Εγώ μόνο στο Florian στη Βενετία πάντως πίνω εσπρεσσακι χαζεύοντας τους γονδολιεριδες
Παράθεση:
Eπειδη το
Σχόλιο # 42 από MiltosRNLI1930https://www.youtube.com/watch?v=NMOwbXE0AeE
γκαλοπ γυρω απο τις ζωοτροφες και το γαλα σκονη δεν εβγαλε αποτελεσματα και επειδη οι εποχες λογω νοσου εχουν στενεψει τις τσεπες των λαων ,δεν ειναι αναγκη να ξενητευομαστε για ενα καλο καφε .Ο ιδιος ακριβως ειναι και στο Μοναστηρακι
που ειναι κλειστοι ο Καραμπαμπας και ο Αβρααμ το χαλβατζιδικο της Δραπετσωνας δεχεται ραντεβου για παραδοση χαλβα στο πεζοδρομιο .Υπ΄οψιν οτι αυτος ο χαλβας δεν εχει ουδεμια σχεση με τον συσκευασμενο σε περιτεχνα κουτια με την ιδια επωνυμια .
Παράθεση:
Tωρα
Σχόλιο # 44 από MiltosRNLI1930που ειναι κλειστοι ο Καραμπαμπας και ο Αβρααμ το χαλβατζιδικο της Δραπετσωνας δεχεται ραντεβου για παραδοση χαλβα στο πεζοδρομιο .Υπ΄οψιν οτι αυτος ο χαλβας δεν εχει ουδεμια σχεση με τον συσκευασμενο σε περιτεχνα κουτια με την ιδια επωνυμια .
Γιατι;;
Που ειναι η διαφορα;
Επειδη ειναι φρεσκος η αλλου;
Xαλβας Κοσμιδη χειροποιητος στη Δραπετσωνα διπλα στου Καραμπαμπα .
Χαλβας Κοσμιδη σε συσκευασια για σουπερ-μαρκετ .Τον παραγγελνουν σε εργοστασιο χαλβα και απλως φερει την επωνυμια .
Αν ειχες υπομονη παλια να καθησεις στην ουρα οταν εφτανες στην εισοδο εβλεπες το ατμοκαζανο και τους χαβατζηδες που ζυμωναν με τα χερια το χαλβα .
Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από paranomos
Γιατι;;
Που ειναι η διαφορα;
Επειδη ειναι φρεσκος η αλλου;
περασα απο το Lidl που εχει μεγαλες προσφορες και αγορασα ενα μπαξι καφε Bellarom espresso να το κανω χαρμανι με το μπλε χαπι που κυκλοφορει ευρεως ,για τονωτικο το πρωι .
Παράθεση:
Σημερα
Σχόλιο # 47 από MiltosRNLI1930περασα απο το Lidl που εχει μεγαλες προσφορες και αγορασα ενα μπαξι καφε Bellarom espresso να το κανω χαρμανι με το μπλε χαπι που κυκλοφορει ευρεως ,για τονωτικο το πρωι .
καλημέρα!
Το λες, το λες για καλαμπούρι, αλλά δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Πέρα από το μπλε χάπι, που αναλύεται σε διπλανό θέμα, τα οποιαδήποτε χάπια, σιρόπια κλπ φάρμακα έχουν γίνει μέρος της καθημερινής διατροφής μου φαίνεται! Αναρρωτιέμαι το υπουργείο υγείας ασχολείται μόνο με τα νούμερα κόβιντ; Δεν βλέπει, πόσα φάρμακα δίνονται δίχως συνταγή γιατρού;
Παρατήρησα στην τηλεόραση από τις 10 διαφημίσεις οι 5 αφορούν σε φαρμακα κάθε είδους (μετρώ και τα χημικά συμπληρώματα και τις αλοιφές). Ορισμένα ίσως είναι ελαφρώς ακίνδυνα. Ορισμένα όμως έχουν σοβαρές παρενέργειες. Πχ έχω ακούσει άνθρωπο που έπαθε νεφρική ανεπάρκεια από αντιφλεγμονώδη, τα οποία έπαιρνε δίχως επίβλεψη γιατρού για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Δηλαδή, κάθε πρωί μέσα στο μπωλ του πρωινού μας, να ρίχνουμε και μια χούφτα φάρμακα, να είμαστε <<καλά>>...
Κοροϊδεύαμε την <<κυρά μαμή>>, που έδινε βοτάνια στις αρρωστιες, αλλά τουλάχιστο εκείνα ήταν πιο ακίνδυνα, τα περισσότερα
Κάτσε να πάρω τη βιταμίνη μου, το θυμήθηκα ...
Παράθεση:
Σημαντική ερώτηση της ανθρωπότητας: Όταν τρώμε γάλα με δημητριακά, πχ corn flakes τι βάζουμε πρώτα στο μπωλ :
Σχόλιο # 1 από Paralia48
Το γάλα μου δεν το συνδυάζω με δημητριακά. Αν για κάποιο λόγο όμως έπρεπε, μάλλον θα τα έτρωγα ξεχωριστά. Δε θέλω να τα ανακατέψω σε μπολ με το γάλα, που το έχω ως ζεστό ρόφημα.
στα social media