Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Πως το αντιμετωπίζω τώρα;

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

bagitthe

# 1 στις 18/4/2021
author
Ανδρας / 35 /
Ν. Ευβοίας / Εκτός Ελλάδας
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 26
'Aρεσαν+: 0%

Πως το αντιμετωπίζω τώρα;

Γενάρης 2020. Είμαι σε μια από τις πιο χαλαρές φάσεις της ζωής μου, με την δουλειά μου, το πρόγραμμά μου και με τα φλερτ μου. Εντελώς ξαφνικά όμως προκύπτει μια αναπάντεχη γνωριμία μέσω facebook. Επρόκειτο για μια περίεργη γνωριμία καθώς από την ελάχιστη επαφή που είχαμε συνειδητοποίησα πως ένα να κάνω με έναν ιδιαίτερο άνθρωπο. Δεν ανταλλάξαμε παρά ελάχιστα μηνύματα για να με κερδίσει κάτι μαγικό. Δυστυχώς όμως η κοπέλα είχε σχέση επομένως περίτεχνα μου το ξέκοψε και αποτραβήχτηκα. Η ζωή τότε μου επιφύλασσε παιχνίδια καθώς γεγονότα έφεραν τα πάνω κάτω και προβλήματα στην ζωή μου. Να μην τα πολυλογώ Πέρασαν σχεδόν 3 μήνες όταν ξαφνικά επικοινώνησα πάλι με την κοπέλα. Χωρίς να μου πει απολύτως τίποτα κατάλαβα ότι κάτι είχε αλλάξει. Πολύ πιο ομιλητική πολύ πιο εξωστρεφής αλλά κατά βάθος πληγωμένη. Δεν ήμουν και στην καλύτερη φάση μου οπότε αρχίσαμε να μιλάμε όχι τόσο για να λύσω τα δικά μου προβλήματα αλλά για να συμπαρασταθώ στην ίδια καθώς έτσι γίνομαι κι εγώ καλύτερα. Δεν άργησε να δημιουργηθεί μια εκατέρωθεν συμπάθεια ενώ γρήγορα μου εξομολογήθηκε ότι είχε χωρίσει και περνούσε δύσκολα. Της ξεκαθάρισα ότι μου άρεσε σαν κοπέλα και ότι θα ήθελα να γνωριστούμε καλύτερα, η ίδια το αποδέχθηκε και θέλησε να μου ξεκαθαρίσει ότι για αρχή θα προτιμούσε να μέναμε φίλοι μέχρι να δούμε αν ταιριάζουμε και ότι δεν ήταν σε φάση για κάτι περισσότερο. Βέβαια κινήσεις της έδειχναν ότι είχε δαγκώσει την λαμαρίνα αλλά φοβόταν να το πει, το έμαθα όμως από τρίτα άτομα. Δυστυχώς υπήρχε και μια απόσταση μεταξύ μας οπότε θεωρήσαμε σοφό να μην ξεκινήσει τπτ. Να κρατήσουμε μια φιλία, να δούμε που θα πάει και αν το μέλλον μας θέλει μαζί θα φανεί από μόνο του. Κατέβηκε λοιπόν στον τόπο μου για καλοκαίρι. Αρχίσαμε την παρέα αλλά δεν άργησε να φτάσουμε στα πρώτα φιλιά και προκαταρκτικά. Μου άρεσε πολύ σαν άνθρωπος αλλά μου έβγαζε μια δυστυχία. Καταλάβαινα ότι μέσα της έκρυβε πολλά αρνητικά - άλυτα θέματα. Η ίδια μάλιστα επρόκειτο να ξαναφύγει οπότε αποφασίσαμε να μην φτάσουμε στο απροχώρητο καθώς δεν υπήρχε προοπτική μείωσης της αποστάσεως. Περνούσαμε 2 φορές την εβδομάδα μαζί βλέποντας ταινίες ή κάνοντας προκαταρκτικά. Μαθαίναμε πολλά πράγματα αλλά δεν μπορώ να πω πως ένιωσα ποτέ την ακαταμάχητη έλξη. Ίσως να έβγαλα άμυνα κιόλας γιατί φοβήθηκα ότι θα φύγει. Ήμασταν και οι δυο σε ηλικία 30 ετών οπότε δεν με παίρνει να πληγώνομαι. Κάποια στιγμή λίγο πριν το καλοκαίρι καταλάβαμε ότι όλο αυτό ήταν καρμικό, η γνωριμία μας, ο τρόπος που έγινε, οι συνθήκες και πολλά άλλα γεγονός που η ίδια μου εκμυστηρεύτηκε καθώς εγώ δεν πολύ πιστεύω σε τέτοια αλλά με έβαλε σε σκέψεις (πραγματικά συνέβησαν γεγονότα που οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια στο να βρεθούμε). Εντελώς αναπάντεχα η κοπέλα έφυγε από τον τόπο που σπούδαζε και μετακόμισε στον τόπο μου από το πουθενά βάζοντας ακόμα ένα λιθαράκι στην εξέλιξη όλου αυτού. Από τότε όμως άρχισαν τα προβλήματα.