Ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει με τις σκεψεις του...δυστυχως για σενα αλλα ευτυχως για ολους μας δεν «εισαι σε θεση» να το απαγορευσεις ουτε εσυ ουτε και κανεις αλλος απο οσο ξερω δλδ
Θα σου προτεινα να εστιασεις στο προβλημα σου, αυτο που μας εξεθεσες εδω...προσωπικα δεν μπορω να σου πω τι να (μην) κανεις επειδη τα δεδομενα που εδωσες ειναι ελλιπεστατα και δε βλεπω διαθεση για περισσοτερα...εξαλλου δε θες να ακουσεις αλλες αποψεις παρα μονο οσες ταυτιζονται με τη δικη σου (δλδ καμια?)τα ίδια πράγματα είναι.
Η μητέρα σου (ή κάποιος ενήλικας της οικογενείας σου) γνωρίζει την κατάσταση στην οποία έχεις μπλέξει;
και να σου πω και την γνώμη μου, ως γυναίκα 53 χρονών, διόλου συντηρητική και οπεν μάινντιντ και ως μητέρα εικοσάχρονης...
Έχεις εστιάσει σε λάθος σημείο. Το θέμα, νομίζω, δεν είναι το ότι παρέλειψες να πεις την αλήθεια στον τύπο.
Το πρόβλημα έγκειται στο ότι στα 22 σου θέλεις να συναντήσεις έναν τυχάρπαστο μεγαλύτερό σου άντρα μόνο για σεξ.
Τι σε ωθεί σε αυτό; πιστεύεις ότι θα νιώσεις κάτι; ότι θα απαλλαγείς από την παρθενιά σου και θα είσαι καλύτερη; σε τι;
Λες ότι δουλεύεις...χάθηκαν τα αγόρια της ηλικίας σου ή και τα μεγαλύτερα, δεν είναι εκεί το θέμα μας, από τον περίγυρό σου;
Αδυνατείς να δημιουργήσεις σχέσεις; Αν ναι, για ποιόν λόγο;
Γιατί η πρώτη σου εμπειρία να είναι με κάποιον απίθανο, που με μαθηματική ακρίβεια δεν θα ξανά δεις ποτέ;
Κάτσε και σκέψου, συζήτα με ανθρώπους της οικογένειάς σου που σε αγαπούν και σε νοιάζονται και άσε τα παλικαρίσια διαβήματα.
Το σεξ έχει απελευθερωθεί πλέον...δουλέψαμε εμείς για εσάς...αυτό δεν σημαίνει ότι ανοίξαμε τον δρόμο για να πηδιέστε με τον πρώτο τυχόντα, αλλά για να μην σας "απαγορεύεται" να χαρείτε τον έρωτα και την σεξουαλική πράξη και να είστε ευτυχισμένοι χωρίς ενοχές και ταμπέλες.
Να προσέχεις την σωματική και συναισθηματική σου ακεραιότητα...αυτά.
Παράθεση:
Σχόλιο # 58 από evridiki99μπορούν να εκφέρουν γνώμη σχετικά με το θέμα που έβαλα..όχι να γίνεται ο καθένας κριτής άλλων πραγμάτων
Σύνοψη απαντήσεων στην εξής φράση λοιπόν:
"Μην κάνεις κάτι με τον κύριο, ή αν κάνεις,πρώτα να του πεις όλη την αλήθεια"
Ελπίζω να βοήθησα
Παράθεση:
Σχόλιο # 58 από evridiki99μπορούν να εκφέρουν γνώμη σχετικά με το θέμα που έβαλα..όχι να γίνεται ο καθένας κριτής άλλων πραγμάτων
Συγγνωμην, συγγνωμην!!!...
Οποιος γελαει, δεν ειναι περιεργος ανθρωπος...
Ο ανθρωπος που δεν αναγνωριζει το χιουμορ, σε ενα οτι ναναι θεμα, ειναι ο μιζερος!!!...
Αληθεια σου λεω!!!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 60 από evridiki99χαίρομαι τότε που δίνω αφορμή για γέλιο σε μίζερους..
Αυτό το συναίσθημα μου έβγαλες. Είναι μεγάλο λάθος αυτό που πας να κάνεις, δεν υπάρχει κάτι να σώσεις. Αν το συνεχίσεις θα μπείς σε μπελάδες. Κοίτα να σώσεις τον εαυτό σου απο ανόητα λάθη.
Πυρ ομαδόν...!!!
Τώρα ο θεματοθέτης-τρια που σέβεται τον εαυτό του θα πρέπει να εξαφανιστεί - και ακόμα καλύτερα να αυτοδιαγραφτεί.
Ακόμα μια νίκη των πολλών εναντίον του ενός που αστοχεί
Οφείλω να τονίσω πάντως, ότι για "νεοεισερχόμενη" στον χώρο υπερασπίζεσαι σθεναρά τις απόψεις και τον εαυτό σου
δεν το βλέπω καν σαν ''μάχη'' ούτε περιμένω να ακούσω σχόλια που συμφωνούν μαζί μου..κάθε σχόλιο είναι δεκτό αν δεν είναι ειρωνικόη χλευαστικό
Παράθεση:
Σχόλιο # 66 από hornet19Πυρ ομαδόν...!!!
