Εγώ με το αγόρι μου τα έχουμε δύο χρονια εγώ είμαι 22 εκείνος 26. Πριν απ' μερικούς μήνες αγόρασε ένα ποσοστό σε μια καφετέρια. Εκεί που δουλεύει του την πέφτουν δύο απ' τις κοπέλες που δουλεύουν εκεί. Δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ και συνέχεια τσακώνομαι μαζί του, με έχει επηρεάσει πολύ που αρχίζω να του φέρομαι απότομα. Του μίλησα και μου είπε ότι εκεί δουλεύει και δεν πάει για κάτι άλλο, ούτε μιλάει μαζί τους ούτε τίποτα. Δεν είναι θέμα δουλειάς, ούτε θέμα παθολογικής ζήλειας γιατί από πάντα δουλεύει σε χώρους με πολλές γυναίκες αλλά αυτή την φορά το έχω δει να γίνεται ακόμα και μπροστά στα μάτια μου να προσπαθούν να του πιάσουν κουβέντα, να τον αγγίζουν, να περνούν το κινητό τους και να γυρίζουν σέξι χορούς στο τικ τοκ μπροστά του κλπ... Πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω;
Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από sofiakomn99. Πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω;
Αλλάζοντας καφετέρια.
Σοβαρά όμως: μπορείς να δώσεις με σαφη τρόπο στις δύο θαυμάστριες να καταλάβουν πως το αγόρι είναι καπαρωμενο.
Και δεν εννοώ να πιαστείτε από τα μαλλιά...
Αν το αγόρι σου σου είναι πιστό, δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Αν δεν αντέχεις να τον περιτριγυρίζουν γυναίκες, απλά απέφευγε τέτοιες εικόνες.
Σίγουρα δεν αυτοπαραμυθιαζεσαι με την παθολογική ζήλεια;
αυτος τι κανει εκεινη την ωρα? τι σου λεει?
Γεια σου κοπελιά μου
Τα τρίτα άτομα ξέχασέ τα.
Κανένας τρίτος δεν ευθύνεται ποτέ , γιατί δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς τη συγκατάθεση ενός από τους δύο , αν με καταλαβαίνεις.
Στη θέση σου θα έπαιρνα σαφείς αποστάσεις και θα επικεντρωνόμουν στον εαυτό μου.
Με αυτόν τον τρόπο , σύντομα θα μάθεις και ποια είναι η γνώμη του φίλου σου για όλο αυτό.
Ή που θα του αδειάσεις τη γωνιά και θα αρχίσει να φλερτάρει ανενόχλητος , ή που θα φοβηθεί μη χαλάσει αυτό που έχετε και θα θέσει όρια στις μικρές @@@ίτσες.
Παράθεση:
... , ή που θα φοβηθεί μη χαλάσει αυτό που έχετε και θα θέσει όρια στις μικρές @@@ίτσες.
Σχόλιο # 8 από Helenaki4
ΙΙΙιιι...!!! Είπε κακιά λεξούλα
χορευει και αυτος τοτε το αμαρτημα ειναι πολυ μεγαλο .Δεν σας βλεπω για πολυ στο χωριο σας .
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από hornet19
ΙΙΙιιι...!!! Είπε κακιά λεξούλα
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Helenaki4
Πιπέρι !!!
Χριστός Ανέστη αγαπητέ Hornet
(Το κείμενο ζητά να τσουγκρίσουμε αυγό)
Αληθώς ο Κύριος Ελενάκι!
(Προσοχή στα πολλά αυγά οι πρεσβύτεροι αυτού του φόρουμ, ελλοχεύει χοληστερίνη )
Φάε όσα ασπράδια αντέχεις ...πρεσβύτερε!
Αλλά οπωσδήποτε με ύψιστη ρεγουλα τους χοληστερινοφορους κρόκους...
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από hornet19
Αληθώς ο Κύριος Ελενάκι!
(Προσοχή στα πολλά αυγά οι πρεσβύτεροι αυτού του φόρουμ, ελλοχεύει χοληστερίνη
)
Οι ερωτικές τάσεις αποδυναμώνονται με τη χαλάρωση των δυνάμεων μας και όχι με την εναντίωση σε αυτές.
Ο κόσμος σας όλος έχει αναστατωθεί και θα συνεχίσει να σας οδηγεί ένα λάθος σκηνικό σε ένα ακόμα μεγαλύτερο λάθος συμπέρασμα.
Ακολουθείστε ένα από την αρχή οργανωμένο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει εσάς απαρχής και έπειτα τον εικονικό σας κόσμο.
Δεν σας είναι απαραίτητος για να ευτυχισετε.
Παράθεση:
Θέλω μερικές συμβουλές
Σχόλιο # 1 από sofiakomn99Εγώ με το αγόρι μου τα έχουμε δύο χρονια εγώ είμαι 22 εκείνος 26. Πριν απ' μερικούς μήνες αγόρασε ένα ποσοστό σε μια καφετέρια. Εκεί που δουλεύει του την πέφτουν δύο απ' τις κοπέλες που δουλεύουν εκεί. Δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ και συνέχεια τσακώνομαι μαζί του, με έχει επηρεάσει πολύ που αρχίζω να του φέρομαι απότομα. Του μίλησα και μου είπε ότι εκεί δουλεύει και δεν πάει για κάτι άλλο, ούτε μιλάει μαζί τους ούτε τίποτα. Δεν είναι θέμα δουλειάς, ούτε θέμα παθολογικής ζήλειας γιατί από πάντα δουλεύει σε χώρους με πολλές γυναίκες αλλά αυτή την φορά το έχω δει να γίνεται ακόμα και μπροστά στα μάτια μου να προσπαθούν να του πιάσουν κουβέντα, να τον αγγίζουν, να περνούν το κινητό τους και να γυρίζουν σέξι χορούς στο τικ τοκ μπροστά του κλπ... Πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω;
στα social media