Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Πεθερα

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

hornet19

# 61 στις 4/4/2021
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 2.346
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 56 από Orange34
Alisida αυτό που μ γυρνάει τα άντερα είναι ότι η χειριστικη της συμπεριφορά των προηγούμενων ετών μεταλλάχθηκε σε ανοιχτό πόλεμο μπρος τον άντρα μου , όταν εκείνος έθεσε τα όρια του κ έγινε παραλήρημα με την εγκυμοσυνη μ. Βέβαια τώρα έχει ηρεμήσει γιατί κατάλαβε ότι ο αντρας μ την έκανε πέρα κ εβαλε προτεραιότητα εμένα και το μωρο κ πως με αυτήν την συμπεριφορά απομάκρυνε το παιδί της- σ αυτό βοήθησε κ ο περιγυρος της.

Θα αναδιπλωθεί και θα επιστρέψει δυναμικά, μη νομίζεις ...

Αρέσει στο μέλος giorgos170

Maria_magdalena

# 62 στις 4/12/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Από την στιγμή που χαλιέσαι μαζί της.. Σημαίνει ότι σου έχει φερθεί άσχημα άρα ας πρόσεχε. Τώρα εισπράττει ότι της αναλογεί. Κάνε αυτό που νιώθεις. Ειδικά αν ο άντρας σου είναι μαζί σου μη ανησυχείς καθόλου. Δεν είσαι υποχρεωμένη να την τρως στην μάπα επειδή είναι μάνα του ανδρός σουασ ήταν σωστή. Δες τι κακό σου κάνει που αυτό δηλητηριάζεσαι εξ αιτίας της. Απομάκρυνε την. Τοξικά άτονα μόνο κακό μας κάνουν στη υγεία κ ψυχή μας.
Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost