Καλησπέρα σε όλους. Πριν από μία εβδομάδα χώρισα για την ακρίβεια με χώρισε το αγόρι μου. Μέχρι και πριν 3 μέρες από τον χωρισμό μας ήμασταν καλά. Στο μεταξύ έγινε μια συζήτηση ( να έρθει για δουλειά στο μέρος όπου μεγάλωσα για να δουλέψει για να μην είμαστε μακριά). Την απέρριψε ενώ το συζητούσαμε μαζί. είπε ότι ήταν μεγάλη η δέσμευση. Τον τελευταίο καιρό περνούσα πολύ άσχημα λόγω πίεσης από διάφορα γεγονότα. Του έλεγα ότι δεν ήμουν καλά και ότι φοβόμουν ότι χανόμαστε αλλα μου έλεγε όλα οκ. Παρένθεση περνούσα ένα μείζων καταθλιπτικό επεισόδιο. Τρεις μέρες μετά σε μια συζήτηση που τον "κατηγορουσα" για την οικογένειά του μου είπε τέλος δεν το μπορώ άλλο αυτό. Θέλει να μείνουμε φίλοι αλλά ναι είχε δίκιο βγήκα εκτός ελέγχου. Του ζήτησα ειλικρινά συγνώμη. Θέλω να τα βρούμε αλλά τον τελευταίο μήνα όντας φοιτητές γυρίσαμε στα πατρικά μας. Γενικά ήμασταν φίλοι και μετά γίναμε ζευγάρι. Θέλω να του ζητήσω να μιλήσουμε αλλά φοβάμαι μην τον απομακρύνω περισσότερο. Τελευταία παρένθεση σήμερα μετά από μια εβδομάδα μου απάντησε σε μήνυμα στην ομαδική που έχουμε σαν παρέα. Σας ευχαριστώ πολύ
Κορίτσι μου, το πιο σοβαρό από αυτά που γράφεις είναι το καταθλιπτικό σου επεισόδιο. Φοβάμαι ότι εάν έχεις τέτοια θέματα συχνά θα πέφτεις σε μεταπτωτικές συμπεριφορές με πολλά "πάνω-κάτω", κάτι που -πίστεψέ με- δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στο έτερον ήμισυ. Δεν είναι υποχρεωμένος να δέχεται σκωτσέζικα ντουζ. Ενδεχομένως είναι και ο λόγος που προτιμά να μην δώσει στη σχέση τα χαρακτηριστικά που εσύ θα ήθελες, δηλ. να έρθει να μείνει στην πόλη σου. Και βέβαια, θα ήταν και λόγος που θα τον "έτρωγε" καιρό, οπότε όταν εσύ άγγιξες το κομμάτι της οικογένειάς του, κάτι που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο για τον καθένα, οριστικοποίησε μέσα του την διάθεση να απομακρυνθεί.
Ο τρόπος που έγραψες το σημείωμα, είναι ενδεικτικός του ότι προσπαθείς να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου. Σύνηθες σε ανθρώπους που λόγω κατάθλιψης ή άλλων θεμάτων ψυχικής υγείας παραφέρονται. Έχουν την τάση να προσπαθούν να εμφανίσουν τις συμπεριφορές τους ως οριακά κανονικές σε πρώτη φάση και σε δεύτερη να "χρεώνουν" τους άλλους γι' αυτές (επειδή μου είπε ή μου έκανε αυτό, αντέδρασα έτσι).Ο γέγονε, γέγονε βέβαια.Θα σου συνιστούσα να μην επιμείνεις σε αυτή τη φάση σε καμία ερωτική επανασύνδεση. Εάν απάντησε στο μήνυμα (αχ εσείς οι πιτσιρικάδες πια που νομίζετε πως η ζωή είναι στα σοσιαλ, στα λάικ, στα add & στα block, τέλος πάντων), ενδέχεται λοιπόν εκείνος να έχει διάθεση να κρατήσετε κάποιες φιλικές σχέσεις. Για την ώρα αρκέσου σ' αυτό και χωρίς να προσπαθήσεις να το πιέσεις ούτε αυτό.Επαναλαμβάνω πως προτεραιότητα είναι να δεις σοβαρά τα θέματα της ψυχικής σου υγείας, ενδεχομένως με κάποιον ειδικό. Είσαι μικρή και όλα μπορούν να πάνε πολύ πολύ καλύτερα.Κι εγώ νομίζω ότι μπορείτε να τα βρείτε και πάλι,
όμως ,αν τελικά δεν θέλετε τα ίδια πράγματα,
θα τα ξαναχασετε και πάλι.
Βάλτα κάτω και σκέψου τι θέλεις εσύ πρώτα.Μη βιάζεσαι για επανασύνδεση χωρίς να έχεις ξεκαθαρίσει και αποδεχτεί τι από εκείνον σου αρέσει και τι όχι.
Παράθεση:
Χωρίσαμε αλλά νομίζω ότι μπορουμε να τα βρούμε και παλι
Σχόλιο # 1 από Emmy_2000Καλησπέρα σε όλους. Πριν από μία εβδομάδα χώρισα για την ακρίβεια με χώρισε το αγόρι μου. Μέχρι και πριν 3 μέρες από τον χωρισμό μας ήμασταν καλά. Στο μεταξύ έγινε μια συζήτηση ( να έρθει για δουλειά στο μέρος όπου μεγάλωσα για να δουλέψει για να μην είμαστε μακριά). Την απέρριψε ενώ το συζητούσαμε μαζί. είπε ότι ήταν μεγάλη η δέσμευση. Τον τελευταίο καιρό περνούσα πολύ άσχημα λόγω πίεσης από διάφορα γεγονότα. Του έλεγα ότι δεν ήμουν καλά και ότι φοβόμουν ότι χανόμαστε αλλα μου έλεγε όλα οκ. Παρένθεση περνούσα ένα μείζων καταθλιπτικό επεισόδιο. Τρεις μέρες μετά σε μια συζήτηση που τον "κατηγορουσα" για την οικογένειά του μου είπε τέλος δεν το μπορώ άλλο αυτό. Θέλει να μείνουμε φίλοι αλλά ναι είχε δίκιο βγήκα εκτός ελέγχου. Του ζήτησα ειλικρινά συγνώμη. Θέλω να τα βρούμε αλλά τον τελευταίο μήνα όντας φοιτητές γυρίσαμε στα πατρικά μας. Γενικά ήμασταν φίλοι και μετά γίναμε ζευγάρι. Θέλω να του ζητήσω να μιλήσουμε αλλά φοβάμαι μην τον απομακρύνω περισσότερο. Τελευταία παρένθεση σήμερα μετά από μια εβδομάδα μου απάντησε σε μήνυμα στην ομαδική που έχουμε σαν παρέα. Σας ευχαριστώ πολύ
Ποιος το διεγνωσε το μειζων καταθληπτικο επεισοδιο? Πηρες βοηθεια? Ακολουθεις αγωγη? Τελος παντων στα ειπαν και τα κοριτσια πιαο πανω...
οπως και να χει πολυ πιεζεις βρε κοριτσι...και ολο κανεις σχεδια πως θα το χειριστεις ...να κανει αυτο που δες χωρις να το παρει ειδηση και να αντιδρασει... οι σχεσεις ειναι για να περνας ευχαριστα αλλιως ειναι κριμα και για τους δυο σας...προσεξε λιγο τον εαυτο σου
Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Emmy_2000Καλησπέρα σε όλους. Πριν από μία εβδομάδα χώρισα για την ακρίβεια με χώρισε το αγόρι μου. Μέχρι και πριν 3 μέρες από τον χωρισμό μας ήμασταν καλά. Στο μεταξύ έγινε μια συζήτηση ( να έρθει για δουλειά στο μέρος όπου μεγάλωσα για να δουλέψει για να μην είμαστε μακριά). Την απέρριψε ενώ το συζητούσαμε μαζί. είπε ότι ήταν μεγάλη η δέσμευση. Τον τελευταίο καιρό περνούσα πολύ άσχημα λόγω πίεσης από διάφορα γεγονότα. Του έλεγα ότι δεν ήμουν καλά και ότι φοβόμουν ότι χανόμαστε αλλα μου έλεγε όλα οκ. Παρένθεση περνούσα ένα μείζων καταθλιπτικό επεισόδιο. Τρεις μέρες μετά σε μια συζήτηση που τον "κατηγορουσα" για την οικογένειά του μου είπε τέλος δεν το μπορώ άλλο αυτό. Θέλει να μείνουμε φίλοι αλλά ναι είχε δίκιο βγήκα εκτός ελέγχου. Του ζήτησα ειλικρινά συγνώμη. Θέλω να τα βρούμε αλλά τον τελευταίο μήνα όντας φοιτητές γυρίσαμε στα πατρικά μας. Γενικά ήμασταν φίλοι και μετά γίναμε ζευγάρι. Θέλω να του ζητήσω να μιλήσουμε αλλά φοβάμαι μην τον απομακρύνω περισσότερο. Τελευταία παρένθεση σήμερα μετά από μια εβδομάδα μου απάντησε σε μήνυμα στην ομαδική που έχουμε σαν παρέα. Σας ευχαριστώ πολύ
Ναι λογικό να μη θες να "σε λυπηθεί" αλά σε έναν σύντροφο που ενδιαφέρεται το βλέπε πρώτος ότι δεν είσαι καλά... Δεν χρειάζεται να του το πεις... Αν κατάλαβα καλά πέθανε κάποιος δικός σου και εκείνος δεν το ξερε καν... Ουτ που τιυ το είχες... Ε δεν το λες και σχέση αυτό...
