Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Πεθερικα

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Helenaki4

# 21 στις 19/5/2021
author
Γυναίκα / 46 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 2.147
'Aρεσαν+: 0%

Κατα τη γνώμη μου το «όμοιος ομοίω» (μπεεε) σκιαγραφεί τα αλληλοσυμπληρούμενα και όχι κατα γραμμα τα ομώνυμα .

Ως επι το πλείστον , οι επιλογές μας ειναι υποσυνείδητες , παραμένουν  όμως στοχευμένες , καθώς υποκινούνται από τη βαθιά μας φωνή που εκφράζεται μέσω φόβου ή επιθυμιών . 

Αν για παράδειγμα ο μπαμπάς ενός κοριτσιού εγκατέλειψε την οικογένεια όσο εκείνο ήταν μικρό, ενώ η μάνα είχε αναλάβει το ρόλο του θύματος, κατηγορώντας τον για την απουσία του (πολυ τρανταχτό και ισως απλοϊκό παράδειγμα) , τότε το κορίτσι πια σαν ενήλικη γυναίκα θα μπορούσε να έλκεται ασυνείδητα από άντρες όχι τοσο σταθερούς που αργά η γρήγορα θα την εγκαταλείψουν . 

Φυσικά και δεν είμαστε έρμαια του υποσυνείδητου μας . Φυσικά και αν θελουμε μπορούμε να ψάξουμε σε βάθος τον εαυτό μας και να δώσουμε συνειδητή γραμμή στη συμπεριφορά μας ή να αλλάξουμε στοιχεία που δημιουργούν άβολα μοτίβι. 

Το ακούσιο κατα τη γνώμη μου δρα ανεξέλεγκτα όσο εμείς οι ίδιοι το αφήνουμε στον αυτόματο . Εξαρτάται από τις αρετές που διαθέτει ο «κάτοχός» του . 

Αν έχει το κουράγιο να «δει» μέσα του και να ξεσκαρτάρει , τότε παίρνει το τιμόνι . 

Αν παλι αυτή η διαδικασία φαντάζει περιττή ή «υπέρ ανάλυση» τότε ελλοχεύει  ο κίνδυνος μια ζωή το ακούσιο να γεννά κοπιες από ανεπιθύμητες καταστάσεις και ο «κάτοχος» να αυτοπροσδιορίζεται ως θύμα ,άτυχος ή γκαντέμης (καλη ώρα για το θεματοθετη μας χτυπα η καμπάνα).

Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από Heptamer

Άρα, το  ομοιοπολικό "όμοιος ομοίω αεί βελαζει" είναι αντι-αλληλοεξυπηρετικο / κενό περιεχομένου / η εξαιρεση;

Και αυτή η συμπεριφορική της ανταλλαγής είναι εκούσια ή ακούσια; Η πορεία του ακουσιου είναι εξίσου μακρά ή είναι κοντόληκτη;

Αρέσει στα μέλη KontosGr, MiltosRNLI1930 και σε ακόμα 2 μέλη.

Heptamer

# 22 στις 19/5/2021
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225

nr. 21

Μεστή οπτική.

Ίσως  και ο θεματοθετης βρει  κάπου και τον εαυτό του σε όλο αυτο...δει μέσα του και πάρει μέτρα.

Αρέσει στο μέλος Helenaki4
Η επιλογή που κάνει ο καθένας για τον εαυτό του, συμπίπτει απολύτως με το πεπρωμένο του

hornet19

# 23 στις 19/5/2021
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 2.346

Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από Heptamer

nr. 21

Μεστή οπτική.

Ίσως  και ο θεματοθετης βρει  κάπου και τον εαυτό του σε όλο αυτο...δει μέσα του και πάρει μέτρα.

Θα μας κεράσετε καμιά παστούλα τώρα που ξεπεράσατε τις 15.000 απαντήσεις κε Επταήμερε?

(Ο στερημένος γλυκών λόγω διαίτης καρβέλια ονειρεύεται )

Αρέσει στα μέλη MiltosRNLI1930, Helenaki4 και σε ακόμα 1 μέλος.

