δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί σχολιάζεις ένα θέμα που σου φαίνεται βλακώδες και τρολ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από Enikos
Αναλογα το ποιος πολεμαει την βλακεια, παει και η "μαχη"...
Το ρητο ειναι απλα για να νιωσουν καλα οι βλακες...
Αρα γελοιο ειναι να παρουσιαζεις ενα θεμα και να αποκρυπτεις τις λεπτομερειες που (νομιζεις οτι) του δινουν σοβαροτητα, με συνεπεια να (το κανεις να) φαινεται γελοιο ...και μετα να κατηγορεις τους αλλους που το αντιμετωπιζουν ως μη σοβαρο δλδ γελοιο
Οκ λαθη γινονται αλλα μην τα βαζεις αυτοματα με τους αλλους
Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από evridiki99μάλλον το σωστό είναι ότι ακούγεται γελοίο σε πολλούς που δεν ξέρουν λεπτομέρειες..τη γελοιότητα τη διαπίστωσα εκ των υστέρων όταν άρχισαν οι ειρωνείες και οι κοροϊδίες..
Δεν μιλησα εγω για την βλακεια...απαντησα στα περι βλακειας, που εγραψες...
Σχολιαζω δε, επειδη μου αρεσουν τα πετσινα θεματα...
Πηξαμε στα σοβαρα θεματα εδω χαμου και...
Εχει φαν να λεμε και κανα καλαμπουρι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από evridiki99δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί σχολιάζεις ένα θέμα που σου φαίνεται βλακώδες και τρολ..
...
Παράθεση:
pls helpάρα πώς σώζεται η ανοησία??
Σχόλιο # 1 από evridiki99
Ευριδικη μη σκας κοριτσι μου..
Θα του πεις απλα πως οταν του μιλουσες για εμπειρια..εννοούσες στο σαιμπερ σεξ..
Στο λαιβ..δεν εχεις..
Και ολα καλα θα πανε
θα πω πως, ακριβως αυτο που πας να κανεις, ειναι μια μεγαλη βλακια..
αλλα εσυ - κουφη, δεν ακους για το οτι πας να βρεις τον μπελα σου και ισως - να βαλεις και τον αλλον σε μπελαδες.. σοβαρα σου μιλαω!ανευθυνα και επικινδυνα πραγματα.. της καταστροφης! επειδη το θες! το βιαιο.. οχι της τρυφεροτητας και της απολαυσης (μετα, αν γινει για πρωτη φορα με σωστο τροπο)Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από evridiki99όχι γιατί θέλω..
Εντάξει τότε, μόνο που η κατάσταση που διαμορφώθηκε αποτελεί αδιέξοδο. Ή θα του πεις την αλήθεια ή δε θα πας, γιατί το να πας ενώ ο άλλος σε θεωρεί έμπειρη έχει κάποιο ρίσκο, για να μην πω ότι μπορεί να γίνει επικίνδυνο.
Αυτό που προκαλεί κάποιο προβληματισμό είναι ότι (φαίνεται να) απουσιάζει παντελώς το συναισθηματικό στοιχείο σε όσα λες, ενώ αυτού του είδους οι επαφές είναι στενά συνδεδεμένες με έντονα συναισθήματα. Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνουν όλα αυτά.
μόνο που εγώ δεν τα έβαλα με κάνεναν..οι άλλοι άρχισαν κατευθείαν τις ειρωνείες
Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από Kristina_Αρα γελοιο ειναι να παρουσιαζεις ενα θεμα και να αποκρυπτεις τις λεπτομερειες που (νομιζεις οτι) του δινουν σοβαροτητα, με συνεπεια να (το κανεις να) φαινεται γελοιο ...και μετα να κατηγορεις τους αλλους που το αντιμετωπιζουν ως μη σοβαρο δλδ γελοιο
Οκ λαθη γινονται αλλα μην τα βαζεις αυτοματα με τους αλλους
λυπάμαι αλλά δεν το έβαλα για την προσωπική σου διασκέδαση οπότε καλύτερα ψάξε άλλα θέματα για να γελάσεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από EnikosΔεν μιλησα εγω για την βλακεια...απαντησα στα περι βλακειας, που εγραψες...
Σχολιαζω δε, επειδη μου αρεσουν τα πετσινα θεματα...
Πηξαμε στα σοβαρα θεματα εδω χαμου και...
Εχει φαν να λεμε και κανα καλαμπουρι...
![]()
ακριβώς επειδή δεν απουσιάζει παντελώς το συναισθηματικό στοιχειό γι αυτό και νιώθω άσχημα όσον αφορά το ψέμα..
γι αυτό ακριβώς ανέβασα αυτή τη δημοσίευση επειδή θέλω να σώσω την κατάσταση κ να μην μπω σε μπελάδες..επίσης το πήγες πολύ μακρυά και δεν νομίζω ότι είσαι σε θέση να κρίνεις τη σχέση μου με τη μήτερα μου.
Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από Francesca_θα πω πως, ακριβως αυτο που πας να κανεις, ειναι μια μεγαλη βλακια..
αλλα εσυ - κουφη, δεν ακους για το οτι πας να βρεις τον μπελα σου και ισως - να βαλεις και τον αλλον σε μπελαδες.. σοβαρα σου μιλαω!ανευθυνα και επικινδυνα πραγματα.. της καταστροφης! επειδη το θες! το βιαιο.. οχι της τρυφεροτητας και της απολαυσης (μετα, αν γινει για πρωτη φορα με σωστο τροπο)
το' χεις σκεφτει;
να εχεις υποψη σου πως αυτο ως εμπειρια, μπορει να επηρεασει ολη την υπολοιπη ζωη σου..
