Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

pls help

Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456

Francesca_

# 81 στις 17/5/2021
author
Γυναίκα / 59 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 703
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 74 από evridiki99

δεν πρόκειται για μια συνάντηση μόνο και επίσης δεν καίγομαι να χάσω την παρθενιά μου..έτυχε να θέλω με αυτόν ο οποίος δεν είναι τυχάρπαστος επειδή μόνο και μόνο τον γνώρισα σε μέσα κοινων.δικτύωσης..ως μητέρα 20χρονης φαντάζομαι οτι ξέρεις ότι μπορεί να τύχει κι αυτού του είδους η γνωριμία..

μα η γνωριμια δεν ειναι το προβλημα και οτι τον θελεις.. το οτι τον εχεις φλομωσει στα ψεματα, ειναι,  μονη σου το λες.. 

οταν δεν υπολογιζεις αυτα που σου λεμε, που - υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να συμβουν, που μπορει να εχει ασχημη εξελιξη, αν δεν του πεις την αληθεια πριν, απο εκει και περα τι αλλο θες; 

θελεις ετσι, με τα ψεματα σου; θελε! 

μετα μην σου βγουν απ' τη μυτη μονο και εχουμε αλλα (εσυ, ντε, θα τα εχεις) και ελα παλι να μας πεις, αυτη τη φορα - μια πραγματικη εμπειρια σφαξιματος απο κατω.. 

αντε πιγαινε και καν' το βρε, αρκετα χρονο σου διαθεσαμε, πια! ολοι! 

Αρέσει στα μέλη Paralia48, Enikos

evridiki99

# 82 στις 17/5/2021
author
Γυναίκα / 24 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Αγίος Ιωάννης Ρέντης
Απαντήσεις: 32

η διατύπωση μπορεί είναι λιτή και αφήνει περιθώρια για άλλα συμπεράσματα..όμως διευκρίνισα ότι δεν πρόκειται απλά για ξεπέτα..μπορώ και γω να χλευάσω εσένα με βάση κάποια από αυτά που γράφεις στο προφίλ σ αλλά δεν το κάνω..αυτό που θέλω να πω είναι μην βιάζεις να βρίσκεις μια δημοσίευση γελοία έτσι απλά

Παράθεση:
Σχόλιο # 78 από la-mer

όχι, από την κόρη μου δεν το ξέρω...δεν ασχολείται με αγνώστους από το διαδίκτυο.

Έχει φίλους, συμφοιτητές, γνωστούς από τον τόπο διακοπών της, παλιούς συμμαθητές και με έναν από όλους αυτούς έχει και σχέση.

Έχω όμως προσωπική άποψη...τον άντρα μου εδώ τον γνώρισα και έχω κάνει και άλλες σχέσεις μέσω διαδικτύου. 

Ξέρεις όμως ποια είναι η διαφορά;

Εγώ κοντεύω 53 και έχω φάει τη ζωή με το κουτάλι...έκανα κάθε πράγμα στην ώρα του...στα 22 μου είχα φίλους,συμφοιτητές, παρέες, αγόρια, βγαίναμε, γλεντούσαμε, πηγαίναμε διακοπές, "μαθαίναμε" τη ζωή και ζυμωνόμασταν καθημερινά.

Και πλέον έχουμε αναπτύξει κριτήριο...εσύ τώρα διαμορφώνεσαι...κοίτα να μην χάσεις τελείως τον μπούσουλα και δεν αναπτύξεις ποτέ.

Όσο για τον κύριο που θέλει να συναντηθεί με ένα κοριτσάκι από άλλη πόλη μόνο για σεξ, άσε με να έχω την άποψη που έχω...δυστυχώς σε λίγο καιρό θα ενστερνιστείς τη δική μου, αν δεν αλλάξεις τρόπο σκέψης και πράξης.

good luck...και πολλά είπα...

το luck με l

Παράθεση:
Σχόλιο # 76 από Enikos

Ενα θεμα και μαλιστα οπως ειναι διατυπωμενο το δικο σου...

Η αληθεια του ειναι πως...

Οταν μια κοπελα, προσπαθει να κανει ξεπετα, ουσα παρθενα, με εναν οτι ναναι μια και εκατσε...

Ειναι επιεικως για γελια απο μονο του και στερειται καθε και οποιας σοβαροτητας...

evridiki99

# 83 στις 17/5/2021
author
Γυναίκα / 24 / Ελεύθερη

λογοκρισία είναι να σκέφτεσαι πριν ανοίξεις το στόμα σου από σεβασμό προς τον αλλο? δεν το νομιζω..

Παράθεση:
Σχόλιο # 75 από Kristina_

Μπα και λογοκρισια θα μας επιβαλλει ενα εικοσαχρονο τωρα??? Αντε καλε 60+ εισαι και βαριεσαι πολυυυ

Kristina_

# 84 στις 17/5/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Ε ναι αλλα εμεις και το ξερουμε και δεν το κρυβουμε 

Παράθεση:
Σχόλιο # 80 από la-mer

και εμείς, γι'αυτό απαντάμε 

Αρέσει στο μέλος la-mer

Kristina_

# 85 στις 17/5/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Ωχ παλι με αυτες τος αγνωστες μου λεξεις θα ασχοληθουμε??? Το σεβασμο μου εχουν πει απο παλια οτι τον κερδιζεις δεν τον απαιτεις! Λαθος μου τα ‘παν? Αντε να κατανοησω εγω  τις «σοβαρες» εννοιες  

Τελος παντων ας δεχθουμε οτι υπαρχει και ενα μινιμουμ «σεβασμου», εκεινο προς τον συναθρωπο, τοοποιο ομως δε νομιζω οτι το ξεπερασε κανεις...πολυ σοβαρα σου απαντησαν καποιοι...ε και καποιοι αλλοι γελασαν...δεν εκαναν και εγκλημα...δικαιολογειται και το γελιο λογω της αοριστης παρουσιασης που εκανες σε ενα θεμα που θα μπορουσε να ειναι και πολυ σοβαρο αν ισχυουν οσα μπορουμε να φανταστουμε...αλλα αν δεν ισχυουν??? 

Παράθεση:
Σχόλιο # 83 από evridiki99

λογοκρισία είναι να σκέφτεσαι πριν ανοίξεις το στόμα σου από σεβασμό προς τον αλλο? δεν το νομιζω..

Francesca_

# 86 στις 18/5/2021
author
Γυναίκα / 59 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 703

Παράθεση:
Σχόλιο # 75 από Kristina_

Μπα και λογοκρισια θα μας επιβαλλει ενα εικοσαχρονο τωρα??? Αντε καλε 60+ εισαι και βαριεσαι πολυυυ

προσπαθουσα, προσπαθουσα να θυμηθω πώς λεγοταν εκεινη η κοπελα που παλι ηταν παρθενα, αλλα αυτη το εκτιμουσε πολι, παρολο που ηταν πολυ μεγαλυτερη. και δεν ηθελε οποιος να' ναι.. 

και με βοηθησες με αυτο - ''βαριεσαι πολυυ''  

η ''βαρεθηκα ολα'' 

Αρέσει στα μέλη Kristina_, Paralia48

Paralia48

# 87 στις 18/5/2021
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

Παράθεση:
Σχόλιο # 86 από Francesca_

προσπαθουσα, προσπαθουσα να θυμηθω πώς λεγοταν εκεινη η κοπελα που παλι ηταν παρθενα, αλλα αυτη το εκτιμουσε πολι, παρολο που ηταν πολυ μεγαλυτερη. και δεν ηθελε οποιος να' ναι.. 

και με βοηθησες με αυτο - ''βαριεσαι πολυυ''  

η ''βαρεθηκα ολα'' 

Πού το θυμήθηκες;!! Αυτή η Βαρόλα,  ή ΒαρεθηκαΌλα, νομίζω, απ ό,τι θυμάμαι, είχε την επιθυμία να βρει άντρα παρθένο και ήταν περί τα 30. Για ΄την ίδια δε θυμάμαι.

Πάντως και γω τη συμπαθούσα πολύ. Πού να είναι άραγε;

Αρέσει στα μέλη hornet19, Francesca_

evridiki99

# 88 στις 18/5/2021
author
Γυναίκα / 24 / Ελεύθερη

είστε πάντως συγκεκριμένα μέλη που ο ένας κάνει τον δικηγόρο του άλλου..μην ανησυχείς δεν θίγω τον ''φίλο''σου επίσης μιας που σχολίασες την απάντηση μ είδες για τι την έγραψα ή από βαρεμάρα είπες να μ ανταπντήσεις?

Παράθεση:
Σχόλιο # 79 από la-mer

και κάτι τελευταίο για να κλείσουμε.

Εδώ ήρθες για να λύσεις το δικό σου πρόβλημα...επικεντρώσου σε αυτό λοιπόν γιατί βλέπω ότι μπερδεύεσαι.

Τα δικά μας τα λύνουμε μόνοι μας...έτη πολλά τώρα 

evridiki99

# 89 στις 18/5/2021
author
Γυναίκα / 24 / Ελεύθερη

από ό,τι βλέπω η δημοσίευση μου άθελα της έβγαλε κάποιους από την πλήξη και προσέφε γέλιο...κανονικό ψυχικό

Παράθεση:
Σχόλιο # 84 από Kristina_

Ε ναι αλλα εμεις και το ξερουμε και δεν το κρυβουμε 

Enikos

# 90 στις 18/5/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

"Η δημοσιευση ειναι λιτη και αφηνει περιθωρια για αλλα συμπερασματα"...

