Θα του πεις οτι ενα βραδυ εβαλες το χερι σου μεσα στο σπηλαιο και εσπασε η εισοδος.
τουλάχιστον με έκανες να γελάσω
Απορία: πώς βγαίνεις ρε κορίτσι μ' έναν άγνωστο που δεν ξέρεις τίποτα για αυτόν μόνο για σεξ? Θα μου πεις είναι της μόδας... γίνε και λίγο ντεμοντε... αφού τον παραμυθιαζες ότι είσαι έμπειρη συνέχισε το παραμυθιάσμα και μην βγεις μαζί του... ή μην του απαντάς...βρες έναν περίπου στην ηλικία σου...που μπορεί να κάνεις σχέση , να ενδιαφέρεται για σένα να κάνεις και την δουλειά σου...
Επικίνδυνα "σπορ" διαλέγεις...
Τα σέβη μου ,άξιος !!
Παράθεση:
Περιληψις:Παρθενα, που το παίζει εμπειρη, ψάχνει διακορευτή.
Σχόλιο # 2 από Heptamer
Κατά προτίμηση, κάποιον που δε θα καταλάβει ότι είναι παρθένα και απειρη.
Δύσκολη εξίσωση...
Να κάνετε σαιμπερ,έχω ακούσει ότι είναι μόδα
Έτσι δεν θα καταλάβει τίποτα κι εσύ θα διατηρήσεις τη σωματική σου ακεραιότητα..(Αφού θέλεις πλακιτσα,ας την κάνουμε).
Για την ίδια του νου σου όμως,χρειάζεται δουλειά.
Η κατάσταση δεν είναι τόσο διασκεδαστική όσο θέλεις να πιστεύεις και δεν θα είσαι πάντα 22.
Ξύπνα και σκέψου πολύ καλά πότε και πού θα το δίνεις .
Παράθεση:
pls helpΕδώ και 2 μήνες και κάτι έχω πολύωρη επικοινωνία με έναν τύπο(εγω ειμαι 22 και αυτός αρκετά μεγαλύτερος) που μένει σε άλλη πόλη και με τον οποίο σκοπεύουμε να βρεθούμε κυρίως για σεξ.Το θέλω πολύ όμως υπάρχει ένα πρόβλημα: έιμαι παρθένα και τον έχω παραμυθιάσει σχετικά με την εμπειρία μου.Να πω την αλήθεια δεν παίζει άρα πώς σώζεται η ανοησία??
Σχόλιο # 1 από evridiki99
που δεν καταλαβα ποτε στο Φορουμ ( δεν ξερω τι γινεται στα αλλα και δεν με ενδιαφερει ) ειναι πως εμπειρα και αξιολογα Μελη πιστευουν αυτες τις μουφες ,σαν μυγοχαφτες .Θα ηθελα μια απαντηση .
Παράθεση:
Aυτο
Σχόλιο # 9 από MiltosRNLI1930που δεν καταλαβα ποτε στο Φορουμ ( δεν ξερω τι γινεται στα αλλα και δεν με ενδιαφερει ) ειναι πως εμπειρα και αξιολογα Μελη πιστευουν αυτες τις μουφες ,σαν μυγοχαφτες .Θα ηθελα μια απαντηση .
Αφού αν σοβαρέψει επικίνδυνα η κουβέντα πέφτει ψαλίδι στα κείμενα, αναγκαστικά οι τρόφιμοι του φόρουμ καταφεύγουν σε πιο light ( ... ή fake ανάλογα) θέματα
Σε ένα ανώνυμο φορουμ, είναι αυτοκαταπιεστικο και δεν έχει και σημασία να το παίζεις ντετέκτιβ...
Ακόμα και η κάθε ...μούφα, φέρει τυπικα το τεκμήριο της αθωότητας. Το προσωπικό μας αισθητήριο δεν επαρκεί κατά κανόνα για να αποφανθούμε με σιγουριά τι γίνεται πίσω από μια οθόνη. Επομένως, αναγκαστικά χαφτουμε - με καλή προαίρεση - την κάθε (μη) μουφα. Και λίγη έως καθόλου σημασία έχει να προσπαθούμε να αποκωδικοποιήσουμε προθέσεις δίχως επαρκή δεδομένα. Επομένως, είμαστε αναγκασμένοι να θεωρήσουμε πως ο κάθε προβληματισμός είναι γνήσιος και να τον αντιμετωπίσουμε ως τέτοιον.
Άρα, η ύποπτη μούφα (οφείλει να) αντιμετωπίζεται ως μη...μούφα, μέχρις ότου και εάν και εφόσον αποδειχθεί ως το αντίθετο.
Είτε τα θεματα που αναρτώνται είναι προΐοντα φαντασιοκοπιας, είτε ειναι αυθεντικα, λίγη σημασία τελικά έχει. Διεγείρουν / προάγουν τη σκέψη και το διάλογο - ακομα και επί φανταστικού - που είναι και το ζητούμενο.
Παράθεση:
Aυτο
Σχόλιο # 9 από MiltosRNLI1930που δεν καταλαβα ποτε στο Φορουμ ( δεν ξερω τι γινεται στα αλλα και δεν με ενδιαφερει ) ειναι πως εμπειρα και αξιολογα Μελη πιστευουν αυτες τις μουφες ,σαν μυγοχαφτες .Θα ηθελα μια απαντηση .
Εσυ να δεις πως τα καταφερες, μεσα στα τοσα προβληματα, να μας ευθυμησεις απο τις 0.59 αγρια χαραματα...
Νασαι καλα βρε ανεγγιχτε, παρθενε κορασις...
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από evridiki99τουλάχιστον με έκανες να γελάσω
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από HeptamerΣε ένα ανώνυμο φορουμ, είναι αυτοκαταπιεστικο και δεν έχει και σημασία να το παίζεις ντετέκτιβ...
Ακόμα και η κάθε ...μούφα, φέρει τυπικα το τεκμήριο της αθωότητας. Το προσωπικό μας αισθητήριο δεν επαρκεί κατά κανόνα για να αποφανθούμε με σιγουριά τι γίνεται πίσω από μια οθόνη. Επομένως, αναγκαστικά χαφτουμε - με καλή προαίρεση - την κάθε (μη) μουφα. Και λίγη έως καθόλου σημασία έχει να προσπαθούμε να αποκωδικοποιήσουμε προθέσεις δίχως επαρκή δεδομένα. Επομένως, είμαστε αναγκασμένοι να θεωρήσουμε πως ο κάθε προβληματισμός είναι γνήσιος και να τον αντιμετωπίσουμε ως τέτοιον.
Άρα, η ύποπτη μούφα (οφείλει να) αντιμετωπίζεται ως μη...μούφα, μέχρις ότου και εάν και εφόσον αποδειχθεί ως το αντίθετο.
Είτε τα θεματα που αναρτώνται είναι προΐοντα φαντασιοκοπιας, είτε ειναι αυθεντικα, λίγη σημασία τελικά έχει. Διεγείρουν / προάγουν τη σκέψη και το διάλογο - ακομα και επί φανταστικού - που είναι και το ζητούμενο.
Νομίζω πλήττει τον ρομαντισμό και την αθωότητα των απαντήσεων μια καχύποπτη προσέγγιση, άρα συμφωνώ με αυτά που γράφεις.
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Enikos
Λογω σοβαροτητος κοβονται κειμενα και κλειδωνονται θεματα, εδω μεσα...
Το ακουσαμε κι αυτο...
... Όοοχι τόσο σοβαρότητος όσο κρισιμότητος
Πχ αν θίξεις την "καλή εικόνα" κάποιου ξέρεις την συνέχεια - μακρύ χεράκι στο τριγωνάκι - καίγονται χλωρά μαζί με τα ξερά κείμενα - win - win κατάσταση: Ο θιγόμενος δικαιώνεται, ο θύτης επιβεβαιώνεται στη συνείδηση των ατίθασων μελών
Ανωριμο, ηλίθιο και βλακώδες για (σοβαρό) e-νήλικα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από hornet19
Πχ αν θίξεις την "καλή εικόνα" κάποιου ξέρεις την συνέχεια - μακρύ χεράκι στο τριγωνάκι -
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από HeptamerΑνωριμο, ηλίθιο και βλακώδες για (σοβαρό) e-νήλικα.
Υπάρχουν "σοβαροί" ενήλικες που μπορεί να χάσουν και τον ύπνο τους όμως, γιατί το φόρουμ μπορεί να σημαίνει πολλά στη μίζερη ζωούλα τους
Για να εναποθετεις τη (μιζερη) ζωούλα σου σε ενα φορουμ, σημαινει πως εκτος απο ασόβαρος και δυστυχισμένος, εισαι και αξιολύπητος.
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από hornet19
Υπάρχουν "σοβαροί" ενήλικες που μπορεί να χάσουν και τον ύπνο τους όμως, γιατί το φόρουμ μπορεί να σημαίνει πολλά στη μίζερη ζωούλα τους
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από HeptamerΓια να εναποθετεις τη (μιζερη) ζωούλα σου σε ενα φορουμ, σημαινει πως εκτος απο ασόβαρος και δυστυχισμένος, εισαι και αξιολύπητος.
Σαφώς
Τοσο σοβαρα και κρισιμα λοιπον, ειναι τα πραγματα...
. . . . . . . .
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από hornet19
... Όοοχι τόσο σοβαρότητος όσο κρισιμότητος
Πχ αν θίξεις την "καλή εικόνα" κάποιου ξέρεις την συνέχεια - μακρύ χεράκι στο τριγωνάκι - καίγονται χλωρά μαζί με τα ξερά κείμενα - win - win κατάσταση: Ο θιγόμενος δικαιώνεται, ο θύτης επιβεβαιώνεται στη συνείδηση των ατίθασων μελών
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media