Την αλήθεια σου γιατί δεν παίζει να την πείς;
Για ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών, είναι διεγερτική η παρθενία. Αν δε είσαι και εμφανίσιμη μάλλον με τα πόδια θα έρθει να σε βρει αν του εκμυστηρευτείς κάτι τέτοιο.κοίτα δεν είναι τόσο απλό(ως προς το ότι δεν υπάρχει συναίσθημα και ως προς το άγνωστος)όσο φαίνεται απλά η δημοσιέυση μου είναι περιεκτική και ίσως βγαίνουν άλλα συμπεράσματα
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από Paralia48
Τότε να πω μια αληθινή ιστορία, εφόσον η όχι σοβαρή απάντηση σβήστηκε (και καλά έγινε, αν η ερώτηση ήταν αληθινή).
Μια κοπελα γνωστή, πολύ νεώτερή μου, έτσι έκρυβε την απειρία της, το έπαιζε έμπειρη κλπ κλπ, είπε ψέμα στον νεαρό δηλαδή και αυτός το έκανε τόσο απότομα, που την <<έσφαξε>> στον πόνο την κοπέλα! Δε συζητώ περί αίμοραγίας.
Θέλεις κάπως έτσι να είναι η πρώτη σου φορά; Με έναν άγνωστο, με μηδέν συναίσθημα, με ψέμα και με τόση οδύνη;
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από evridiki99κοίτα δεν είναι τόσο απλό(ως προς το ότι δεν υπάρχει συναίσθημα και ως προς το άγνωστος)όσο φαίνεται απλά η δημοσιέυση μου είναι περιεκτική και ίσως βγαίνουν άλλα συμπεράσματα
Ως προς το ψέμα είναι σίγουρο.
Ως προς το άγνωστος, τον έχεις δει ποτέ; οι φωτογραφίες και τα γραμματακια δε σημαίνουν τίποτα.
Ως προς τα αισθήματα, πόσα αισθήματα αναπτύσσονται πίσω από μια οθόνη; Καταλαβαίνω πως μπορείς να έχεις μια περιέργεια, μια αγωνία, μια ανυπομονησία, αλλά ως εκεί.
Σκέφτηκες πως μπορεί να είναι κανένας ψυχανώμαλος; Πόσα τέτοια δε συμβαίνουν;
Να είναι κάποιος άλλος απ αυτόν που παρουσιάζεται. Πόσο πια <<δεν ειναι απλά>>; Δηλαδή πόσο σύνθετα είναι;
Και τα πιο ...συνηθισμένα: Σκέφτηκες πως μπορεί να βρωμάει, να ροχαλίζει, να μυρίζει η αναπνοή του, να είναι μπουνταλάς στο σεξ, βιτσιόζος, σαδιστής, στραβοκάνης, κοιλαράς τεσπα να μη σου κάνει το κλικ μόλις τον δεις.
Μα πόσο αφελής μπορεί να είσαι!
Πες μου σε παρακαλώ πως κάνεις πλάκα!
σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο όμως εν προκειμένω δεν ισχύουν αυτά..αρχικά έχω δει πολλές φωτογραφίες..δεύτερον λόγω του επαγγέλματος μπόρεσα να διασταυρώσω πολλές πληροφορίες και τρίτον πρόκειται για πολύωρη επικοινωνία σχεδόν 3 μηνών με κλήσεις στο τηλ κλπ
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από Paralia48
Ως προς το ψέμα είναι σίγουρο.
Ως προς το άγνωστος, τον έχεις δει ποτέ; οι φωτογραφίες και τα γραμματακια δε σημαίνουν τίποτα.
Ως προς τα αισθήματα, πόσα αισθήματα αναπτύσσονται πίσω από μια οθόνη; Καταλαβαίνω πως μπορείς να έχεις μια περιέργεια, μια αγωνία, μια ανυπομονησία, αλλά ως εκεί.
Σκέφτηκες πως μπορεί να είναι κανένας ψυχανώμαλος; Πόσα τέτοια δε συμβαίνουν;
Να είναι κάποιος άλλος απ αυτόν που παρουσιάζεται. Πόσο πια <<δεν ειναι απλά>>; Δηλαδή πόσο σύνθετα είναι;
Και τα πιο ...συνηθισμένα: Σκέφτηκες πως μπορεί να βρωμάει, να ροχαλίζει, να μυρίζει η αναπνοή του, να είναι μπουνταλάς στο σεξ, βιτσιόζος, σαδιστής, στραβοκάνης, κοιλαράς τεσπα να μη σου κάνει το κλικ μόλις τον δεις.
