Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Χωρισμός μετά από 7 χρόνια...

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Ilias3364

# 1 στις 18/4/2021
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 5
'Aρεσαν+: 0%

Καλησπέρα στο forum. Λοιπόν θέλω τη γνώμη σας για τον χωρισμό μου. Είχα γνωρίσει την τότε κοπέλα μου όταν ήμουν 24 (1,5 χρόνο μεγαλύτερη εκείνη) στη δουλειά. Μάλιστα ήμασταν μαζί 1 χρόνο χωρίς να υπάρχει κάτι μεταξύ μας ώσπου κάποια στιγμή ένιωσα να τη βλέπω διαφορετικά. Έκανα κίνηση και κάναμε σχέση. Η σχέση κυλούσε καταπληκτικά είχαμε δυνατά συναισθήματα αλλά μετά τα 3 χρόνια στα 27 εγώ δυσκολεύουν να μείνω μαζί της όπως εκείνη ζητούσε. Επιπλέον είχε αρχίσει να με ενοχλεί η μεταξύ μας ρουτίνα η οποία είχε αρχίσει να εμφανίζεται. Ήταν κοπέλα πολύ του σπιτιού και της ηρεμίας και δεν έπαιρνε την πρωτοβουλία για την ανανέωση εύκολα. Κάποια στιγμή το καλοκαίρι εκείνο χώρισαμε γιατί εκείνη έβλεπε ότι η σχέση δεν εξελίσσεται κι εγώ γτ ήθελα να δουλέψω το κομμάτι της ανανέωσης που δεν ερχόταν και κολλουσα σ ένα τέτοιο βήμα. Μόλις την έχασα τρελάθηκα τότε. Θεώρησα ότι είχαμε αρκετά καλά στοιχεία στη σχέση και την ήθελα να το δοκιμάσουμε πάλι. Την κυνήγησα ασταμάτητα ενώ εκείνη ήθελε να μείνει μόνη της. Τηλέφωνα μνματα κάτω από το σπίτι της πήγαινα να μιλήσουμε. Αδερφές πήρα τηλέφωνα. Ημουν χάλια. Αφού κράτησε αυτό περίπου 2 μήνες τελικά ενέδωσε και τα βρήκαμε. Πήγα αμέσως να μείνω μαζί της. Πίστεψα ότι αυτό θα διόρθωνε τα προβλήματα της ρουτίνας και θα βελτίωνε τη σχέση. Της είχα εξηγήσει τι πρόβλημα έβλεπα από μέρους μου. Σήμερα μετά από 4 χρόνια μετά την επανασύνδεση βρίσκομαι χωρισμένος. Για τον ίδιο λόγο. Θέλει το επόμενο βήμα αλλά δεν αλλάξαμε τίποτα μεταξύ μας όλο αυτό τον καιρό. Κάναμε ακριβώς τα ίδια. Στο τέλος είχα σχέση με το κινητό μου κι εκείνη με την τηλεόραση. Την αγαπάω ακόμα την εκτιμώ και τη νοιάζομαι. Δεν έχει νόημα όμως να την κυνηγήσω και πάλι. Λέει πως αυτή είναι και δε μπαίνει σε κουτάκια. Γνώμες; 

Mathusalas

# 2 στις 18/4/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Ηλια παντα θα ειναι στη καρδια σου αυτη η γυναικα αλλα δεν θα ειστε μαζι, στο λεω τελεσιδικα. πως το ξερω? το ξερω οπως και εσυ. ολα εχουν ενα τελος. κρατα τις ομορφες αναμνησεις και προχωρα. να ξερεις και κατι αλλο, λιγοι ειναι αυτοι που κρατουν η σχεση τους τοσο καιρο. εισαι τυχερος

Kristina_

# 3 στις 18/4/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

τι ηταν αυτα που θα ηθελες να κανατε και δεν??? Πχ ηθελες να κανετε εξτριμ σπορτς της το προτεινες και ειπε οχι??? Η απλα ηθελες γενικα και αοριστα να κανετε πραγματα???.

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Ilias3364

Καλησπέρα στο forum. Λοιπόν θέλω τη γνώμη σας για τον χωρισμό μου. Είχα γνωρίσει την τότε κοπέλα μου όταν ήμουν 24 (1,5 χρόνο μεγαλύτερη εκείνη) στη δουλειά. Μάλιστα ήμασταν μαζί 1 χρόνο χωρίς να υπάρχει κάτι μεταξύ μας ώσπου κάποια στιγμή ένιωσα να τη βλέπω διαφορετικά. Έκανα κίνηση και κάναμε σχέση. Η σχέση κυλούσε καταπληκτικά είχαμε δυνατά συναισθήματα αλλά μετά τα 3 χρόνια στα 27 εγώ δυσκολεύουν να μείνω μαζί της όπως εκείνη ζητούσε. Επιπλέον είχε αρχίσει να με ενοχλεί η μεταξύ μας ρουτίνα η οποία είχε αρχίσει να εμφανίζεται. Ήταν κοπέλα πολύ του σπιτιού και της ηρεμίας και δεν έπαιρνε την πρωτοβουλία για την ανανέωση εύκολα. Κάποια στιγμή το καλοκαίρι εκείνο χώρισαμε γιατί εκείνη έβλεπε ότι η σχέση δεν εξελίσσεται κι εγώ γτ ήθελα να δουλέψω το κομμάτι της ανανέωσης που δεν ερχόταν και κολλουσα σ ένα τέτοιο βήμα. Μόλις την έχασα τρελάθηκα τότε. Θεώρησα ότι είχαμε αρκετά καλά στοιχεία στη σχέση και την ήθελα να το δοκιμάσουμε πάλι. Την κυνήγησα ασταμάτητα ενώ εκείνη ήθελε να μείνει μόνη της. Τηλέφωνα μνματα κάτω από το σπίτι της πήγαινα να μιλήσουμε. Αδερφές πήρα τηλέφωνα. Ημουν χάλια. Αφού κράτησε αυτό περίπου 2 μήνες τελικά ενέδωσε και τα βρήκαμε. Πήγα αμέσως να μείνω μαζί της. Πίστεψα ότι αυτό θα διόρθωνε τα προβλήματα της ρουτίνας και θα βελτίωνε τη σχέση. Της είχα εξηγήσει τι πρόβλημα έβλεπα από μέρους μου. Σήμερα μετά από 4 χρόνια μετά την επανασύνδεση βρίσκομαι χωρισμένος. Για τον ίδιο λόγο. Θέλει το επόμενο βήμα αλλά δεν αλλάξαμε τίποτα μεταξύ μας όλο αυτό τον καιρό. Κάναμε ακριβώς τα ίδια. Στο τέλος είχα σχέση με το κινητό μου κι εκείνη με την τηλεόραση. Την αγαπάω ακόμα την εκτιμώ και τη νοιάζομαι. Δεν έχει νόημα όμως να την κυνηγήσω και πάλι. Λέει πως αυτή είναι και δε μπαίνει σε κουτάκια. Γνώμες; 

hornet19

# 4 στις 18/4/2021
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 2.320
Είσαι άνθρωπος της συνηθειας μάλλον που δεν μπορεί τις αλλαγές στη ζωή του

Αρέσει στο μέλος giorgos170

archagellos

# 5 στις 18/4/2021
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3.563

man ,

τι γνωμες να σου πουμε ?

Το παλευεις 7 χρονια και απο μονος σου λες οτι δεν παει ...τι να σου πουμε ? 

Οτι παει και δεν το βλεπεις ?

Οχι δεν παει ...χασατε και οι 2 σας  7 χρονια απο την ζωη σας ...ετσι ...χωρις λογο .

Κοιτα μπροστα και ασε και την κοπελα ησυχη να βρει καποιον που θελει τα ιδια με εκεινη και εσυ καποια που θελει τα ιδια με σενα 

Keep Walking

Heptamer

# 6 στις 18/4/2021
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.224

Αυτό το 7 στις σχέσεις, ελαχιστοι το ξεπερνούν.

Και δικαιούνται και όνειρα βεβαίως βεβαίως.

