Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Επιτυχία στο γάμο και την οικογενεια

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

Mindthegap-

# 41 στις 4/5/2021
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3.995
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από Francesca_

αυτο το τελευταιο.. δεν εχει σημασια και ποιος το λεει.. ο,τι και να λεει το παραμυθι.. 

εχει σημασια εσυ ο ιδιος να ξερεις ποιος εισαι.. 

angeleyes1983

# 42 στις 9/5/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Το να κάνει το ζευγάρι αυτό το βήμα , σημαίνει πως είναι σίγουροι γι' αυτό.

Δεν πρέπει να υπάρχουν πιέσεις από οικογένειες πχ είσαι μεγάλος/η μόνος/η θα μείνεις? πότε θα δώ εγγόνια κλπΔική σου είναι η ζωή, να πάς για γάμο ή όχι είναι δικό σου θέμα.Μεγάλωσες(σωματικά τουλάχιστον)!Γάμος με επιτυχία είναι να υπάρχει έρωτας , αγάπη και κατανόηση και από τους δύο.Κοινές αποφάσεις .Σίγουρα θα υπάρχουν διαφορές, τις οποίες όμως γνωρίζουν και οι δύο πρίν το γάμο, δεν παντρεύεσαι τον άλλον σε μία βδομάδα.. Τα ξέρεις τα χούγια του.Πλέον είσαι παντρεμένος/η και κάνεις οικογένεια..Έρχεται στον κόσμο η ευτυχία,ένα μωρό , το παιδί σου.Το παιδί φίλε δεν είναι μόνο για να το χαίρεσαι, να το πειράζεις και να το πάς βόλτες.Πρέπει να το φροντίζεις, δεν είναι γυναικεία υπόθεση μόνο.Και των δύο.Πολλοί το έχουν πεί "εγώ ,εγώ εγώ.." τρίχες.Ευτυχώς υπάρχουν και πολλοί άντρες ΑΝΤΡΕΣ που σέβονται την γυναίκα τους και την κούρασή της και βοηθάνε στα πάντα. Οικογένεια είναι η απόλυτη ευτυχία και των δύο. Δεν πρέπει να χαθεί ο έρωτας και μείνει μόνο η αγάπη.Και τα δύο μαζί πρέπει να υπάρχουν για να κρατήσει για πάντα.
Χαίρομαι που έχω γραφτεί σε αυτό το site, σήμερα το ανακάλυψα.Μπράβο για τις ωραίες συζητήσεις σας. Ελπίζω να βοηθήσω σε κάποιες μου γνώμες.Έχω βοηθήσει πολλά ζευγάρια να τα βρούν, μιλώντας τους σωστά , απλά και κατανοητά.Δεν είμαι ψυχολόγος ή οτιδήποτε τέτοιο , άνθρωπος με κατανόηση είμαι.Να περνάτε όμορφα.

Francesca_

# 43 στις 9/5/2021
author
Γυναίκα / 59 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 703
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από angeleyes1983

Το να κάνει το ζευγάρι αυτό το βήμα , σημαίνει πως είναι σίγουροι γι' αυτό.

Δεν πρέπει να υπάρχουν πιέσεις από οικογένειες πχ είσαι μεγάλος/η μόνος/η θα μείνεις? πότε θα δώ εγγόνια κλπΔική σου είναι η ζωή, να πάς για γάμο ή όχι είναι δικό σου θέμα.Μεγάλωσες(σωματικά τουλάχιστον)!Γάμος με επιτυχία είναι να υπάρχει έρωτας , αγάπη και κατανόηση και από τους δύο.Κοινές αποφάσεις .Σίγουρα θα υπάρχουν διαφορές, τις οποίες όμως γνωρίζουν και οι δύο πρίν το γάμο, δεν παντρεύεσαι τον άλλον σε μία βδομάδα.. Τα ξέρεις τα χούγια του.Πλέον είσαι παντρεμένος/η και κάνεις οικογένεια..Έρχεται στον κόσμο η ευτυχία,ένα μωρό , το παιδί σου.Το παιδί φίλε δεν είναι μόνο για να το χαίρεσαι, να το πειράζεις και να το πάς βόλτες.Πρέπει να το φροντίζεις, δεν είναι γυναικεία υπόθεση μόνο.Και των δύο.Πολλοί το έχουν πεί "εγώ ,εγώ εγώ.." τρίχες.Ευτυχώς υπάρχουν και πολλοί άντρες ΑΝΤΡΕΣ που σέβονται την γυναίκα τους και την κούρασή της και βοηθάνε στα πάντα. Οικογένεια είναι η απόλυτη ευτυχία και των δύο. Δεν πρέπει να χαθεί ο έρωτας και μείνει μόνο η αγάπη.Και τα δύο μαζί πρέπει να υπάρχουν για να κρατήσει για πάντα.
Χαίρομαι που έχω γραφτεί σε αυτό το site, σήμερα το ανακάλυψα.Μπράβο για τις ωραίες συζητήσεις σας. Ελπίζω να βοηθήσω σε κάποιες μου γνώμες.Έχω βοηθήσει πολλά ζευγάρια να τα βρούν, μιλώντας τους σωστά , απλά και κατανοητά.Δεν είμαι ψυχολόγος ή οτιδήποτε τέτοιο , άνθρωπος με κατανόηση είμαι.Να περνάτε όμορφα.

καλως μας ηρθες.. αγγελε! 

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost