Αχ βρε Παραλια μου...σε λατρευω...!!!
Τα δημητριακά τα τρώω με γιαούρτι...δεν πίνω ποτέ γάλα...
... γεμίζεις χλιαρό μοσχοβολιστό γάλα το μπολ ...
... ανεβαίνει η γάτα στο τραπέζι να δεί τι παίζει ...
... τρώς 2 κρατσανιστές λαχταριστές νιφάδες ενώ ταυτόχρονα διώχνεις ευγενικά την γάτα απ' το τραπέζι ...
... πας να κάτσεις ...
... νιαααρρρ... έχεις καθίσει πάνω στην γάτα που προσπαθούσε να ανέβει και πάλι επάνω, γιατί έχει λοκάρει το μπολ με το γάλα ...
... στραβοκαταπίνεις την 2η νιφάδα απ' την τρομάρα σου ...
... σου έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω και πας για νερό ...
... η γάτα στο εντωμεταξύ έχει βρεί ευκαιρία και πίνει το γάλα γουργουρίζοντας από ευχαρίστηση ...
... ψάχνεις υπογλώσσια ή έστω το κουζινομάχαιρο ...
... σε κόβει ο διάολος με γουρλωμένα τα μάτια και τώρα πίνει πιο γρήγορα ...
... αρπάζεις ένα μπαλταδάκι που είναι πιο εύκαιρο ...
... φεύγει ο χνουδωτός επιδρομέας σπινάροντας στο τραπέζι και κουτουλάει την συσκευασία, σκορπώντας στο πάτωμα εκατοντάδες νιφάδες που πάνε σε κάθε μήκος και πλάτος της κουζίνας και κυρίως κάτω από τις ηλεκτρικές συσκευές ...
... έχεις ξυπνήσει για τα καλά ...
... τώρα έχεις αρκετή ενέργεια για να σκάψεις τουλάχιστον 3 χωράφια, με το κουταλάκι για τα δημητριακά, χωρίς να τα έχεις φάει και χωρίς καν τον πρωινό σου καφέ ... $%%$##@#^%%
... Καλημέρα
Τα προτιμω με γιαουρτι οταν εχω, αλλιως τσακιζω τα σκοκολατακια πρωτα, το βραδυ στη τιβι και τα υπολοιπα τα κρατω για τα παιδια. μεχρι να καταλαβουν οτι λειπουν τα σοκολατακια ειναι πολυ αργα
Παράθεση:
Ανοίγεις συσκευασία δημητριακών ...
Σχόλιο # 5 από Spiros--... γεμίζεις χλιαρό μοσχοβολιστό γάλα το μπολ ...
... ανεβαίνει η γάτα στο τραπέζι να δεί τι παίζει ...
... τρώς 2 κρατσανιστές λαχταριστές νιφάδες ενώ ταυτόχρονα διώχνεις ευγενικά την γάτα απ' το τραπέζι ...
... πας να κάτσεις ...
... νιαααρρρ... έχεις καθίσει πάνω στην γάτα που προσπαθούσε να ανέβει και πάλι επάνω, γιατί έχει λοκάρει το μπολ με το γάλα ...
... στραβοκαταπίνεις την 2η νιφάδα απ' την τρομάρα σου ...
... σου έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω και πας για νερό ...
... η γάτα στο εντωμεταξύ έχει βρεί ευκαιρία και πίνει το γάλα γουργουρίζοντας από ευχαρίστηση ...
... ψάχνεις υπογλώσσια ή έστω το κουζινομάχαιρο ...
... σε κόβει ο διάολος με γουρλωμένα τα μάτια και τώρα πίνει πιο γρήγορα ...
... αρπάζεις ένα μπαλταδάκι που είναι πιο εύκαιρο ...
... φεύγει ο χνουδωτός επιδρομέας σπινάροντας στο τραπέζι και κουτουλάει την συσκευασία, σκορπώντας στο πάτωμα εκατοντάδες νιφάδες που πάνε σε κάθε μήκος και πλάτος της κουζίνας και κυρίως κάτω από τις ηλεκτρικές συσκευές ...
... έχεις ξυπνήσει για τα καλά ...
... τώρα έχεις αρκετή ενέργεια για να σκάψεις τουλάχιστον 3 χωράφια, με το κουταλάκι για τα δημητριακά, χωρίς να τα έχεις φάει και χωρίς καν τον πρωινό σου καφέ ... $%%$##@#^%%
... Καλημέρα
Τέλεια ιστοριούλα Σπύρο! Νά σαι καλά! Περιπετειώδης ταινία ενός πρωινού γεύματος, που παραλίγο να καταλήξει θριλερ !!
Θα συμφωνήσω πάντως, στο ότι αν σου κάτσει νιφάδα καλαμποκιού τέτοια στο λαιμό, την έβαψες! Γίνεται σα χαρτόνι, δεν πάει ούτε πάνω, ούτε κάτω. Γιαυτό και απορώ και με την Αλυσίδα που λέει, ότι όταν βαριέται τις καταπίνει αμάσητες. Αλυσίδα είσαι τυχερή, που δεν έχεις γάτα και δε σε τρόμαξε την ώρα που τρως αμάσητες τις νιφάδες! Να προσέχεις!