ALEXANDRIANI123

# 7 στις 18/4/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Δεν υπάρχουν

φίλε μου τέλειες σχέσεις. Καθήστε και συζητήστε με ειλικρίνεια τι θέλει ο καθένας, πώς φαντάζεται τη κοινή ζωή του και τι είναι έτοιμος να δεχτεί.

Με ειλικρίνεια.Κι αν το αποτέλεσμα είναι μαύρο απ' τη μια και άσπρο απ' την άλλη, άστο καλύτερα.Υ.Γ. Δεν συμφωνώ ότι χάσατε 7 χρόνια που είπε ένας φίλος παραπάνω. Από όλες τις διαδρομές μας, κάτι κερδίζουμε.

ALEXANDRIANI123

# 8 στις 18/4/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Επειδή το λες συχνά,

Μάθιου, επειδή λες πολύ συχνά ότι όλα έχουν ένα τέλος, πρόσεξέ το. Γιατί εάν το υποστηρίζεις ως βεβαιότητα, να ξέρεις ότι ενδόμυχα λειτουργείς με τέτοιο τρόπο ώστε πάντα μα πάντα να προκαλείς το τέλος εσύ ο ίδιος. Αυτοεκπληρούμενη προφητεία το λένε. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Mathusalas

Ηλια παντα θα ειναι στη καρδια σου αυτη η γυναικα αλλα δεν θα ειστε μαζι, στο λεω τελεσιδικα. πως το ξερω? το ξερω οπως και εσυ. ολα εχουν ενα τελος. κρατα τις ομορφες αναμνησεις και προχωρα. να ξερεις και κατι αλλο, λιγοι ειναι αυτοι που κρατουν η σχεση τους τοσο καιρο. εισαι τυχερος

Mindthegap-

# 9 στις 18/4/2021
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Απαντήσεις: 3.995

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Ilias3364

Σήμερα μετά από 4 χρόνια μετά την επανασύνδεση βρίσκομαι χωρισμένος. Για τον ίδιο λόγο. Κάναμε ακριβώς τα ίδια. 

Μαθημα πρωτο...(το εμαθες τωρα)

Οχι επανασυνδεσεις...

Ειναι σα να θες να ξαναδεις το ονειρο αλλη μια φορα...να τελειωνει με τον ιδιο τροπο που τελειωσε και την πρωτη ...

Αρέσει στα μέλη alisida, Ilias3364

Ilias3364

# 10 στις 18/4/2021
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Alexandriani συμφωνώ ότι δεν ήταν χαμένα χρόνια και έμαθα πάρα πολλά για τις σχέσεις μου και τι δεν αντέχω σ αυτές. Για το άλλο που ρωτάς, εγώ κυρίως είχα ρουτινιάσει και είχα κάνει κουβέντες ότι έπρεπε να γίνουμε πιο κοινωνικοί και να βρούμε κοινά πράγματα ακόμα και στο σπίτι. Τα τελευταία 2 χρόνια εγώ λόγω δουλειάς ταξίδευα και έλειπα 150 μέρες περίπου το χρόνο. Αλλά δεν έβλεπα και από εκείνη ανταπόκριση οπότε έβγαινα έξω με φίλους έκανα τα δικά μου. Τώρα να κάνω παιδιά για ανανέωση θεωρώ θα ήταν λάθος

ALEXANDRIANI123

# 11 στις 19/4/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ηλία μου

Ένας από τους μεγαλύτερους μύθους που κυκλοφορούν είναι ότι τα παιδιά βελτιώνουν τη σχέση ενός ζευγαριού. Μέγα λάθος. Τα παιδιά καταστρέφουν τη σχέση, ή εν πάσει περιπτώσει για να μην γίνομαι υπερβολική, την απομειώνουν ως προς το ερωτικό της κομμάτι. Αλλάζουν οι ρόλοι, ο πρωταρχικός πλέον είναι αυτός του γονιού  κι όχι των εραστών. Απεναντίας, θα σου έλεγα ότι για να λειτουργήσει προωθητικά ο ερχομός ενός παιδιού, θα πρέπει η σχέση να είναι πολύ καλή και πολύ στέρεα για να το αντέξει.

Τόχουμε δει να συμβαίνει, δυστυχώς. Ειδικά από την πλευρά γυναικών, που νομίζουν πως με μια εγκυμοσύνη θα "δέσουν" μια σχέση με κάποιον. Οι περισσότεροι δε άνδρες που εγκαταλείψανε την οικογένειά τους, το έκαναν λίγο καιρό μετά την γέννηση 2ου παιδιού, το οποίο δεύτερο παιδί προέκυψε από επιμονή της συζύγου που θεωρούσε ότι το σχήμα τετράδας θα "δέσει" την οικογένεια.

Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Ilias3364
Alexandriani συμφωνώ ότι δεν ήταν χαμένα χρόνια και έμαθα πάρα πολλά για τις σχέσεις μου και τι δεν αντέχω σ αυτές. Για το άλλο που ρωτάς, εγώ κυρίως είχα ρουτινιάσει και είχα κάνει κουβέντες ότι έπρεπε να γίνουμε πιο κοινωνικοί και να βρούμε κοινά πράγματα ακόμα και στο σπίτι. Τα τελευταία 2 χρόνια εγώ λόγω δουλειάς ταξίδευα και έλειπα 150 μέρες περίπου το χρόνο. Αλλά δεν έβλεπα και από εκείνη ανταπόκριση οπότε έβγαινα έξω με φίλους έκανα τα δικά μου. Τώρα να κάνω παιδιά για ανανέωση θεωρώ θα ήταν λάθος

paranomos

# 12 στις 19/4/2021
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Απαντήσεις: 1.514

Οταν μας κοβουν το ρευμα στην επανασυνδεση αλλαζουμε παροχο.

Μια ενεργεια ειναι και ο ερωτας.
Και ο ερωτας με ερωτα per night
Αρέσει στα μέλη alisida, Ilias3364

Mathusalas

# 13 στις 19/4/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ελα βρε Αλεξανδρα αφου το βλεπουμε γυρω μας, τιποτα δεν κραταει για παντα οσο αφορα τις σχεσεις. γιατι να κρυβομαστε? σε πειραζει που το εχω καταλαβει, το εχω δεχτει και το δηλωνω? παρε σαν παραδειγμα οσοι ειμαστε εδω μεσα, μερικες χιλιαδες ανθρωποι χωρισμενοι ειτε ημασταν σε σχεση ειτε σε γαμο. οταν καναμε μια σχεση την θελαμε για παντα οι πιο πολλοι. βλεπεις να ισχυει? οχι φυσικα. ας ειμαστε ρεαλιστες.

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από ALEXANDRIANI123

Επειδή το λες συχνά,

Μάθιου, επειδή λες πολύ συχνά ότι όλα έχουν ένα τέλος, πρόσεξέ το. Γιατί εάν το υποστηρίζεις ως βεβαιότητα, να ξέρεις ότι ενδόμυχα λειτουργείς με τέτοιο τρόπο ώστε πάντα μα πάντα να προκαλείς το τέλος εσύ ο ίδιος. Αυτοεκπληρούμενη προφητεία το λένε. 

ALEXANDRIANI123

# 14 στις 19/4/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Υπάρχουν/υπάρχουμε αυτοί που λες, δηλαδή όσοι ονειρευτήκανε το "για πάντα".

Υπάρχουν/ υπάρχετε( και οι εκτελώντες αυτοεκπληρούμενες προφητείες, που υπονομεύουν το παιχνίδι από τ' αποδυτήρια

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Mathusalas

Ελα βρε Αλεξανδρα αφου το βλεπουμε γυρω μας, τιποτα δεν κραταει για παντα οσο αφορα τις σχεσεις. γιατι να κρυβομαστε? σε πειραζει που το εχω καταλαβει, το εχω δεχτει και το δηλωνω? παρε σαν παραδειγμα οσοι ειμαστε εδω μεσα, μερικες χιλιαδες ανθρωποι χωρισμενοι ειτε ημασταν σε σχεση ειτε σε γαμο. οταν καναμε μια σχεση την θελαμε για παντα οι πιο πολλοι. βλεπεις να ισχυει? οχι φυσικα. ας ειμαστε ρεαλιστες.

alisida

# 15 στις 19/4/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Η γνώμη μου είναι πως αν μετά από 3 χρόνια δεν έχεις ακόμα αποφασίσει το αν σου κάνει ένας άνθρωπος για κάτι περισσότερο από απλή συμβίωση,

τότε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσεις να είσαι μαζί του/της 

Το κάτι περισσότερο,δεν είναι απαραίτητα ο γάμος και τα παιδιά ,

αλλά η απόφαση να μοιραστείς τη ζωή σου μαζί της,να μπεις στον κόσμο της και να μπει στον δικό σου.

Και πνευματικά και πρακτικά.

Να γίνετε δηλαδή σύντροφοι.

Υπάρχουν ζευγάρια που χωρίς να ζουν μαζί έχουν συντροφική σχέση και υπάρχουν και ζευγάρια που ζουν κάτω από την ίδια στέγη χωρίς να έχουν κοινούς στόχους και κοινή ζωή 

Η γνώμη μου λοιπόν είναι πως κακώς πηγες να μείνεις μαζί της εφόσον δεν το ήθελες και πως κακώς το "τραβήξατε" 7 χρόνια 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Ilias3364

Γνώμες;
Αρέσει στα μέλη agrotis53, hornet19 και σε ακόμα 1 μέλος.
I am Not a psychotherapist :)

agrotis53

# 16 στις 19/4/2021
author
Ανδρας / 58 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 2.537

Πολύ αντιφατικό μου φαίνεται το θέμα σε πολλά σημεία. ..αλλά επι της ουσίας όμως 7 χρόνια είναι πολύ να επιμένετε σε κάτι που δεν τραβά κάπου δεν βγαίνει. ...μα εσύ φταις (απο τα γραφόμενα αυτό μου φαίνεται) μα η άλλη ίσως. ..το θέμα είναι ότι. Ορθώς χωρίσατε κατά την γνώμη μου...

Ελεύθεροι και ωραίοι πλέον πάτε παρακάτω: )

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Ilias3364

Αρέσει στο μέλος alisida

Kristina_

# 17 στις 19/4/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές

Περιμενες απο εκεινην να τα κανει αυτα? Εσυ προτεινες ποτε κατι συγκεκριμενο?

Λιγη σημασια εχει για τη σχεση σου αυτη που τελειωσε, θεωρω οριστικα...στα ρωταω αυτα για τις επομενες γιατι αν περιμενεις η εκαστοτε συντροφος σου να τα φροντισει ολα (και την κοινωνικοτητα σου- με δεδομενο οτι εσυ το μεγαλυτερο διαστημα θα σαι εκτος...και τη σχεση και να σας βρει και κοινα ενδιαφεροντα) και συ να τα βρισκει ολα «ετοιμα», νομιζω οτι δυσκολα θα κανεις ...προκοπη!

Σκεψο το λιγακι περισσοτερο και μονος σου

Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Ilias3364

Enikos

# 18 στις 19/4/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091
Συνημιτονο φι...0.4...

Αντε να σου ζησει η τοστιερα και η φριτεζα της μαμας...

Καλα, τα ρολογια χανουν κανα μισαωρο την ωρα...

Τσαμπα καρβουνο καιει ο σταθμος...

Ilias3364

# 19 στις 19/4/2021
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Kristina εννοείται πως πρότεινα κι εγώ όσο προλάβαινα απλά δεν ήθελα να δίνω μόνο εγώ σ αυτό το κομμάτι. Απλά μετά από ένα σημείο σταμάτησα γτ δεν υπήρχε πρωτοβουλία και από την άλλη μεριά!

Kristina_

# 20 στις 19/4/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές

Δλδ προτεινες και σου ελεγε ΟΧΙ ...

Τελος παντων...δεν ταιριαζατε ...next

Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από Ilias3364
Kristina εννοείται πως πρότεινα κι εγώ όσο προλάβαινα απλά δεν ήθελα να δίνω μόνο εγώ σ αυτό το κομμάτι. Απλά μετά από ένα σημείο σταμάτησα γτ δεν υπήρχε πρωτοβουλία και από την άλλη μεριά!

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.