Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Γεια σας έχω σχέση με την αδερφη της γυναοκας του αδερφου μ και η εκλησια δεν μπορεί να μας παντρέψει γιατί είμαστε πνευματικα αδερφια . Υπάρχει περίπτωση να παντρευτουμε πολιτικά στην Κύπρο?υπάρχει κάποιος με την ίδια περίπτωσή με εμένα αν ναι θέλω να εποικηνωνισω μαζί του μεγάλη ανάγκη η με κάποιο που γνωρίζει τη πρέπει να κανω
Δεν ειστε πνευματικα αδερφια ειστε συγγενεις δεύτερου βαθμου εξ αγχιστειας
Δεν μπορεις να κανεις θρησκευτικο γαμο με την κουνιαδα του αδερφου σου...μπορεις ομως να παντρευτεις την δευτερη ξαδερφη της νυφης σου...για δες μπορει να χει καμια καλη
Στα σοβαρα τωρα...που να γνωριζουμε εμεις εδω τι ισχυει στην κυπρο? ΡΩτα ενα κυπριο δικηγορο
Παράθεση: Σχόλιο # 1 από Kyri37
Γαμος
Γεια σας έχω σχέση με την αδερφη της γυναοκας του αδερφου μ και η εκλησια δεν μπορεί να μας παντρέψει γιατί είμαστε πνευματικα αδερφια . Υπάρχει περίπτωση να παντρευτουμε πολιτικά στην Κύπρο?υπάρχει κάποιος με την ίδια περίπτωσή με εμένα αν ναι θέλω να εποικηνωνισω μαζί του μεγάλη ανάγκη η με κάποιο που γνωρίζει τη πρέπει να κανω
Ελπίζω πως για πολιτικό γάμο δε θα υπάρχει εμπόδιο, εφόσον δεν είστε συγγενείς εξ αίματος. Δεν ξέρω βέβαια. Υπάρχει και το σύμφωνο συμβίωσης, αν δε βρίσκετε άλλη λύση.
Επίσης γάμοι στο εξωτερικό, για κοιτάξτε. Και ασφαλώς κατά πόσο αναγνωρίζονται. Πχ ένας παραδοσιακός γάμος στην Παπούα, όσο εντυπωσιακός κι αν είναι, δεν ξέρω κατά πόσο θεωρείται στην Ελλάδα ή Κύπρο έγκυρος.
Ξέρω όμως συνάδελφο που έκανε γάμο στις Σεϋχέλλες και είχαν κανονιστεί όλα πριν το ταξίδι, δηλ χαρτιά, άδειες κλπ. Μόνο η τελετή έγινε εκεί και θεωρήθηκε έγκυρος.
Αν έχει κάποιος την ίδια κατάσταση με εμένα δηλ να είναι μαζί με την αδερφη της γυναικας του αδερφου του θέλω να επικοινωνήσω μαζί του η με κάποιο που γνωρίζει παρόμοια κατάσταση επιγον
Μου αρέσει +
Σελίδα : 1
Η απάντησή σας
Κλείσιμο
Επισύναψη αρχείου
1 συνημμένο αρχείο
Υπάρχουν τα παρακάτω προβλήματα:
Δεν έχετε επιλέξει την Kατηγορία του θέματος σας
Δεν έχετε συμπληρώσει τον Τίτλο του θέματος σας
Δεν έχετε συμπληρώσει το Κείμενο του θέματος σας
Η απάντηση σας έχει δημοσιευτεί! Πιέστε [Εμφάνιση] για να μεταφερθείτε στην απάντησή σας, ή [Νέα Απάντηση] για να συνεχίσετε.
Το θέμα σας έχει αποσταλεί για έγκριση. Θα δημοσιευτεί μόλις έγκριθεί από την ομάδα διαχείρησης του Sxeseis.gr.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την αποστολή του θέματος σας. Παρακαλούμε δοκιμάστε πάλι. Σε περίπτωση που το πρόβλημα παραμένει παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υποστήριξη του Sxeseis.gr.
στα social media