Καλησπέρα στην ομάδα. Είμαι 21 χρόνων φοιτητής σχετικά απηρος στα ερωτικά. Τωρα με την καραντίνα είμαι στην πόλη μου . Το τελευταίο διάστημα έχω έρθει πολύ κοντά με μια κοπέλα 18 χρονών την οποία γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα. Και καθημερινά σχεδόν βρισκόμαστε σαν παρέα . Γενικά εγώ αν δεν ξέρω κάποιον καλά δεν πολύ μιλάω. Η συγκεκριμένη κοπέλα από την αρχή κάτι μου έβγαλε συνεχώς προσπαθούσε να με κάνει να την μιλήσω . Τα κατάφερε . Άρχισα να την στέλνω μύνημα ινστα, μεσεντζερ και εδώ και ένα δίμηνο μιλάμε κάθε μέρα . Πολλές φορές μου στέλνει αυτή πρώτη άλλες εγώ . Έχουμε πει πολλά μέσω τσατ αλλά και από κοντα. Όταν είμαστε κοντά συνεχώς θέλει να κάθεται δίπλα μου ,με τρίβεται πάνω με χαϊδεύει και γενικώς έχουμε έρθει κοντά. Κανα δύο φορές την γύρισα σπίτι και την είδα πρίν κατέβει από το αμάξι κατέβαινε δύσκολα , με κοιτούσε στα μάτια με χαϊδεύει και άλλα τέτοια διαφορά σαν να περίμενε να κάνω κίνηση. Σε συζητήσεις που έχουμε κάνει μου έχει πάρα πολλά, με έχεις ρωτήσει ένα είμαι της σχέσης ή της ξεπετας, αν είμαι ρομαντικός κλπ. Εμένα μου αρέσει σαν κοπέλα. Αλλά σε μια συζήτηση που έχω κάνει μου είχε πει" πολλές φορές παρεξηγουμε γτ έρχομαι κοντά με τον άλλο και νομιζει ότι του την πέφτω"" . Εγώ τώρα να κάνω κίνηση ή όχι.???
Επειδη βλεπω οτι μονο λογια ειστε..την επομενη φορα που θα βγειτε για συζητηση..πεστης..οτι θελω και σκεφτομαι και εγω να σε χαιδεψω και να σε φιλησω..αλλα φοβαμαι οτι θα με παρεξηγησεις και θα νομισεις οτι στην πεφτω.
Οφου οφουυνα κάνεις κίνηση παληκάρι μου!
με την πρώτη ευκαιρία και αν είστε οι δυο σας, να τη φιλήσεις
Περιμένουμε νέα!
Ο Κωνστανταρας το λέει καπου , αν κάνω λάθος με διορθώνετε φίλοι :
ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΩΡΙΜΑΣΕ ΠΡΟΧΩΡΕΙΤΕ.
Το σώμα λέει αυτό που το στόμα φοβάται να πει . Ορμα φίλε μου , το κορίτσι θέλει ο,τι κι εσυ .
Δε μιλάει τοσο ανοιχτά (κορίτσι ειναι , έμαθε να περιμένει) , όμως δείχνει με τον τροπο της οτι σε επιθυμεί .
Μην καθυστερείς , θα κρεμάσει .
Αυτό που σου είπε, το είπε για ξεκαρφωμα, για να δικαιολογήσει το θάρρος της μαζί σου, να κρατήσει τη θέση της, να μην τη θεωρήσεις "εύκολη".
Δε φτάνει που το ξεκινήσατε τέτοια ώρα με τον ήλιο ψηλά , μας αφήσατε στο καλύτερο
Που είναι ο Hornet
Παράθεση:
Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε, είτε σου τριφτει πρώτη είτε όχι, πάρτη αγκαλιά, φίλησε τη, χουφτωσε τη και και και...
Σχόλιο # 6 από Heptamer
Παπαγιαννοπουλος: Τη χουφτωσες;...Χουφτωστηνχουφτωστην!
(Το κειμενο ειναι εντροπιαρικο και δεν παιρνει μπροςςς!)Ποιο καλύτερο;
Να γίνω πιο επεξηγηματικός;
Τοχω ,τοχω!!!
Αλλά θα γίνουμε Βιπερ Νόρα!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Helenaki4Δε φτάνει που το ξεκινήσατε τέτοια ώρα με τον ήλιο ψηλά , μας αφήσατε στο καλύτερο
Που είναι ο Hornet
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από HeptamerΠοιο καλύτερο;
Να γίνω πιο επεξηγηματικός;
Τοχω ,τοχω!!!
Αλλά θα γίνουμε Βιπερ Νόρα!!!
Βίπερ Νόρα και επιστημονική περιγραφή με εξεζητημένη ορολογία Επταήμερου δε συνάδουν
Τοχω με όλες τις ορολογίες.
Σου γράψω εγώ σκηνή σουλουσουλτουκοκουτουπώνουμ, να σε πέφτουν τα σίελα!
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από hornet19
Βίπερ Νόρα και επιστημονική περιγραφή με εξεζητημένη ορολογία Επταήμερου δε συνάδουν
οτι πρεπει να συσταθει μια ομαδα να βοηθα τετοιου ειδους μπουληδες ! Δεν κατεβαινε απο το αμαξι και με κοιταγε ,Λεει !!!
Παράθεση:
Noμιζω
Σχόλιο # 12 από MiltosRNLI1930οτι πρεπει να συσταθει μια ομαδα να βοηθα τετοιου ειδους μπουληδες ! Δεν κατεβαινε απο το αμαξι και με κοιταγε ,Λεει !!!
Ντιμαρ πως την γνωρισες την κοπελα αρχικα?
Παράθεση:
Noμιζω
Σχόλιο # 12 από MiltosRNLI1930οτι πρεπει να συσταθει μια ομαδα να βοηθα τετοιου ειδους μπουληδες ! Δεν κατεβαινε απο το αμαξι και με κοιταγε ,Λεει !!!
χαααχχχαχχχααα
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Enikos
να περιμένεις να στην πέσει αυτή...
άιντε με τα κολπάκια τους, μικρά παιδιά!
Παράθεση:
μου είχε πει" πολλές φορές παρεξηγουμε γτ έρχομαι κοντά με τον άλλο και νομιζει ότι του την πέφτω"" . Εγώ τώρα να κάνω κίνηση ή όχι.???
Σχόλιο # 1 από Dimmarj
Τι παθαίνει ο άνθρωπος. Να βρίσκεται σε σύγχυση, αν πρέπει να ξεδιπλωθεί στην μικρούλα δίπλα που τον βλέπει σαν ξερολούκουμο ή να κάτσει στα αυγουλάκια του, και να βγάζει η συντονιστική επιτροπή του φόρουμ πόρισμα πως χρήζει επιστημονικής καθοδήγησης καθότι ... μπούλης
Μην μπερδευεις τον εξεταζομενεο, με παρεμβολες λεμε...
Θα μεινει στον τοπο για του χρονου...
Θα πεσει λουρι στο σπιτι!!!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από la-merνα περιμένεις να στην πέσει αυτή...
άιντε με τα κολπάκια τους, μικρά παιδιά!
στα social media