Δεν ξέρω αν έφταιξε το άγχος ή κάτι άλλο αλλά ξαφνικά άρχισα να βλέπω έναν άλλον άνθρωπο. Στα 30 μου δεν θα κάτσω να ακούσω μόνο λόγια αλλά θα συνδυάσω τα λόγια με τις πράξεις. Μολονότι μου εξιστορούσε πως επρόκειτο για ένα άτομο που τα έχει βρει με τον εαυτό του και μάλιστα πως είχε πάει και σε ψυχολόγο από την άλλη έβλεπα πολλές ανασφάλειες. Φαντάζονταν πράγματα, φαντάζονταν ότι της πετούσα μπιχτές και μάλιστα φτάσαμε στο σημείο να φιλτράρει κάθε μου άποψη σαν επίθεση προς αυτήν. Σε γενικές γραμμές είχαμε διαφορετικές απόψεις χωρίς αυτό να εμποδίζει κάτι μεταξύ μας αλλά η ίδια τρελαίνονταν και θεωρούσε πως δεν ταιριάζουμε, μάλιστα με ενοχοποιούσε γι αυτό. Το σημαντικότερο όμως ήταν ο εγωισμός. Απ όταν γνωριστήκαμε μου είχα αναφέρει πως δεν θέλει εγωισμούς στην σχέση της και πως πιστεύει πως όλα τα πράγματα λύνονται χωρίς αυτόν. Το σεβάστηκα και περιόρισα τον εγωισμό μου στα όρια της αξιοπρέπειας γεγονός που η ίδια δεν έκανε. Μπορεί να λάμβανε κάτι σαν μπιχτή και να μου κρατούσε μούτρα για μέρες χωρίς να επιθυμεί να το λύσουμε συζητώντας το όμως με φίλες της και βγάζοντας συμπεράσματα μόνοι τους. Κάποιες φορές όλο αυτό γίνονταν από παρεξήγηση την οποία όμως δεν ήθελε ποτέ να λύσει. Η σχέση μας βέβαια έφτασε στο απροχώρητο ολοκληρώνοντας χωρίς όμως να δημιουργήσει από μέρους μου κάτι όμορφο. Δυστυχώς δεν ταιριάζαμε σε αντίθεση με την κοπέλα που πρώτη φορά αισθάνθηκε πράγματα. Σε όλα αυτά προστέθηκε η καραντίνα η οποία δυστυχώς μας απομόνωσε. Μέναμε στον ίδιο νομό αλλά όχι στην ίδια πόλη. Η συμπεριφορά της όμως με έκανε να απομονωθώ. Δεν ήταν διαλλακτική. Αποφάσιζε η ίδια και μόνο πότε θα βρεθούμε αδιαφορώντας για το πρόγραμμα μου και μάλιστα πολλές φορές έρχονταν να με δει με νεύρα από διάφορα θέματα. Η στάση της ήταν πάντα αμυντική λέγοντας μου πως δεν είμαι τπτ παραπάνω από φίλος ακόμα διότι δεν είναι σίγουρη από την άλλη όμως με κατηγορούσε γιατί δεν έβλεπε από εμένα ξεκάθαρα συναισθήματα. Το αποκορύφωμα ήρθε όταν περνώντας 3 βδομάδες χωρίς να την δω η ίδια μου εκμυστηρεύτηκε ότι ήταν χάλια ψυχολογικά επειδή ξαναθυμήθηκε τον χωρισμό του πρώην. Να μην τα πολυλογώ δεν έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου να την δω ωστόσο όταν κατέβαινα στην πόλη της και ήξερα πως ήταν ελεύθερη της έστελνα να βρεθούμε, η ίδια όμως προτιμούσε να κοιμηθεί, να χαλαρώσει ή να κάτσει να φάει. Πέρασαν 2 μήνες χωρίς να βρεθούμε αλλά με καθημερινή επικοινωνία και ενδιαφέρον από μέρους μου για να με κατηγορήσει στο τέλος πως δεν κατέβηκα καν να την δω και ξενέρωσε. Σε μια διάσταση απόψεων για θέμα άσχετο με την σχέση μας άρχισε να ξεσπάει εναντίον μου, μου ζήτησε να μην την ξαναενοχλήσω και μάλιστα θεώρησε πως την έθιγαν οι απόψεις μου χωρίς να κατευθύνονται εναντίον της. Τέτοια ξεσπάσματα είχε τον τελευταίο καιρό όπου δυστυχώς αρρώστησε βαριά και ο παππούς της, ο οποίος την μεγάλωσε οπότε έκαναν το περιβάλλον δυσβάσταχτο. Αποφάσισα να μην την ξαναενοχλήσω όπως μου ζήτησε οπότε και για διάστημα ενός μήνα ησύχασα.
Έμαθα πως ο παππούς της πέθανε και θεώρησα σωστό να της στείλω ένα μήνυμα να δω πως είναι περίπου 6 εβδομάδες αργότερα. Χάρηκε πάρα πολύ που τα είπαμε. Μιλούσαμε επί ώρες και μου είπε όλα όσα είχε κάνει όσο διάστημα δεν  μιλούσαμε. Είχε διάθεση για πλάκα και ήταν πολύ καλά. Μετά από 2-3 μέρες της έστειλα πάλι να δω πως είναι για να λάβω κρύες απαντήσεις και αρνητική συμπεριφορά. Μου έκοβε την συζήτηση και γενικά με απέφευγε. Προχθές λοιπόν πήρα βαθιά ανάσα και θέλησα να της πω ότι θέλω να την δω, να αποκαταστήσουμε την σχέση μας και να της πω για ποιον λόγω δεν κατέβηκα να την δω στην καραντίνα και πως η όλη της συμπεριφορά με απώθησε. Δεν ήθελε καν να με δει. Θεώρησε σφάλμα πως δεν κατέβηκα να την δω όταν η ίδια ήθελε και που έκανα 1 μήνα να της στειλω μήνυμα. Μάλιστα μου εξέφρασε την άποψη πως δεν ταιριάζουν οι απόψεις μας και πως δεν μπορεί να γίνει κάτι και πως σκέφτονταν να βγούμε αλλά μόνο φιλικά. Ότι η ίδια είναι σε φάση που θελει επιτέλους να τελειώσει την σχολή της και πως δεν έχει όρεξη για έρωτες και να μου δίνει ελπίδες.

