Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Παράλληλη σχέση και από τις δύο μεριές - τερματισμός της παράλληλης ΑΛΛΑ και συνάδελφοι

Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456

IliadisKon

# 1 στις 3/4/2021
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Ευκαρπία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1
'Aρεσαν+: 0%

Παράλληλη σχέση και από τις δύο μεριές - τερματισμός της παράλληλης ΑΛΛΑ και συνάδελφοι

Καλησπέρα σας,

Θα προσπαθήσω να τα γράψω όσο πιο μαζεμένα μπορώ γιατί αλλιώς θα γράφω με τις ώρες.

Σε γενικές γραμμές όλο το θέμα είμαι ερωτικό και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ.

Σαν βασική αρχή είναι πως έχω σχέση με μια γυναίκα 5 χρόνια και πως συνέβει κάτι με μια άλλη γυναίκα-συνάδελφο που επίσης είναι σε σχέση ίδιο διάστημα περίπου.

Δουλεύω σε ένα κατάστημα 2 χρόνια. Αρκετοί εργαζόμενοι με βάρδιες κτλ. Με όλους κάνω παρέα και μιλάω κι έχω τέλεια σχέση, είτε άντρες είτε γυναίκες.

Για 1μιση χρόνο έκανα πολύ παρέα με μια γυναίκα. Υπεύθυνη βάρδιας είναι η συγκεκριμένη αλλά αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο στον εργασιακό τομέα ή στο «μεταξύ» μας θέμα. Είναι δηλαδή απλά μια συνάδελφος.

Κάναμε λοιπόν πολύ παρέα, με τα πειράγματα, κοινοί έξοδοι σαν ζευγάρια (2+2) κτλ κτλ. Μετά από 1μιση χρόνο και λόγω πως δουλεύαμε μαζί σχεδόν κάθε βράδυ, φιληθήκαμε και κάπου εκεί αρχίσαν όλα.

Για ένα 3μηνο μιλούσαμε κάθε μέρα, κάθε στιγμή, πρωί-μεσημέρι-βράδυ, μηνύματα, τηλέφωνα κτλ κι όλα στα κρυφά. Βρισκόμασταν σεξουαλικά ίσως και κάθε μέρα, είτε για μισή ώρα είτε για αρκετές ώρες και ήταν τέλειο.

Κάναμε ΣΕΞ ακόμα και στην δουλειά 1-2-3 φορές καθημερινά, σε κάθε γωνία, τουαλέτα κτλ κτλ.

Ήταν ένα «ονειρικό 3μηνο» παρόλη την ηθική αμαρτία που έχει όλο αυτό και το αποδέχομαι και δεν νιώθω και ο πιο περήφανος που αμάρτησα. Δεν μπορώ να δικαιολογίσω κάτι, έγινε και το δέχομαι.

Όλο αυτό γινόταν (από τη μεριά της κυρίως) γιατί όπως μου είπε, είχε μια δύσκολη περίοδο με τον δικό της, δεν περνούσε καλά, ΞΕΦΥΓΕ κι έγινε ό,τι έγινε. Δεν μπορώ να μπω στα οικογενιακά ενδότερά της.

Κάπου στα τέλη Ιανουαρίου, μετά από μια κοινή συζήτηση (κυρίως ίσως πιο πολύ από τη μεριά της), καταλήξαμε στο να σταματήσει όλο γιατί ήταν καλύτερα στο σπίτι της τα πράγματα, έστρωσαν όλα,

άρχισε να περνάει πάλι καλά με τον δικό της και τέλος πάντως, το σταματήσαμε.

Κανένα μήνα νωρίτερα είχαμε συζητήσει πως ξέρουμε πως κάποια στιγμή θα σταματήσει όλο γιατί έχουμε τα σπίτια μας και δεν μπορεί να πάρει παραπέρα.

Η αλήθεια είναι πάντως πως αν συνέχιζε, λόγω πως ήταν «τέλειο» όλο αυτό ή μόνη κατάληξη θα ήταν να χωρίσουμε και οι δύο και να παρατήσουμε τα σπίτια μας που τα είχαμε 4-5 χρόνια έκαστος και να μείνουμε οι δυό μας.

Τόσο αρμονικά ωραία ήταν όλα γιατί ο σεξουαλικός τομέας είναι απόλυτα κοινός, οι μεταξύ μας χαρακτήρες είναι σχεδόν ίδιοι (και με τα καλά μας και με τα κακά μας) και επειδή ήδη γνωριζόμαστε 2 χρόνια και ήμασταν και φίλοι,

ξέρουμε ο ένας τον άλλο καλά.

Η λύση ήταν ή θα χωρίσουμε τα σπίτια μας ή θα σταματήσουμε όσο προλαβαίνουμε.

Τέλη Ιανουαρίου λοιπόν, συζητάμε (αν και έκανε πρώτα αυτή την κουβέντα) να σταματήσουμε λόγω πως αν δεν σταματήσουμε, θα γίνει «έκρηξη», οπότε ό,τι προλάβουμε

Την μέρα που συζητήσαμε λοιπόν, μιλήσαμε κανένα 20 λεπτο, είπαμε πως ΝΑΙ σταματάμε, δεν μετανιώνουμε για τίποτα για ό,τι έγινε γιατί και οι δύο το θέλαμε πολύ -κι ας αποδεχόμαστε την ηθική αμαρτία- και πως όλα είναι καλά μεταξύ μας.

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε κανονικά σαν να μην συμβαίνει τίποτα και φύγαμε με ένα χαμόγελο.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ μέρα και για τις επόμενες 2 εβδομάδες, ο τρόπος που με απαντούσε ήταν σαν να μην με ήξερε, σαν να μην μιλήσαμε ποτέ και σαν να είχαμε ήδη μαλώσει και δεν το ήξερα.

Την ρώτησα τι συμβαίνει και γιατί τέτοια απότομη συμπεριφορά ενώ τα είχαμε συζητήσει και απλά μου απαντούσε μονολεκτικά ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ.

Η αλήθεια είναι πως η κάθε μέρα, ψυχολογικά για εμένα περνούσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ. Ήμουν πάντα κύριος, με την πλάκα μου, να την ανεβάσω την διάθεση, να χαμογελάσει κτλ. Όπως ήμουν πάντα. Έλεγα το κάτι παραπάνω.

Αφού έγινε μια μικροκουβέντα, έσπασε αυτό το πολύ παγωμένο και έστρωσε ελάχιστα.

Μια νύχτα όμως στη δουλειά κι ενώ είχαμε μείνει μόνοι μας, μαλώσαμε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ σαν να είχαμε να χωρίσουμε δεν ξέρω κι εγώ τίποτα.

ΦΩΝΕΣ, ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΡΤΕΣ, ΤΣΙΡΙΔΕΣ κτλ κτλ. Με έβρισε πάρα πολύ άσχημα πως είμαι πολύ «ανάποδος» κι εγώ κοιτούσε κυριολεκτικά με τα μάτια γουρλομένα γιατί απλά δεν ήξερα τι γίνεται. Δεν ήξερα πως ήρθε όλη αυτή η αντίδραση

και ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι, ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ. Είμαστε και οι δύο πάρα πολύ εγωιστές όσο δεν πάει κι αν εκείνη τη νύχτα είπα μια κουβέντα, είπε 10 και με φωνές και τσιρίδες. Ήταν από τις λίγες φορές που κατάπια το σάλιο μου,

δεν είπα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ και είπα στον εαυτό μου «ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ».

Μετά από εκείνη τη νύχτα, την πέτυχα στη δουλειά 3-4 φορές αλλαγή βάρδιας και απλά είπαμε: Καλή δουλειά - Ευχαριστώ.

Δουλέψαμε μαζί μετά 2-3 φορές απόγευμα και είχαμε τις ΑΚΡΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΕΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ σαν να είμαι στην δουλειά 1 εβδομάδα, δεν ξέρω τι μου γίνεται και απλά μου απαντάει με γυρισμένη πλάτη και κοφτά.

Παράδειγμα: -Να κάνω διάλειμμα; -ΚΑΝΕ. -Πάω για τσιγάρο -ΟΚ.

Ήταν πολύ στενάχωρο φυσικά, αλλά δυστυχώς έφτασε εκεί.

Το πήρα απόφαση, είπα στον εαυτό μου «ΡΕ 'ΣΥ, ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ».

Δουλέψαμε 3-4 φορές απόγευμα μαζί, κύριως εγώ, αποκλεστικά επαγγελματίας, ευγενικότατος, άκρως τυπικός.

Κάπου εκεί, την βλέπω έσπασε το παντελώς παγωμένο και σε μια αντίστοιχη κουβέντα όπως παραπάνω,

Πριν θα απαντούσε:

-Να κάνω διάλειμμα; -ΚΑΝΕ.

Άρχισε να απαντάει:

-Να κάνω διάλειμμα; -Μμμμ, τι ώρα είναι; Μμμμ, ναι καλύτερα να κάνεις τώρα γιατί μετά κτλ κτλ.

Είχε μαλακώσει σε κάθε κουβέντα μας.

Εγώ παρόλα αυτά συνέχισα το ίδιο σοβαρός ύφος, δίχως να κάνω τον ΜΑΛΑΚΑ με τις πολλές ερωτήσεις και το χαβαλέ κτλ γιατί απλά βαρέθηκα να το κάνω σε αυτήν, αλλά συνέχισα να είμαι επαγγελματίες στη δουλειά.

Ευγένια σε αυτήν, τυπικός, αλλά όχι πολλά πολλά γιατί δεν μου έβγαινε.

Τώρα τελευταίες 2 εβδομάδες, δουλέψαμε 3 βράδια μαζί και στο τέλος μένουμε και κάποιες στιγμές μόνοι μας γιατί είμαστε οι 2 τελευταίοι εργαζομένοι.

Πάλι τυπικός εγώ, μιλάω με τους συναδέλφους άψογα, με την πλάκα μας κι όπως ήμασταν πάντα, αλλά με αυτήν δεν ανοίγουμε και θέμα και κυρίως γιατί απλά κουράστηκα και ξενέρωσα να το κάνω συνέχεια.

Παρόλα αυτά αυτά τα 3 βράδια ήταν πιο «ανθρώπικα». Όχι πως είπαμε πολλά πολλά, αλλά αν ρωτούσε κάτι στη δουλειά, δεν έπαιρνα μονολεκτική απάντηση, αλλά ούτε επίσης μια πρόταση. Έπαιρνα μια πιο μεγάλη απάντηση.

Παράδειγμα: Να κάνω διάλειμμα; -Μμμμ, τι ώρα είναι; Μμμμ, ναι καλύτερα να κάνεις τώρα γιατί μετά μπλα μπλα και τις προάλλες έγινε αυτό και αυτό.

Άνοιξε το θέμα κι άνοιξε την κουβέντα κι αυτή. Έχει μαλακώσει όλο το θέμα μετά από 2 μήνες δηλαδή. Όχι πως ήρθαμε στις παλιές ημέρες πριν τα ερωτικά, αλλά δεν μιλάμε σαν δυο ορκισμένοι εχθροί.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΩ, ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.

Ορίστε:

Έχω γυναίκα 5 χρόνια-Έχει άντρα 5 χρόνια.

Στο 3μηνο υπάρχει πολύ έντονο συναίσθημα και από τις δύο μεριές. Πολλές μεγάλες κουβέντες εννοώ.

Ο σεξουαλικός τομέας ήταν ωραίος.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ, είχαμε πολύ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ωραία φιλία μεταξύ μας και με στεναχωρεί το συγκεκριμένο γεγονός αρκετά.

Εδώ θα σας πω, πως η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν τυπική πάντα στο σπίτι της στα ερωτικά της (από όσο μπορώ να ξέρω),

ΑΛΛΑ 2 μήνες πριν κάνει κάτι μαζί μου, είχε ένα μικρό-φλερτάκι με ένα παιδί που όσο ήμασταν μαζί το είχε κόψει τελείως. Συνέβη δηλαδή από την μεριά της κάτι ακόμα πριν από εμένα. Κολλητά και τα 2 δηλαδή.

Εγώ δεν έχω κάτι ποτέ κάτι, σε όποια σχέση κι αν είχα στη ζωή μου, κάτι με άλλη γυναίκα. Π-Ο-Τ-Ε.

Εγώ είμαι 33 κι αυτή 36. Το παιδί το άλλο είναι 25 και είναι κυριολεκτικά «παιδάκι» και να ξέρετε πως πραγματικά ξέρω την διαφορά άντρα με παιδάκι. Είναι παιδάκι και απλά την γέμισε τότε λίγο.

Θα είμαι ειλικρινής. Την σκέφτομαι. Καθημερινά. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΩ. Όταν την βλέπω δεν με τραβάει τίποτα σεξουαλικό αυτή τη στιγμή πάνω της. Όχι πως δεν έχει τα προσόντα, αλλά εγώ κοιτάω λίγο εσωτερικά.

ΟΚ, περνάει από το μυαλό μου πως μπορεί να άρχισε να ξαναφλερτάρει με εκείνο το παιδί γιατί της άρεσε, αλλά εγώ σαν άνθρωπος κάνω και πολλές θεωρείες. Overthinking όλη την ώρα.

Την σκέφτομαι και δεν ξέρω τι θέλω. Ίσως αυτή η παγερή αδιαφορία όλη την ώρα με ρίχνει πολύ ψυχολογικά.

Αν ήταν να πάω στο χρόνο και να μην την φιλήσω εκείνη τη νύχτα να μην γίνει τίποτα και να μείνουμε στην φάση των 2 φιλικών ετών, θα το έκανα. Ακόμα κι αν το σεξουαλικό μας ήταν απόλυτα τέλειο,

μου λείπει λίγο η «μεταξύ μας επικοινωνία που είχαμε πριν.

ΝΑΙ, ΕΧΩ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ. ΝΙΩΘΩ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ.

Τι ζητάω από εσάς; Τι άποψη;

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.

Πως να την συμπεριφερθώ;

Κάθε εβδομάδα θέλω κάτι άλλο.

Καμιά φορά το σκέφτομαι λίγο ερωτικά ίσως γιατί σκέφτομαι κάποιες στιγμές μας.

Κυρίως σκέφτομαι την επικοινωνική επαφή μας και πως χάλασε -ενώ θα μπορούσε να κρατήσει- λόγω πως μπήκε μέσα ο έρωτας.

Απλά αυτή η «αδιαφορία» με σκοτώνει εσωτερικά.

Λόγω πως δεν ξέρω τι θέλω ακριβώς αν και πιστεύω πως θέλω απλά να επιστρέψει ΕΣΤΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΘΜΟ ή προηγούμενη επικοινωνία μας.

Ξέρω πως της αρέσω σαν άντρας(αν το πάμε εκεί). Ξέρω πως ξέρει πως είμαστε ίδιοι σχεδόν σε όλα. και στα καλά μας και πολύ κακά μας.

Τι συμπεριφορά να έχω; Να είμαι όμως τον τελευταίο καιρό; Απλά τυπικός; Να είμαι όπως παλιά το ΑΝΟΙΧΤΟ-ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΠΑΙΔΙ με τις όμορφες και θετικές κουβέντες;

Να μείνω κάπου στη μέση του: ΕΙΜΑΙ ΤΥΠΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ, δεν είμαι ανοιχτός όπως πολυ παλιά μαζί της γιατί θα δει πως τρέχω από πίσω της; Να είμαι απλά κάπου στη μέση;

Κι όπως προείπα, έχω το σπίτι μου κι όλα είναι τέλεια και δεν θέλω να αναφερθούμε σε αυτό γιατί πλην σαφώς με κάνει να νιώθω κι άσχημα, αλλά πολλές φορές το μυαλό μας καίει κι αλλιώς.

Η αλήθεια είναι πως μου λείπει η «φιλική επαφή» που είχαμε πριν.

Οπότε πως πιστεύετε πως πρέπει να συμπαριφέρομαι; Και στην δουλειά μαζί της και όσο όταν δεν δουλεύουμε αν «κάνει» να την στείλω και κανένα μήνυμα. Σκέφτομαι κανένα μήνυμα που και που γιατί μπορεί να μην μιλάμε

και να βρισκόμαστε για αρκετές μέρες. Να το αφήσω στην αδιαφορία; Αν την στείλω θα σκεφτεί πως την κυνηγάω;

Σας παρακαλώ για μια ευγενική απάντηση, όσο κι ας μην σας αρέσει όλη η κατάσταση. Ξέρω τι είναι σωστό και τι όχι, απλά για την ώρα ψάχνω να νιώσω καλύτερα γιατί όπως κι αν έχει, βρισκόμαστε συχνά και στη δουλειά.

Ό,τι απορία έχετε που μπορεί να μην την έγραψα γιατί έγραψα αρκετά, να ρωτήσετε.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων πάρα πολύ για τον χρόνο σας και για την βοήθειά σας.

Απλά ψάχνω να νιώσω λίγο καλύτερα γιατί το έχω στο μυαλό μου συνέχεια και μου συμβαίνει πρώτη φορά κι απλά «καίγεται» ο εγκέφαλός μου λόγω πως δουλεύουμαι και «αναγκάζομαι» να την βλέπω και να με βλέπω. Σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν απλά ξεπερνιόταν εύκολα λόγω πως δεν είχαμε επαφές.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Enikos

# 2 στις 3/4/2021
author
Ανδρας / 78 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 27.742
'Aρεσαν+: 0%
Ναι, καλα...περιμενε...οτι εγω θα διαβασω τα δωδεκα ευαγγελια...


Αρέσει στο μέλος gogo6960

alisida

# 3 στις 3/4/2021
author
Γυναίκα / 52 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 35
Απαντήσεις: 9.470
'Aρεσαν+: 0%

Περίληψη

Ο νέος μας φίλος εδώ,

δυσκολεύεται αρκετά στο να διαχειριστεί την επικοινωνία του με την πρώην (παράλληλη)σχέση του.

Αν και αποφάσισαν από κοινού να την τερματίσουν,εφόσον και οι δύο συζούν με άλλα προσωπα,

εν τούτοις,το γεγονός ότι εργάζονται μαζί αρκετές ώρες,περιπλέκει την κατάσταση.

Αρέσει στο μέλος 19asteraki
I am Not a psychotherapist :)

alisida

# 4 στις 3/4/2021
author
Γυναίκα / 52 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 35
Απαντήσεις: 9.470
'Aρεσαν+: 0%

Αγαπητέ,

Η ιστορία σου επιβεβαιώνει ακόμα μια φορά το ότι μεταξύ δύο πρώην συντρόφων δεν μπορεί να υπάρξει φιλία,

τουλάχιστον όχι αμέσως μετά το χωρισμό,πριν δηλαδή βγει από κάθε κύτταρο του κορμιού και του μυαλού σας η κάθε ανάμνηση.

Μην περιμένεις από τη μια μέρα στην άλλη να ξαναγινετε όπως πριν.

Στη θέση σου,θα επέλεγα να κρατήσω μια ουδέτερη στάση και θα ζητούσα και από εκείνη να κάνει το ίδιο.

Όχι πολλά πολλά.

Δεν λέω να κόψετε την καλημέρα,αλλά αποφύγετε όσο μπορείτε να βρίσκεστε οι δύο σας μόνοι 

και επίσης αποφύγετε να συζητάτε το τι έγινε μεταξύ σας.

Με τον καιρό η σχέση θα ομαλοποιηθεί,όταν και οι δύο ξεπεράσετε τον θυμό (προς τον εαυτό σας) για ο,τι κάνατε.

Προχωρήστε μπροστά,αλλά συγχρόνως θα ήταν καλή ιδέα να αναθεωρήσετε και τις σχέσεις σας με τους συντρόφους σας,προς αποφυγή μελλοντικών παρεκτροπων.

Ευχομαι μια ευτυχισμένη και ήρεμη ζωή

Αρέσει στα μέλη Persefoni__, paranomos και σε ακόμα 1 μέλος.
I am Not a psychotherapist :)

Kristina_

# 5 στις 3/4/2021
author
Γυναίκα / 57 / Ελεύθερη
Χιλή
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.425
'Aρεσαν+: 0%

Εγω σταματησα εδω...τοσα χρονια δουλευα με αντρες και σε καποιες περιπτωσεις ημασταν για καιρο σε αλλο τοπο μακρια απ τα σπιτια μας, αλλα δε φιληθηκα με κανεναν συναδελφο/συνεργατη/πελατη!!! Δε διαβαζω αλλο ...ειμαι εκτος θεματος γμτ

Διαβασα και τηνπεριληψη της αλις... αλλα δεν ξερω τι να πω στον θεματοθετη ...να αλλαξει δουλεια? Μπααα τα ιδια θα κανει

Μηπως να βρει μια δουλεια που θα απασχολει αποκλειστικα αντρες? Μπααα επικινδυνο

Μαλλον να βρει κατι που να το κανει μονος του και απ το σπιτι

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από IliadisKon

Παράλληλη σχέση και από τις δύο μεριές - τερματισμός της παράλληλης ΑΛΛΑ και συνάδελφοι

Καλησπέρα σας,

Θα προσπαθήσω να τα γράψω όσο πιο μαζεμένα μπορώ γιατί αλλιώς θα γράφω με τις ώρες.