Μα πόσο αφελής μπορεί να είσαι!
Πες μου σε παρακαλώ πως κάνεις πλάκα!
Αφού νομίζεις ότι γνωρίζεις " τον διαδικτυακό άγνωστο διακορευτη" που έχεις βρει...πες του την αλήθεια ότι δεν είσαι έμπειρη στο σεξ, θα του δώσεις μεγάλη χαρά γιατί μπορεί να μην έχει εμπειρία διακορευτη, και άντε να τον βρεις να απολαύσεις " το σουτζούκ λουκούμ του" ... βοήθεια σου ...
Απορώ γιατί έβαλες θέμα στο φόρουμ... μήπως είναι αγγελία???
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από evridiki99σε γενικές γραμμές έχεις δίκιο όμως εν προκειμένω δεν ισχύουν αυτά..αρχικά έχω δει πολλές φωτογραφίες..δεύτερον λόγω του επαγγέλματος μπόρεσα να διασταυρώσω πολλές πληροφορίες και τρίτον πρόκειται για πολύωρη επικοινωνία σχεδόν 3 μηνών με κλήσεις στο τηλ κλπ
Παράθεση:
Να πω την αλήθεια δεν παίζει άρα πώς σώζεται η ανοησία??
Σχόλιο # 1 από evridiki99
Δε γίνεται να τα ακυρώσεις όλα και να μην «πας» μαζί του; Δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα. Και με τον επόμενο υποψήφιο φρόντισε να είσαι ειλικρινής.
από πού ακριβώς συνάγεται ότι ψάχνω διακορευτή? το θέμα το έβαλα γιατί είπα ένα ψέμα το οποίο προφανώς μετάνιωσα και προσπαθώ να σώσω..όλοι όσοι σχολιάζετε με περίσσια ειρωνεία δεν έχετε πει ποτέ ψέματα ή μήπως έχετε το αλάθητο??
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από apolitiiiΑφού νομίζεις ότι γνωρίζεις " τον διαδικτυακό άγνωστο διακορευτη" που έχεις βρει...πες του την αλήθεια ότι δεν είσαι έμπειρη στο σεξ, θα του δώσεις μεγάλη χαρά γιατί μπορεί να μην έχει εμπειρία διακορευτη, και άντε να τον βρεις να απολαύσεις " το σουτζούκ λουκούμ του" ... βοήθεια σου ...
Απορώ γιατί έβαλες θέμα στο φόρουμ... μήπως είναι αγγελία???
όχι γιατί θέλω..
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από macbookΔε γίνεται να τα ακυρώσεις όλα και να μην «πας» μαζί του; Δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα. Και με τον επόμενο υποψήφιο φρόντισε να είσαι ειλικρινής.
Κοπελιά, σε έχει επηρεάσει η καραντίνα μάλλον. Τέτοια ψέμματα δε λένε γιατί γυρίζουν μπούμερανγκ. Τόση απελπισία σε επιασε; Λες απο τη μιά θές να κάνεις σέξ και με έναν άγνωστο κιόλας και δεν κρατιέσαι και θα είναι και η πρώτη σου φορά. Απο την άλλη έβαλες με το ψέμμα σου τρικλοποδιά στον εαυτό σου. Δεν πασάρεσαι ως έμπειρη ενώ δεν είσαι, γιατί όταν έρθει ή ώρα της αποκάλυψης, θα γίνεις ρεζίλι. Δε σώζεται η κατάσταση, κόψε αμέσως την επαφή με τον τυπά και κοίτα να ηρεμήσεις. Αν βαρέθηκες την παρθενιά σου, κοίτα να βρείς κανένα γλυκό αγόρι στη γειτονιά σου που θα το γνωρίσεις καλύτερα και όλα τα άλλα θα έρθουν. Άσε τις ξεροκεφαλιές γιατί θα το φάς το κεφάλι σου.