Δεν ξέρω αν έκανα λάθη. Δεν ξέρω αν είναι λάθος. Την πονάω. Δεν ένιωσα ποτέ την ακαταμάχητη έλξη αλλά σκέφτομαι όλη μας την γνωριμία και στεναχωριέμαι. Μου είχε πει κάποτε πως εμφανίστηκες από το πουθενά άπλωσες το χέρι σου και με έβγαλες από τον βούρκο. Δεν το ξέχασα ποτέ αυτό. Ήθελα απλά να αποκατασταθεί ότι χτύσαμε και αν βγει οκ αλλιώς ας σβήσει. Δεν αντέχω να σου στέλνω μηνυμα και να απαντάς μονολεκτικά. Πως θα μου φύγει αυτός ο πόνος;

Enikos

# 2 στις 18/4/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091
Και ομως!!! Το διαβασα και ακου φιλε μου...

Το μονο καρμικο που εγινε, (μια και μιλας για καρμα που βαζει σε προκαταρκτικα τον κοσμο), στην υποθεση που περιγραφεις, ηταν εκει που τα τιναξε ο παππους της κοπελας...

Θεος σχωρεστονε...

Τα αλλα, καμια σχεση με καρμα...τα συνηθισμενα λαβ στορια μετ' εμποδιων της εποχης...

Που ολα ειναι καλα και ταυτοχρονα τιποτα δεν ειναι καλα...

Οπως και οι πρωταγωνιστες τους...

Αρέσει στα μέλη Karamella, Hepatica και σε ακόμα 2 μέλη.

apolitiii

# 3 στις 18/4/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.111

Διαβασα όλο το σεντόνι που εγραψες ...δεν χρειάζουμαι όλο αυτό...

Στο τέλος τα λες όλα...εφαγες χυλοπιτα επειδή σου είπε ότι θέλει να τελειώσει την σχολή της και δεν θέλει ερωτες...και αν και δεν ενοιωσες πότε την ακαταμαχητη έλξη... θέλεις απλά να αποκατασταθει ότι χτισατε...τι να αποκατασταθει ...Το τίποτα? Αφού τίποτα χτισατε αυτό θέλεις να αποκατασταθει?
Μάλλον σου επεσε βαρια η χυλοπιτα...
Συγκέντρωσου λεμεεε...μεγάλο παιδί είσαι...
Αρέσει στο μέλος Kristina_

ALEXANDRIANI123

# 4 στις 18/4/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Ένα θα σου πω

Ένα θα σου πω φίλε μου.

Οι καταθλιπτικοί άνθρωποι είναι βρυκόλακες.Πρόσεχε. Πρόσεχε πολύ. Βλέπω πως με τέχνη σ' έχει τραβήξει μέσα στη μαύρη τρύπα της. Κοίτα να βγεις στο ξέφωτο. Κι αυτό δεν γίνεται παρά μόνο μ' έναν τρόπο. Κόψε κάθε επαφή. Όσο κι αν σου φαντάζει οδυνηρό, σε λίγο καιρό θα ευγνωμονείς τον εαυτό σου που το έκανε. Όταν θα είσαι σε θέση να δεις τη δική σου ψυχολογική διαφορά.

Hepatica

# 5 στις 18/4/2021
author
Γυναίκα / 34 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 144
Φίλε μου, νιώθω ότι δεν ταιριάζετε κ ότι έχετε χάσμα ως άνθρωποι. Εσύ λίγο πιο νορμάλ από αυτήν, αλλά επιτρέπεις άσχημες συμπεριφορές της ως προς εσενα. Γιατί? Της το χρωστάς? Εκείνη αμυντική, ανασφαλής κ καχύποπτη ακόμη κ με απλές σου απόψεις-εσυ τα γράφεις κ κυρίως πολύ αντιφατική: την μια περιμένει να την ψάξεις κ να πας να την βρεις κ όταν το κάνεις είναι μέσα στην ξινιλα κ στην άρνηση. Την άλλη χαίρεται που σου μιλάει, μετά όμως σου λέει ότι ήταν λαθος σου που εξαφανίστηκες τόσο καιρο κ πως δεν θέλει. Στο ενδιάμεσο είμαστε φίλοι αλλά δεν έχει πρόβλημα να σου γλείψει το πλι (με το μπαρδον χαχα). Εγώ σε φίλους μου δεν το κάνω αυτό κ δεν μου το κάνουν. Σου λέει ότι δεν περιμένει κάτι απο εσένα αλλά έχει παράπονα στο τέλος που δεν εκφράζει κ σωστά. Έχεις πάει πολύ με τα νερά της κ ουσιαστικά πληρώνεις τα σπασμένα της όλης κακής της φάσης γιατί όντως δεν είναι σε καλή φάση: χωρισμός κ μεταβατικό σταδιο αυτού, καραντίνα, πένθος, ψυχολογικά κλπ κλπ.. Βάλε κ κάτι παιχνίδια εξουσίας, εγωισμού κ πείσματος. Για χειριστικη μου κάνει. Δηλαδή κ κ χαρακτήρας της δεν μου φαίνεται νορμάλ. Όπως κ να έχει...Δεν έχει ρολαρει εξαρχής από μόνο του κ δεν ξέρω κατά πόσο θα "δέσει" όσο κι αν επιμένεις. Οι σχέσεις δεν είναι μόνο συμφωνία μεταξύ ανθρώπων κ λειτουργούμε μηχανικά. Πρέπει κ οι άνθρωποι να έχουν κ την καλή διάθεση κ πρόθεση να στρώσουν ο ένας στον άλλον ηρεμες συνθήκες, μια σταθερά βρε παιδί μου, για να προκύψει κ η εμπιστοσύνη κ η ασφάλεια κ σιγά σιγά να αρχίσεις να επενδύεις στον άλλον. Εσύ φυσικά πως να νιώθεις άνετος να ανοίχτεις με όλο αυτό? Το αντίθετο μάλιστα, έστω κ με τις πισίνες σου το προσπάθησες κ τσιναει κ σε αυτό. Μήπως σε θέλει εντελώς σε δικά της μέτρα κ σταθμά. Έγραψες ότι ένα μήνα ήσουν ήρεμος. Δεν το αφήνεις λοιπόν μια κ καλή? Γιατί θα δημιουργήσεις ακόμη πιο αρρωστημένη κατάσταση. Μήπως κ σένα σε έχει πιάσει ι εγωισμός σου κ νιώθεις έτσι? Η έχεις ανάγκη να νιώσεις λίγο πιο τρυφερά κ το "ζεις" παραπάνω στο κεφάλι σου? Για ψάξε το λίγο. Από αυτήν όμως μακριά. Γυρνά το παιχνίδι κ έχε το πάνω χέρι...
Αρέσει στα μέλη maraki_lar_1980, bagitthe

archagellos

# 6 στις 18/4/2021
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 3.563

man ,

ελα τωρα που σκεφτεσαι να χασεις αυτο το κελεπουρι ...σε φτυνει και εσυ ανοιγεις ομπρελλα ...