το πορνο που ισως βλεπεις, δεν ειναι εμπειρια..το σωμα, η ψυχη σου θα σου πουν.. αν θα το ζησεις ομορφα ή οχι. με τα ψεματα ομως, δεν θα ειναι το πρωτο!αντε τωρα, πηγαινε να σπασεις το κεφαλι σου μονη σου! κριμα που και αλλοι ανθρωποι στο μελλον σου, μπορει να υποφερουν απο αυτο, χωρις να ξερουν την πραγματικη αιτια και τον λογο για την καταστροφηκη συμπεριφορα σου..
με την μαμα σου, δεν θα εχετε καλες σχεσεις, ετσι δεν ειναι;![]()
όταν βάζεις θέμα σε φόρουμ, ζητώντας μάλιστα βοήθεια, όλοι έχουν το δικαίωμα και να ρωτήσουν και να κρίνουν...
(η "άχρηστη" πληροφορία της ημέρας)
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από evridiki99.επίσης το πήγες πολύ μακρυά και δεν νομίζω ότι είσαι σε θέση να κρίνεις τη σχέση μου με τη μήτερα μου.
και να γελάσουν επίσης...
(η δεύτερη "άχρηστη" πληροφορία της ημέρας)
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από evridiki99λυπάμαι αλλά δεν το έβαλα για την προσωπική σου διασκέδαση οπότε καλύτερα ψάξε άλλα θέματα για να γελάσεις
Μααα...μια χαρα ειναι σε θεση καλε...το κανει αφου
Βρε ευριδικη απορω πως τα βρηκες με το τυπο τον αγνωστο? Πολυ στην τσιτα εισαι...κουλλλ
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από evridiki99γι αυτό ακριβώς ανέβασα αυτή τη δημοσίευση επειδή θέλω να σώσω την κατάσταση κ να μην μπω σε μπελάδες..επίσης το πήγες πολύ μακρυά και δεν νομίζω ότι είσαι σε θέση να κρίνεις τη σχέση μου με τη μήτερα μου.
Γιατι, αυτο εδω τι εχει...
Ε, ποσο να γελασεις με τον Τζερι...
Κανε δουλεια σου εσυ και μην μου δινεις σημασια!!!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από evridiki99οπότε καλύτερα ψάξε άλλα θέματα για να γελάσεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από evridiki99γι αυτό ακριβώς ανέβασα αυτή τη δημοσίευση επειδή θέλω να σώσω την κατάσταση κ να μην μπω σε μπελάδες..επίσης το πήγες πολύ μακρυά και δεν νομίζω ότι είσαι σε θέση να κρίνεις τη σχέση μου με τη μήτερα μου.
θλιβομαι, λυπαμαι και στεναχωριεμαι...
κοινη λογικη ειναι - οταν ενα κοριτσι σαν εσενα παει να κανει τετοια βηματα, να μην εχει καλη σχεση με την μαμα του, εστω..
αν ειχατε, δεν θα εφτανες ως εδω και δεν εννοω το φορουμ, αλλα τα θεματα που εχεις..
εγω δεν το παω μακρυα.. απο τους πιο κοντινους μας ανθρωπους, συνηθως γονεις, αρχιζουν ολα σχεδον στη ζωη μας.. ειτε η δημιουργικοτητα, ειτε η καταστροφικη συμπεριφορα.
δεν εχω την παραμικρη προθεση να κρινω, οταν αυτο φωναζει απο μονο του..
ευαισθητο κοριτσι εισαι, μην το παιζεις σκλυρη βιαζοντας να μεγαλωσεις για μια νυχτα, νομιζοντας πως ετσι θα γινεις και γυναικα και οοολα θα ειναι μετα οκ..
και, αν θες - ακουσε,.. αν δεν θες, ειπαμε
μπορούν να εκφέρουν γνώμη σχετικά με το θέμα που έβαλα..όχι να γίνεται ο καθένας κριτής άλλων πραγμάτων
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από la-merόταν βάζεις θέμα σε φόρουμ, ζητώντας μάλιστα βοήθεια, όλοι έχουν το δικαίωμα και να ρωτήσουν και να κρίνουν...
(η "άχρηστη" πληροφορία της ημέρας)
δεν μπορείς να γνωρίζεις αν το έχω συζητήσει με οικογένεια κλπ.. το ότι το έγραψα εδώ δεν λέει τίποτα..καλύτερα να αφήσεις τις άλλες οικογένειες και να κάνεις τον απολογισμό της δικής σου
Παράθεση:
Σχόλιο # 57 από Francesca_
θλιβομαι, λυπαμαι και στεναχωριεμαι...
κοινη λογικη ειναι - οταν ενα κοριτσι σαν εσενα παει να κανει τετοια βηματα, να μην εχει καλη σχεση με την μαμα του, εστω..
αν ειχατε, δεν θα εφτανες ως εδω και δεν εννοω το φορουμ, αλλα τα θεματα που εχεις..
εγω δεν το παω μακρυα.. απο τους πιο κοντινους μας ανθρωπους, συνηθως γονεις, αρχιζουν ολα σχεδον στη ζωη μας.. ειτε η δημιουργικοτητα, ειτε η καταστροφικη συμπεριφορα.
δεν εχω την παραμικρη προθεση να κρινω, οταν αυτο φωναζει απο μονο του..
ευαισθητο κοριτσι εισαι, μην το παιζεις σκλυρη βιαζοντας να μεγαλωσεις για μια νυχτα, νομιζοντας πως ετσι θα γινεις και γυναικα και οοολα θα ειναι μετα οκ..
και, αν θες - ακουσε,.. αν δεν θες, ειπαμε
χαίρομαι τότε που δίνω αφορμή για γέλιο σε μίζερους..
Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από la-merκαι να γελάσουν επίσης...
Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από la-merκαι να γελάσουν επίσης...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media