Ρε συ εμένα γιατί μου είχε κολλήσει οτι η PumpkinPie ειναι η πάλαι ποτέ Απαιτητικη??
Αλλά τελικά το στυλ γραφής δεν ταιριάζει καθόλου, ασε που δεν αποκαλεί κανέναν "χρυσουλάκι μου"...οπότε μπα...
Δε θα μπορουσε να ειναι εκεινη, γιατι τα φορουμικά (μαλλον) τα εχει αφησει πισω της.
Αν ήταν:
Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από __mikemanΡε συ εμένα γιατί μου είχε κολλήσει οτι η PumpkinPie ειναι η πάλαι ποτέ Απαιτητικη??
Αλλά τελικά το στυλ γραφής δεν ταιριάζει καθόλου, ασε που δεν αποκαλεί κανέναν "χρυσουλάκι μου"...οπότε μπα...
είναι παντός καιρού! δεν χρειάζονται τέτοιου είδους υποστήριξη ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από MathusalasΚαλο το μπλε χαπι για οσους το χρειαζονται.
εχω ακουσει οτι υπαρχει και ροζ για τα κοριτσια προχωρημενης ηλικιας.
εγω παντω παιρνω ασπρο χαπι.
Σωστο και αυτο. αφου τις επιδοσεις τις κανει ο ανδρας, εσεις καθεστε και κοιταται
Παράθεση:
τα κορίτσια
Σχόλιο # 44 από trocaderoείναι παντός καιρού! δεν χρειάζονται τέτοιου είδους υποστήριξη ?
το πράμα, μιλάει μόνο του ...:.,,
καλο το θεμα αλλα η σωστεσ πληροφοριεσ μποροθν να αντληθουν απο τισ εταιριες διαθεσης στην ελλαδα για πριν μπλε και μετα μπλε εποχης. εγω δεν χρειαζομαι να χρησιμοποιω τετοια μλπε ...
...ακόμα!
Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από didimos01εγω δεν χρειαζομαι να χρησιμοποιω τετοια μλπε ...
Αρκάς, Ένα ποντίκι στη σούπα μου
---
Μοντεχρήστος: Γέρο, από πότε έχεις να δεις γυναίκα;
Αιωνόβιος κατάδικος : Ούουου, από δεκαοχτώ χρονών που μπήκα στη φυλακή.
Μοντεχρήστος: Τις θυμάσαι καθόλου;
Αιωνόβιος κατάδικος: Πολύ αμυδρά. Θυμάμαι μόνο ότι είναι μαλακές και μυρίζουν ωραία. Αυτό που δεν μπορώ να θυμηθώ είναι σε τι χρησιμεύουν. Κάτι τις κάνουμε, αλλά δε θυμάμαι τι.
Μοντεχρήστος: Ευτυχισμένη ηλικία...
Εδω δεν εχει επολογο? να το παιρνουμε το χαπι η οχι?
Τσου...
Απλά να μην μπλέκετε με κρυοκωλες...και δεν εννοώ κρυοκωλες στο κρεβάτι, αλλά και στην ψυχοσύνθεση.
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από MathusalasΕδω δεν εχει επολογο? να το παιρνουμε το χαπι η οχι?
Σωστη σε βρισκω. οι κρυοκωλες μας δημιουργουν αρνητικη διαθεση να ειμαστε και καλα αποτελεσματικοι περισσοτερο και μας στελνουν στον αλλο κοσμο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από la-merΤσου...
Απλά να μην μπλέκετε με κρυοκωλες...και δεν εννοώ κρυοκωλες στο κρεβάτι, αλλά και στην ψυχοσύνθεση.
στα social media