Τι γνώμη έχετε για τις σχέσεις που μερικοί δεν θέλουν να κατατάσσουν σε μια κατηγορία;
Πχ. Κάναμε μια κουβέντα με έναν φίλο μου,και στην ερώτηση "Κάνεις σοβαρές σχέσεις;" Μου απάντησε "Μου αρέσουν οι σοβαρές σχέσεις αλλά δεν θέλω να βάζω ταμπέλες,έτσι και αλλιώς με την ταμπέλα δεν αλλάζει τίποτα"Εσείς τι λέτε; Είναι ένας τρόπος να μπορεί ο άλλος να μην δεσμεύεται ή μήπως όντως δεν αλλάζει τίποτα άλλο με την ταμπέλα του "Τώρα είμαστε μαζί" ;Δεν με πειραζει αν η σχεση ειναι με η χωρις ταμπελα...
Η ταμπελα ουτως η αλλως για τους αλλους ειναι.
Παράθεση:
Μου απάντησε "Μου αρέσουν οι σοβαρές σχέσεις αλλά δεν θέλω να βάζω ταμπέλες,έτσι και αλλιώς με την ταμπέλα δεν αλλάζει τίποτα"Εσείς τι λέτε;
Σχόλιο # 1 από PennyKk
Ισχυει...
Αν υπήρχε, θα έπρεπε να ισχύει αντιστοίχως και η ύπαρξη αστείας σχέσης.
Μεταξύ σοβαρού και αστείου λοιπόν, σας προτείνω το δεύτερο.Το χιούμορ χαρίζει μακροβιότητα. Κάντε λοιπόν σχέσεις που σας κάνουν να γελάτε. Ό,τι πιο πολύτιμο.Κι όσο για τις ταμπέλες, θα συμφωνήσω με τον paranomos.Ταμπελα ειναι να δεσμευεσαι και να εισαι ξεκαθαρος τι θες και να το δηλωνεις? πλακα κανετε. τι αλλο θα ακουσω ο γερος
Το "τώρα είμαστε μαζί "δεν είναι ταμπέλα. ...
Κατά τα άλλα συμφωνώ η οποιαδήποτε ταμπέλα που ντύνεται μια σχέση δεν παίζει κανένα ρόλο! !!
Παράθεση:
Σχέση χωρίς ταμπέλες
Σχόλιο # 1 από PennyKkΤι γνώμη έχετε για τις σχέσεις που μερικοί δεν θέλουν να κατατάσσουν σε μια κατηγορία;
Πχ. Κάναμε μια κουβέντα με έναν φίλο μου,και στην ερώτηση "Κάνεις σοβαρές σχέσεις;" Μου απάντησε "Μου αρέσουν οι σοβαρές σχέσεις αλλά δεν θέλω να βάζω ταμπέλες,έτσι και αλλιώς με την ταμπέλα δεν αλλάζει τίποτα"Εσείς τι λέτε; Είναι ένας τρόπος να μπορεί ο άλλος να μην δεσμεύεται ή μήπως όντως δεν αλλάζει τίποτα άλλο με την ταμπέλα του "Τώρα είμαστε μαζί" ;
Εμένα μου αρέσουν οι ταμπέλες
Αλλά επειδή μια όμορφη φωτεινή μεγάλη ξεκάθαρη σε εμφανές σημείο ταμπέλα στοιχίζει ακριβά,
πριν την τοποθετησω έξω από την επιχείρηση της ζωής μου,θα σκεφτώ (σοβαρά ),το είδος "υπηρεσιών" που προσφέρουν οι εργαζόμενοι σε αυτήν.
Εάν και εφόσον μοιραζόμαστε τη ζωή σκέψεις όνειρα χρόνο χαρές προβληματισμούς συγγενείς παιδιά φίλους δραστηριότητες και το οτιδήποτε δηλ,
τότε θα την πω "σχέση" και θα της βάλω και την ταμπέλα που της πρέπει.
Αν πάλι η όλη επικοινωνία περιορίζεται στις ώρες που είμαστε μαζί και περνάμε καλά,χωρίς ενδιάμεσα να υπάρχει ενδιαφέρον για τις ώρες που δεν βρισκόμαστε μαζί,
τότε θα το πω "παρέα" ή "συνοδεια'"
Εσύ αποφασίζεις για το τι θέλεις από τα δύο και βέβαια ξεκαθαρίζεις πρώτα μέσα σου για το αν σε καλύπτει κάποιος άνθρωπος σε αυτά που θέλεις (και μένεις)
ή αν όχι( και φεύγεις).
Παράθεση:
Σχέση χωρίς ταμπέλες
Σχόλιο # 1 από PennyKkΤι γνώμη έχετε για τις σχέσεις που μερικοί δεν θέλουν να κατατάσσουν σε μια κατηγορία;
Πχ. Κάναμε μια κουβέντα με έναν φίλο μου,και στην ερώτηση "Κάνεις σοβαρές σχέσεις;" Μου απάντησε "Μου αρέσουν οι σοβαρές σχέσεις αλλά δεν θέλω να βάζω ταμπέλες,έτσι και αλλιώς με την ταμπέλα δεν αλλάζει τίποτα"Εσείς τι λέτε; Είναι ένας τρόπος να μπορεί ο άλλος να μην δεσμεύεται ή μήπως όντως δεν αλλάζει τίποτα άλλο με την ταμπέλα του "Τώρα είμαστε μαζί" ;
ειδικα στην αρχη μιας σχεσης ...το να θελουμε εγγυησεις και δηλωσεις σοβαρης σχεσης κλπ...δεν εχει κανενα μα κανενα νοημα...!
Τι σημαινει σοβαρη σχεση?...
Ειλικρινα, δεν ξερω με οσα διαβαζω...
Τι εννοειτε εσεις με αυτο τον ορο?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Redink
. Εννοείται βέβαια ότι και να σου πει ο άλλος ότι έχετε σχέση, μια χαρά μπορεί να σου την κάνει πάλι, αλλά εκεί πλέον έχει δείξει ότι ο λόγος του δεν πιάνει μια και αυτά τα νέα κυκλοφορούν και αξιολογούνται από τον κοινωνικό περίγυρο...
Κατσε γιατι αυτο δεν το καταλαβα...
δηλαδη...αν μας τη κανει ενω μας εχει πει οτι εχουμε σοβαρη σχεση...
θα μας νοιαζει μετα τι;;;
Να τον κανουμε ρεζιλι στον κοσμο...;;;
Να τον αξιολογησουν οι αλλοι;;
Αυτο ποιον νοιαζει και γιατι...;;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Redink
Αλλιώς κινδυνεύεις να επενδύσεις συναισθήματα και χρόνο σε κάποιον, .
Επενδυουμε σε ομολογα...μετοχες...κλπ...οχι σε ανθρωπους...
Ασε που και ελευθερη σχεση να εχεις συμφωνησει με καποιον ποιος σου προεξοφλει οτι δεν θα αναπτυξεις συναισθηματα...;;; επειδη βαλατε ταμπελα...;;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από EnikosΤι σημαινει σοβαρη σχεση?...
Αυτη που κανουν οι σοβαροι ανθρωποι...
Γερασες και μυαλο δεν εβαλες, λογικο ειναι αυτο. αλλα δεν εμαθες τι σημαινει σοβαρη σχεση? σοβαρη σχεση ειναι 2 λεξεις που τις βαζεις σε μια φωτεινη ταμπελα να τις βλεπεις. ειναι ενα συγκεκριμενο ειδος υπηρεσιων οπως λεει και η κυρια παραπανω που προσφερει ο ενας στον αλλο. αν λιγο ξεφυγεις απο αυτες εντος 24ωρου τοτε την πατησες.
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Enikos
Τι σημαινει σοβαρη σχεση?...
Ειλικρινα, δεν ξεω με οσα διαβαζω...![]()
η γιαπωνεζα.. και εγω εβαζα ταμπελες αλλα η αλλη πλευρα μετα απο λιγο καιρο ειχε συναισθηματα... και εγω επειδη εβαζα την ταμπελα νομιζα οτι ημουν και ενταξει απεναντι της... μεγαλο εγωιστικο καθηκι κυριοι... μεχρι που εβαλα μυαλο... ευτυχως δηλ
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Mindthegap-
Κατσε γιατι αυτο δεν το καταλαβα...
δηλαδη...αν μας τη κανει ενω μας εχει πει οτι εχουμε σοβαρη σχεση...
θα μας νοιαζει μετα τι;;;
Να τον κανουμε ρεζιλι στον κοσμο...;;;
Να τον αξιολογησουν οι αλλοι;;
Αυτο ποιον νοιαζει και γιατι...;;;
Επενδυουμε σε ομολογα...μετοχες...κλπ...οχι σε ανθρωπους...
Ασε που και ελευθερη σχεση να εχεις συμφωνησει με καποιον ποιος σου προεξοφλει οτι δεν θα αναπτυξεις συναισθηματα...;;; επειδη βαλατε ταμπελα...;;;
η παραλια μ... οπως φτιαχνει και ωραιο μουσακα... ετσι λενε οι φημες !!
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Paralia48
Συμφωνώ με το φίλο σου.
Η ταμπέλα είναι πολύ δεσμευτική, είναι σαν επαγγελματικό συμβόλαιο. Στις σχέσεις, οποιεσδήποτε, εκτός επαγγελματικές, δεν μπορείς να ορίσεις τα συναισθήματα. Αν προσπαθήσεις να τα ορίσεις, απέτυχες, δεσμεύτηκες, τελείωσε το πράμα!
Ήμουν, είμαι και θα είμαι υπέρ των σχέσεων δίχως όρια.![]()
θες και παντρειες με την κοπελιτσα.. σαν δεν ντρεπομαστε
μπαχαχαχαχαχαχαχα
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από MathusalasΤαμπελα ειναι να δεσμευεσαι και να εισαι ξεκαθαρος τι θες και να το δηλωνεις? πλακα κανετε. τι αλλο θα ακουσω ο γερος
Θεωρω πλεονασμο το να ρωτησω ποιοι ειναι αυτοι...
Οραιτ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Mindthegap-
Αυτη που κανουν οι σοβαροι ανθρωποι...
... "σοβαρής σχέσης" (!?), ήταν για να μπορέσει κάποια στιγμή να χρησιμοποιήσει και την ταμπέλα της ... "ασόβαρης σχέσης", που τον ενδιέφερε και περισσότερο!
στα social media