Για απο πριν το πρωτο φιλι, ουτε λογος, ε?...
Μετα, μετα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 80 από Paralia48Αν τα ήθελες αυτά, θα φρόντιζες να κρατησεις αποστάσεις, μετά το πρώτο φιλί.
Παράθεση:
Σχόλιο # 70 από Kristina_Βρε μαθιου τι ειναι αυτο το «σκευασμα» ...εχει γραφτει και νωριτερα πιο πανω ...αλλα εσενα ελαχε ο κληρος να μου πεις
Εγω μονο για φαρμακευτικα σκευασματα ειχα ακουσει...ειναι η μονομαγια φαρμακο? Και η πολυγαμια τι ειναι τοτε?
σημερα, μπορει να το πεις και φαρμακο
τουλαχιστον κοιμασαι ησυχα, χωρις τυψεις..
η ταυτοχρονη πολυγαμια, ειδικα αν εισαι παντρεμενος, ή σε σχεση - σε βγαζει απο μια ισορροπια και σε βαζει σε στρεσογονα κατασταση, που ο οργανισμος σου δεν μπορει να μην παραγει και τις αντηστοιχες ορμονες, παρολο που ικανοποιεις καποιες επιπλεον ''αναγκες'' σου..
το ψεμα +το να μην το μαθει ο συντροφος σου, τα παιδια σου, οι φιλοι, οι συγκενεις, οι συναδελφοι (φοβος) + ολα τα αλλα ''ωραια'' (παραδειγμα καυγαδες, γιατι αρχιζει και ''μιριζει'' το πραγμα => κανουν τη δουλεια τους
αυτοφαρμακωνεσαι με τα χειροτερα δηλητηρια, θες δεν θες..
...
καποτε, πριν χιλ. χρονια ηταν μετρο.. φαντασου ποσα ΣΜΝ θα υπηρχαν εκεινα τα χρονια..
αλλα, ειχε και ενα ανωτερο σκοπο - να ανεβασει την συνειδηση του ανθρωπου, να καταλαβει πως ειναι (και να φερεται ως) κατι διαφορετικο απο ενα πολυγαμικο ζωο, πως τα παιδια του - (εστω), εχουν αναγκη οχι μονο απο μητερα, αλλα και απο πατερα να ειναι κοντα τους, για να ειναι ισορροπιμενα ψυχικα οντα..
απο εκει και ο γαμος και η οικογενεια.. δεσμοι που δυστιχως σημερα, χανουν την σημασια και την ιεροτητα τους..
σημερα παλι - βιβα η πολυγαμια! βιβα το σεξ και μονο το σεξ, (τωρα προφυλαξεις παιρνουμε, βρε αδερφε!), οι σωματικες αναγκες - πρωτες και π@ρν@ποιημενες πλεον!
την ψυχη - ποιος την γ@μ@ει τελικα?
και αυτη, (κατα)σκευασμα της εκκλησιας, θρησκειας ειναι?
μπα!
Υγ: τις ερωτησεις που θετω, δεν ειναι προς εσενα, Κρις.. απλα ειναι η αποψη μου πως παμε απο κακο σε χειροτερο..
Ακομα δεν λυθηκε το θεμα με το κερατο...;;;
Ολα καλα μονο που εχω την εντυπωση οτι οι κατ εξακολουθη σηαπιστοι καμια τυψη δεν εχουν...τα χουν τακτοποιησει/δικαιολογησει ολα μεσα τους μια χαρα και ουτε γατα ουτε ζημια...και η πιτα ολοκληρη και ο σκυλος χορτατος κλπκλπ
Ισως ομως να μην κοιμουνται και σαν πουλακια επειδη φοβουνται μην του ξεφυγει κανα λαθος ονομα
Παράθεση:
Σχόλιο # 83 από Francesca_
σημερα, μπορει να το πεις και φαρμακο
τουλαχιστον κοιμασαι ησυχα, χωρις τυψεις..
η ταυτοχρονη πολυγαμια, ειδικα αν εισαι παντρεμενος, ή σε σχεση - σε βγαζει απο μια ισορροπια και σε βαζει σε στρεσογονα κατασταση, που ο οργανισμος σου δεν μπορει να μην παραγει και τις αντηστοιχες ορμονες, παρολο που ικανοποιεις καποιες επιπλεον ''αναγκες'' σου..
το ψεμα +το να μην το μαθει ο συντροφος σου, τα παιδια σου, οι φιλοι, οι συγκενεις, οι συναδελφοι (φοβος) + ολα τα αλλα ''ωραια'' (παραδειγμα καυγαδες, γιατι αρχιζει και ''μιριζει'' το πραγμα => κανουν τη δουλεια τους
αυτοφαρμακωνεσαι με τα χειροτερα δηλητηρια, θες δεν θες..
...
καποτε, πριν χιλ. χρονια ηταν μετρο.. φαντασου ποσα ΣΜΝ θα υπηρχαν εκεινα τα χρονια..
αλλα, ειχε και ενα ανωτερο σκοπο - να ανεβασει την συνειδηση του ανθρωπου, να καταλαβει πως ειναι (και να φερεται ως) κατι διαφορετικο απο ενα πολυγαμικο ζωο, πως τα παιδια του - (εστω), εχουν αναγκη οχι μονο απο μητερα, αλλα και απο πατερα να ειναι κοντα τους, για να ειναι ισορροπιμενα ψυχικα οντα..
