Γεια σας έχω σχέση με την αδερφη της γυναοκας του αδερφου μ και η εκλησια δεν μπορεί να μας παντρέψει γιατί είμαστε πνευματικα αδερφια . Υπάρχει περίπτωση να παντρευτουμε πολιτικά στην Κύπρο?υπάρχει κάποιος με την ίδια περίπτωσή με εμένα αν ναι θέλω να εποικηνωνισω μαζί του μεγάλη ανάγκη η με κάποιο που γνωρίζει τη πρέπει να κανω
Δεν ειστε πνευματικα αδερφια ειστε συγγενεις δεύτερου βαθμου εξ αγχιστειας
Δεν μπορεις να κανεις θρησκευτικο γαμο με την κουνιαδα του αδερφου σου...μπορεις ομως να παντρευτεις την δευτερη ξαδερφη της νυφης σου...για δες μπορει να χει καμια καλη
Στα σοβαρα τωρα...που να γνωριζουμε εμεις εδω τι ισχυει στην κυπρο? ΡΩτα ενα κυπριο δικηγορο
Παράθεση:
Γαμος
Σχόλιο # 1 από Kyri37Γεια σας έχω σχέση με την αδερφη της γυναοκας του αδερφου μ και η εκλησια δεν μπορεί να μας παντρέψει γιατί είμαστε πνευματικα αδερφια . Υπάρχει περίπτωση να παντρευτουμε πολιτικά στην Κύπρο?υπάρχει κάποιος με την ίδια περίπτωσή με εμένα αν ναι θέλω να εποικηνωνισω μαζί του μεγάλη ανάγκη η με κάποιο που γνωρίζει τη πρέπει να κανω
Κωλυματα θρησκευτικου γαμου.
Δύο αδέλφια δεν δύναται να νυμφευθούν δύο άλλα αδέλφια ούτε ταυτοχρόνως ούτε κεχωρισμένως. (ΝΔ Κανών της Πενθέκτης Οικουμενικής Συνόδου).
Με πολιτικο δεν ξερω..να ρωτησεις.
κι αυτή να παντρεύεστε? χαρείτε τον έρωτά σας ελεύθεροι κι ωραίοι, που άμα σας τελειώσει να μην έχετε και έξοδα δικηγόρου. Όφου...
την καλημέρα μου!
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από alisidaΓια γάμους δεν γνωρίζουμε εδώ.Ρώτα μας για διαζύγια,είναι η ειδικότητα μας
trolAlis
Καλημέρα κοριτσάρα
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από wish_
την καλημέρα μου!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media