Μεσα στο τιποτα και των δυο σας επεσε ο ενας επανω στον αλλον και ετσι νομιζετε οτι κατι

θελετε να κανετε...Την τυπισσα δεν την εβγαλες απο τον βουρκο ...απλα επιασε ενα κλαδι για

να φυγη απο το προιγουμενο ...

Δεν εχεις πονο man ...επιλογες δεν εχεις και κοιτα να δημιουργησεις 

Keep Walking

Αρέσει στα μέλη Helenaki4, alisida και σε ακόμα 1 μέλος.

konstandinos73

# 7 στις 18/4/2021
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 365
Παντως, μου δειχνεις λογικός άνθρωπος..Αν ισχυουν οσα γράφεις, εννοω οτι δεν εχουν την αισθηση της "υποκειμενικοτητας", τοτε η απάντηση ειναι απλη: Οι άνθρωποι σημερα, κάνουμε οτι μπορουμε να μην ευτυχουμε. Η ασθένεια της "αυτοκαταστροφης", θα ελεγα. Θελεις αποδειξη? Απ τα γραφόμενα σου, καταλαβαίνω οτι την ηθελες τη κοπελα. Το ιδιο, ομως, ισχυε και απ την αντίθετη πλευρα. Εμποδια? Ελαχιστα εως μηδεν. Ποια η καταληξη? Ο καθενας μονος του, με τις αναμνησεις και τα "γιατι". Μη το ψαχνεις. Κατα μαγικο τροπο η "αυτοκαταστροφη" της προσωπικης ζωης ειναι σε υψηλα επιπεδα σημερα. Ηθελες, ηθελε, ολα τα αλλα θα έπρεπε να μην απασχολουν. Κι ομως. Συνηθως, ολα "τα αλλα" μας απασχολούν, εκτος των πραγματικών "θελω" μας.
Αρέσει στα μέλη Hepatica, Enikos και σε ακόμα 1 μέλος.

bagitthe

# 8 στις 18/4/2021
author
Ανδρας / 35 /
Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους που χωρίς να είχατε καμία υποχρέωση κάτσατε και διαβάσατε ένα σεντόνι σκέψεων για να φτιάξετε την ψυχολογία ενός ανθρώπου. Έχετε όλοι δίκαιο σε όλα. Θα διαφωνήσω μόνο με το καρμικό. Δεν πιστεύω ούτε πίστευα σε αυτά αλλά η παρούσα ιστορία και οι συγκυρίες της με έχουν σοκάρει όσο τίποτα. Υπάρχει πολύ background που δεν μπορώ να το πώ. Δεν είπα ότι ήταν γραφτό να είμαστε μαζί είπα πως όλα αυτά έγιναν για κάποιον λόγω μπορεί όχι ερωτικό ίσως φιλικό. Αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι όλα συνωμότησαν ώστε να στεναχωρηθώ εγώ σήμερα.
Η κοπέλα είναι δυο μέτρα και δυο σταθμά. Αυτό με ξενέρωσε από την αρχή και δεν δημιούργησε το κατάλληλο κλίμα, Σε μια κοπέλα 30 χρονών κοιτάω να λέει και να εννοεί όχι να το παίζει θεωρία. Το μόνο θετικό που μπορώ να κρατήσω είναι οι φιλικές μας συζητήσεις και τα πειράγματα, που δεν έχουν να κάνουν με ερωτικό στοιχείο καθώς και οι αγκαλιές μας που όταν αγκαλιαζόμασταν εξοντώναμε ο ένας την κούραση του άλλου. Πραγματικά δεν μου λείπει ούτε η σάρκα, ούτε τα φιλιά (παρόλο που ταιρίαζαμε) ούτε το σεξ (πού ήταν το χειρότερο που έχω κάνει στην ζωή μου).

Σκέφτομαι μήπως είναι και εγωισμός αλλα δεν μπορώ να το ελέγξω. Απλά στεναχωριέμαι. Πιστεύω μια νέα γνωριμία ίσως θα άλλαζε τα πράγματα. Δεν ξέρω αν θέλω επανασύνδεση. Ακόμα και όταν έστειλα και μιλήσαμε τόσο όμορφα δεν με ένοιαξε να βρεθούμε άμεσα. Στο μέλλον ήθελα να βρεθούμε και να της εξηγήσω κάποια πράγματα αλλά και πάλι τι να εξηγήσω όταν ο άλλος δεν θέλει να καταλάβει.

Όσο για τα καταθλιπτικά άτομα που ανέφερε μια φίλη παραπάνω πόσο δίκαιο. Η κοπέλα έχει περάσει δυσκολίες στην ζωή της και την συμπονώ. Αλλά όταν βρισκόμασταν κοντά ηλεκτριζόταν αρνητικά η ατμόσφαιρα, ίσως επειδή δεν έβγαινε το ερωτικό, είτε επειδή ήταν εντελώς αρνητική ή αμυντική (όχι όμως στο να συνευρεθούμε).

Heptamer

# 9 στις 18/4/2021
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224

Από την εντυπωσιακή καλλονή - (ρηχό) τροπαιο, με το τεφτέρι των πρώην...

...στην εντυπωσιακα κυκλοθυμική και αλλοπροσαλλη.

Κάτι τρέχει με το κάρμα / τσάτρα σου θεματογραφε!

Προτείνω μετ' επιτασεως βαθύ εξαγνισμό / καθαρισμο.

Πριν το επόμενο φλερτ βεβαίως βεβαίως.

Το παρόν (φλερτ) (sic)  άστο [γρήγορα] να πάει , άστο.

Αρέσει στα μέλη Helenaki4, konstandinos73

alisida

# 10 στις 19/4/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Το κάρμα λειτούργησε σωστά 

για να καταλάβεις ότι 

με έναν άνθρωπο που επιμένει να έχετε τις ίδιες απόψεις (τις δικές της) 

σε όλα ,

δεν ευδοκιμεί ούτε σχέση 

ούτε καν φιλία.

Ακόμα και αν "παραβλέψεις" το ότι δεν υπάρχει ερωτικό ταίριασμα όπως είπες,που αυτό είναι από τα βασικότερα των βασικότερων για το ξεκίνημα μιας σχέσης,

το γεγονός ότι δεν υπάρχει η ελευθερία έκφρασης απόψεων για οτιδήποτε,είναι από μόνο του λόγος να σταματήσεις κάθε προσπάθεια επανασύνδεσης με το άτομο αυτό 

Ο σεβασμός στη γνώμη του συντρόφου μας και η συνειδητοποίηση πως είναι ανέφικτο δύο άνθρωποι να συμφωνούν σε ΟΛΑ,

είναι το πρώτο βήμα για το χτίσιμο μιας ερωτικής και όχι μόνο σχέσης,

αλλά και ο ασφαλεστερος τρόπος να αφήνεις ελεύθερο τον εαυτό σου να εκφράζεται χωρίς "φόβο και πάθος".

Η επικοινωνία είναι το παν και φοβάμαι ότι την είχατε αφήσει εντελώς στο "απ'έξω" 

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από bagitthe
Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους που χωρίς να είχατε καμία υποχρέωση κάτσατε και διαβάσατε ένα σεντόνι σκέψεων για να φτιάξετε την ψυχολογία ενός ανθρώπου. Έχετε όλοι δίκαιο σε όλα. Θα διαφωνήσω μόνο με το καρμικό. Δεν πιστεύω ούτε πίστευα σε αυτά αλλά η παρούσα ιστορία και οι συγκυρίες της με έχουν σοκάρει όσο τίποτα. Υπάρχει πολύ background που δεν μπορώ να το πώ. Δεν είπα ότι ήταν γραφτό να είμαστε μαζί είπα πως όλα αυτά έγιναν για κάποιον λόγω μπορεί όχι ερωτικό ίσως φιλικό. Αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι όλα συνωμότησαν ώστε να στεναχωρηθώ εγώ σήμερα.
Η κοπέλα είναι δυο μέτρα και δυο σταθμά. Αυτό με ξενέρωσε από την αρχή και δεν δημιούργησε το κατάλληλο κλίμα, Σε μια κοπέλα 30 χρονών κοιτάω να λέει και να εννοεί όχι να το παίζει θεωρία. Το μόνο θετικό που μπορώ να κρατήσω είναι οι φιλικές μας συζητήσεις και τα πειράγματα, που δεν έχουν να κάνουν με ερωτικό στοιχείο καθώς και οι αγκαλιές μας που όταν αγκαλιαζόμασταν εξοντώναμε ο ένας την κούραση του άλλου. Πραγματικά δεν μου λείπει ούτε η σάρκα, ούτε τα φιλιά (παρόλο που ταιρίαζαμε) ούτε το σεξ (πού ήταν το χειρότερο που έχω κάνει στην ζωή μου).

Σκέφτομαι μήπως είναι και εγωισμός αλλα δεν μπορώ να το ελέγξω. Απλά στεναχωριέμαι. Πιστεύω μια νέα γνωριμία ίσως θα άλλαζε τα πράγματα. Δεν ξέρω αν θέλω επανασύνδεση. Ακόμα και όταν έστειλα και μιλήσαμε τόσο όμορφα δεν με ένοιαξε να βρεθούμε άμεσα. Στο μέλλον ήθελα να βρεθούμε και να της εξηγήσω κάποια πράγματα αλλά και πάλι τι να εξηγήσω όταν ο άλλος δεν θέλει να καταλάβει.

Όσο για τα καταθλιπτικά άτομα που ανέφερε μια φίλη παραπάνω πόσο δίκαιο. Η κοπέλα έχει περάσει δυσκολίες στην ζωή της και την συμπονώ. Αλλά όταν βρισκόμασταν κοντά ηλεκτριζόταν αρνητικά η ατμόσφαιρα, ίσως επειδή δεν έβγαινε το ερωτικό, είτε επειδή ήταν εντελώς αρνητική ή αμυντική (όχι όμως στο να συνευρεθούμε).

Αρέσει στα μέλη Hepatica, Helenaki4 και σε ακόμα 2 μέλη.
I am Not a psychotherapist :)

Spiros--

# 11 στις 19/4/2021
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Χαλκηδόνα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 950

Βάση ...

... των όσων μας έχεις περιγράψει, εγώ βλέπω μια χειριστική και τουλάχιστον σε αυτή την φάση της ζωής της, τοξική και ψυχολογικά ασταθή κοπέλα, που σου κάνει όλα όσα της έχεις επιτρέψει εσύ να σου κάνει και τώρα αποζητάς ... να σου κάνει ακόμα περισσότερα !?

Ότι περιγράφεις, δεν είναι υγιές, ούτε καν σε φιλικό επίπεδο!

Δεν πιστεύω στο κάρμα (εμείς φτιάχνουμε τον κόσμο μας), αλλά μιας και έχεις σταθεί πολύ σε αυτό, σκέψου πως θα ήταν πολύ βολικό το κάρμα ... να λειτουργεί μόνο θετικά/ρομαντικά/ερωτικά. Γι αυτό και οι γιαγιάδες στο χωριό μου ... λένε το εξής σοφό ρητό : "Karma is a Bitch!"

Άρα μήπως αυτή σου η γνωριμία είναι η Συμπαντική σου ... τιμωρία ? Δηλαδή, μήπως γουστάρεις την αυτοτιμωρία ? Μήπως έχεις το σύνδρομο του σωτήρα και θες (με το ζόρι) να την σώσεις ? Μήπως τα χειρότερα σε κάνουν να νοιώθεις εσύ, καλύτερα με εσένα ?

Δεν γίνεται να θες αυτό που μας περιγράφεις ...

Οπότε καλό θα είναι να ψάξεις βαθιά μέσα σου να βρείς τι ακριβώς είναι αυτό που θες από την συγκεκριμένη κοπέλα και ποιες ακριβώς χορδές σου αγγίζει, γιατί δεν νομίζω πως τα έχεις εντοπίσει αυτά ...

Αρέσει στα μέλη Alezandra, Hepatica και σε ακόμα 2 μέλη.

Mindthegap-

# 12 στις 19/4/2021
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3.995

Μα ολο αυτο το διαβασατε...;;;

Αληθεια τωρα ...;;;

Αρέσει στο μέλος Helenaki4

bagitthe

# 13 στις 19/4/2021
author
Ανδρας / 35 /
Διαβάζω τα μηνύματά σας και πραγματικά νιώθω ότι διαβάζω τις σκέψεις μου. Συμφωνώ σε πολλά από αυτά.

Απλά να ξεκαθαρίσω κάτι με το κάρμα που λέμε. Πραγματικά αν με γνωρίζατε σαν άνθρωπο δεν θα πιστεύατε ότι θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο. Είμαι φουλ πραγματιστής. Στο μόνο υπερφυσικό που πιστεύω είναι στο προαίσθημα μου, το οποίο μου έλεγε από την αρχή ότι γνωρίζω ένα προβληματικό άτομο (με θέματα ως αναφορά τον εαυτό της) και μετά από λίγο κατάλαβα ότι αυτό δεν είναι η σύντροφος που θα ήθελα να έχω.
Πιστεύω λοιπόν ότι έγιναν όλα αυτά τα πράγματα ώστε να έρθουμε σε επαφή ακόμα και να μπλέξουμε ερωτικά. Δεν λέω ότι γίνεται για να μείνουμε μαζί για πάντα ή για να συνεχίσει κάτι αλλά αν όλο αυτό έγινε ώστε να με πληγώσει τόσο πολύ αυτή η κοπέλα τότε μάλλον είμαι μεγάλος σκατάνθρωπος και το σύμπαν με κυνηγάει ανελέητα.

Είναι ανώριμο αυτό που λέω αλλά πίστευα πως η επαφή μας δεν θα κόβονταν ποτέ βέβαια δυο άτομα που έχουν περάσει σε άλλο λεβελ δεν γίνεται να είναι φίλοι αλλά αν είχα την επιλογή θα το έκανα.
Σωτήρας δεν ξέρω αν είμαι. Αλλά είμαι το άτομο που θα χαρώ να σε βοηθήσω όχι γιατί θα μου χρωστάς χάρη αλλά έμαθα από τους δικούς μου να κάνω το καλό και να το ρίχνω στο γιαλό, βέβαια αυτό μόνο εκμετάλλευση φέρνει αλλά δεν μπορώ στα 30 μου να το αλλάξω.
Φυσικά και δεν θέλω μια τέτοια σχέση. Φυσικά και θέλω τα ξεκάθαρα. Ακόμα όμως και ελπίδα να υπάρχει δεν ξέρω κατά πόσο μπορούσε να προχωρήσει κάτι τέτοιο γνωρίζοντας πώς δεν υπάρχει η έλξη, εκτός και αν η συμπεριφορά της βοήθησε στο να μην υπάρξει.

Το αποτέλεσμα είναι πως αυτές τις μέρες είμαι χάλια και δεν ξέρω γιατί. Δεν μου λείπει κάτι το ερωτικό ή συντροφικό αλλά μου κακοφαίνεται έχοντας περάσει μέσα σε 1 χρόνο δυσκολίες έχοντας ο ένας τον άλλον και μόνο πλέον να σου στέλνω ένα μήνυμα μια φορά τις 10 μέρες και να μου απαντάς μονολεκτικά ή να με γειώνεις. Ίσως πρέπει να καταλάβω ότι οι ανθρώπινες σχέσεις φθείρονται και δεν είναι όλοι όσα δείχνουν.

Enikos

# 14 στις 19/4/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Να μας εξηγησει καποιος, τι ειναι το καρμα που λειτουργει σωστα η λαθος και υπο ποια εννοια εφ' οσον ειναι...δοξασια...

Σε ποιο κρυφο σχολειό γινονται αυτα τα μυστικιστικα μαθηματα, εξασκησης της κρισης επι αποτελεσματων της συγκεκριμενης δοξασιας?...

Ας προσπερασουμε με ελαφρα την ιδιοτητα της δοξασιας, να μην γινεται αντιληπτη, ουτε απο τον ανθρωπο στον οποιο εναποθετει επιστρεπτεες τις πραξεις του...η ιδια η δοξασια...

Μην να λεγαμε κατι πιο ελαφρυ Δευτεριατικο, περα απο αναλυσεις της ορθοτητας η μη του καρμα...των αλλων?...

Ας πουμε για το ποιο ειναι το καλυτερο ραβδομπλεντερ βραδερφε!!!...

Παναγια σωσε...

Αρέσει στα μέλη la-mer, Hepatica

Spiros--

# 15 στις 19/4/2021
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση

Θα ήταν προτιμότερο φίλε μου ...

... να καταλάβεις πως όλοι είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε τις επιλογές μας και πως όσες επιλογές άλλων επηρεάζουν και εμάς, θα πρέπει να γίνονται σεβαστές, διαφορετικά μας λες και ... υπέρμετρα εγωιστές! 

Επίσης, καλό θα είναι να καταλάβεις όπως το «Για πάντα» που είπες, δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει και ο Αι Βασίλης ένα πράγμα...  

Τέλος, να μην σου κακοφαίνεται η ανάγκη των άλλων. Δεν αφορά εσένα. Μπορεί να ακουμπάει εσένα, αλλά αφορά τους ίδιους και αυτοί βάζουν τον εαυτό τους σε μεγαλύτερη προτερεοτητα, σε σχέση με τα δικά σου θέλω! Το ίδιο άλλωστε κάνεις κι εσύ απέναντι σε άλλους. Έτσι δεν είναι ? 

Από την στιγμή που σε ενδιέφερε αυτή η κοπέλα, θα έπρεπε να δείξεις εγκράτεια και να επιτρέψεις να πάτε στο επόμενο Level, μόνο όταν θα είχε πατήσει η ίδια καλά στα πόδια της. Γιατί όταν πας και περιπλέκεις και ερωτικά, μία ήδη μπερδεμένη και προβληματική κατάσταση, τι ακριβώς περίμενες να συμβεί ? Να δείτε το φως το αληθινό ... ενώ σε επέλεξε από θέση αδυναμίας και βρισκόταν ήδη σε ένας χάος ?

Οι σχέσεις που αντέχουν περισσότερο, είναι αυτές που γίνονται από συνειδητή επιλογή και όχι από θέση αδυναμίας!

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από bagitthe
Διαβάζω τα μηνύματά σας και πραγματικά νιώθω ότι διαβάζω τις σκέψεις μου. Συμφωνώ σε πολλά από αυτά.

Απλά να ξεκαθαρίσω κάτι με το κάρμα που λέμε. Πραγματικά αν με γνωρίζατε σαν άνθρωπο δεν θα πιστεύατε ότι θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο. Είμαι φουλ πραγματιστής. Στο μόνο υπερφυσικό που πιστεύω είναι στο προαίσθημα μου, το οποίο μου έλεγε από την αρχή ότι γνωρίζω ένα προβληματικό άτομο (με θέματα ως αναφορά τον εαυτό της) και μετά από λίγο κατάλαβα ότι αυτό δεν είναι η σύντροφος που θα ήθελα να έχω.
Πιστεύω λοιπόν ότι έγιναν όλα αυτά τα πράγματα ώστε να έρθουμε σε επαφή ακόμα και να μπλέξουμε ερωτικά. Δεν λέω ότι γίνεται για να μείνουμε μαζί για πάντα ή για να συνεχίσει κάτι αλλά αν όλο αυτό έγινε ώστε να με πληγώσει τόσο πολύ αυτή η κοπέλα τότε μάλλον είμαι μεγάλος σκατάνθρωπος και το σύμπαν με κυνηγάει ανελέητα.

Είναι ανώριμο αυτό που λέω αλλά πίστευα πως η επαφή μας δεν θα κόβονταν ποτέ βέβαια δυο άτομα που έχουν περάσει σε άλλο λεβελ δεν γίνεται να είναι φίλοι αλλά αν είχα την επιλογή θα το έκανα.
Σωτήρας δεν ξέρω αν είμαι. Αλλά είμαι το άτομο που θα χαρώ να σε βοηθήσω όχι γιατί θα μου χρωστάς χάρη αλλά έμαθα από τους δικούς μου να κάνω το καλό και να το ρίχνω στο γιαλό, βέβαια αυτό μόνο εκμετάλλευση φέρνει αλλά δεν μπορώ στα 30 μου να το αλλάξω.
Φυσικά και δεν θέλω μια τέτοια σχέση. Φυσικά και θέλω τα ξεκάθαρα. Ακόμα όμως και ελπίδα να υπάρχει δεν ξέρω κατά πόσο μπορούσε να προχωρήσει κάτι τέτοιο γνωρίζοντας πώς δεν υπάρχει η έλξη, εκτός και αν η συμπεριφορά της βοήθησε στο να μην υπάρξει.

Το αποτέλεσμα είναι πως αυτές τις μέρες είμαι χάλια και δεν ξέρω γιατί. Δεν μου λείπει κάτι το ερωτικό ή συντροφικό αλλά μου κακοφαίνεται έχοντας περάσει μέσα σε 1 χρόνο δυσκολίες έχοντας ο ένας τον άλλον και μόνο πλέον να σου στέλνω ένα μήνυμα μια φορά τις 10 μέρες και να μου απαντάς μονολεκτικά ή να με γειώνεις. Ίσως πρέπει να καταλάβω ότι οι ανθρώπινες σχέσεις φθείρονται και δεν είναι όλοι όσα δείχνουν.

Αρέσει στο μέλος Hepatica

Spiros--

# 16 στις 19/4/2021
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση

Το κάρμα ...

... στις ημέρες μας, έχει μεταλλαχτεί στην δοξασία ... του μεταφυσικού τεμπέλη, που θεωρεί πως όλα είναι προδιαγεγραμμένα και άρα θα του συμβούν, οπότε γιατί να κουραστεί ?

Το Κάρμα όμως είναι οτιδήποτε άλλο, εκτός από αυτό. Παραθέτω το ακόλουθο, μετά από ένα Googlάρισμα :

Ο Φυσικός Νόμος του Κάρμα της Δράσης και Αντίδρασης των Πράξεών Μας

Η διδασκαλία του Κάρμα αφορά τον ηθικό νόμο σχετικά με τις εκούσιες πράξεις μας και τα αποτελέσματα τους, καθώς και τον μηχανισμό με τον οποίον είτε δημιουργούμε έναν κόσμο οδύνης για τον εαυτό μας και τους άλλους, είτε μειώνουμε την οδύνη και οδηγούμαστε στην απελευθέρωση και στη φώτιση. 

Η λέξη Κάρμα έχει εισέλθει στο καθημερινό λεξιλόγιο πολλών Δυτικών ανθρώπων. Συχνά όμως έχει μια παρεξηγημένη έννοια: είτε ως μια απόκρυφη, μυστήρια, μεταφυσική δύναμη, είτε ως μια αναπόφευκτη μοίρα. 

Το Κάρμα (η Πράξη), σύμφωνα με την διδασκαλία του Βούδα, δεν είναι στην πραγματικότητα τίποτε άλλο παρά η δική μας πρόθεση, βούληση, ή θέληση (cetan?) που εκφράζεται μέσα από μια συγκεκριμένη πράξη. Συνεπώς, δεν έχει την μυστήρια έννοια που απέκτησε στην μεταγενέστερη εποχή. 

Κάρμα (karma) ή Κάμμα (kamma) είναι ινδική λέξη και σημαίνει «πράξη», «δράση», «έργο». Προέρχεται από τη ρηματική ρίζα kara που σημαίνει «κάνω, πράττω, ενεργώ, δρω», κ.λπ. Στα ελληνικά έχουμε και τις λέξεις «κάμνω, κάμει, έκαμα, καμωμένος, κάμωμα, καμώματα», κ.λπ. που πιθανόν να είναι ινδοευρωπαϊκής γλωσσικής προέλευσης από την ινδική λέξη «Κάμμα», ή «Κάρμα» και έχουν την έννοια της «καμωμένης πράξης». 

Ουσιαστικά, το Κάρμα υποδηλώνει τις καλές και φαύλες προθέσεις μας (kusala-, akusala-cetan?). Αυτές οι προθέσεις εκδηλώνονται ως καλές ή φαύλες πράξεις με το σώμα μας, την ομιλία μας και τον νου μας. Με τη σειρά τους, οι πράξεις μας επιφέρουν αποτελέσματα που λέγονται «Κάρμα-βιπάκα» (karma-vip?ka), δηλαδή: το αποτέλεσμα, η συνέπεια, ο καρπός των πράξεων, η ωρίμανση των πράξεων. Συνήθως όμως η λέξη Κάρμα χρησιμοποιείται από τους απλούς ανθρώπους τόσο για τις πράξεις όσο και για τα αποτελέσματα, κάτι το οποίο δεν είναι ακριβές. 

Συνεπώς, το Κάρμα (η Πράξη), ακολουθεί τον φυσικό νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος, τον φυσικό νόμο της δράσης και της αντίδρασης. Και δεν υπάρχει κανένας δάσκαλος στον κόσμο ο οποίος να δίδαξε αυτόν τον νόμο με τόσο λεπτομέρεια και σαφήνεια όπως ο Βούδας. Όπως είπε και ο Μαχάτμα Γκάντι: «Εάν υπήρχε κάποιος δάσκαλος στον κόσμο που επέμενε στον αμείλικτο νόμο της αιτίας και αποτελέσματος, ήταν ο Βούδας Γκόταμα» (If there was any teacher in the world who insisted upon the inexorable law of cause and effect, it was Gautam).

Ακόμα και Καρμικά (με την σωστή εξήγηση) να το δει ο θεματοθέτης ... όλο αυτό δεν του συνέβει από μόνο του, αλλά το προ(σ)κάλεσε ο ίδιος !!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Enikos
Να μας εξηγησει καποιος, τι ειναι το καρμα που λειτουργει σωστα η λαθος και υπο ποια εννοια εφ' οσον ειναι...δοξασια...

Σε ποιο κρυφο σχολειό γινονται αυτα τα μυστικιστικα μαθηματα, εξασκησης της κρισης επι αποτελεσματων της συγκεκριμενης δοξασιας?...

Ας προσπερασουμε με ελαφρα την ιδιοτητα της δοξασιας, να μην γινεται αντιληπτη, ουτε απο τον ανθρωπο στον οποιο εναποθετει επιστρεπτεες τις πραξεις του...η ιδια η δοξασια...

Μην να λεγαμε κατι πιο ελαφρυ Δευτεριατικο, περα απο αναλυσεις της ορθοτητας η μη του καρμα...των αλλων?...

Ας πουμε για το ποιο ειναι το καλυτερο ραβδομπλεντερ βραδερφε!!!...

Παναγια σωσε...

Αρέσει στα μέλη la-mer, Hepatica

Enikos

# 17 στις 19/4/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Μονο που δεν ρωτησα τι ειναι το καρμα...

Μικρη λεπτομερεια...

Αρέσει στο μέλος la-mer

Spiros--

# 18 στις 19/4/2021
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση

Είσαι ...

... η αφορμή και όχι ο μοναδικός παραλήπτης της απάντησής μου ...

Άλλη μια μικρή λεπτομέρεια ...

Alezandra

# 19 στις 20/4/2021
author
Γυναίκα / 49 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πέραμα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 855
Η τιμιότητα σας δεν σας άφησε να γίνετε το ντρέσινγκ της ζωής της.Η γυναίκα αυτή σας δόθηκε ,αλλά η ευχαρίστηση της ήταν μόνο επειδή πίστευε πως έτσι θα εξωφλουσε όσα σας χρωστάει.Μισεί το ότι δεν την έχετε άλλο ανάγκη γιατί εσείς δεν θέλετε τη μόνη πληρωμή που έχει να σας δώσει.Δεν θέλει εσάς,θέλει να εξωφλησει τους παλιούς λογαριασμούς της.Παραμείνετε επιφυλακτικός,να αναμένετε νέα της εντός τριών εβδομάδων που όμως θα είναι όπως πάντα παραπλανητικά.

alisida

# 20 στις 20/4/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
Τυχερέ..

Πήρες και τη δωρεάν πρόβλεψη σου από την ασ-trol-ογο Αλεζαντρα 

Αρέσει στο μέλος paranomos
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.