Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Χωρίσαμε αλλά νομίζω ότι μπορουμε να τα βρούμε και παλι

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

MatinaMantarinaki

# 21 στις 15/4/2021
author
Γυναίκα / 33 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3
'Aρεσαν+: 0%

Κορίτσι μου..

Μερικές φορές πρέπει να βλέπεις τα πράγματα σαν τρίτος. Εάν μια φίλη σου, σου έλεγα αυτή την ιστορία η συμβουλή σου θα ήταν να μιλήσουν για να τα βρουν; Κακά τα ψέματα, όποιος θέλει είναι εδώ. Βρίσκει πάντα τρόπο να μας το δείξει. Και καταβαθος το γνωρίζεις. Αν θέλεις τόσο πολύ να του μιλήσεις, μαζί σου. Όμως πάντα με αξιοπρέπεια. Είναι από τα λίγα πράγματα που μας έχουν απομείνει. Να μην θέλεις στη ζωή σου κανέναν με το ζόρι. Ούτε από λύπη, ούτε από συνήθεια, ούτε από τίποτα. Από τα λεγόμενα σου φαινόταν ότι είχε απομακρυνθεί. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι να ψάχνουμε τον λόγο. Γιατί έφυγε; τι έκανα λάθος; αν ήμουν αλλιώς πως θα ήμασταν; κτλπ... Χωρίς να σκεφτούμε ότι ίσως δε φταίμε εμείς. Η δική μου συμβουλή είναι, να δείξεις χαρακτήρα κι αν εκείνος δε θέλει όλα καλά. Μη θέλεις ανθρώπους στη ζωή σου που μένουν, αλλά δεν είναι από αγάπη. Γιατί αν το σκεφτείς είναι ένα ψέμα όλο αυτό. Και κανείς δε θέλει να ζει "όμορφα" , αλλά ψεύτικα.
Αρέσει στα μέλη alisida, Qwerty____55

tzoulia59

# 22 στις 15/4/2021
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558
'Aρεσαν+: 0%

το οτι νομιζεις εσυ δεν σημαινει οτι νομιζει κι εκεινος ,,ακου αυτο που σου λεει ,,,θελει να μεινετε φιλοι ,,

η ιστορια τελειωσε ,,τραβα παρακατω ,,στα 21 σου δεν περπατας πετας ,,καλα που να πεταξεις τωρα μ αυτες τις συνθηκες ,,

πως θα γινει ,,,

μετα το covid ..υπομονη θα περασει ,,

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Emmy_2000

Χωρίσαμε αλλά νομίζω ότι μπορουμε να τα βρούμε και παλι

Καλησπέρα σε όλους. Πριν από μία εβδομάδα χώρισα για την ακρίβεια με χώρισε το αγόρι μου. Μέχρι και πριν 3 μέρες από τον χωρισμό μας ήμασταν καλά. Στο μεταξύ έγινε μια συζήτηση ( να έρθει για δουλειά στο μέρος όπου μεγάλωσα για να δουλέψει για να μην είμαστε μακριά). Την απέρριψε ενώ το συζητούσαμε μαζί. είπε ότι ήταν μεγάλη η δέσμευση. Τον τελευταίο καιρό περνούσα πολύ άσχημα λόγω πίεσης από διάφορα γεγονότα. Του έλεγα ότι δεν ήμουν καλά και ότι φοβόμουν ότι χανόμαστε αλλα μου έλεγε όλα οκ. Παρένθεση περνούσα ένα μείζων καταθλιπτικό επεισόδιο. Τρεις μέρες μετά σε μια συζήτηση που τον "κατηγορουσα" για την οικογένειά του μου είπε τέλος δεν το μπορώ άλλο αυτό. Θέλει να μείνουμε φίλοι αλλά ναι είχε δίκιο βγήκα εκτός ελέγχου. Του ζήτησα ειλικρινά συγνώμη. Θέλω να τα βρούμε αλλά τον τελευταίο μήνα όντας φοιτητές γυρίσαμε στα πατρικά μας. Γενικά ήμασταν φίλοι και μετά γίναμε ζευγάρι. Θέλω να του ζητήσω να μιλήσουμε αλλά φοβάμαι μην τον απομακρύνω περισσότερο. Τελευταία παρένθεση σήμερα μετά από μια εβδομάδα μου απάντησε σε μήνυμα στην ομαδική που έχουμε σαν παρέα. Σας ευχαριστώ πολύ

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost