Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Σχέσεις, ψέματα και αλήθειες.

Σελίδα : 1

Nikos19

# 1 στις 28/8/2004
author
Ανδρας / 36 / Ελεύθερος
Ν. Χανίων / Χανιά
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 52
'Aρεσαν+: 0%

Σχέσεις, ψέματα και αλήθειες.

Σχέσεις ψέματα και αλήθειες.

Πόσοι και πόσες από εμάς έχουμε πει ψέματα για να κερδίσουμε το σκοπό μας, και να γελάσουμε με αυτό που καταφέραμε?
Πόσοι και πόσες από εμάς έχουμε δήξη αυτό που ακριβός είμαστε χωρίς να σκεφτόμαστε την απόρριψη?

Μιλάω φυσικά για τα παραμύθια και τα στιχάκια εντυπωσιασμού που καμιά φορά είναι αληθινά αλλά πολύ πολύ σπάνια, στα οποία αναφερόμουν εδώ και μέρες, αλλά δυστυχώς το μόνο που είχε ενδιαφέρων ήταν για το ποίος είμαι και όχι τι γράφο.

Πως έχουν καταντήσει έτσι η σχέσεις των ανθρώπων και γιατί έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο, του φόβου για το δέσιμο τις ελευθέριας τις καρδιάς, ακούμε και λέμε τόσο όμορφα λόγια που δεν ξέρουμε γιατί τα λέμε και αν είμαστε έτοιμοι να τα πούμε.

Γνωρίζω κοπέλες τις ηλικίας μου που είναι τόσο τρομαγμένες που δεν θέλουν να ακούσουν για μια σχέση τις προκοπής, παρά μονάχα για μια νύχτα , και αν ξαναβρεθούμε βλέπουμε, γιατί συμβαίνει αυτό?

Έχω μια απάντηση.

Υπάρχουν άντρες που δεν είναι άντρες, που δεν φοράνε παντελόνια, βρίσκουν τα κατάλληλα θύματα πουλάνε αγάπες και λουλούδια με ένα σκοπό...το κρεβάτι.
Όταν ο σκοπός πραγματοποιηθεί τότε τα μεγάλα λόγια γίνονται καρφιά, το κοριτσάκι γίνετε (ταγάρι) τσιμπούρι και ...πάμε για άλλα.

Ρωτάω εγώ τώρα, γατί το κάνετε αυτό σε ψυχές που δεν φταίνε σε τίποτα, τι θέλουν αυτοί που καταστρέφουν την κοινωνία που αρμονικά θέλω να ζήσω να νιώσω να αγαπήσω να ονειρευτώ?

Ποιος από εσάς δεν θα παραδεχτή πως τα πράγματα έχουν γίνει πολύ χειρότερα από ότι ήταν πριν 4-5 χρόνια, όσο δηλαδή το internet γίνεται δημοφιλέστερο και πιο εύκολο στο να (κάνης την δουλεία σου) τόσο περισσότερο γίνεται και πιο καταστροφική η πραγματική ζωή αυτών που θέλουν τις αληθινές σχέσεις.

Γιατί τόσα ψέματα? Ποια είναι η αλήθεια ?

Οργισμένος

Παράκληση όποιων δεν τον ενδιαφέρει να απαντήσει μην αρχίσει πάλη τα ποίος είσαι και άλλες εξυπνάδες, νομίζω είμαι σαφέστατος.Θα προτιμούσα να με αγνοήσετε παρά να ξεκινήσετε πάλη τα ίδια.

Ευχαριστώ.

pidixtoula

# 2 στις 29/8/2004
author
Γυναίκα / 50 / Παντρεμένη
Γερμανία
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 7

Σχέσεις ψέματα και αλήθειες.

# 3 στις 29/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Τους ειναι πιο ευκολο να πλησιασουν καποια μεσω ιντερνετ..
Σιγουρα εδω μεσα ειναι ανθρωποι ευαισθητοι και μονοι κι ετσι το θηραμα ειναι ετοιμο....
Φυσικα ειμαι σιγουρη πως εξω απο εδω τετοιοι τυποι δεν αξιζουν δεκαρα...
Αν εχουν και λιγο εφεση στη γραφη οπως λες κι εσυ με στιχακια και δακρυβρεχτα κειμενα..ε τοτε....αγγιζουν τις ψυχες αυτων των γυναικων.

