Γυναίκα / 34 / Παντρεμένη
Καναδάς
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 22
'Aρεσαν+: 0%
Επιτυχία στο γάμο και την οικογενεια
Γεια σας,νεα στο φόρουμ!
Για όσοι είστε παντρεμενοι η και χωρισμένοι αλλά τελοσπαντων έχετε περασει απο αυτο.. Ποια ειναι τα μυστικά ενός επιτυχημένου γάμου? Και μιας ευτυχισμένης οικογένειας, γεματης?
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.582
Πολλα πραματα ζητατε την σημερις ημεραν Μανδαμ !
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3.563
Αγαπητη ,
οταν αποφασιζεις να μπεις σε μια σχεση ...δεσμευση...γαμο ...
θα πρεπει να αφησεις εξω απο την σκεψη σου το ΕΓΩ...ε
κεινη την στιγμη ξεκιναει το ΕΜΕΙΣ ( και για τις 2 πλευρες ισχυη αυτο )
Οσοι το πρατουν ...ειναι μια χαρα ...
Keep Walking
Ανδρας / 19 / Παντρεμένος
Βραζιλία
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.576

Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από MiltosRNLI1930
Πολλα πραματα ζητατε την σημερις ημεραν Μανδαμ !
Βραζιλία
define "επιτυχημένος γάμος και οικογένεια" αν θες, να έχουμε έναν μπούσουλα βρε αδερφέ!
Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Medusa21
Επιτυχία στο γάμο και την οικογενειαΓεια σας,νεα στο φόρουμ!
Για όσοι είστε παντρεμενοι η και χωρισμένοι αλλά τελοσπαντων έχετε περασει απο αυτο.. Ποια ειναι τα μυστικά ενός επιτυχημένου γάμου? Και μιας ευτυχισμένης οικογένειας, γεματης?
Γυναίκα / 40 / Παντρεμένη
Ν. Φλώρινας / Λέχοβο
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 68
Καλησπέρα! Μυστικό δεν υπάρχει να έχεις μια ευτυχισμένη οικογένεια.Το πρώτο πράγμα να υπάρχει αγάπη κ σεβασμός μεταξύ σας.Κ βεβεα αργότερα έρχονται κ τα παιδιά που δένουν τη χαρά για να ολοκληρώσει η ευτυχία.Καλή Ανάσταση κ Καλό Πάσχα με υγεία!!!
Mathusalas
# 7
στις 29/4/2021
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Βρε Αρχαγγελε αυτο το εμεις που συμβουλευεις και πολυ σωστα κανεις το εχεις εσυ? εγω και ο καθενας μας? αν το εχουμε γιατι ειμαστε εδω? αρα δεν ειναι μονο αυτο που χρειαζεται.
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από archagellos
Αγαπητη ,
οταν αποφασιζεις να μπεις σε μια σχεση ...δεσμευση...γαμο ...
θα πρεπει να αφησεις εξω απο την σκεψη σου το ΕΓΩ...ε
κεινη την στιγμη ξεκιναει το ΕΜΕΙΣ ( και για τις 2 πλευρες ισχυη αυτο )
Οσοι το πρατουν ...ειναι μια χαρα ...
Keep Walking
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.112
Πολλά ζητας... συνταγή για επιτυχία γάμου...
Αν ζητουσες συνταγή για πετυχιμενα κουλουρακια ή τσουρεκια πασχαλινα...θα ήταν επικαιρο θέμα και θα ήταν σιγουρα πετυχιμενα... Για γάμο χρειάζεται σεμιναριο...
Καναδάς
Πως κάνω παραθεσεις καταρχάς να τα πάρω ένα ένα?
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
Αφου παντρευτηκες, σου γεννηθηκαν οι αποριες?...

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Medusa21
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Οταν μπηκα νεοσυλλεκτος στα στρατα...
Πρωτα πηρα τον εξοπλισμο μου, εμαθα να τον χρησιμοποιω και μετα ρωτησα που ηταν τα μαγειρεια...
Δεν πηρα το Διδυμον και αρχισα να βαραω στον αγερα...
Μικρη λεπτομερεια για...νεοσυλλεκτους...
Για τα αλλα, θα σας ενημερωσει ο ανθυποδεκανευς της διμοιριας των yellow roosters...
Σε απευθειας επικοινωνια...
Γυναίκα / 63 / Ελεύθερη
Γαλλία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 97
Εδώ θα έπρεπε να βάλεις θέμα... Όταν ακούτε την λέξη γάμο τι σας έρχεται στο μυαλό;
Καναδάς
Ειμαι φρέσκο παντρεμένη (σχετικά) και εχω μικρά παιδάκια, γενικά όλα καλά αυτό που έχω μέχρι στιγμής καταλάβει είναι ότι χρειάζονται υποχωρήσεις κ από τις δυο πλευρές, να μην μπαίνει ο εγωισμός στη μέση ποτε και λίγα λόγια και σωστά που λέμε. Δεν είναι καλό να γκρινιάζουμε να απαιτουμε.. Απλώς ρωτάω κι εδώ μπας κι έχετε συμβουλές και πιο συγκεκριμένα μυστικά!
Βραζιλία
δεν κατάλαβα τον προβληματισμό σου...εννοείς ότι πρέπει να είμαστε κατσικωμένοι ο ένας στο σβέρκο του άλλου 24/7;
αυτό είναι το "εμείς";
όχι, φίλε μου...οι ισορροπημένες σχέσεις δημιουργούνται από ολοκληρωμένους ανθρώπους με όσα αυτό συνεπάγεται.
το "εδώ" τι είναι δηλαδή;
τα βιβλία ας πούμε τα διαβάζουμε μαζί με τους συντρόφους μας; ταινίες δε βλέπουμε μόνοι μας; πρέπει ντε και καλά να έχουμε τα ίδια χόμπιζ;
Εμ δεν είναι αυτό το "εμείς"...και η απάντηση στο τι πραγματικά είναι, ίσως κάνει τις σχέσεις μας καλύτερες...
(άλλωστε δεν το κρύβουμε ότι μπαίνουμε στο σχέσεις
)
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Mathusalas
Βρε Αρχαγγελε αυτο το εμεις που συμβουλευεις και πολυ σωστα κανεις το εχεις εσυ? εγω και ο καθενας μας? αν το εχουμε γιατι ειμαστε εδω? αρα δεν ειναι μονο αυτο που χρειαζεται.
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
Ο σεβασμός στη διαφορετικότητα του συντρόφου και η διατήρηση της ατομικης ανεξαρτησίας είναι ένα καλό βήμα για την μακροημέρευση της σχέσης.
Το για πάντα ή όχι,εξαρτάται από τις συνθήκες και τις αναπόφευκτες αλλαγές των αναγκών εκάστου, όσο (αν και εφόσον) εξελίσσονται πνευματικά
Με λίγα λογια: σεβασμός και αυτιά ορθανοιχτα πρώτα να ακούτε ο ένας τον άλλο και μετά να μιλάτε
Δύσκολακι ,αλλά εσείς γουστάρετε τα δύσκολα και για αυτό αποφασίσατε το μεγάλο βήμα ,έτσι δεν είναι ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Medusa21
I am Not a psychotherapist :)
Καναδάς
Ενικός, δεν κατάλαβα και πολλα από όσα έγραψες...

Αλυσίδα, ναι υπήρξαμε και ειμαστε ερωτευμενοι όμως έχουμε περάσει κ δυσκολες στιγμές και γενικά βλέπω πως θέλει πολληυπομονη και αγαπη και θυσιες. Γενικά συμφωνώ μαζί σου! LA mer, συμφωνώ. Είμαστε εγώ και εσυ και διαφορετικοί.. Δε γίνεται σε όλα να είμαστε το ίδιο ουτε να κάνουμε τα ίδια πραγματα. Βέβαια κάτι Κοινο να υπάρχει δεν είναι κακό.. Συγνώμη που γράφω έτσι αλλά δεν μου επιτρέπει το συστημα να κάνω παραθεσεις, επίσης είμαι σε προεγγριση και χάνω τη ροή.. Ελπίζω να μου τα διορθώσουν οι αρμόδιοι!
Ανδρας / 58 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Θέρμη
Απαντήσεις: 2.537
Συμφωνία, συνεργασία, υπομονή, και αποφασιστικότητα. ... Και τύχη. ...
Κανένα απο αυτά δεν καταργεί νομίζω την προσωπικότητα των χαρακτήρων
Αυτά δεν είναι ούτε μυστικά ούτε άγνωστα. ...
Αλλα αν δεν υπάρχουν. .. Δεν σώζεται
Τα ποιο βασικά νομίζω. ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Medusa21
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θα το ξαναπω τοτε...
Οι αποριες και η ερευνα που εχεις στο θεμα σου...
Σου δημιουργηθηκαν μετα τον γαμο σου?...
Καλυτερα τωρα?...

Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από Medusa21
Ενικός, δεν κατάλαβα και πολλα από όσα έγραψες...
Καναδάς
Ενικός... Από πριν ήξερα τα θεωρητικά. Μετά τα είδα και σε πραξη και δεν έχουν καμμια σχέση με τη θεωρία... Βασικά απλώς θεωρία. Αλλά στη πραξη σε θέλω μάστορα που λεμε. Γενικώς κάθε μέρα μαθαίνω και κάτι καινουριο... Απλώς βλέπω πως δεν είναι ευκολη κατασταση ειδικα αν ειστε και λιγουλάκι διαφορετικοι. Προσωπικά συνεχώς προσπαθω να βελτιωνόμαι. Άλλο ένα θέμα που θα άνοιγα είναι πως είναι να είσαι καλή μητέρα... Που κάθε μέρα το χω άγχος κι αυτό!Γραψτε κι αλλά κι αν έχετε όρεξη δώστε παράδειγματα... Πχ να βοηθησω: είστε μαζί κι έχετε κανόνισει κάτι να κάνετε με τα παιδιά. Κ συμβαίνει κάτι αναπάντεχο, πχ χαλάει το αμάξι. Αλλά έχετε παραλληλα τα μικρά να γκρινιάζουν που δεν πανε βόλτα , εσείς μέσα στον ήλιο να λιώνετε να προσπαθειτε να βρείτε την οδική βοήθεια ή να την περιμένετε, μετά να προκύπτει κι άλλη γκαντεμιά και όλο αυτό να δημιουργεί έναν φοβερό εκνευρισμό. Και στο τέλος να φαγώνεστε μεταξύ σας. Πώς μπορείς να αποφύγεις τη φαγωμάρα απο νωρίτερα? Και ως γνωστόν η φαγωμάρα φαγωμάρα φέρνει. Δεν είναι καλό η συνεχης φαγωμάρα. Με λίγα λόγια αυτά τα μικρά μικρά καθημερινά ενοχλητικά πώς μπορεί κανείς να τα αποφύγει? Εγώ καταλήγω στο μη μιλάς και κάνε τη παπια πολλες φορες και τρομερη υπομονή. Πιθανολογώ ότι όλα αυτά είναι και προσωπικά δούλεματα με τον εαυτό μας. Αν εγώ ας πούμε Δεν μπορώ να συγκρατηθώ και χάνω εύκολα την υπομονή μου Τότε εγώ έχω το πρόβλημα. Αυτοκριτική. Να μόνη μου έβγαλα ένα συμπέρασμα. ...

Τέτοια παράδειγματα αν θέλετε δώστε.

(βάζω παραγράφους αλλά δυστυχώς δε μου βγαίνουν. Δεν ξέρω γιατί)
Καναδάς
Αγροτη Όταν λες αποφασιστικότητα τι εννοείς? Δηλαδή Πες ένα παράδειγμα. Πρωτοβουλίες εννοείς?
στα social media