πραγματικά απορώ από που καταλήγεις ότι βαρέθηκα την παρθενιά μου ή ότι είμαι απελπισμένη?.μου φαίνεται ο καθένας το ερμηνεύει όπως θέλει
Παράθεση:
# 28
Σχόλιο # 30 από TamarenaΚοπελιά, σε έχει επηρεάσει η καραντίνα μάλλον. Τέτοια ψέμματα δε λένε γιατί γυρίζουν μπούμερανγκ. Τόση απελπισία σε επιασε; Λες απο τη μιά θές να κάνεις σέξ και με έναν άγνωστο κιόλας και δεν κρατιέσαι και θα είναι και η πρώτη σου φορά. Απο την άλλη έβαλες με το ψέμμα σου τρικλοποδιά στον εαυτό σου. Δεν πασάρεσαι ως έμπειρη ενώ δεν είσαι, γιατί όταν έρθει ή ώρα της αποκάλυψης, θα γίνεις ρεζίλι. Δε σώζεται η κατάσταση, κόψε αμέσως την επαφή με τον τυπά και κοίτα να ηρεμήσεις. Αν βαρέθηκες την παρθενιά σου, κοίτα να βρείς κανένα γλυκό αγόρι στη γειτονιά σου που θα το γνωρίσεις καλύτερα και όλα τα άλλα θα έρθουν. Άσε τις ξεροκεφαλιές γιατί θα το φάς το κεφάλι σου.
Απ' το θέμα σου φαίνεται τι ψάχνεις... σοβαρά έβαλες θέμα στο φόρουμ για να διορθώσεις το ψέμα περί εμπειρίας στο σεξ, βγάζοντας στον δημόσιο διάλογο και την παρθενιά σου??? Λίγη ντροπή δεν σου βρίσκεται?? Είσαι και 22 χρονών...σου είναι δύσκολο να σκεφτείς το αυτονόητο ότι μπορείς να διορθώσεις το ψέμα λέγοντας την αλήθεια?? Πάντως δεν είχα διάθεση να σε ειρωνευτω... επειδή βλέπω ότι είσαι ξεροκεφαλη αποφάσισα να σου μιλήσω " ωμά" μήπως καταλάβεις...άντε λοιπόν κάνε ότι θέλεις...είσαι άξια της μοίρας σου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από evridiki99από πού ακριβώς συνάγεται ότι ψάχνω διακορευτή? το θέμα το έβαλα γιατί είπα ένα ψέμα το οποίο προφανώς μετάνιωσα και προσπαθώ να σώσω..όλοι όσοι σχολιάζετε με περίσσια ειρωνεία δεν έχετε πει ποτέ ψέματα ή μήπως έχετε το αλάθητο??
δεν υπάρχει εκνευρισμός γιατί η βλακεία κάποιων σχολίων είναι ανίκητη
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από Enikos
Της εκνευρισμενης παρθενου, το κιγκλιδωμα...
Μα κανεις να μην καταλαβε το θεμα!!!...
Που να ητανε και κανα τρολ...![]()
τουλάχιστον το γελοίο θέμα μου προσαρμόζεται στο επίπεδο της σελίδας και του φόρουμ
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από apolitiiiΑπ' το θέμα σου φαίνεται τι ψάχνεις... σοβαρά έβαλες θέμα στο φόρουμ για να διορθώσεις το ψέμα περί εμπειρίας στο σεξ, βγάζοντας στον δημόσιο διάλογο και την παρθενιά σου??? Λίγη ντροπή δεν σου βρίσκεται?? Είσαι και 22 χρονών...σου είναι δύσκολο να σκεφτείς το αυτονόητο ότι μπορείς να διορθώσεις το ψέμα λέγοντας την αλήθεια?? Πάντως δεν είχα διάθεση να σε ειρωνευτω... επειδή βλέπω ότι είσαι ξεροκεφαλη αποφάσισα να σου μιλήσω " ωμά" μήπως καταλάβεις...άντε λοιπόν κάνε ότι θέλεις...είσαι άξια της μοίρας σου...
Επιτελους συνενοηθηκαμε !
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από flokos123
Ο τιτλος του θεματος σου ειναι..pls helpΗ απορια μου ειναι πως ζητας βοηθεια απο φορουμ γελοιου επιπεδου για ενα γελοιο θεμα οπως παραδεχτηκες.Τελικα ποιος ειναι ο γελοιος?
Σωστααα
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από evridiki99δεν υπάρχει εκνευρισμός γιατί η βλακεία κάποιων σχολίων είναι ανίκητη
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από evridiki99δεν υπάρχει εκνευρισμός γιατί η βλακεία κάποιων σχολίων είναι ανίκητη
μάλλον το σωστό είναι ότι ακούγεται γελοίο σε πολλούς που δεν ξέρουν λεπτομέρειες..τη γελοιότητα τη διαπίστωσα εκ των υστέρων όταν άρχισαν οι ειρωνείες και οι κοροϊδίες..
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από flokos123
Ο τιτλος του θεματος σου ειναι..pls helpΗ απορια μου ειναι πως ζητας βοηθεια απο φορουμ γελοιου επιπεδου για ενα γελοιο θεμα οπως παραδεχτηκες.Τελικα ποιος ειναι ο γελοιος?
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media