Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

pls help

Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456

evridiki99

# 41 στις 16/5/2021
author
Γυναίκα / 26 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Αγίος Ιωάννης Ρέντης
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 32
'Aρεσαν+: 0%

δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί σχολιάζεις ένα θέμα που σου φαίνεται βλακώδες και τρολ..

Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από Enikos
Αναλογα το ποιος πολεμαει την βλακεια, παει και η "μαχη"...

Το ρητο ειναι απλα για να νιωσουν καλα οι βλακες...

Kristina_

# 42 στις 16/5/2021
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Αρα γελοιο ειναι να παρουσιαζεις ενα θεμα και να αποκρυπτεις τις λεπτομερειες που (νομιζεις οτι) του δινουν σοβαροτητα, με συνεπεια να (το κανεις να) φαινεται γελοιο ...και μετα να  κατηγορεις τους αλλους που το αντιμετωπιζουν ως μη σοβαρο δλδ γελοιο

Οκ λαθη γινονται αλλα μην τα βαζεις αυτοματα με τους αλλους

Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από evridiki99

μάλλον το σωστό είναι ότι ακούγεται γελοίο σε πολλούς που δεν ξέρουν λεπτομέρειες..τη γελοιότητα τη διαπίστωσα εκ των υστέρων όταν άρχισαν οι ειρωνείες και οι κοροϊδίες..

Αρέσει στο μέλος Paralia48

Enikos

# 43 στις 16/5/2021
author
Ανδρας / 81 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Δεν μιλησα εγω για την βλακεια...απαντησα στα περι βλακειας, που εγραψες...

Σχολιαζω δε, επειδη μου αρεσουν τα πετσινα θεματα...

Πηξαμε στα σοβαρα θεματα εδω χαμου και...

Εχει φαν να λεμε και κανα καλαμπουρι...

Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από evridiki99

δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί σχολιάζεις ένα θέμα που σου φαίνεται βλακώδες και τρολ..

Αρέσει στο μέλος la-mer

la-mer

# 44 στις 16/5/2021
author
Ανδρας gay / 77 / Παντρεμένος
Ν. Χαλκιδικής / Συκιά
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.576

...

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από evridiki99

pls helpάρα πώς σώζεται η ανοησία??

Paralia48

# 45 στις 16/5/2021
author
Γυναίκα / 59 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
Λοιπόν, κοίτα κοπελιά, τι θα κάνεις και νομίζω ειλικρινά, δεν υπάρχει άλλη λύση:
Όταν με το καλό έρθει ο λεγάμενος, θα πάτε πρώτα για ένα καφέ κάπου έξω. Η εστίαση άνοιξε. Εκεί θα του πεις ωραία και καλά, ότι του έχεις πει μια ...ανακρίβεια (όχι ψέμα) όσον αφορά τις ερωτικές σου εμπειρίες. Αν και είναι άνευ σημασίας, γιατί πού ζούμε, να έχει σημασία η παρθενία στην κοπέλα, αλλά δεν είχα άλλον άντρα με ολοκληρωμένες σχέσεις. Αλλά με σένα το θέλω πολύ.

Μετά όλα θα πάρουν το δρόμο τους και όλα θα γίνουν καλά.
Πρέπει να πεις αλήθεια. Αν δεν πεις την αλήθεια, θα είναι πολύ άσχημα τα πράματα για σένα. Θα πονέσεις πάρα πολύ, διότι ο τύπος δε θα προσέξει όσο πρέπει.

Έτσι ωραία και απλά πες το. Αν δεις ότι σηκώνεται και φεύγει, σημαίνει πως βαριέται να κάνει ένα τρυφερό σεξ και επομένως δεν είναι ο άντρας που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή, επομένως άστον να πάει στην ευχή και να μας ευχαριστείς εμάς τους γελοίους, που σε σώσαμε από μια πραγματικά τραυματική εμπειρία.
Και άλλη φορά να μη φοβάσαι την αλήθεια
Αρέσει στο μέλος alisida

paranomos

# 46 στις 16/5/2021
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Απαντήσεις: 1.514

Ευριδικη μη σκας κοριτσι μου..

Θα του πεις απλα πως οταν του μιλουσες για εμπειρια..εννοούσες στο σαιμπερ σεξ..

Στο λαιβ..δεν εχεις..

Και ολα καλα θα πανε

Francesca_

# 47 στις 16/5/2021
author
Γυναίκα / 61 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 703

θα πω πως, ακριβως αυτο που πας να κανεις, ειναι μια μεγαλη βλακια.. 

αλλα εσυ - κουφη, δεν ακους για το οτι πας να βρεις τον μπελα σου και ισως - να βαλεις και τον αλλον σε μπελαδες.. σοβαρα σου μιλαω!ανευθυνα και επικινδυνα πραγματα.. της καταστροφης! επειδη το θες! το βιαιο.. οχι της τρυφεροτητας και της απολαυσης (μετα, αν γινει για πρωτη φορα με σωστο τροπο) 
το' χεις σκεφτει;
να εχεις υποψη σου πως αυτο ως εμπειρια, μπορει να επηρεασει ολη την υπολοιπη ζωη σου.. 
το πορνο που ισως βλεπεις, δεν ειναι εμπειρια..το σωμα, η ψυχη σου θα σου πουν.. αν θα το ζησεις ομορφα ή οχι. με τα ψεματα ομως, δεν θα ειναι το πρωτο!αντε τωρα, πηγαινε να σπασεις το κεφαλι σου μονη σου! κριμα που και αλλοι ανθρωποι στο μελλον σου, μπορει να υποφερουν απο αυτο, χωρις να ξερουν την πραγματικη αιτια και τον λογο για την καταστροφηκη συμπεριφορα σου.. 
με την μαμα σου, δεν θα εχετε καλες σχεσεις, ετσι δεν ειναι; 

macbook

# 48 στις 16/5/2021
author
Ανδρας / 56 / Παντρεμένος
Αλλη χώρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2.590

Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από evridiki99

όχι γιατί θέλω.. 

Εντάξει τότε, μόνο που η κατάσταση που διαμορφώθηκε αποτελεί αδιέξοδο. Ή θα του πεις την αλήθεια ή δε θα πας, γιατί το να πας ενώ ο άλλος σε θεωρεί έμπειρη έχει κάποιο ρίσκο, για να μην πω ότι μπορεί να γίνει επικίνδυνο. 

Αυτό που προκαλεί κάποιο προβληματισμό είναι ότι (φαίνεται να) απουσιάζει παντελώς το συναισθηματικό στοιχείο σε όσα λες, ενώ αυτού του είδους οι επαφές είναι στενά συνδεδεμένες με έντονα συναισθήματα. Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνουν όλα αυτά.

evridiki99

# 49 στις 16/5/2021
author
Γυναίκα / 26 / Ελεύθερη

μόνο που εγώ δεν τα έβαλα με κάνεναν..οι άλλοι άρχισαν  κατευθείαν τις ειρωνείες

Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από Kristina_

Αρα γελοιο ειναι να παρουσιαζεις ενα θεμα και να αποκρυπτεις τις λεπτομερειες που (νομιζεις οτι) του δινουν σοβαροτητα, με συνεπεια να (το κανεις να) φαινεται γελοιο ...και μετα να  κατηγορεις τους αλλους που το αντιμετωπιζουν ως μη σοβαρο δλδ γελοιο

Οκ λαθη γινονται αλλα μην τα βαζεις αυτοματα με τους αλλους

evridiki99

# 50 στις 16/5/2021
author
Γυναίκα / 26 / Ελεύθερη

λυπάμαι αλλά δεν το έβαλα για την προσωπική σου διασκέδαση οπότε καλύτερα ψάξε άλλα θέματα για να γελάσεις

Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από Enikos

Δεν μιλησα εγω για την βλακεια...απαντησα στα περι βλακειας, που εγραψες...

Σχολιαζω δε, επειδη μου αρεσουν τα πετσινα θεματα...

Πηξαμε στα σοβαρα θεματα εδω χαμου και...

Εχει φαν να λεμε και κανα καλαμπουρι...

evridiki99

# 51 στις 16/5/2021
author
Γυναίκα / 26 / Ελεύθερη

ακριβώς επειδή δεν απουσιάζει παντελώς το συναισθηματικό στοιχειό γι αυτό και νιώθω άσχημα όσον αφορά το ψέμα..

evridiki99

# 52 στις 16/5/2021
author
Γυναίκα / 26 / Ελεύθερη

γι αυτό ακριβώς ανέβασα αυτή τη δημοσίευση επειδή θέλω να σώσω την κατάσταση κ να μην μπω σε μπελάδες..επίσης το πήγες πολύ μακρυά και δεν νομίζω ότι είσαι σε θέση να κρίνεις τη σχέση μου με τη μήτερα μου.

Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από Francesca_

θα πω πως, ακριβως αυτο που πας να κανεις, ειναι μια μεγαλη βλακια.. 

αλλα εσυ - κουφη, δεν ακους για το οτι πας να βρεις τον μπελα σου και ισως - να βαλεις και τον αλλον σε μπελαδες.. σοβαρα σου μιλαω!ανευθυνα και επικινδυνα πραγματα.. της καταστροφης! επειδη το θες! το βιαιο.. οχι της τρυφεροτητας και της απολαυσης (μετα, αν γινει για πρωτη φορα με σωστο τροπο) 
το' χεις σκεφτει;
να εχεις υποψη σου πως αυτο ως εμπειρια, μπορει να επηρεασει ολη την υπολοιπη ζωη σου.. 
το πορνο που ισως βλεπεις, δεν ειναι εμπειρια..το σωμα, η ψυχη σου θα σου πουν.. αν θα το ζησεις ομορφα ή οχι. με τα ψεματα ομως, δεν θα ειναι το πρωτο!αντε τωρα, πηγαινε να σπασεις το κεφαλι σου μονη σου! κριμα που και αλλοι ανθρωποι στο μελλον σου, μπορει να υποφερουν απο αυτο, χωρις να ξερουν την πραγματικη αιτια και τον λογο για την καταστροφηκη συμπεριφορα σου.. 
με την μαμα σου, δεν θα εχετε καλες σχεσεις, ετσι δεν ειναι; 

la-mer

# 53 στις 16/5/2021
author
Ν. Χαλκιδικής / Συκιά

όταν βάζεις θέμα σε φόρουμ, ζητώντας μάλιστα βοήθεια, όλοι έχουν το δικαίωμα και να ρωτήσουν και να κρίνουν...

(η "άχρηστη" πληροφορία της ημέρας)

Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από evridiki99

.επίσης το πήγες πολύ μακρυά και δεν νομίζω ότι είσαι σε θέση να κρίνεις τη σχέση μου με τη μήτερα μου.

Αρέσει στα μέλη Francesca_, Enikos

la-mer

# 54 στις 16/5/2021
author
Ν. Χαλκιδικής / Συκιά

και να γελάσουν επίσης...

(η δεύτερη "άχρηστη" πληροφορία της ημέρας)

Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από evridiki99

λυπάμαι αλλά δεν το έβαλα για την προσωπική σου διασκέδαση οπότε καλύτερα ψάξε άλλα θέματα για να γελάσεις

Αρέσει στο μέλος Enikos

Kristina_

# 55 στις 16/5/2021
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Μααα...μια χαρα ειναι σε θεση καλε...το κανει αφου

Βρε ευριδικη απορω πως τα βρηκες με το  τυπο τον αγνωστο? Πολυ στην τσιτα εισαι...κουλλλ

Παράθεση:

γι αυτό ακριβώς ανέβασα αυτή τη δημοσίευση επειδή θέλω να σώσω την κατάσταση κ να μην μπω σε μπελάδες..επίσης το πήγες πολύ μακρυά και δεν νομίζω ότι είσαι σε θέση να κρίνεις τη σχέση μου με τη μήτερα μου.

Enikos

# 56 στις 16/5/2021
author
Ανδρας / 81 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Γιατι, αυτο εδω τι εχει...

Ε, ποσο να γελασεις με τον Τζερι...

Κανε δουλεια σου εσυ και μην μου δινεις σημασια!!!...

Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από evridiki99

οπότε καλύτερα ψάξε άλλα θέματα για να γελάσεις

Αρέσει στο μέλος la-mer

Francesca_

# 57 στις 16/5/2021
author
Γυναίκα / 61 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 703

Παράθεση:

θλιβομαι, λυπαμαι και στεναχωριεμαι... 

κοινη λογικη ειναι - οταν ενα κοριτσι σαν εσενα παει να κανει τετοια βηματα, να μην εχει καλη σχεση με την μαμα του, εστω.. 

αν ειχατε, δεν θα εφτανες ως εδω και δεν εννοω το φορουμ, αλλα τα θεματα που εχεις.. 

εγω δεν το παω μακρυα.. απο τους πιο κοντινους μας ανθρωπους, συνηθως γονεις, αρχιζουν ολα σχεδον στη ζωη μας.. ειτε η δημιουργικοτητα, ειτε η καταστροφικη συμπεριφορα.

δεν εχω την παραμικρη προθεση να κρινω, οταν αυτο φωναζει απο μονο του.. 

ευαισθητο κοριτσι εισαι, μην το παιζεις σκλυρη βιαζοντας να μεγαλωσεις για μια νυχτα, νομιζοντας πως ετσι θα γινεις και γυναικα και οοολα θα ειναι μετα οκ.. 

και, αν θες - ακουσε,.. αν δεν θες, ειπαμε 

Αρέσει στο μέλος la-mer

evridiki99

# 58 στις 17/5/2021
author
Γυναίκα / 26 / Ελεύθερη

μπορούν να εκφέρουν γνώμη σχετικά με το θέμα που έβαλα..όχι να γίνεται ο καθένας κριτής άλλων πραγμάτων

Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από la-mer

όταν βάζεις θέμα σε φόρουμ, ζητώντας μάλιστα βοήθεια, όλοι έχουν το δικαίωμα και να ρωτήσουν και να κρίνουν...

(η "άχρηστη" πληροφορία της ημέρας)

evridiki99

# 59 στις 17/5/2021
author
Γυναίκα / 26 / Ελεύθερη

δεν μπορείς να γνωρίζεις αν το έχω συζητήσει με οικογένεια κλπ.. το ότι το έγραψα εδώ δεν λέει τίποτα..καλύτερα να αφήσεις τις άλλες οικογένειες και να κάνεις τον απολογισμό της δικής σου

Παράθεση:
Σχόλιο # 57 από Francesca_

θλιβομαι, λυπαμαι και στεναχωριεμαι... 

κοινη λογικη ειναι - οταν ενα κοριτσι σαν εσενα παει να κανει τετοια βηματα, να μην εχει καλη σχεση με την μαμα του, εστω.. 

αν ειχατε, δεν θα εφτανες ως εδω και δεν εννοω το φορουμ, αλλα τα θεματα που εχεις.. 

εγω δεν το παω μακρυα.. απο τους πιο κοντινους μας ανθρωπους, συνηθως γονεις, αρχιζουν ολα σχεδον στη ζωη μας.. ειτε η δημιουργικοτητα, ειτε η καταστροφικη συμπεριφορα.

δεν εχω την παραμικρη προθεση να κρινω, οταν αυτο φωναζει απο μονο του.. 

ευαισθητο κοριτσι εισαι, μην το παιζεις σκλυρη βιαζοντας να μεγαλωσεις για μια νυχτα, νομιζοντας πως ετσι θα γινεις και γυναικα και οοολα θα ειναι μετα οκ.. 

και, αν θες - ακουσε,.. αν δεν θες, ειπαμε 

evridiki99

# 60 στις 17/5/2021
author
Γυναίκα / 26 / Ελεύθερη

χαίρομαι τότε που δίνω αφορμή για γέλιο σε μίζερους..

Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από la-mer

Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από la-mer

Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.