η φαση εχει ξεφυγει απο τις διαπραγματευσεις και βαρανε τα πυροβολικα πασα δυναμει, ο δε...

Παπανικολης εχει γυαλισει τις τορπιλες του, με μπρασο και κανει τεστ στα καψουλια?...

Μα τοσο διαλλακτικος νασαι με τα σογια του Παζουζου!!!...

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.