Οπου ακους για πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι.
Οσο για τα κοριτσακια με τα "εξω ολα" δε υπαρχει περιπτωση να πληγωθουν...

george82

# 4 στις 30/8/2004
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 56

Παράθεση:
Originally posted by Nikos19
πουλάνε

Εδώ είναι όλο το παιχνίδι.
Και τα δύο φύλα πουλάνε εικόνα, στιχάκια, όνειρα, κορμιά...

Ισχύει και εδώ ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης...κάποιοι προσφέρουν και κάποιοι άλλοι ζητάνε...το παιχνίδι δεν παίζεται ποτέ μόνο από έναν!

argaard

# 5 στις 30/8/2004
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 1.283
Η ευθύνη βαραίνει και τους δύο γιατί η κοπέλα δεν πήγε με το ζόρι με αυτόν που ήθελε να την πηδήξει για μια νύχτα. Τώρα αν μάσησε μεγάλα λόγια και τέτοια συγνώμη αλλά στη εποχή μας δεν παίρνει κανείς πια απαλλαγή λόγο βλακείας η ανωριμότητας και επίσης στη ζωή πρέπει να είμαστε δυνατοί να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να μην τα βάφουμε μαύρα πονάει αν μας χρησιμοποιήσουν είτε είσαι άντρας είτε είσαι γυναίκα αλλά η ζωή δυστυχώς δεν σταματάει εκεί και οφείλουμε να συνεχίσουμε με περισσότερη σκέψη και όχι με καχυποψία.

Και εσύ τώρα αν βρεθείς στο δρόμο κάποιας που τους βλέπει καχύποπτα όλους αν προχωρήσεις μαζί της το λάθος είναι μισό δικό σου εγώ πάντως είμαι αλλεργικός στους καχύποπτους ανθρώπους και ήταν και ένας λόγος που έφαγες τα πυρά μου. Αν είναι καχύποπτη άστη να βρει τον εαυτό της και ψάξε να βρεις κάποια που να σκέφτεται ορθά και λογικά.

Στη ζωή φίλε έχουμε επιλογές και είμαστε απόλυτα υπεύθυνοι για αυτές ούτε οι πρώην μας φταίνε ούτε οι μετά ούτε οι παραμυθάδες αλλά μόνο οι επιλογές μας.
There is no justice, it's just me

Nikos19

# 6 στις 2/9/2004
author
Ανδρας / 36 / Ελεύθερος
Ν. Χανίων / Χανιά
Δεν μπορούσα να απαντήσω λόγο απαγορευτικού από τον Webmaster.

Ποιος αλήθεια ευθύνεται για τα παιδιά που κυκλοφορούν σαν ξεκ**λα όπως πολύ σωστά αναφέρετε η Moo? Μήπως οι γονείς? Που είναι η πεδία στο συγκεκριμένο τομέα?

Η μαμά συναγωνίζεται την κόρη πια θα είναι η πιο όμορφη και sexy, ότι παραδείγματα περνούν από εσάς τους γονείς πράττουν και στην ζωή τους, για αυτό το λόγο επιμένω ότι έχετε μεγάλο μερίδιο εύθηνης που σήμερα η σχέσεις τον ανθρώπων είναι άθλιες, αν δεν έχω δίκιο να με διαψεύσετε, τα όμορφα λόγια είναι για να λέγονται και να προκαλούν θαυμασμό, έχει χαθεί η πίστη και η εμπιστοσύνη στον άνθρωπο ανεξαρτήτως φύλου, απαντήσατε αλλά δεν δώσατε λύσει στο τεράστιο πρόβλημα των ανθρώπινων σχέσεων.

Μην περιμένετε να δώσω λύσει σε ένα πρόβλημα που εσείς δημιουργήσατε, οι περισσότεροι και περισσότερες ίσως.

