Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Τα πρότυπα έχουν παίξει τεράστιο ρόλο στη ψυχολογία των αντρών. Βλέπουν τους ηθοποιούς-μηχανηματα στα πορνό να δουλεύουν υπερωρίες και θεωρούν πως έτσι είναι ο άντρας ο σωστός. Δεν λαμβάνουν υπόψην τις συνθήκες. Επίσης παίζει ρόλο μεγάλο και η χαμηλή αυτοεκτίμηση. Θεωρούν πως αν δεν κάνουν τη σύντροφό τους να ολοκληρώσει 200 φορές (που λέει ο λόγος), αυτό τους κάνει άχρηστους ως ερωτικούς παρτενέρ. Θα πρέπει να έχουν το σθένος να εξηγήσουν στη σύντροφό τους τα όρια τους και να μην φοβούνται την απόρριψη. Και αν απορριφθούν, να την διώξουν και να κοιτάξουν να βρουν μια γυναίκα σωστή και με κατανόηση (πράγμα σπάνιο και δυσεύρετο στις μέρες μας αλλά απολύτως υπαρκτό). Αυτά τα ολίγα : D
Αυτό το κάνουν όσοι δεν έχουν κάτι άλλο να μας δώσουν εκτός από το κρεβάτι και νομίζουν ότι μόνο αυτό θέλουμε να μας αποδείξουν και ότι αν το αποδείξουν δε χρειάζεται να προσπαθήσουν για κάτι άλλο περισσότερο.
Δηλαδή το κάνουν αυτοί που θέλουν τα εύκολα στη ζωή τους αλλά δεν υπάρχει μπλε χάπι για όλα τα πράγματα και έτσι οι ψεύτες φαίνονται γρήγορα
Καταλάβατε ?
Παράθεση: Σχόλιο # 1 από Pumpkinpie
Πολύ μπλε χάπι παίζει.γιατί;;
Ακουω πολυ συχνα οτι οι αντρες συνηθιζουν να καταπινουν Στρουμφακια...θεωρω οτι δεν ειναι οργανικο αλλα ψυχολογικο...γιατι τοσο αγχος;
Τι θα πει θέλεις να πιστευεις??? Ή βγαινεις ή δε βγαινεις... Και γιατί να αναρωτιεσαι αν δεν το έχεις δει με τα ματια σου... επειδή στο είπαν?...δεν με πειθεις...
Παράθεση: Σχόλιο # 4 από Pumpkinpie
Θελω να πιστευω οτι δεν βγαινω με κατοικους του Στρουμφοχωριου...αναρρωτιεμαι ομως γιατι τοση χρηση..
Aυτοι οι κατοικοι Μανταμ ,κυκλοφορουσαν καποτε με Nissan Navara μετα τα μεσανυχτα σε κατι αποθηκες σανου που τις ειχαν μετατρεψει σε σκυλαδικα .Αυτη ομως η επιμονη σας, μας λεει οτι κατι μας κρυβεις .
Τι θα πει θέλεις να πιστευεις??? Ή βγαινεις ή δε βγαινεις... Και γιατί να αναρωτιεσαι αν δεν το έχεις δει με τα ματια σου... επειδή στο είπαν?...δεν με πειθεις...
Το οτι το εχω ακουσει δεν σημαινει οτι μου το ειπαν γκομενοι μου...υπαρχουν και παρεες γενικοτερα εκτος αν καποιοι απο εσας επικοινωνειτε μονο με οσους ξαπλωνετε...ε;Αν μου το ελεγε γκομενος μου θα ανησυχουσα ιδιαιτερα οτι μαλλον εγω προκαλω το αγχος. Αυτα.
στα social media