Αλλα μας φταινε οι αναγνωστες, που βγαζουν αλλα συμπερασματα...

Να με χλευασεις για το προφιλ μου, νομιζω οτι δεν μπορεις, να γελασεις ομως ανετα...

Ειναι ειδικα φτιαγμενο, για τον σκοπο αυτο...

Κατα τα αλλα, δεν πα να κανεις κι οτι θες, αφου ετσι θες?...

Εδω οι γυναικες που σου απαντουν εχουν εκνευριστει, εγω το εχω παρει οπως μου επιτρεπει η "λιτοτητα" της περιγραφης να το παρω, ο Τζοτζος ακομα να βαλει βιντεο με τα χιουτζ φασιλιτιζ και εσυ...

Το βιολι βιολακι...

Ασε μας κουκλιτσα μου...

Παράθεση:
Σχόλιο # 82 από evridiki99

η διατύπωση μπορεί είναι λιτή και αφήνει περιθώρια για άλλα συμπεράσματα..όμως διευκρίνισα ότι δεν πρόκειται απλά για ξεπέτα..μπορώ και γω να χλευάσω εσένα με βάση κάποια από αυτά που γράφεις στο προφίλ σ αλλά δεν το κάνω..αυτό που θέλω να πω είναι μην βιάζεις να βρίσκεις μια δημοσίευση γελοία έτσι απλά

Αρέσει στο μέλος la-mer

la-mer

# 91 στις 18/5/2021
author
Ανδρας gay / 75 / Παντρεμένος
Ν. Χαλκιδικής / Συκιά
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.576

δε χρειαζόμαστε δικηγόρους, ούτε υπάρχουν ικανές συνθήκες για να θιχτούμε. Γι' αυτό και κάνουμε παρέα

ναι, έχω πολύυυυ χρόνο αυτή την περίοδο και σου απάντησα, γράφοντας πολλά...συνήθως είμαι πιο λακωνική. Ευαισθητοποιήθηκα και από το νεαρό της ηλικίας σου ενδεχομένως.

Επίσης άσε τις ψυχαναλύσεις σε άτομα που έχουν κάνει πολλά χιλιόμετρα στη ζωή τους και κοίτα πόσα θα κάνεις εσύ και με τι τρόπο.

Αυτό και μόνο μου αποκαλύπτει μια έλλειψη ωριμότητας, που συνάδει με τη στάση σου και το θέμα σου.

ααα! και να μην είσαι τόσο εύθικτη...παραπέμπει σε αίσθημα κατωτερότητας

Παράθεση:
Σχόλιο # 88 από evridiki99

είστε πάντως συγκεκριμένα μέλη που ο ένας κάνει τον δικηγόρο του άλλου..μην ανησυχείς δεν θίγω τον ''φίλο''σου επίσης μιας που σχολίασες την απάντηση μ είδες για τι την έγραψα ή από βαρεμάρα είπες να μ ανταπντήσεις?

Αρέσει στο μέλος Enikos

Alezandra

# 92 στις 18/5/2021
author
Γυναίκα / 49 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πέραμα
Απαντήσεις: 855

Καλό μου κορίτσι αυτός ο αρκετά μεγαλύτερος δεν έχει λες καταλάβει αν μιλάει με έμπειρη ή όχι ?

Αυτός είναι και ο λόγος που συνέχεια θα αναβάλλει τη συνάντηση,αφού ο σκοπός δεν είναι πάντα το προφανές αλλά η κάλυψη  ενδότερων διαταραχών.

Μείνε σταθερή και κλείσε γρήγορα τον κύκλο εντός των ημερών που έρχονται.

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από evridiki99

pls helpΕδώ και 2 μήνες και κάτι έχω πολύωρη επικοινωνία με έναν τύπο(εγω ειμαι 22 και αυτός αρκετά μεγαλύτερος) που μένει σε άλλη πόλη και με τον οποίο σκοπεύουμε να βρεθούμε κυρίως για σεξ.Το θέλω πολύ όμως υπάρχει ένα πρόβλημα: έιμαι παρθένα και τον έχω παραμυθιάσει σχετικά με την εμπειρία μου.Να πω την αλήθεια δεν παίζει άρα πώς σώζεται η ανοησία??

Αρέσει στο μέλος Paralia48

Enikos

# 93 στις 18/5/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Καρφωθηκαμε με αυτα τα νομικιστικα τερτιπια...

Μας πηρανε χαμπαρι ρειιι!!!...

Παράθεση:
Σχόλιο # 91 από la-mer

δε χρειαζόμαστε δικηγόρους, ούτε υπάρχουν ικανές συνθήκες για να θιχτούμε. Γι' αυτό και κάνουμε παρέα

ναι, έχω πολύυυυ χρόνο αυτή την περίοδο και σου απάντησα, γράφοντας πολλά...συνήθως είμαι πιο λακωνική. Ευαισθητοποιήθηκα και από το νεαρό της ηλικίας σου ενδεχομένως.

Επίσης άσε τις ψυχαναλύσεις σε άτομα που έχουν κάνει πολλά χιλιόμετρα στη ζωή τους και κοίτα πόσα θα κάνεις εσύ και με τι τρόπο.

Αυτό και μόνο μου αποκαλύπτει μια έλλειψη ωριμότητας, που συνάδει με τη στάση σου και το θέμα σου.

Αρέσει στα μέλη Francesca_, giorgos170 και σε ακόμα 1 μέλος.

la-mer

# 94 στις 18/5/2021
author
Ανδρας gay / 75 / Παντρεμένος
Ν. Χαλκιδικής / Συκιά
Απαντήσεις: 1.576

Παράθεση:
Σχόλιο # 93 από Enikos

Αρέσει στα μέλη Francesca_, Enikos

evridiki99

# 95 στις 18/5/2021
author
Γυναίκα / 24 / Ελεύθερη

λέω να αφήσω τις ψυχαναλύσεις σε ψυχολόγους/ψυχιάτρους..εσυ που έκανες είσαι κτ από αυτά ή απλά σε κανούν ψυχολόγο τα χρόνια που κουβαλάς? δεν υπαρχούν ''ικανές συνθήκες'' για να θιχτώ..αμφιβάλλω αν υπάρχει έστω και ένας λόγος να νιώσω κατωτερότητα αλλά για να το λένε οι ''ψυχολόγοι'' του φόρουμ κάτι θα ξέρουν

Παράθεση:
Σχόλιο # 91 από la-mer

evridiki99

# 96 στις 18/5/2021
author
Γυναίκα / 24 / Ελεύθερη

ούτε που το φαντάζεται..

Παράθεση:
Σχόλιο # 92 από Alezandra

Καλό μου κορίτσι αυτός ο αρκετά μεγαλύτερος δεν έχει λες καταλάβει αν μιλάει με έμπειρη ή όχι ?

Αυτός είναι και ο λόγος που συνέχεια θα αναβάλλει τη συνάντηση,αφού ο σκοπός δεν είναι πάντα το προφανές αλλά η κάλυψη  ενδότερων διαταραχών.

Μείνε σταθερή και κλείσε γρήγορα τον κύκλο εντός των ημερών που έρχονται.

evridiki99

# 97 στις 18/5/2021
author
Γυναίκα / 24 / Ελεύθερη

για δικολάβοι κάνετε 100%

Παράθεση:
Σχόλιο # 93 από Enikos

evridiki99

# 98 στις 18/5/2021
author
Γυναίκα / 24 / Ελεύθερη

δικηγόροι,ψυχολόγοι,ψυχαγωγοί, όλα τα έχει το φόρουμ

Παράθεση:
Σχόλιο # 90 από Enikos

"Η δημοσιευση ειναι λιτη και αφηνει περιθωρια για αλλα συμπερασματα"...

Αλλα μας φταινε οι αναγνωστες, που βγαζουν αλλα συμπερασματα...

Να με χλευασεις για το προφιλ μου, νομιζω οτι δεν μπορεις, να γελασεις ομως ανετα...

Ειναι ειδικα φτιαγμενο, για τον σκοπο αυτο...

Κατα τα αλλα, δεν πα να κανεις κι οτι θες, αφου ετσι θες?...

Εδω οι γυναικες που σου απαντουν εχουν εκνευριστει, εγω το εχω παρει οπως μου επιτρεπει η "λιτοτητα" της περιγραφης να το παρω, ο Τζοτζος ακομα να βαλει βιντεο με τα χιουτζ φασιλιτιζ και εσυ...

Το βιολι βιολακι...

Ασε μας κουκλιτσα μου...

Enikos

# 99 στις 18/5/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Εμ...αλλιως θα ησουν εδω?...

Παράθεση:
Σχόλιο # 98 από evridiki99

δικηγόροι,ψυχολόγοι,ψυχαγωγοί, όλα τα έχει το φόρουμ

Αρέσει στα μέλη la-mer, giorgos170

Enikos

# 100 στις 18/5/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ριχνωμε και καφε στις γλαστρες...

Παράθεση:
Σχόλιο # 97 από evridiki99

για δικολάβοι κάνετε 100%

Αρέσει στο μέλος la-mer
Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.