απο εκει και ο γαμος και η οικογενεια.. δεσμοι που δυστιχως σημερα, χανουν την σημασια και την ιεροτητα τους..
σημερα παλι - βιβα η πολυγαμια! βιβα το σεξ και μονο το σεξ, (τωρα προφυλαξεις παιρνουμε, βρε αδερφε!), οι σωματικες αναγκες - πρωτες και π@ρν@ποιημενες πλεον!
την ψυχη - ποιος την γ@μ@ει τελικα?
και αυτη, (κατα)σκευασμα της εκκλησιας, θρησκειας ειναι?
μπα!
Υγ: τις ερωτησεις που θετω, δεν ειναι προς εσενα, Κρις.. απλα ειναι η αποψη μου πως παμε απο κακο σε χειροτερο..
λιγο αρπαγμενο? δεν ,μιλησα για την γνωμη σου... συνελθετε!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 75 από maraki_lar_1980Φιλε μου αυτη ειναι η γνωμη μου... Πειραζει? Δε σου αρεσει μηπως? Σκασίλα μου!! Χεχε!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 85 από Kristina_Ολα καλα μονο που εχω την εντυπωση οτι οι κατ εξακολουθη σηαπιστοι καμια τυψη δεν εχουν...τα χουν τακτοποιησει/δικαιολογησει ολα μεσα τους μια χαρα και ουτε γατα ουτε ζημια...και η πιτα ολοκληρη και ο σκυλος χορτατος κλπκλπ
Ισως ομως να μην κοιμουνται και σαν πουλακια επειδη φοβουνται μην του ξεφυγει κανα λαθος ονομα
ε, αν δεν ειναι τυψεις, θα' ναι ονειρα για τον/την αλλον/αλλη, σκεψεις, που παλι αυπνιες φερνει..
ανησυχιες, αγχος..
αυτο με το λαθος ονομα, ξεφευγει και στο ξυπνιο ορισμενων (αφου ειναι αλλου..)
Παράθεση:
Παράλληλη σχέση και από τις δύο μεριές - τερματισμός της παράλληλης ΑΛΛΑ και συνάδελφοι
Σχόλιο # 1 από IliadisKon
Κάναμε ΣΕΞ ακόμα και στην δουλειά 1-2-3 φορές καθημερινά, σε κάθε γωνία, τουαλέτα κτλ κτλ.
Ανυπαρκτος ο σεβασμος προς τον επαγγελματικό σας χώρο.
Μεχρι εκει διαβασα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 85 από Kristina_...
Τις λες ολες " μωρο μου"...και το προβλημα παει...
Κοιμασαι σαν πουλακι μετα.
Σχόλιο # 86 από kostas232
εισαιλιγο αρπαγμενο? δεν ,μιλησα για την γνωμη σου... συνελθετε!!
Σχόλιο # 86 από kostas232
εισαιλιγο αρπαγμενο? δεν ,μιλησα για την γνωμη σου... συνελθετε!!
Σωστη η διαπιστωση. οτι φαινεται (φιλι) αναλυεται. αλλα τι παιχνιδι παιχτηκε για να φτασεις μεχρι εκει καμμια αναλυση. ειναι και πιο πικαντικο το σημειο (ευτυχως εχω φαντασια)
Παράθεση:
Σχόλιο # 82 από EnikosΓια απο πριν το πρωτο φιλι, ουτε λογος, ε?...
Μετα, μετα...
Έχεις δίκιο και δεν το σχολίασε κανένας μας πριν.
Μέγα λάθος
Παράθεση:
Σχόλιο # 88 από SaltedCaramel
Μεχρι εκει διαβασα.
Σιγα μη διαβασες μεχρι εκει. αφου μετα ειναι το πικαντικο που αποκλειεται να μην διαβασες 2-3 φορες
Παράθεση:
Μεχρι εκει διαβασα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 93 από alisidaΈχεις δίκιο και δεν το σχολίασε κανένας μας πριν.
Μέγα λάθος
Και το ειδαμε και το σχολιασαμε!
Ποστ 23..
Σωστά,μίλησες για απολύμανση του εργασιακού χώρου
Παράθεση:
Σχόλιο # 95 από paranomos
Και το ειδαμε και το σχολιασαμε!
Ποστ 23..
Παράθεση:
Σχόλιο # 96 από alisida
Σωστά,μίλησες για απολύμανση του εργασιακού χώρου
Και οχι μονο.
Και με προσωπικη εργασια.
Δεν χρησιμοποιησα τυχαια την εκφραση..ουτε και τις αλλες λεξεις.
Αλλα ως σχολιο ενος αμαρτωλου και ανηθικου περασε στο ντουκου.
Παράθεση:
εισαι
Σχόλιο # 86 από kostas232λιγο αρπαγμενο? δεν ,μιλησα για την γνωμη σου... συνελθετε!!
Για πρόσεχε τα λόγια σου για το Μαράκι, μη σε ... αρπάξω εγώ φουκαρά μου! και τότε να δούμε ποιος θα είναι πολύ <<αρπαγμένος>>
Παράθεση:
Μεχρι εκει διαβασα.
Έλα τώρα!
Το να κάνεις σεξ σ΄ένα χώρο, δε σημαίνει πως δε σέβεσαι το χώρο. Αντίθετα, τον ...τιμάς
Ενω προς τον εαυτο τους...πλημμυρα...
Παράθεση:
στα social media