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από giorgos170
τί ήταν αυφτό...,?
ιπτάμενο ...:..,,??
![]()
Αυτό Γιώργο, όσο κι αν φαίνεται χαζό ερώτημα, απασχολεί τα σόσιαλ εδώ και καιρό. Εμένα δε με είχε απασχολήσει. Τώρα με τους εγκλεισμούς, αποκτήσαμε ποικίλα ενδιαφέροντα και συζητώντας με την οικογένεια, ανακαλύψαμε μεγάλο διεθνές γκάλοπ στα σόσιαλ περί του θέματος, που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια ! Υπάρχουν φανατικοί υποστηρικτές της μια ή της άλλης άποψης!
Διότι ενώ επιχειρηματολογώντας φαίνεται λογικότερο να βάλεις πρώτα το γάλα στο μπωλ, για να μείνουν τα δημητριακά τραγανά, βλέπεις και σε μας, ως τώρα , το 100% βάζει πρώτα τα δημητριακά. Βεβαια, ορισμένοι, όπως η Αλυσίδα, κάποιες φορές, δεν τα θέλουν τραγανά
Μα αν θες τραγανα δημητριακα απλα δε βαζεις καθολου γαλα
Και γω πρωτα τη βρωμη βαζω - μονο βρωμη τρωω και δεν εχω ουτως η αλλως διλημμα τραγανοτητας :>
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Paralia48Διότι ενώ επιχειρηματολογώντας φαίνεται λογικότερο να βάλεις πρώτα το γάλα στο μπωλ, για να μείνουν τα δημητριακά τραγανά, βλέπεις και σε μας, ως τώρα , το 100% βάζει πρώτα τα δημητριακά. Βεβαια, ορισμένοι, όπως η Αλυσίδα, κάποιες φορές, δεν τα θέλουν τραγανά
Πάντως ρε παιδιά, να πω, εμένα μ' αρεσουν τα μούσλι. Να έχει και σταφίδες και αποξηραμενες μπανανες και νιφάδες βρώμης και γενικά ποικιλία. Εκεί, θέλω να τα βάλω στο μπωλ, να βλέπω πόσα βάζω και μετά να χύσω το γάλα, γιατί αλλοιώς μου φαίνονται πως μένουν στην επιφάνεια πολλά και πρέπει να τα <<χώσω>> τον πάτο. Άβολα πράματα δηλαδή.
Τα κορν φλέικς είναι άλλη ιστορία, αμαρτωλή. Κατ αρχή, αυτά δε χορταίνουν. Είτε τρως αέρα, είτε τρως αυτά, δεν έχει διαφορά. Χούφτα και μπλουμ!
Όσο για το γιαούρτι με τα δημητριακά μμμ και μένα μ΄αρεσεουν πολύ ! Αν μείνουν κανα δεκάλεπτο, ρουφάνε και τα υγρά από το γιαούρτι και γίνονται σα προφιτερόλ! Νοστιμότατα!γάλα με δημιτριακά; μπλιαχ
Βρε,εσύ πας να με πνίξεις και με τον καφέ τώρα εεε??
Δεν είπα ότι τις καταπίνω αμασητες,αλλά όταν βαριέμαι να μασάω,τις βρέχω με γάλα να γίνουν πιο μαλακές και να μασιουνται ευκολότερα
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Paralia48
. Γιαυτό και απορώ και με την Αλυσίδα που λέει, ότι όταν βαριέται τις καταπίνει αμάσητες. Αλυσίδα είσαι τυχερή, που δεν έχεις γάτα και δε σε τρόμαξε την ώρα που τρως αμάσητες τις νιφάδες! Να προσέχεις!
Βάζω τα δημητριακά στο μπολ... απλά για να ξέρω πόσα θα φάω μετά ή βάζω λίγο γάλα για να μήν παπαριασουν ή τα βουτάω στον καφέ..
Δεν πινω ουτε γαλα ουτε τρωω δημητριακα αυτης της μορφης.
Προτιμω παραγωγα του γαλακτος (γιαουρτι, τυρι κλπ) και δημητριακα οχι διαμορφωμενα απο πολτο/αλευρι(+ Οτι αλλο περιεχουν).
Παντως ενδιαφερον εχει να μαθετε για την ιστορια των κορν φλεικς.
Πως δημιουργηθηκαν, απο ποιον και για ποιο λογο.
Τα δε βιομηχανοποιημενα δεν ξερω γιατι τα χαρακτηρίζουν και υγιεινη διατροφη.
χαχαχα, εδω ρωταει, αν ειναι απλα συμπτωση..
''Τα δε βιομηχανοποιημενα δεν ξερω γιατι τα χαρακτηρίζουν και υγιεινη διατροφη.''
στα social media