Σε γενικές γραμμές όλο το θέμα είμαι ερωτικό και δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ.

Σαν βασική αρχή είναι πως έχω σχέση με μια γυναίκα 5 χρόνια και πως συνέβει κάτι με μια άλλη γυναίκα-συνάδελφο που επίσης είναι σε σχέση ίδιο διάστημα περίπου.

Δουλεύω σε ένα κατάστημα 2 χρόνια. Αρκετοί εργαζόμενοι με βάρδιες κτλ. Με όλους κάνω παρέα και μιλάω κι έχω τέλεια σχέση, είτε άντρες είτε γυναίκες.

Για 1μιση χρόνο έκανα πολύ παρέα με μια γυναίκα. Υπεύθυνη βάρδιας είναι η συγκεκριμένη αλλά αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο στον εργασιακό τομέα ή στο «μεταξύ» μας θέμα. Είναι δηλαδή απλά μια συνάδελφος.

Κάναμε λοιπόν πολύ παρέα, με τα πειράγματα, κοινοί έξοδοι σαν ζευγάρια (2+2) κτλ κτλ. Μετά από 1μιση χρόνο και λόγω πως δουλεύαμε μαζί σχεδόν κάθε βράδυ, φιληθήκαμε και κάπου εκεί αρχίσαν όλα.

Francesca_

# 6 στις 3/4/2021
author
Γυναίκα / 58 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 703
'Aρεσαν+: 0%

καλα παλι πως παρολο που ησουν και εισαι αλλου, αγαπας την γυναικα σου! 

εγω αυτο εχω να σου πω γιατι ...χασμουριεμαι απιστευτα  
Αρέσει στο μέλος Enikos

rocknroller

# 7 στις 3/4/2021
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 43
'Aρεσαν+: 0%
Εγω στεκομαι στο οτι δηλωσες πως ξερεις τη διαφορα ενος ΑΝΤΡΑ και ενος ΠΑΙΔΙΟΥ και μαλιστα ειχες το κουραγιο να μας πεις πως το 25χρονο ειναι παιδακι. Εσυ τι νομιζεις πως εισαι; υπευθυνος αντρας; τραβα πηγαινε και ριξε μια ματια στο καθρεφτη μπας και συνελθεις. Που απατας τη γυναικα σου, περασες ζωη και κοτα, και στα 33 σου, δεν ξερεις τι θελεις; μεγαλε, εισαι ακομα πιτσιρικι στο μυαλο. Κανε μια ενδοσκοπηση, συζητα λιγο με τον εαυτο σου να δεις τι θες. Αλλα αν στα 33 σου, δεν ξερεις σας αντρας τι θες, εχεις θεμα.
Αρέσει στα μέλη Ariadni_0, Francesca_ και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 8 στις 3/4/2021
author
Ανδρας / 78 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 27.742
'Aρεσαν+: 0%

Τετοια πραματα λεει ο Ιερεμιας?...

 

Καλα και δεν τον διαβασα...

 

Ειδα τονους κερασια και λεω..."ασε για σημερα, φαε κανα μανταρινακι"...

 

 

 

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από rocknroller
Εγω στεκομαι στο οτι δηλωσες πως ξερεις τη διαφορα ενος ΑΝΤΡΑ και ενος ΠΑΙΔΙΟΥ και μαλιστα ειχες το κουραγιο να μας πεις πως το 25χρονο ειναι παιδακι. Εσυ τι νομιζεις πως εισαι; υπευθυνος αντρας; τραβα πηγαινε και ριξε μια ματια στο καθρεφτη μπας και συνελθεις. Που απατας τη γυναικα σου, περασες ζωη και κοτα, και στα 33 σου, δεν ξερεις τι θελεις; μεγαλε, εισαι ακομα πιτσιρικι στο μυαλο. Κανε μια ενδοσκοπηση, συζητα λιγο με τον εαυτο σου να δεις τι θες. Αλλα αν στα 33 σου, δεν ξερεις σας αντρας τι θες, εχεις θεμα.

 

Αρέσει στο μέλος la-mer

Spiros--

# 9 στις 3/4/2021
author
Ανδρας / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Χαλκηδόνα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 950
'Aρεσαν+: 0%

Δεν την αγαπάς ...

... την γυναίκα σου, οπότε μην λες ψέματα ούτε σε εμάς, αλλά ούτε και στον εαυτό σου, γιατί πολύ απλά δεν την εκτιμάς καθόλου και την δουλεύεις !!!


Επίσης, είσαι τόσο κακομαθημένος, που θες και μία επικοινωνιακά/φιλικά τέλεια σχέση με την πρώην ερωμένη σου και συνάδελφό σου (άλλη κι αυτή! Κερατώνει ακόμα και τους γκόμενους) ...

