Μαθιου μας ,... ολα τα ξερεις και τα καταλαβαινεις...αλλα εχεις και τω γνωθι σαυτον. .ευγε!!! αλλα θες και να αυγατισεις τα λεφτα σου...
Lolita μου, μου αρεσουν οι ανθρωποι που εχουν χιουμορακι και ακομη περισσοτερο αυτοι που το καταλαβαινουν στους αλλους. ναι κανω χιουμορακι στα πιο πολλα θεματα, προσπαθω να μη θιγω με αυτα που λεω (δεν εχω τετοιο σκοπο) τους αλλους. τις πιο πολλες φορες δεν μπορεις να αντιμετωπισεις τον αλλο και ετσι το πιο ευκολο ειναι να τον αντιμετωπισεις με χιουμορ. και γιατι οχι και αυτοσαρκασμο. σε ευχαριστω για το τραγουδακι, μου αρεσει πολυ. αλλα καμμια σχεση με μενα (πληροφοριακα)
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από Lolita68
απαντηση σε #5 # 31 @ #32Μαθιου μας ,... ολα τα ξερεις και τα καταλαβαινεις...αλλα εχεις και τω γνωθι σαυτον. .ευγε!!! αλλα θες και να αυγατισεις τα λεφτα σου...
Καλα σε καταλαβα ... Παρε παρακατω ενα τραγουδακι ..
...βλεπω οτι σου αρεσουν οι πλακιτσες...
https://www.youtube.com/watch?v=sbWoF75duWE
Εχω πολλα θεματα, η αληθεια να λεγεται. γιαυτο ειμαι εδω για να μου τα λυσετε. θα κανεις εσυ την αρχη?
Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από Lolita68
Και ξερεις ε? ο τσιγκουνης στη τσεπη ειναι και στα συναισθηματα. Ασε πολλα θεματα θα εχεις
Καλα εισαι πολυ καταρτισμενος ή εχεις παθει και εχεις μαθει? περα απο τη πλακα συμφωνω με τη παιδεια της Βικυς. κατι ξερει αυτη
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από rocknroller
Οι άντρες δεν έλκονται απαραίτητα από το πόσο οικονομικά ευκατάστατη είναι μια γυναίκα. Το μεγαλύτερο "όπλο" της γυναίκας είναι η εμφάνιση της. Το δεύτερο σπουδαιότερο χαρακτηριστικό της είναι η ικανότητα της στο να μην μας πρηζει τον έρωτα.εάν μια γυναίκα συνδυάζει καλά αυτά τα δύο χαρακτηριστικά, οι άντρες θα παρακαλάνε να την πάρουν
![]()
Ποια ειναι η βικυ???
Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από MathusalasΚαλα εισαι πολυ καταρτισμενος ή εχεις παθει και εχεις μαθει? περα απο τη πλακα συμφωνω με τη παιδεια της Βικυς. κατι ξερει αυτη
Παράθεση:
ειδικα οταν η γυναικα ή ο αντρας εχει το "πακετο" ειναι πιο "ερωτευσιμος/η";
Σχόλιο # 1 από Pumpkinpie
Σε καμια περιπτωση δεν ειναι καποιος/α ερωτευσιμος ή πιο πολυ ερωτευσιμος/η επειδη εχει χρηματα...
Ολα αυτα εχουν σχεση με το ποση αξια εχουμε δωσει στο χρημα μεσα στη ζωη μας...
Για αυτο αλλωστε υπαρχουν και ζευγαρια που μεσα απο οικονομικες δυσκολιες δεθηκαν περισσοτερο ..
και ζευγαρια που με αφορμη το χρημα...χωρισαν.
Με αφορμη ομως...γιατι τα αιτια ηταν αλλα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από Kristina_Ποια ειναι η βικυ???
H wikipedia...;;;
Ελεος. δεν ξερεις τη Βικυ-παιδεια?
Παράθεση:
Ενα πολυπροφιλο...
Στακαμαν!!!...
Παράθεση:
Αχαχαχαχαχχαχαχαχ
Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από EnikosΕνα πολυπροφιλο...
Στακαμαν!!!...
Βρε Μαθιου! Βρε Μαθιου!!!Εγω ξερω τη wikipedia αντε και τη γουικιπιδια που να το πιασω το υπονοούμενο??? Νομιζα οτι ηταν απο κανενα πρωιναδικο...Ειμαι και μεγαλη γυναικα και η ανοια δουλευει χρονια τωρα σιγα αλλα σταθερα...
(Και μενα μου φαινεται καπως οταν συσχετιζουν θεωρεια εξελιξης και σκοπο ...αλλα επειδη γινεται συχνα... το αφησα ασχολιαστο...ουτε και η wikipedia τα λεει ετσι...)
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από MathusalasΕλεος. δεν ξερεις τη Βικυ-παιδεια?
Rednik απολύτως σωστή. Να προσθέσω ότι στις μοντέρνες κοινωνίες οι γυναίκες προτιμούν επίσης την ψυχο-συναισθηματική επικοινωνία, το χιούμορ, την συνεννόηση και κυρίως τον υποστηρικτικό σύντροφο
Παράθεση:
Σχόλιο # 57 από Redink
Κατά τη γνώμη μου, το τι θεωρεί κάποιος καλό "πακέτο" διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Δεν δίνουν όλοι την ίδια έμφαση στο χρήμα. Επίσης, στις αναπτυγμένες Δυτικές κοινωνίες πλέον όλο και περισσότερες γυναίκες είναι οικονομικά ανεξάρτητες όποτε το χρήμα δεν αποτελεί για τις γυναίκες τόσο δυνατό κίνητρο όσο στο παρελθόν, που ήταν θέμα επιβίωσης που τις ανάγκαζε να κάνουν εκπτώσεις σε θέματα εμφάνισης, ηλικίας κλπ περισσότερο απ' ότι οι άνδρες. Σαφώς κάποια στερεότυπα εξακολουθούν να υφίστανται άλλα έχω την εντύπωση ότι στις αναπτυγμένες Δυτικές κοινωνίες οι γυναίκες αρχίζουν να έχουν παρόμοια θέλω με τους άνδρες. Το τι επέλεγαν στο παρελθόν είχε να κάνει και με τι τους επέτρεπαν οι κοινωνικές συνθήκες, όπου οι άνδρες υπαγόρευαν αποκλειστικά τους κανόνες. Στις μοντέρνες κοινωνίες, όταν τους το επιτρέπουν οι συνθήκες, μια χαρά και οι γυναίκες προτιμούν έναν "υγιή και όμορφο" σύντροφο όσο και οι άνδρες.
Η γυναίκα που έχει χρήματα μπορεί να περιποιηθεί την εμφάνιση της με πολλούς τρόπους που δεν μπορεί αντίστοιχα μια φτωχή γυναίκα
Αυτή η περιποίηση όμως δεν την κάνει ερωτευσιμη αν δεν είναι από τη φύση της
Καταλάβατε ?
Παράθεση:
Ερωτας και χρηματα...πανε μαζι;
Σχόλιο # 1 από PumpkinpieΠιστευετε οτι υπαρχει σκοπιμοτητα στον ερωτα και στην αγαπη; ειδικα οταν η γυναικα ή ο αντρας εχει το "πακετο" ειναι πιο "ερωτευσιμος/η";
στα social media