Τώρα ο θεματοθέτης-τρια που σέβεται τον εαυτό του θα πρέπει να εξαφανιστεί - και ακόμα καλύτερα να αυτοδιαγραφτεί.
Ακόμα μια νίκη των πολλών εναντίον του ενός που αστοχεί
φυσικά και ο καθένας κάνει ό,τι θέλει με την σκέψη του..το πρόβλημα είναι όταν αυτή εξωτερικευέται..βέβαια εδώ είναι ένα ανώνυμο φόρουμ ο καθένας γράφει ό τι θέλει..
Παράθεση:
Σχόλιο # 61 από Kristina_Ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει με τις σκεψεις του...δυστυχως για σενα αλλα ευτυχως για ολους μας δεν «εισαι σε θεση» να το απαγορευσεις ουτε εσυ ουτε και κανεις αλλος απο οσο ξερω δλδ
Θα σου προτεινα να εστιασεις στο προβλημα σου, αυτο που μας εξεθεσες εδω...προσωπικα δεν μπορω να σου πω τι να (μην) κανεις επειδη τα δεδομενα που εδωσες ειναι ελλιπεστατα και δε βλεπω διαθεση για περισσοτερα...εξαλλου δε θες να ακουσεις αλλες αποψεις παρα μονο οσες ταυτιζονται με τη δικη σου (δλδ καμια?)
θα σου πω κ γω μια αλήθεια..ένα θέμα που απασχολεί κάποιον σίγουρα δεν είναι για γέλια όσο ασήμαντο κ αν είναι για κάποιους..επίσης δεν είναι σε θέση να κρίνεις το ''ό.τι να ναι'' του θέματος μου...αν σου πρόκαλει γέλιο καλύτερα κοίταξέ το...
Παράθεση:
Φρρρ . . . . . .
Σχόλιο # 64 από Enikos
Συγγνωμην, συγγνωμην!!!...
Οποιος γελαει, δεν ειναι περιεργος ανθρωπος...
Ο ανθρωπος που δεν αναγνωριζει το χιουμορ, σε ενα οτι ναναι θεμα, ειναι ο μιζερος!!!...
Αληθεια σου λεω!!!...
αναρωτιέμαι αν το χιούμορ σου προκαλεί γέλιο και σε άλλους πλην συγκεκριμένων ατόμων στο φόρουμ
Παράθεση:
Σχόλιο # 68 από Enikos
Ειναι "δικια" μας και αυτη...
Αδικημενη απο την κενωνια...
Πλην...παρθενος...
![]()
δεν πρόκειται για μια συνάντηση μόνο και επίσης δεν καίγομαι να χάσω την παρθενιά μου..έτυχε να θέλω με αυτόν ο οποίος δεν είναι τυχάρπαστος επειδή μόνο και μόνο τον γνώρισα σε μέσα κοινων.δικτύωσης..ως μητέρα 20χρονης φαντάζομαι οτι ξέρεις ότι μπορεί να τύχει κι αυτού του είδους η γνωριμία..
Παράθεση:
Σχόλιο # 62 από la-merτα ίδια πράγματα είναι.
Η μητέρα σου (ή κάποιος ενήλικας της οικογενείας σου) γνωρίζει την κατάσταση στην οποία έχεις μπλέξει;
και να σου πω και την γνώμη μου, ως γυναίκα 53 χρονών, διόλου συντηρητική και οπεν μάινντιντ και ως μητέρα εικοσάχρονης...
Έχεις εστιάσει σε λάθος σημείο. Το θέμα, νομίζω, δεν είναι το ότι παρέλειψες να πεις την αλήθεια στον τύπο.
Το πρόβλημα έγκειται στο ότι στα 22 σου θέλεις να συναντήσεις έναν τυχάρπαστο μεγαλύτερό σου άντρα μόνο για σεξ.
Τι σε ωθεί σε αυτό; πιστεύεις ότι θα νιώσεις κάτι; ότι θα απαλλαγείς από την παρθενιά σου και θα είσαι καλύτερη; σε τι;
Λες ότι δουλεύεις...χάθηκαν τα αγόρια της ηλικίας σου ή και τα μεγαλύτερα, δεν είναι εκεί το θέμα μας, από τον περίγυρό σου;
Αδυνατείς να δημιουργήσεις σχέσεις; Αν ναι, για ποιόν λόγο;
Γιατί η πρώτη σου εμπειρία να είναι με κάποιον απίθανο, που με μαθηματική ακρίβεια δεν θα ξανά δεις ποτέ;
Κάτσε και σκέψου, συζήτα με ανθρώπους της οικογένειάς σου που σε αγαπούν και σε νοιάζονται και άσε τα παλικαρίσια διαβήματα.