Είστε πολύ μικροί ακόμη για να κάνετε Προσπαθεία να σώσετε μια σχέση που δεν τραβά πια
Παράθεση:0
Σχόλιο # 11 από Emmy_2000
είσαι τόσο νέα. δεν υπάρχει λόγος να δεσμεύεσαι και να δεσμεύεις ούτε να προβληματίζεσαι. ξεκίνα για άλλα. τα καλύτερα έρχονται.
Παράθεση:
Kαι μετα το γαμο..λακανε οι νυφες ατομικως!!
Τιποτα δεν εκτιμανε οι ατιμες και παρατανε το κελεπουρι για τα γεροντια.
Κοριτσι ασε το χρονο να επουλωσει τη πληγη της σχεσης σου...και αξιοποιησε τον για τη δικη σου "θεραπεια".
Μονη σου η/και με τη βοηθεια ειδικων φροντισε να αποκαταστησεις τα δικα σου τραύματα να κανεις την αυτοκριτικη σου, να ανασυγκροτηθείς, να αναθεωρήσεις ισως απόψεις και συμπεριφορες, να αλλαξεις προς το καλυτερο την ολη εικονα σου και οτι εκπεμπεις προς τα εξω.
Την αλλαγη αυτη θα την αντιληφθει το αγορι σου.
Αν πραγματι σε θελει θα κανει αυτος την κινηση της επανενωσης.
Δεν εχει νοημα να κανεις εσυ τωρα κατι..ουτε το τι νομιζεις οτι μπορει να γινει..
Ναι κοριτσάκι μου δεν αμφιβάλλω, αν χαλάσει μία σχέση φταίνε και οι δύο, στο θέμα σου τονισες τα δικά σου λάθη... μπορεί κάποτε για να σου αρέσει να σου είπε ότι θέλει να ρθει στα μέρη σου και να μην το εννοούσε..
Μην ξεχνάς και ένα γνωμικό που λέει" αστον να φύγει...αν γυρίσει είναι δικός σου...αν δεν γυρίσει δεν ήταν ποτέ δικός σου " ...
Τώρα η απόσταση θα σε βοηθήσει καλύτερα να τα βρεις με τον εαυτό σου , να δεις τα λάθη σου να τα διορθώσεις...θα βοηθήσει κι αυτόν να καταλάβει αν και πόσο σε θέλει... μόνο μήν τον πιέσεις...
Σου εύχομαι ότι καλύτερο για σένα...
Παράθεση:
ApolitiΔεν τον πίεσα να έρθει στα μέρη μου εκείνος το είχε προτείνει και το σκεφτόταν. Έχασα δικό μου άνθρωπο σε ατύχημα και νομίζω λογικό να κρασσαρω σαν άνθρωπος. Ότι το έπαθα μια φορά δεν σημαίνει ότι θα το ξαναπαθω. Δεν το ήξερε καν ότι περνάω κάτι τέτοιο. Την ψυχική μου υγεία την παρακολουθώ. Όσο για τα λάθη μου τα αναγνωρίζω καθημερινά και τα επεξεργάζομαι. Πάντα προσπαθούσα να είμαι η τέλεια και πιεζομουν πολύ. Δουλεύω με τον εαυτό μου και τα μειονεκτήματα μου. Δεν έκανα μόνο εγώ λάθη. Σε ένα χωρισμό φταίνε και οι δυο. Όπως είπα δεν θέλω να τον πιέσω αλλά ναι νομίζω ότι τουλάχιστον για τον λόγο που χωρίσαμε γιατί δεν μου είπε κάτι παραπάνω ναι μπορεί να δουλέψει.
Σχόλιο # 6 από Emmy_2000
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media