Γυναίκα / 56 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 30
Απαντήσεις: 9.729
'Aρεσαν+: 0%
Ρε σεις, τον φαγατε τον άνθρωπο, ότι είναι ο ψυχικά νεκρός. Αφού σας λέει δεν είναι! Κι αν ήταν, αναστήθηκε.
Τώρα είναι ο Νικολής! Όρμα Νικόλα!
Ανδρας / 55 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.033
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από Paralia48
Ρε σεις, τον φαγατε τον άνθρωπο, ότι είναι ο ψυχικά νεκρός. Αφού σας λέει δεν είναι!. Κι αν ήταν, αναστήθηκε.
...μεν, μα μηδόλως βελτιωμένος!
Τελικα, καποια πραγματα, ουτε ενας (προσωρινος) e-θανατος δεν τα αλλάζει.
Αρέσει στο μέλος Enikos
Μου αρέσει +
Η επιλογή που κάνει ο καθένας για τον εαυτό του, συμπίπτει απολύτως με το πεπρωμένο του
Ανδρας / 78 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 27.742
Καλα, δεν χασαμε και τον υπνο μας η την ορεξη μας...
Μην φανταστεις...
Συγκριτικη Γραμματολογια λεγεται...
Εξεταζει την συγγενεια κειμενων...
Ποιος να το φανταζοταν, ενα τετοιο θαμα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από Paralia48
Ρε σεις, τον φαγατε τον άνθρωπο, ότι είναι ο ψυχικά νεκρός. Αφού σας λέει δεν είναι! Κι αν ήταν, αναστήθηκε.
Τώρα είναι ο Νικολής! Όρμα Νικόλα!
Ανδρας / 32 / Ελεύθερος
Ν. Γρεβενών / Περιβόλι
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 20
Παιδιά καλησπέρα και πάλι...Παραλία48 σε ευχαριστω για τ λόγια σου...Ακόμα το προσπαθω δν αλλάζει ο άνθρωπος ή η ψυχολογία σ έτσι γρήγορα αλλά κάποια πραγματα που διόρθωσα βοηθησαν.. Ελένη μου δν θα προσπαθησω άλλο να σ πείσω για τ αντίθετο εφόσον δν κατανοείς ή δν θες ν κατανοήσεις... Το εξήγησα ότι δν υπάρχει σχέση κ δν είμαι αυτό το άτομο τι άλλο δηλ. να σου πω;;;
Γυναίκα / 33 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 15
Ναι, μόνο εγώ είμαι που δεν σε πιστεύω.. Τι να σου πω..
Αρέσει στο μέλος Enikos
Μου αρέσει +
Ανδρας / 32 / Ελεύθερος
Ν. Γρεβενών / Περιβόλι
Μα δν είμαι Ελένη μου... Θες ν σου πω ναι για να σου φύγει???Παραδέχτηκα ότι υπάρχουν κοινα δν το έκρυψα αλλά ειλικρινά μιλάω σε σένα κ στον οποιονδήποτε το πιστεύει ότι καμία σχεση... Θα πρέπει δηλαδη να φοβάμαι να γράψω κάτι επειδή υπάρχει κ άλλη ιστορία κοντά στην δικιά μου??? Έχω ν σου πω ιστορίες ίδιες ένα σωρό ότι έβγαινα με μια και με κερατωσε με έναν άλλον ενώ μ έλεγε ότι μαγαπα και πάει λέγοντας τι σημαίνει δηλαδή???
Ανδρας / 32 / Ελεύθερος
Ν. Γρεβενών / Περιβόλι
Στην αρχή ο μόνος λόγος που δν έγραψα ότι αφορά εμένα η ιστορία κ το άφησα στον αέρα ήταν καθαρά για ν αποφύγω απαντήσεις τύπου ξέχνα το προχώρα και ήθελα μια γενική αποψη-γνωμη αν κάποια συναισθήματα ξανά βγαίνουν στην επιφάνεια και για κανέναν άλλο λόγο...
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 49
Απαντήσεις: 1.473
...
Αγαπητέ, NikosMo...
Οταν δεις ξανα την κοπελα, δωσε μας update + feedback.
Τιποτα δε γίνεται τυχαια...ουτε τ'ασχημα,ουτε τα ωραια!
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Απαντήσεις: 3.995
Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από NikosMo
Στην αρχή ο μόνος λόγος που δν έγραψα ότι αφορά εμένα η ιστορία κ το άφησα στον αέρα ήταν καθαρά για ν αποφύγω απαντήσεις τύπου ξέχνα το προχώρα και ήθελα μια γενική αποψη-γνωμη
Ε και τωρα γενικη αποψη εδωσαν...
Θελω να πω ...σε ηξερε κανεις κι απο παλια...;;;
Το ιδιο ειναι...
Ανδρας / 32 / Ελεύθερος
Ν. Γρεβενών / Περιβόλι
Mindthegap σ τέτοιες φάσεις συνηθως ακούς το προχωρα παρακάτω δεν αξιζει μην χαλιεσαι και άλλα γνωστά τ οποία με βρίσκουν σύμφωνο αλλά ήθελα μια γενική άποψη κ κυρίως από γυναικες γι αυτό τ άφησα και γενικό αλλά επειδή μπέρδεψα λίγο

είπα ν εξηγήσω κάπως καλύτερα
Ανδρας / 32 / Ελεύθερος
Ν. Γρεβενών / Περιβόλι
Λα Μερ δν υπόσχομαι τίποτα μέχρι τότε...

Μέχρι το καλοκαίρι υπάρχει χρόνος... Εάν τυχόν παει κ καλά τότε δν βλέπω το feedback
στα social media