Heptamer

# 24 στις 19/5/2021
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225

Δε χαλω χατηρι κ.  Μέλισσε!

Πως τη λαχταράς;

Σοκολατινα;

In the Mix;

Custom taste;

Αρέσει στα μέλη hornet19, Helenaki4 και σε ακόμα 1 μέλος.
Η επιλογή που κάνει ο καθένας για τον εαυτό του, συμπίπτει απολύτως με το πεπρωμένο του

giorgos170

# 25 στις 19/5/2021
author
Ανδρας / 77 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 9.754

δέν έχει σημασία εμένα, αυτό μου είπανε να λέω...:.,,

Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από Heptamer

nr. 21

Μεστή οπτική.

όλοι από κάπου να πιαστούμέ δεν ψάχνουμε...:.,,??

la-mer

# 26 στις 19/5/2021
author
Ανδρας / 19 / Παντρεμένος
Βραζιλία
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.576

για μένα μία απ' όλα 

Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από Heptamer

Δε χαλω χατηρι κ.  Μέλισσε!

Πως τη λαχταράς;

Σοκολατινα;

In the Mix;

Custom taste;

Αρέσει στα μέλη MiltosRNLI1930, hornet19

KontosGr

# 27 στις 21/5/2021
author
Ανδρας / 58 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 40

Οταν ημουν παντρεμενος η πεθερα μου εκανε πολλα πραγματα στο σπιτι. Το βασικο ηταν να αναθρεφει το παιδι οπως ηθελε εκεινη. Πολλες φορες ειχαμε εντασεις και καμμια υποστηριξη απο την γυναικα μου. Ωσπου μετα απο χρονια υποχωρησα και τον διελυσα το γαμο. Αν δεν υπαρχει κοινη αντιμετωπιση και ευθυνες για τα κοινα του σπιτιου απο το ζευγαρι παντα θα υπαρχουν εξωγενεις παραγοντες που θα φερνουν τα διαζυγια προ των πυλων.

tzoulia59

# 28 στις 22/5/2021
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

επειδη εχω μια πορεια ζωης και επειδη υπηρξα και παντρεμενη ,,,και εχω και παιδια ,,,

,,δικαιουμαι να εχω αποψη ,,,

ποτε δεν καταλαβα //το δεν τα παω καλα με τους γονεις μου ,,,//
κι οποιος το λεει αυτο ...ειναι επιεικως ανοητος ,,
στην σχεση γονιου παιδιου δεν χωραει τιποτα και κανενας ,
,η σχεση αυτη ειναι αδιαπραγματευτη ,,και ο γονιος δεν ειναι φιλος μας ,,για να μην τα παμε καλα ... 
,..ειναι ο γονιος μας ...τελος αυτο ...
παμε παρακατω ,,,ποτε δεν καταλαβα αυτον τον υπερεγωισμο των ζευγαριων ,,,στηνουμε σπιτικο και ολοι οι υπολοιποι 
ξαφνικα γινονται ξενοι και ειναι στην απ εξω ,,
γιατι ειμαστε εμεις και το νεο σπιτικο ,,,
και κλεινει η πορτα ,.,,
και οι γονεις μας και τ αδερφια μας ,ξαφνικα διαγραφονται απο την ζωη μας σαν να μην υπηρξαν ...
 με την δικιολογια τωρα ειμαστε το ζευγαρι και κανεις αλλος ,,,και ολοι οι αλλοι  ,,ειναι κατα οπως μας βολευει ,,,
μην πω τωρα ολες αυτες τις αμπελοφιλοσοφιες για απογαλακτιμους κλπ ,,γιατι δεν εχουν και καμια ιδιαιτερη σημασια ,,,
κανεις δεν απογαλακτιζεται επι της ουσιας ,,ποτε .,,,κι αν κανει κατι αλλο χανει απ αλλου 
,,σιγα τωρα ..που ψαχνουμε τον τελειο ...
σημασια ,,εχει οτι ο καθε ενας μας εχει γεννηθει και εχει ανατραφει απο μια οικογενεια και καποιους γονεις ,,
τους οποιους απαγορευεται ,,να τους βγαλεις απο την ζωη σου απο την υπαρξη σου και απο την καθημερινοτητα σου ,.,,
αυτη ειναι η υποχρεωση σου και θα επρεπε να ειναι η εσωτερικη σου αναγκη ...
ειτε ειναι η μανα του αλλου ειτε η δικη σου ,αυτο οφειλεις να το σεβεσαι ,,,δια βιου ...
,,για ολα σημασια εχει η ισορροπια στις σχεσεις ...και να τους εχεις σε αποσταση ,,τοσο οσο ,

