Καλησπερα.. Χθες βγήκαμε εγώ ή φίλη μου και ο δικός της και ήρθε και ένας φίλος του που γνώρισα χθες εγώ πρώτη φορά από κοντά..με ρωτούσε τι κάνω με τι ασχολούμαι κλπ και όταν φεύγαμε μας χαιρετησε μου έδωσε το χέρι του κ με φίλησε στο μάγουλο.. Πηγαίνω σπίτι και βλέπω μήνυμα του "ααα εγώ σε είχα στο ινσταγραμ βρεε, τέλεια!!" Γιατί τύχαινε να με έχει εδώ και καιρό αλλά δεν ήξερε πια είμαι.. Τέλος πάντων με ρώτησε αν έφθασα, μου έκανε σπαμ σε όλες τις φώτο και του κάνω για πλάκα "σπαμερ και έτσι;" και απαντάει "αν μου αρέσει κάτι να μην το δείξω " γενικά εμένα μου αρέσει πολύ αυτός και στο καλημέρα και καληνύχτα βάζει καρδιές αλλά εγώ δεν βάζω και δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω ακόμη, δεν θέλω να φανώ ούτε απελπισμένη που τρέχει έτσι αμέσως αλλά ούτε και αδιαφορεί.. Να καταλάβει ότι και εγώ ενδιαφέρομαι αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να βάζω καρδιές κ φιλάκια όταν βάζει αυτός..η αλήθεια μέχρι στιγμής σε κανέναν δεν έβαζα με όσους μιλούσα πολύ σπάνια αλλά ενώ θα είχαμε βρεθεί κ στην τελική δεν κρατούσε.. Αλλά αυτός μου αρέσει πολύ και δεν ξέρω πως να το χειριστώ.. Δεν θέλω να ξενερώσει κιόλας..
Να κάνεις μόνο αυτό που σου βγαίνει.
(Εξηγηστε μου πρώτα κάποιος τι σημαίνει κάνω σπαμ στις φωτό,πλιιιζζζ!!!)
Με τις καρδουλες εχει παραγινει το θεμα...
Μεχρι και ο αγαπητικος της βοσκοπουλας βαζει...
Εσυ για να του δειξεις το ενδιαφερον σου, βαζε του θαυμαστικα...
Ετσι θα αναγκαστει να σου εκμυστηρευτει τον ερωτα του...
Για να ξερεις και εσυ κατα που θα καμεις...
Κανονικα ομως οταν βλεπεις αθρωπο και βαζει καρδουλες, ειναι φιφα το περιστατικο...
Σκεψου με μεγαλη συνεση, γιατι κυκλοφορανε και ρεντικολα των θηρευτικων κυνων...
Τικαρω "μου αρέσει" σε όλες ανεξαιρέτως τις φωτογραφίες ενος προφίλ που βλέπω, ασχέτως αν μου αρέσουν. Το πλημμυρίζω έτσι με ειδοποιήσεις και αλλοιώνω την δημοτικότητα / αυθεντικοτητα του.
Είναι ένας τροπος να εκμαιεύσεις ενδιαφέρον...
Παράθεση:
Περιληψη
Σχόλιο # 3 από alisida(Εξηγηστε μου πρώτα κάποιος τι σημαίνει κάνω σπαμ στις φωτό,πλιιιζζζ!!!
)
Κοπελιά μου ,ελάχιστη σημασία έχει αν θα βάλεις ή δε θα βάλεις καρδούλες και πόση ώρα μετά απ'τις δικές του.
Αυτό που πραγματικά μετράει , είναι :
1. Να μη φοβάσαι να είσαι ειλικρινής.Οι άντρες δεν περιμένουν να δουν κάτι συγκεκριμένο , περιμένουν να δουν μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση , κι ας μη μοιάζει με κάποια άλλη.
Όσο φοβάσαι μη σε περάσει για δεν ξερω εγώ τι , τόσο θα πεφτεις σε αμηχανίες και ψεύτικες συμπεριφορές που θα φαίνονται κι αυτό σίγουρα δεν είναι καλό.
2. Δεν έχεις να κανεις κάτι. Αν του αρέσεις , θα προτείνει να βρεθείτε.
Αν δεν το κάνει σε εύλογο χρονικό διάστημα, ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ.
Μη συναινέσεις σε μακρόσυρτες επαφές στα σόσιαλ με καρδούλες. Ο αντρας που ενδιαφέρεται ζητά συνάντηση. Οι υπόλοιποι είτε παίζουν , είτε δεν ενδιαφέρονται και το αφήνουν.
Νομίζω πως στις εν λόγω μικρές και ανήσυχες ηλικίες είναι too much to ask η αυτοπεποίθηση & Co...δεν έχουν χτιστεί ακόμη...
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Helenaki4
1. Να μη φοβάσαι να είσαι ειλικρινής.Οι άντρες δεν περιμένουν να δουν κάτι συγκεκριμένο , περιμένουν να δουν μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση , κι ας μη μοιάζει με κάποια άλλη..
Δεν είναι απαραίτητο να είναι χαβαλες. Μπορεί απλά με αυτόν τον τρόπο να θέλει να σου εκδηλώσει πως του αρέσεις, επειδή ίσως φοβάται (ακόμη) τα λόγια.
Δεν έχεις να αποδείξεις το οτιδήποτε, στον οποιοδήποτε (χαβαλέ). Να είσαι ο εαυτός σου και αυτομάτως θα φιλτραριστουν οι ασυμβατοι. Σε όποιους αρέσεις, για τους άλλους δε θα μπορέσεις.
