να μην παει.. καποοια στιγμη θα πρεπει να βαλουμε ενα θεμα για την ψηφο... ειναι δημοκρατικο να κομματιαζουν ζωες?.. μιλαμε για επιβιωση παιδια...τεσπα μην το συνεχιζω διοτι ειστε και δημοκρατες εδω την βαψαμε..
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από hornet19
Αν πάει να ψηφίσει
Παράθεση:
καλυτερα
Σχόλιο # 21 από kostas232να μην παει.. καποοια στιγμη θα πρεπει να βαλουμε ενα θεμα για την ψηφο... ειναι δημοκρατικο να κομματιαζουν ζωες?.. μιλαμε για επιβιωση παιδια...τεσπα μην το συνεχιζω διοτι ειστε και δημοκρατες εδω την βαψαμε..
Η Δημοκρατία δεν είναι τέλεια αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμα καλύτερο πολίτευμα.
Φαντάζεσαι να μην την είχαν οραματιστεί στην Αρχαία Ελλάδα τι μπορεί να είχαμε σήμερα;
- Σκέψου και το άλλο Κώστα:
Ακόμα αποφασίζουν άνθρωποι.
Ίσως σε ένα όχι μακρινό μέλλον να αποφασίζουν υπολογιστές και αυτοί που τους κατασκευάζουν.
(Με συγχωρείτε για το off topic )
Στο ένστικτο αυτοσυντήρησης, στη φίμωση μη αρεστων φωνών, δε διαφέρει καθόλου από όλα τα υπόλοιπα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από hornet19
Η Δημοκρατία δεν είναι τέλεια αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμα καλύτερο πολίτευμα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από HeptamerΣτο ένστικτο αυτοσυντήρησης, στη φίμωση μη αρεστων φωνών, δε διαφέρει καθόλου από όλα τα υπόλοιπα.
Μερικά εκατομμύρια Βορειοκορεατών και Κινέζων μάλλον θα διαφωνούσαν μαζί σου
Αυτού του είδους τα ασιατικά (και όχι μόνο) καθεστώτα γνωρίζουμε πως λειτουργούν και τι (δεν) ανέχονται. Όμως και οι Δημοκρατίες έχουν υπαρξιακές "ανησυχίες".
Και οι (εξίσου εγωπαθεις) δημοκρατίες έχουν ορια (στο τι επιτρέπουν). Και τον ίδιο (ίσως και μεγαλύτερο) κοινο φόβο με όλα τα άλλα καταπιεστικά πολιτεύματα: την έλλειψη αποδοχής / νομιμοποιησης. Και αφ' ης στιγμής αυτό συμβαίνει, το "καλύτερο" σχετικοποιείται ακόμη περισσότερο..
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από Redink
Μερικά εκατομμύρια Βορειοκορεατών και Κινέζων μάλλον θα διαφωνούσαν μαζί σου
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από HeptamerΣτο ένστικτο αυτοσυντήρησης, στη φίμωση μη αρεστων φωνών, δε διαφέρει καθόλου από όλα τα υπόλοιπα.
Θα διαφωνήσω αλλά είμαστε εκτός θέματος
Υπάρχουν πολλά παραδείγματα ανά την υφήλιο που δεν περιποιουν τιμή στο "καλύτερο" πολίτευμα.
Ναβαλνυ, Σνοουντεν, βλέπε και προσφάτως Κολομβία και και και...
Σίγουρα εκτός θέματος, αλλά οι δημοκρατίες κάθε άλλο παρά άγιες είναι - άρα απέχουν και παρασάγγας από τη...θεοποίηση.
Ουδέν αλέκιαστο πολίτευμα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από hornet19
Θα διαφωνήσω αλλά είμαστε εκτός θέματος
Βρεθείτε πρώτα και βλέπουμε.
Εσύ θα τον θέλεις μετά το τέλος του ρομάντζου ?
Παράθεση:
Γνωριμία μέσω ίντερνετ και σχέση από απόσταση
Σχόλιο # 1 από Maria_ziΚαλησπέρα σας!
Αν και βλέπω υπάρχουν πολλά θέματα σαν το δικό μου θα ήθελα πολύ την γνώμη σας πάνω στο δικό μου!Γνώρισα ένα παιδί στην ηλικία μου (31) μέσω μια πλατφόρμας με παιχνίδια.. εγώ γενικά δεν γνωρίζω έτσι ανθρώπους όμως με τον συγκεκριμένο παίζαμε τάβλι, είχε πλάκα και μετά από καιρό ξεκινήσαμε να μιλάμε!Μιλάμε κάθε μέρα εδώ και ένα μήνα περίπου, νιώθω μεγάλο ενθουσιασμό γι'αυτόν θέλω παρα πολυ να τον γνωρίσω από κοντά και τα ίδια νιώθει και αυτός!Αυτός μένει Κύπρο, είναι όμως από Ελλάδα και εγώ μένω Ελλάδα.. κανονίσαμε τέλος Μαΐου αν όλα πάνε καλά με τον covid να έρθει στην πόλη μου να βρεθούμε επιτέλους από κοντά...Και οι δύο ξέρουμε ότι ειναι δύσκολο το μετά γιατί οι πιθανότητες να πάει ο ένας στην χώρα του άλλου να μείνει είναι λίγες... Μου είπε ότι τα επόμενα δυο με τρία χρόνια δεν μπορεί σίγουρα να φύγει από εκεί και μου εξήγησε τους λόγους, όμως αν μπορούσε και αφού γνωριστούμε πρώτα από κοντά και όντως ταιριάζουμε όσο νιώθουμε και τώρα που είμαστε σε απόσταση θα ήθελε να έρθει εδώ.. εγώ πάλι ξέρω ότι εκεί έχει μια πολύ καλή δουλειά με καλό μισθό και εδώ αυτά δεν θα τα βρει.. από την άλλη εγώ δεν μπορώ να φύγω από την χώρα γιατί δεν θέλω να αφήσω την μητέρα μου μιας και μόνο αυτή έχω.. Επίσης μου λείπει και το θάρρος να το κάνω!!Χθες το βράδυ μου είπε ότι νιώθει ερωτευμένος μαζί μου.. Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι πολλά και εγώ και ας μην τον έχω γνωρίσει από κοντά..Τι γνώμη έχετε για μια τέτοια σχέση; έχει καποιος κάνει μια τέτοιου είδους σχέση; πιστεύετε ότι τζάμπα αναλωνόμαστε και στο τέλος θα πληγωθούμε περισσότερο από το να ευχαριστηθουμε και να νιώσουμε χαρούμενοι;
στα social media