Κατα τη γνώμη μου το «όμοιος ομοίω» (μπεεε) σκιαγραφεί τα αλληλοσυμπληρούμενα και όχι κατα γραμμα τα ομώνυμα .
Ως επι το πλείστον , οι επιλογές μας ειναι υποσυνείδητες , παραμένουν όμως στοχευμένες , καθώς υποκινούνται από τη βαθιά μας φωνή που εκφράζεται μέσω φόβου ή επιθυμιών .
Αν για παράδειγμα ο μπαμπάς ενός κοριτσιού εγκατέλειψε την οικογένεια όσο εκείνο ήταν μικρό, ενώ η μάνα είχε αναλάβει το ρόλο του θύματος, κατηγορώντας τον για την απουσία του (πολυ τρανταχτό και ισως απλοϊκό παράδειγμα) , τότε το κορίτσι πια σαν ενήλικη γυναίκα θα μπορούσε να έλκεται ασυνείδητα από άντρες όχι τοσο σταθερούς που αργά η γρήγορα θα την εγκαταλείψουν .
Φυσικά και δεν είμαστε έρμαια του υποσυνείδητου μας . Φυσικά και αν θελουμε μπορούμε να ψάξουμε σε βάθος τον εαυτό μας και να δώσουμε συνειδητή γραμμή στη συμπεριφορά μας ή να αλλάξουμε στοιχεία που δημιουργούν άβολα μοτίβι.
Το ακούσιο κατα τη γνώμη μου δρα ανεξέλεγκτα όσο εμείς οι ίδιοι το αφήνουμε στον αυτόματο . Εξαρτάται από τις αρετές που διαθέτει ο «κάτοχός» του .
Αν έχει το κουράγιο να «δει» μέσα του και να ξεσκαρτάρει , τότε παίρνει το τιμόνι .
Αν παλι αυτή η διαδικασία φαντάζει περιττή ή «υπέρ ανάλυση» τότε ελλοχεύει ο κίνδυνος μια ζωή το ακούσιο να γεννά κοπιες από ανεπιθύμητες καταστάσεις και ο «κάτοχος» να αυτοπροσδιορίζεται ως θύμα ,άτυχος ή γκαντέμης (καλη ώρα για το θεματοθετη μας χτυπα η καμπάνα).
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από HeptamerΆρα, το ομοιοπολικό "όμοιος ομοίω αεί βελαζει" είναι αντι-αλληλοεξυπηρετικο / κενό περιεχομένου / η εξαιρεση;
Και αυτή η συμπεριφορική της ανταλλαγής είναι εκούσια ή ακούσια; Η πορεία του ακουσιου είναι εξίσου μακρά ή είναι κοντόληκτη;
Μεστή οπτική.
Ίσως και ο θεματοθετης βρει κάπου και τον εαυτό του σε όλο αυτο...δει μέσα του και πάρει μέτρα.
Παράθεση:
nr. 21
Σχόλιο # 22 από HeptamerΜεστή οπτική.
Ίσως και ο θεματοθετης βρει κάπου και τον εαυτό του σε όλο αυτο...δει μέσα του και πάρει μέτρα.
Θα μας κεράσετε καμιά παστούλα τώρα που ξεπεράσατε τις 15.000 απαντήσεις κε Επταήμερε?
(Ο στερημένος γλυκών λόγω διαίτης καρβέλια ονειρεύεται )
Δε χαλω χατηρι κ. Μέλισσε!
Πως τη λαχταράς;
Σοκολατινα;
In the Mix;
Custom taste;
δέν έχει σημασία εμένα, αυτό μου είπανε να λέω...:.,,
Παράθεση:
nr. 21
Σχόλιο # 22 από HeptamerΜεστή οπτική.
όλοι από κάπου να πιαστούμέ δεν ψάχνουμε...:.,,??
για μένα μία απ' όλα
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από HeptamerΔε χαλω χατηρι κ. Μέλισσε!
Πως τη λαχταράς;
Σοκολατινα;
In the Mix;
Custom taste;
Οταν ημουν παντρεμενος η πεθερα μου εκανε πολλα πραγματα στο σπιτι. Το βασικο ηταν να αναθρεφει το παιδι οπως ηθελε εκεινη. Πολλες φορες ειχαμε εντασεις και καμμια υποστηριξη απο την γυναικα μου. Ωσπου μετα απο χρονια υποχωρησα και τον διελυσα το γαμο. Αν δεν υπαρχει κοινη αντιμετωπιση και ευθυνες για τα κοινα του σπιτιου απο το ζευγαρι παντα θα υπαρχουν εξωγενεις παραγοντες που θα φερνουν τα διαζυγια προ των πυλων.
επειδη εχω μια πορεια ζωης και επειδη υπηρξα και παντρεμενη ,,,και εχω και παιδια ,,,
,,δικαιουμαι να εχω αποψη ,,,ενα ξαδερφακι μου εχει τον io αν θελεις με ενα πενηνταρικο σας κανει μια επισκεψη.
https://www.youtube.com/watch?v=UKRDHKFg51E
που να προσφερει refreshments σε smugglers στη Φανερωμενη ,Σαλαμινας, δεν υπαρχει !
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media