Μην αφήνεις τα πρωτόκολλα των σοσιαλ να σε στιγματίζουν. Είναι ψυχοφθόρο και ανουσιο. Δεν τα έχεις ανάγκη για να δείξεις ή όχι ενδιαφέρον. Σκασιλα σου τι θα σκεφτεί ο κάθε τυχάρπαστος. Αν δε γουστάρεις να κάνεις like, ή να "καρδουλισεις", απλά δεν το κάνεις. Το κάνεις μόνο αν το σισθανεσαι, οχι γιατί έτσι πρεπει. Ο καθένας εκφράζει με το δικό του τρόπο την αποδοχή - δεν είσαι υποχρεωμένη να ακολουθείς τους τρόπους κανενός.
Αν θες να του δείξεις πως σου αρέσει, επικοινώνησε του το με τον τρόπο που σου βγαίνει, όπως κάνει κι αυτός. Γραψτου το ισως - και άσε αυτόν να κάνει τα δικά του.
Το "βάζω καρδιά στα σοσιαλ" δε σημαίνει "βάζω την καρδιά μου"...Μη φοβάσαι λοιπόν.
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Alexandra233
Απλά ο συγκεκριμένος απ'οτι κατάλαβα είναι πολύ του χαβαλέ, έβαλε 2 φορές χθες καρδιά, μου είπε πως ήταν ωραία η παρέα χθες πάρα πολύ ωραία!! Και γενικά έδειξε ότι του αρεσα, δεν ξέρω καλά και τον χαρακτήρα του για να καταλάβω αλλά αυτό έδειξε και ξέρω πως χωρίσε και πρόσφατα.. Απλά εγώ το μόνο που είπα είναι πως χάρηκα και εγώ που τον γνώρισα και μεχρι εκεί ούτε καρδιές, ούτε λαικ όπως έκανε εκείνος και δεν ξέρω αν μήπως με αυτό δείξω ότι δεν μου αρέσει ή δεν ενδιαφέρομαι και με περάσει για καμιά ξενέρωτη.. Μου άρεσε πολύ και δεν θέλω να γίνομαι βαρετή ούτε στις συζητήσεις μου αλλά ούτε και να με περασει για λυσσάρα..
αποφασισε, γιατι σε καθε φωτο φαινεσαι και δεκα χρονια μεγαλυτερος.. επιπλον ξυρισε το μουστακι ..τι ειναι αυτα/.?
spam Mandame σημαινει κατι ανεπιθυμητο ,ειτε αλληλογραφια ειτε φωτο προς το παρον .
Παράθεση:
Περιληψη
Σχόλιο # 3 από alisida(Εξηγηστε μου πρώτα κάποιος τι σημαίνει κάνω σπαμ στις φωτό,πλιιιζζζ!!!
)
Παράθεση:
Περιληψη
)
βαλτου μια πολικη αρκουδα και κανα πιγκουινο μην σε περασει καθολου για λυσσαρα .
παιρνεις καλο μεροκαματο .. και υτο ρε μπαγασα το ξερεις?
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από HeptamerΤικαρω "μου αρέσει" σε όλες ανεξαιρέτως τις φωτογραφίες ενος προφίλ που βλέπω, ασχέτως αν μου αρέσουν. Το πλημμυρίζω έτσι με ειδοποιήσεις και αλλοιώνω την δημοτικότητα / αυθεντικοτητα του.
Είναι ένας τροπος να εκμαιεύσεις ενδιαφέρον...
Μη τα ξαναλέμε:
Ξέρω πολλά. Κι όσα δεν ξέρω, τα μαντεύω.
Παράθεση:
δεν μπορει
Σχόλιο # 15 από kostas232παιρνεις καλο μεροκαματο .. και υτο ρε μπαγασα το ξερεις?
Δε θέλω να μου πολυσυνηθιζεις!
Θέλω να είσαι στην τσίτα.
Παράθεση:
παλι αλλαξες φωτο?
Σχόλιο # 11 από kostas232αποφασισε, γιατι σε καθε φωτο φαινεσαι και δεκα χρονια μεγαλυτερος.. επιπλον ξυρισε το μουστακι ..τι ειναι αυτα/.?
Αυτή η συμπεριφορά μου θυμίζει από τα εφηβικά μου χρόνια φάση κλασική εφήβου αγοριού χαβαλετζίδικου.
Πρώτον,μέσω της φίλης σου και του αγοριού της θα ήταν καλύτερα να μάθεις τι σόι άτομο είναι αυτόκαι πώς συμπεριφέρεται σε ερωτικές του σχέσεις.Εσύ για αρχή,μπόρεις να του μιλάς πιο πολύ προς το χαλαρό-φιλικό,μην πάρει και τα πάνω του.Με τον καιρό,και σίγουρα με περισσότερες live συζητήσεις μαζί του θα καταφέρεις να βγάλεις συμπεράσματα.ξερεις και απαντας.. στην αλλη αμολας αετο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από HeptamerΜη τα ξαναλέμε:
Ξέρω πολλά. Κι όσα δεν ξέρω, τα μαντεύω.
Δεν αμολαω αετό. Έχω απαντήσει, απλά όχι με τον τρόπο που θες / αντιλαμβάνεσαι εσύ.
Παράθεση:
σε αυτη την απαντηση
Σχόλιο # 19 από kostas232ξερεις και απαντας.. στην αλλη αμολας αετο...
στα social media