Υπάρχει φιλία στα δύο φύλλα;
υπάρχει,, αλλά όχι εδώ...:..,,
Αγαπητη ,
και βεβαια υπαρχει ...αρκει το ενα απο δυο μερη αυτης της φιλιας να μην εχει ερωτικα κινητρα.Από πότε η περίληψη ενός κειμένου είναι μεγαλυτερη του κειμένου;
Παράθεση:
ΠερίληψηΠιστεύετε ότι υπάρχει φιλία μεταξύ των δύο φύλων ?
Σχόλιο # 3 από alisida
Από τότε που το κείμενο χρήζει μερικών (καλοπροαίρετων) ορθογραφικων και συντακτικών διορθώσεων.
Σκέφτηκα ότι η κοπέλα ίσως θελήσει να θέσει το ερώτημα και σε μια άλλη παρέα εκτός από τη δική μας και ήθελα να προτείνω μια άλλη εκδοχή του,που ίσως έχει μεγαλύτερη απήχηση κλπ κλπ
μπλα μπλα μπλα ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από HeptamerΑπό πότε η περίληψη ενός κειμένου είναι μεγαλυτερη του κειμένου;
Tο οποιον ομως στην Ελλαδα λογω κλιματος ειναι αδυνατον ,εκτος εαν η φιλη η ο φιλος εχουν στο σπιτι τους το μεγαλυτερ ψυγειο απο Κωτσοβολο και ζυγαριες ακριβειας
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από archagellosΑγαπητη ,
και βεβαια υπαρχει ...αρκει το ενα απο δυο μερη αυτης της φιλιας να μην εχει ερωτικα κινητρα.
Keep Walking
Υπαρχει δυνατη φιλια μεταξυ των 2 φυλων μεχρι τα 12 περιπου, μολις μπει το κοριτσι στη φαση της γυναικας παπαλα η φιλια
Από πότε θέλουμε περιλήψεις, λες και δεν κατανοούμε τα γραφόμενα;
Οι οποίες περιλήψεις καταγράφουν αυτά που κατανόησε ο συντάκτης τους...
Από τότε που κάποιοι αποφάσισαν να το παίξουν καθηγητές...ο μι γοδ και τρία λολ...για να συγκεντρωθουμε λίγο!
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από HeptamerΑπό πότε η περίληψη ενός κειμένου είναι μεγαλυτερη του κειμένου;
Ασφαλώς και υπάρχει. Πρώτα είμαστε άνθρωποι και στη συνέχεια άνδρες και γυναίκες. Βέβαια, εξαρτάται και από τις συγκυρίες. Δηλαδή, εάν ο ένας από τους δύο ή και οι δύο βρίσκονται σε περίοδο που είναι ευάλωτοι, μπορεί να υπάρξει και ερωτική προσέγγιση. Αυτό βέβαια θα καταστρέψει τη δυνατότητα να παραμείνουν ουσιαστικά φίλοι. Μπορεί απλά να παραμείνουν με καλές σχέσεις μεταξύ τους, αλλά φίλοι με την απόλυτη έννοια, όχι.
¨Εχω και είχα πολλούς φίλους άνδρες, χωρίς ποτέ να υπάρξει μεταξύ μας κατι ερωτικό.Ελα μωρε τώρα!
Η αλισιδα στο συγκεκριμένο απλά αστειεύτηκε λίγο, ως συνηθίζει - δε νομιζω πως (ειτε αυτή ειτε καποιος άλλος) [μπορει να] κανει τον καθηγητή σε κανέναν μας και δη με το να συμπυκνωνει κείμενα. Με εχει σώσει και εμένα πολλές φορές που κουραζομαι να διαβάζω.
Δεν υπαρχει λογος να είμαστε σκληροί άνευ λόγου.
Πίς, μπράδερς εντ σίστερς.
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από la-merΑπό πότε θέλουμε περιλήψεις, λες και δεν κατανοούμε τα γραφόμενα;
Οι οποίες περιλήψεις καταγράφουν αυτά που κατανόησε ο συντάκτης τους...
Από τότε που κάποιοι αποφάσισαν να το παίξουν καθηγητές...ο μι γοδ και τρία λολ...για να συγκεντρωθουμε λίγο!
να σαι καλά για το γέλιο... Αυτό λέγεται και "περιληπτική" ορθογραφική διόρθωση
(Αλλά πώς είσαι σίγουρη, πως δεν έχουμε να κάνουμε με εκπρόσωπο σουρεαλισμού; Φιλία μεταξύ των φύλλων δέντρων,φυτών κλπ;;; Μην ανακόπτεις τέτοιες προσεγγίσεις
Παράθεση:
ΠερίληψηΠιστεύετε ότι υπάρχει φιλία μεταξύ των δύο φύλων ?
Σχόλιο # 3 από alisida
Όταν με οποιονδήποτε τρόπο προσπαθούν να μειώσουν τη νοημοσύνη μου, γιατί να την μειώσουν δεν δύνανται γίνομαι πάρα πολύ σκληρή.
Θέλω ειρήνη... οπότε ξέρεις τι κάνω
Κακώς διαβάζεις τις αποτυπώσεις άλλων...το πρωτότυπο υπερέχει πάντα και είναι και το αυθεντικό...
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Heptamer
Ελα μωρε τώρα!
Δεν υπαρχει λογος να είμαστε σκληροί άνευ λόγου.
Πίς, μπράδερς εντ σίστερς.
λυσαμε ολα τα παροντα και τα παλια θεματα ορισμενων που μπορει να ειναι μεταναστες τωρα με την κριση ,ασ'την αραξουμε στο μπαλκονακι της κουζινας στον ακαλυπτο ,να φουμαρουμε ενα Lucky strike μαλακο.
Δε νομιζω πως υπηρξε τετοια προθεση απαξίωσης / κομπασμού απο πλευρας αλισιδας. Καθε μελος επιλεγει το δικο του τροπο συνεισφοράς στις συζητησεις - και αυτο δεν οφειλει να τροφοδοτεί / συνδεεται με το οποιοδηποτε θεμα προσωπικης κρίσης ή αποδοχής του (ως e-ικόνα ή ως γραφή) απο τους αλλους. Στην τελική, υπαρχει πάντα και η αγνόηση.
Τη νοημοσυνη μας δεν (θα επρεπε κανονικά να) ειναι ποτέ δυνατον να την υποτιμήσει κανεις - πολλώ δε μάλλον ενας άγνωστος πισω απο μια οθόνη. Αρα λιγο εως καθολου νοημα εχει και να εξαπτεται κανεις γενικοτερα για το τι (μας) γραφει καποιος.
Διαβαζω παντα τοσο τα πρωτοτυπα, οσο και τις "διασκευές". Πόσες φορες στα τραγουδιστικα πραγματα, μια διασκευή υπηρξε καλυτερη απο την πρωτοτυπη ερμηνεια?
(Ας μας απαντησει ο dj Χορνετ σε αυτό...)
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από la-merΌταν με οποιονδήποτε τρόπο προσπαθούν να μειώσουν τη νοημοσύνη μου, γιατί να την μειώσουν δεν δύνανται γίνομαι πάρα πολύ σκληρή.
Θέλω ειρήνη... οπότε ξέρεις τι κάνω
Κακώς διαβάζεις τις αποτυπώσεις άλλων...το πρωτότυπο υπερέχει πάντα και είναι και το αυθεντικό...
στα social media