Το σεξ έχει απελευθερωθεί πλέον...δουλέψαμε εμείς για εσάς...αυτό δεν σημαίνει ότι ανοίξαμε τον δρόμο για να πηδιέστε με τον πρώτο τυχόντα, αλλά για να μην σας "απαγορεύεται" να χαρείτε τον έρωτα και την σεξουαλική πράξη και να είστε ευτυχισμένοι χωρίς ενοχές και ταμπέλες.
Να προσέχεις την σωματική και συναισθηματική σου ακεραιότητα...αυτά.
Μπα και λογοκρισια θα μας επιβαλλει ενα εικοσαχρονο τωρα??? Αντε καλε 60+ εισαι και βαριεσαι πολυυυ
Παράθεση:
Σχόλιο # 71 από evridiki99φυσικά και ο καθένας κάνει ό,τι θέλει με την σκέψη του..το πρόβλημα είναι όταν αυτή εξωτερικευέται..βέβαια εδώ είναι ένα ανώνυμο φόρουμ ο καθένας γράφει ό τι θέλει..
Ενα θεμα και μαλιστα οπως ειναι διατυπωμενο το δικο σου...
Η αληθεια του ειναι πως...
Οταν μια κοπελα, προσπαθει να κανει ξεπετα, ουσα παρθενα, με εναν οτι ναναι μια και εκατσε...
Ειναι επιεικως για γελια απο μονο του και στερειται καθε και οποιας σοβαροτητας...
Παράθεση:
Σχόλιο # 72 από evridiki99θα σου πω κ γω μια αλήθεια..ένα θέμα που απασχολεί κάποιον σίγουρα δεν είναι για γέλια όσο ασήμαντο κ αν είναι για κάποιους..επίσης δεν είναι σε θέση να κρίνεις το ''ό.τι να ναι'' του θέματος μου...αν σου πρόκαλει γέλιο καλύτερα κοίταξέ το...
Αρεσει σε πολλους, αλλα δεν το δειχνουν επειδη...
Ειμαστε στα ψαλιδια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 73 από evridiki99αναρωτιέμαι αν το χιούμορ σου προκαλεί γέλιο και σε άλλους πλην συγκεκριμένων ατόμων στο φόρουμ
όχι, από την κόρη μου δεν το ξέρω...δεν ασχολείται με αγνώστους από το διαδίκτυο.
Έχει φίλους, συμφοιτητές, γνωστούς από τον τόπο διακοπών της, παλιούς συμμαθητές και με έναν από όλους αυτούς έχει και σχέση.
Έχω όμως προσωπική άποψη...τον άντρα μου εδώ τον γνώρισα και έχω κάνει και άλλες σχέσεις μέσω διαδικτύου.
Ξέρεις όμως ποια είναι η διαφορά;
Εγώ κοντεύω 53 και έχω φάει τη ζωή με το κουτάλι...έκανα κάθε πράγμα στην ώρα του...στα 22 μου είχα φίλους,συμφοιτητές, παρέες, αγόρια, βγαίναμε, γλεντούσαμε, πηγαίναμε διακοπές, "μαθαίναμε" τη ζωή και ζυμωνόμασταν καθημερινά.
Και πλέον έχουμε αναπτύξει κριτήριο...εσύ τώρα διαμορφώνεσαι...κοίτα να μην χάσεις τελείως τον μπούσουλα και δεν αναπτύξεις ποτέ.
Όσο για τον κύριο που θέλει να συναντηθεί με ένα κοριτσάκι από άλλη πόλη μόνο για σεξ, άσε με να έχω την άποψη που έχω...δυστυχώς σε λίγο καιρό θα ενστερνιστείς τη δική μου, αν δεν αλλάξεις τρόπο σκέψης και πράξης.
good luck...και πολλά είπα...
το luck με l
Παράθεση:
Σχόλιο # 74 από evridiki99δεν πρόκειται για μια συνάντηση μόνο και επίσης δεν καίγομαι να χάσω την παρθενιά μου..έτυχε να θέλω με αυτόν ο οποίος δεν είναι τυχάρπαστος επειδή μόνο και μόνο τον γνώρισα σε μέσα κοινων.δικτύωσης..ως μητέρα 20χρονης φαντάζομαι οτι ξέρεις ότι μπορεί να τύχει κι αυτού του είδους η γνωριμία..
και κάτι τελευταίο για να κλείσουμε.
Εδώ ήρθες για να λύσεις το δικό σου πρόβλημα...επικεντρώσου σε αυτό λοιπόν γιατί βλέπω ότι μπερδεύεσαι.
Τα δικά μας τα λύνουμε μόνοι μας...έτη πολλά τώρα
Παράθεση:
Σχόλιο # 72 από evridiki99θα σου πω κ γω μια αλήθεια..ένα θέμα που απασχολεί κάποιον σίγουρα δεν είναι για γέλια όσο ασήμαντο κ αν είναι για κάποιους..επίσης δεν είναι σε θέση να κρίνεις το ''ό.τι να ναι'' του θέματος μου...αν σου πρόκαλει γέλιο καλύτερα κοίταξέ το...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media