Μήπως θες να σου δώσουμε και τα νούμερα του Τζόκερ για να είσαι και πιο κομπλέ ???

Ευτυχώς που ξέρεις την διαφορά του παιδιού απ' τον Άντρα, οπότε εύχομαι σύντομα ... να Αντρωθείς!
Αρέσει στα μέλη Ariadni_0, Mindthegap-

rocknroller

# 10 στις 3/4/2021
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 43
'Aρεσαν+: 0%
"Τετοια πραματα λεει ο Ιερεμιας?" Το ποστ του μου θυμιζει κατι παιδακια του λυκειου, που δεν διαβαζουν για τις πανελλαδικες και μετα κλαιγονται που δεν καταφεραν να περασουν στη σχολη της αρεσκειας τους. Καταπως φαινεται, ο φιλτατος θεματοθετης θελει και το σκυλο χορτατο και τη πιτα ολοκληρη. Δεν φτανει που επαιζε σε 2πλο ταμπλο, εχει και την απαιτηση να του μιλαει η ξεπετα οπως του μιλαγε και πριν αρχισουν να πηδιουνται. Οτι να ναι...Και περιμενει απο μας να του πουμε τι...Φοβερα πραματα...
Αρέσει στα μέλη Ariadni_0, Enikos

Mindthegap-

# 11 στις 3/4/2021
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3.995
'Aρεσαν+: 0%

Αληθεια τωρα;;;

Τετοιο σεντονι για ενα ξενοπηδημα...;.

Μα να βγει μια φορα ενας και να γραψει οτι δεν ειμαι με τη γυναικα μου καλα, αλλα δεν θελω και να ξεβολευτω και το χω ριξει στα τσιλιμπουρδισματα...
Ουτε ενας...!!
Ολοι εχετε την τελεια σχεση, αγαπιεστε...μπλα...μπλα...μπλα...
Ποσο βαρετο πια.
Αρέσει στα μέλη Persefoni__, Enikos

Sourygia

# 12 στις 3/4/2021
author
Γυναίκα / 62 / Ελεύθερη
Γαλλία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 96
'Aρεσαν+: 0%

Μαζεψου και μου τελείωσαν τα χάπια μου

Αρέσει στα μέλη Mindthegap-, Enikos

gogo6960

# 13 στις 4/4/2021
author
Γυναίκα / 76 / Σε σχέση
Ν. Ηρακλείου / Γούβες
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 287
'Aρεσαν+: 0%

Ρε φίλε

Τι είναι αυτά που διαβάζω? Ειλικρινά δεν τα περιμένα αυτά από έναν 33χρονο υποτίθεται άντρα...μου δίνεις την εντύπωση ότι ξεχασες να μεγαλώσεις... είσαι 33χρονος με μυαλό 16χρονου...να ξέρεις δεν δημιουργουμε πότε σχέσεις για σεξ στην δουλειά , γιατι απλά μετά δεν μπορούμε να δουλευουμε... μέχρι αυτό εκανες, και μπερδεψες "τα σωβρακα με τις γραβατες"...όπως λες έχεις σύντροφο την αγαπάς και είναι όλα τέλεια στο σπίτι σου...τότε γιατί την κερατωνεις στη δουλειά?.. μάλλον γιατί " το ξένο είναι πιο γλυκό"... μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σου...σιγουρα αν σκεφτοσουν με μυαλό αντιστοιχο της ηλικίας σου δεν θα έφτανες σ' αυτό το σημείο να ζητας συμβουλές σε ένα φόρουμ...

Πρέπει λοιπόν να μεγαλώσεις στο μυαλό ... Μόνο αν φτάσεις να σκέφτεσαι με μυαλό αντιστοιχο της ηλικίας σου...τότε μόνο θα είσαι πραγματικος άντρας προς το παρόν είσαι εφηβος με τα μυαλά πού κουβαλας...

Μεγαλωσε επιτέλους γινε άντρας...το κεφαλι σου μοιάζει να είναι "ακατοικιτο"από μυαλό...

 

Αρέσει στα μέλη Ariadni_0, Enikos

Hepatica

# 14 στις 4/4/2021
author
Γυναίκα / 33 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 144
'Aρεσαν+: 0%

   Kαταλαβαινω την ''ανάγκη'' σου να είναι ξανά τα πράγματα όπως πριν, γιατί ίσως την συμπαθείς σαν άνθρωπο ή τέσπα κατι έχεις εκτιμήσει σε αυτήν ή σου αρεσει κ η παρέα της στην δουλειά κ.α. , ΑΛΛΑ...δεν γίνεται. Μην το παίρνεις προσωπικά που σου μιλάει έτσι. Δεν σε μισει. Όσο ξεκάθαρο ήταν μεταξύ σας η όλη συνεύρεση, άλλο τόσο υπάρχει κ μια φυσιολογική δυσαρέσκεια-θυμός ως προς τον εαυτό μας για το ''πως καταφερα κ τα εκανα έτσι?!'' που πρέπει να βγει-δεν ξέρω πως ακριβώς να το προσδιορίσω γιατί δεν είμαι εκείνη-και ταυτόχρονα πρέπει να μπει κ ένα όριο για να κοπεί κ να τηρηθεί κυρίως μετέπειτα κ στην πράξη. Προς το παρόν μην σκαλώνεις σε όλη αυτή την συμπεριφορά. Αυτό που είχατε άλλαξε. Μην ''απαιτείς'' να ξαναγίνει το ίδιο. Κ αν είναι να γίνει, άστο να βγει...εν καιρώ αφού είστε κ συνάδελφοι. Δεν είναι στο χέρι σου κ πρέπει να έχει κ η άλλη αμοιβαία πρόθεση κ θέληση. Οπότε μην ζητάς την αποδοχή της κ να γίνουν τα πράγματα όπως ήταν. Αν δεν το αντέχεις κοίτα να μην είστε μαζί σε βάρδιες, όσο κ αν γίνεται.
   Εσύ από την άλλη, καλό θα ήταν να μείνεις μόνος. Να δεις τι θέλεις ουσιαστικά. Το σπίτι σου για να το κάνεις όλο αυτό ''μπάζει΄''. Τίποτα δεν κρύβεται. Κοροϊδεύεις την φίλη σου κ θα το μάθει.

   Εσύ από την άλλη, καλό θα ήταν να μείνεις μόνος. Να δεις τι θέλεις ουσιαστικά. Το σπίτι σου για να το κάνεις όλο αυτό ''μπάζει΄''. Τίποτα δεν κρύβεται. Κοροϊδεύεις την φίλη σου κ θα το μάθει.
Αρέσει στα μέλη paranomos, maraki_lar_1980

Mathusalas

# 15 στις 4/4/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Ευχαριστω και εγω Ηλια για το ευπαρουσιαστο κειμενο. πως καταφερες και το εφτιαξες ετσι ομορφο? εγω δεν τα καταφερνω. μονο τις τελευταιες λεξεις διαβασα,

Redink

# 16 στις 4/4/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Iliadiskon από αυτά που έγραψες εγώ πιστεύω ότι τα προβλήματα σου είναι δυο.Ξεκινώ από αυτό για το οποίο ρωτάς, βάζοντας αρχικά στην άκρη την "επίσημη" σχέση σου. Με τη συνάδελφο χωρίσατε. Τα σπάσατε. Όταν κάτι σπάει δεν γίνεται να ξαναγίνει όπως ήταν πριν. Είναι σαν το γυαλί. Φίλοι δεν γίνεται να είστε. Ξέχνα το. Η γυναίκα αυτή σου φέρεται έτσι για να σε απομακρύνει και να απομακρυνθεί αλλά έχει και πισωγυρισματα δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να εξαφανίσουν όλα τα συναισθήματα τους από τη μια στιγμή στην άλλη. Το ιδανικό θα ήταν να αλλάξεις πόστο δουλειάς για να μη βλέπεστε πλέον και να μην συμβαίνουν σκηνικά που σε κρατούν κολλημένο σε αυτή την αδιέξοδη κατάσταση. Αν δεν μπορείς, τότε προσπάθησε να μειώσεις την επικοινωνία μαζί της στο απολύτως ελάχιστο και τυπικό και να μην επιδιώκεις τίποτα παραπάνω, ούτε να ασχολείσαι με ποιόν κάνει τι. Έχετε χωρίσει. Δεν δε αφορά τι κάνει και όσο λιγότερα λόγια ανταλλάσσετε τόσο το καλύτερο και για τους δύο σας. Διαφορετικά θα ξαναπέφτετε στα ίδια.Και περνάμε στο πραγματικό πρόβλημα, από το οποίο ξεκινούν όλα όσα σου συμβαίνουν. ΔΕΝ είναι όλα τέλεια με την επίσημη σύντροφό σου όσο και να επιμένεις. Βρίσκεσαι σε άρνηση, γι'αυτό δεν ξέρεις τι θέλεις. Κάνεις πράγματα πίσω από την πλάτη της, δεν τη σέβεσαι, πρόδωσες την εμπιστοσύνη της και δεν υπάρχει ειλικρινής επικοινωνία μεταξύ σας. Η σχέση σας έχει φθαρεί και έχει πάψει να λειτουργεί. Έχει πάψει να είναι υγιής. Επίσης, φαίνεται να ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη των πράξεών τους. Γράφεις "συνέβη" η "παράνομη" σχέση. Όχι. ΕΣΥ έκανες την επιλογή να την ξεκινήσεις. Λες ότι ξέρεις πόσο άσχημο είναι αυτό που έκανες αλλά το συνεχισες και ακόμα και τώρα συνεχίζεις να αφιερώνεις ενέργεια στη συνάδελφο. Τίποτα δεν "συνέβη" μόνο του. Έκανες και εξακολουθείς να κάνεις ΕΠΙΛΟΓΕΣ ξανά και ξανά. Επιλέγεις να ασχολείσαι με τη συνάδελφο και να αφήνεις τη σχέση σου στον αυτόματο πιλότο. Στην πραγματικότητα ΔΕΝ είσαι ικανοποιημένος με τη σχέση σου όπως είναι στο σύνολό της. Φοβάσαι όμως και να μείνεις μόνος σου. Συνεχίζεις να ασχολείσαι με τη συνάδελφο γιατί αν σταματήσεις τότε θα αναγκαστείς να μείνεις και πάλι μόνος μέσα σε μια σχέση που στην πραγματικότητα έχεις βαρεθεί, δε σε καλύπτει και από την οποία ψάχνεις για απόδραση. Μπορεί να μην το ομολογείς στον εαυτό σου, αλλά κατά τη γνώμη μου από εκεί ξεκινούν όλα. Δραπετεύεις από το πραγματικό πρόβλημα χρησιμοποιώντας τη σαπουνόπερα που δημιούργησες στη δουλειά για να καλύψεις το κενό μέσα σου και τα κακώς κείμενα της σχέσης σου. Δεν ξέρω τι θέλεις αλλά μπορώ να σου πω τι ΔΕΝ θέλεις. Δεν θέλεις τη σχέση που έχεις, όπως έχει διαμορφωθεί. Φαίνεται στις πράξεις σου. Ασχολείσαι με τη συνάδελφο για να μην αντιμετωπίσεις το κενό μέσα σου. Στην πραγματικότητα δεν θέλεις τη σύντροφό σου, όσο τέλεια και αν είναι, και από εκεί ξεκινούν όλα. Όσο δε χωρίζεις και κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλο σου, τόσο θα είσαι μπερδεμένος και θα κοροϊδεύεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου. Και αυτό "αντρίκιο" δεν το λες...

ALEXANDRIANI123

# 17 στις 4/4/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Φίλε,

Μην ακούς ξινούς και πικρόχολους από δω μέσα ή από αλλού. Να θυμάσαι πως όλα υπάρχουν για να συμβαίνουν στους ανθρώπους. Και τα πράγματα δεν μπαίνουν πάντα σε χωριστά τακτοποιημένα κουτάκια μεσα στη ζωή μας. Δηλαδή δεν είναι πάντα "έχω γυναίκα, την αγαπάω, αυτό σημαίνει δεν απατάω ποτέ" κλπ . Όσοι σου κάνουν τον πολύ αυστηρό κριτή και τον τιμητή της ηθικής, απλά αγόρι μου είναι εξαιρετικά συντηρητικοί ή εξαιρετικά στερημένοι ή εξαιρετικά πονεμένοι ή όλα αυτά μαζί.

Δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Εγώ σε πιστεύω ότι και την κυρά σου αγαπάς και για την άλλη γυναίκα νοιώθεις πράγματα και μπερδεμένος είσαι. Αν θα μπορούσα να σου δώσω μία συμβουλή, αυτή είναι ότι δεν υπάρχουν ιδανικές λύσεις. Όταν είμαστε σε διλήμματα κάτι κερδίζουμε αλλά πάντα μα πάντα και κάτι χάνουμε. Απλά διάλεξε ένα δρόμο και υπηρέτησέ τον με συνέπεια. Νάσαι καλά.

Mindthegap-

# 18 στις 4/4/2021
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3.995
'Aρεσαν+: 0%

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από ALEXANDRIANI123

Όσοι σου κάνουν τον πολύ αυστηρό κριτή και τον τιμητή της ηθικής, απλά αγόρι μου είναι εξαιρετικά συντηρητικοί ή εξαιρετικά στερημένοι ή εξαιρετικά πονεμένοι ή όλα αυτά μαζί.

 

Το διαβασαμε ...ΚΑΙ...αυτο εδω μεσα...

συντηρητικοι ειναι οσοι δεν γουσταρουν να παιζουν σε πολλα ταμπλω και θελουν τα πραγματα να ειναι λιγο πιο ξεκαθαρα στη προσωπικη  ζωη τους...

Συντηρητικοι ειναι οσοι δεν λειτουργουν παντα συμφωνα με το τι επιβαλλει το κατω κεφαλι...

ενω εσεις οι φιλελευθεροι και μοντερνοι τι ακριβως λετε...;;

Κερατωστε αβερτα...! Ολα για τον ανθρωπο ειναι...!!!

Συμβαινουν αυτα...

Συμβαινει να αρρωστησεις...να τρακαρεις...να σου πεσει κομητης στο κεφαλι...κλπ..

Να κερατωσεις...δεν συμβαινει...

Ειναι επιλογη...

Και...στερημενοι δεν ειναι οσοι δεν το κανουν αυτο...

αντιθετως...

αυτοι που εχουν στερηθει και απο σεξουαλικης και συναισθηματικης καταστασης πραγματα το κανουν...

Αρέσει στα μέλη Hepatica, la-mer και σε ακόμα 3 μέλη.

Mindthegap-

# 19 στις 4/4/2021
author
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3.995
'Aρεσαν+: 0%

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Sourygia

Μαζεψου και μου τελείωσαν τα χάπια μου

 

Εγω τι να πω...;;

 

Το μισο διαβασα και ηθελα επτα λεξοτανιλ...

Αρέσει στα μέλη Enikos, Sourygia

Kristina_

# 20 στις 4/4/2021
author
Γυναίκα / 57 / Ελεύθερη
Χιλή
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.425
'Aρεσαν+: 0%

Αοχι εγω δεν ειμαι συντηρητικΙΑ!!! 

Εμενα δε με σοκαρισε που απατησαν τις σχεσεις τους αλλα που ολα ξεκινησαν απο την...πληξη στη δουλεια

«...λόγω πως δουλεύαμε μαζί σχεδόν κάθε βράδυ, φιληθήκαμε και κάπου εκεί αρχίσαν όλα...»

Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456
Δεν μπορείτε να απαντήσετε