,και φυσικα δεν ενοω να εχουν κλειδια ,,,υπαρχει και το κουδουνι ..
τα κλειδια μονο για την  πλημμυρα οταν λειπουμε ..,,
το αν η γυναικα σου εχει αναγκη να την στηριζει η μανα της με το παιδι καλα κανει και την εχει... ,και την κατανοω ,,,γιατι ξερω το λουκι ,,να μεγαλωνεις παιδι ,,
,,και εσενα βοηθαει αυτο ,,,
και να μην ασχολεισαι ,,,
πως θα σου φαινοταν να λουζοσουν ολη αυτη την ταλαιπωρια με το μεγαλωμα του παιδιου ..

,θα το καταλαβαινες αν  εισαστε οι δυο σας με την γυναικα σου να τρεχετε χωρις σταματημο ,,και μετα να σκασει  προβλημα και μεταξυ σας ,,,.
βαλε λοιπον στην παντα τους εγωισμους κι ασε τις γυναικες να κανουν την δουλεια τους ..
και φερε και την μανα σου να κανουν παρεα με την συμπεθερα ..και ολα θα ειναι καλυτερα ,,
βαλε ισορροπια ,,,στις σχεσεις σας νερωσε το κρασι σου και κανε υποχωρησεις ,,
οσο για το παιδι οτι το επηρεαζει ,,,η πεθερα σου και δεν σ ακουει ,,
να θυμασαι οτι το παιδι ξερει πολυ καλα ποιος ειναι ο πατερας του ..
κανε εσυ αυτο που πρεπει και μην συνοριζεσαι το ανηλικο παιδι ,.,και μην ζηλευεις σαν κακομαθημενος εφηβος ,,,
.ελεος εσεις οι αντρες ,,
με την ανωριμοτητα σας ,,
νομιζεις φιλε μου οτι μπορει να αντικαταστησει τον πατερα οποιαδηποτε γιαγια ;;δηλαδη πραγματικα το πιστευεις ;;
παιξε εσυ σωστα τον ρολο σου ..σαν πατερας ,,,και να εισαι σιγουρος οτι αυτος ο πιτσιρικας σε παρατηρει ,,,
γνωμη μου ειναι να βαλεις το μετρο,,, και οι καλυτερες ζωες πιστεψε με ειναι με  τις οικογενειες μας γυρω μας ..το λενε ισχυς εν τη ενωση ,,
 κι οποιος το εφαρμοζει στην ζωη του σωστα... για μενα ειναι εξυπνος ...

εμεις που εχουμε χασει τους γονεις μας ,,,ξερουμε να το εκτιμουμε ,,
σου ευχομαι καλη γνωση ,

panagiotismp90

# 29 στις 22/5/2021
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 2.841

ενα ξαδερφακι μου εχει τον io αν θελεις με ενα πενηνταρικο σας κανει μια επισκεψη.

MiltosRNLI1930

# 30 στις 22/5/2021
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.582

Bar

https://www.youtube.com/watch?v=UKRDHKFg51E

που να προσφερει refreshments σε smugglers στη Φανερωμενη ,Σαλαμινας, δεν υπαρχει !

Αρέσει στο μέλος Mindthegap-
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost