Το σχολιο περι ειλικρινειας/εμπιστοσυνης απευθυνοτανσε αλλους...συνεχεια συζητησης που ειχαμε σε αλλο ποστ.
Οσον αφορα αυτο που ρωτας ναι εννοω οτι αν τρεφουμε τοσο εντονα αισθηματα αντιπαθειας για τη μανα του τοτε ειμαστε με λαθος συντροφο...πχ μπορει η μανα του να ναι αυτο που λεμε κακη πεθερα, κατινα, αμορφωτη, απλοικη ξερωγωτι...αν αγαπαμε/εκτιμαμαι το συντροφο μας τοτε βρισκουμε κατι θετικο να κρατηθουμε...δειχνουμε κατανοηση για τη γυναικα αυτη, τη συμπονουμε, την συγχωρουμε... μπορουμε να στρογγυλεψουμε τα συναισθηματα μας...αν δεν μπορουμε τοτε υπαρχει σοβαρο προβλημα και δεν βγαινει ετσι η κοινη μας ζωη...
Ενταξει ισως υπαρχουν εξαιρεσεις .που εχει μανα μια εγκληματια και αυτος βγηκε αγγελος...απιθανο αλλα ας το δεχθω
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από Orange34
Δλδ κριστινα θεωρείς ειλικρινεια κ εμπιστοσύνη σε μια σχέση να λες στον άλλο κατάμουτρα ότι σ γυρίζουν τα άντερα με την μάνα του; εγώ προσωπικά έχω εκφράσει πιο κόσμια όλες τις αρνητικές σκέψεις που έχω για τη μαμά του. Δεν είμσι σίγουρη ομως ότι αυτό είναι σωστό. Επίσης μπορεί να θεωρηθεί λανθασμένη επιλογή συντρόφου όταν δεν κάνεις χωριό με τη μαμά του κ εκείνος δε δίνει δίκιο σε αυτήν. Δλδ μαζί με τον άντρα παντρεύομαι κ την μάνα του; αν δεν μας κάνει αυτή δε μας κάνει κ αυτός. Αυτό εννοείς;
υπό συνθήκας ..,: κατακριμνήσματα ...,
Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από Enikos
Πλινθοι κεραμοι και τα λοιπα ...![]()
Το θεμα σου Orange δεν ειναι τι θα κανεις μετα τη γεννα και πως να αποφυγεις την πεθερα...
Το προβλημα σου ...ειναι που πριν 11 μηνες ειχες βαλει θεμα για το πως να χωρισεις με αυτον τον ανθρωπο που δεν μπορει να βαλει ορια στην οικογενεια του...που...που...που...!!!Μαιντ σε απασχολει ο γιανος και αργησεις...αδικα ξαναεκαψα φαια ουσια γμτ και μου την ειπαν και διαφοροι παλι???
. . . . . . . . . .
Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από Mindthegap-Το θεμα σου Orange δεν ειναι τι θα κανεις μετα τη γεννα και πως να αποφυγεις την πεθερα...
Το προβλημα σου ...ειναι που πριν 11 μηνες ειχες βαλει θεμα για το πως να χωρισεις με αυτον τον ανθρωπο που δεν μπορει να βαλει ορια στην οικογενεια του...που...που...που...!!!
Το λεω αυτο για να μην αναλωνομαστε και αποπροσανατολιζομαστε...
οχι εμεις...εσυ δηλαδη...
ΥΓ. Με το καλο να ερθει το μπεμπε...
ότι ένα μεγάλο ποσοστό διαζυγίων οφείλεται σε παρέμβαση γονέων, πεθερών είτε του γαμπρού είτε της νύφης. Στο χέρι σας είναι να μην επιτρέψετε να συμβεί
Περασμένα ξεχασμενα
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Enikos
Καμια γιουνιβερσαλ πεθερα, θα μας πει καμια ιδεα?...
Με καλολογιουλες, που ΔΕΝ πιστευει?...![]()
Τι είναι αυτό που κάνει τα αντερα σου να γυρίζουν ?
Θα ήθελα να το προσδιορίσεις,πρώτα πρ τα για εσένα
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από Orange34
Δλδ κριστινα θεωρείς ειλικρινεια κ εμπιστοσύνη σε μια σχέση να λες στον άλλο κατάμουτρα ότι σ γυρίζουν τα άντερα με την μάνα του; εγώ προσωπικά έχω εκφράσει πιο κόσμια όλες τις αρνητικές σκέψεις που έχω για τη μαμά του. Δεν είμσι σίγουρη ομως ότι αυτό είναι σωστό. Επίσης μπορεί να θεωρηθεί λανθασμένη επιλογή συντρόφου όταν δεν κάνεις χωριό με τη μαμά του κ εκείνος δε δίνει δίκιο σε αυτήν. Δλδ μαζί με τον άντρα παντρεύομαι κ την μάνα του; αν δεν μας κάνει αυτή δε μας κάνει κ αυτός. Αυτό εννοείς;
Βρε!!!
Εσυ εισαι?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από SourygiaΠερασμένα ξεχασμενα
θα μπούμε μέσα.,, να φτιάξουμε το λυκαβυττό ..:.,
Το σωστό,επειδή δεν είστε σίγουρη ποιο είναι θα σας πω ότι είναι αυτό που δεν σας κάνει να νιώθετε άσχημα.
Οτιδήποτε άλλο θα δημιουργεί πάντοτε προβλήματα.Εγω είχα την τύχη να έχω μια πεθερά που φροντίζει ακόμα το εγγόνι της αλλά και που δεν έχει εκφράσει τη γνώμη της για εμένα που έφταιγα για το χωρισμό.
Αντίθετα με σέβεται και τη σέβομαι κι εγώ μπορώ να πω την έχω αγαπήσει κι όλας.
Οι παλιές λέγανε αν θες να σε αγαπήσει ο άντρας σου,να αγαπήσεις πρώτα τη μητέρα του.
Συγχώρεσε όσα είπε για εσένα και πες περασμένα ξεχασμένα.
Κατάλαβες κορίτσι μου?
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από Orange34
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από la-merΠολύ ενδιαφέρουσα νομικά, η άποψη αυτή που αποκληρωνουμε τα παιδιά μας επειδή παντρεύτηκαν σύντροφο που δε γουστάρουμε. Άκρως γουαου και προοδευτική γιουνιβερσαλλυ...
Ξέρω οικογένεια στη γειτονιά μου που επειδή η κόρη όταν ήταν μικρή "κλέφτηκε" και παντρεύτηκε έναν μεσήλικα ναυτικό - μηχανικό, ο παππούς δεν έχει έρθει ποτέ στο σπίτι τους και ούτε βλέπει τον εγγονό. Βέβαια η γιαγιά - πεθερά είναι εντάξει εν προκειμένω. Περιττό να πω ότι ο σκληρός παππούς έχει αποκληρώσει την κόρη...
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από Enikos
Απο καιρου εις καιρον, διαμαρτυρομεθα σφοδρα για τα οφ τοπικ, ενιοτε...
Στολιζοντας τα και με αναφορες...
Μετα...
Μαζευουμε ενα μπουκετο απο τετοια, που μας ξεμειναν απο αλλα θεματα και...
Τα αμολαμε στο δοξα πατρι οπου κατσει, βαφτιζοντας τα διεφκρινισεις η επιχειρηματα...
Βρες μονος σου πως λεγεται αυτο...![]()
Μία, επαναλαμβάνω μία (1) αναφορά δέχτηκες, σε 7-8 χρόνια που δραστηριοποιούμαι εδώ και ακόμα κοιμάσαι και ξυπνάς με την θύμησή της?!?
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media