Που είναι ο ρομαντισμός που κρύβετε στα λόγια σας στα περίφημα γραπτά σας?
Όλα αυτά αν τα κάνατε στην πραγματική ζωή σας πόσο διαφορετικός θα ήταν σήμερα ο κόσμος μας?

Γιατί δεν κάνετε τα λόγια πράξη?

krikos

# 7 στις 2/9/2004
author
Ανδρας / 56 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 102

Παράθεση:
Originally posted by Nikos19
Που είναι ο ρομαντισμός που κρύβετε στα λόγια σας στα περίφημα γραπτά σας?
Όλα αυτά αν τα κάνατε στην πραγματική ζωή σας πόσο διαφορετικός θα ήταν σήμερα ο κόσμος μας?

Γιατί δεν κάνετε τα λόγια πράξη?

Οι σχέσεις είναι η τέχνη τής ζωής. Όπως σε όλες τις τέχνες, μια άβυσσος χωρίζει τη θεωρητική από την πρακτική γνώση. Πόσο διαφορετικό είναι το να ξέρεις τη θεωρία τής ζωγραφικής, από το να ξέρεις να ζωγραφίζεις;

Όμως επίσης, όπως σε κάθε τέχνη, έτσι και στην τέχνη τής ζωής, με επιμονή και μεράκι, αφού κατακτήσουμε τα θεωρητικά γνωστικά ερείσματα, κάνοντας λάθη, παρατηρώντας τα και διδασκόμενοι απ΄ αυτά, όλο και πιο πολύ πλησιάζουμε στο να κάνουμε πράξη τη θεωρία. Θέληση κι επιμονή χρειάζεται.

Κρίκος.

sinty

# 8 στις 3/9/2004
author
Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ν. Δωδεκανήσου / Ρόδος
Απαντήσεις: 75
Γιατί συνηθίζουμε να βάζουμε ετικέτες σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε? Γιατί κρίνουμε τους ανθρώπους από το ντύσιμο τους και δεν πάμε λίγο παρακάτω να δούμε και τον τρόπο που κινούνται?
Γιατί κρίνουμε από κάποιο μήνυμα το οποίο μπορεί να γράφτηκε όπως γράφτηκε από αμηχανία και όχι από εντυπωσιασμό?

Μήπως πρέπει να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας?

Οι σχέσεις έχουν γίνει πολύ δύσκολες, αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε όλοι απεγνωσμένοι και ότι όλοι χρησιμοποιούμε ψέματα και εντυπωσιασμούς για να αρέσουμε.

Ότι ακραίο συμβαίνει δεν σημαίνει ότι χαρακτηρίζει το σύνολο!!!

# 9 στις 3/9/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Κάνε μια αναζήτηση στα άρθρα του μέλους poniroula και θα δεις και την άλλη όψη του νομίσματος.

Εγώ προσωπικά δεν έχω να σου προσφέρω κάποια λύση, την λύση που ζητάς θα την βρεις μέσα σου και στην ζωή σου. Αυτά δεν είναι μεγάλα λόγια, ρώτα τον εαυτό σου τί θέλεις να δεις σε έναν άνθρωπο οταν θα μιλήσεις μαζί του. Τί ζητάς από την συμπεριφορά του,από αυτά που λέει.

Μην περιμένεις από εμάς εδώ έναν "μπούσουλα". Οπως είσαι,πολλοί από εμάς ήταν και στο σημείο που είμαστε τώρα θα βρεθείς.

Από τα 100 άτομα που γράφουν στο forum δεν μπορεί να είναι όλοι ίδιοι, πόσο μάλλον από τα 20000 μέλη του site.

Δεν έχεις ιδέα πως μεγαλώνω εγώ το παιδί μου και στο φινάλε δεν μπορείς να με κρίνεις όπως και κανέναν άλλο, αυτό είναι δουλειά της ίδιας της ζωής.

Απορώ ρε Νίκο, με τόση πίκρα που βγάζεις. Δεν έχεις συναντήσει έναν σωστό άνθρωπο? Μία σωστή κοπέλλα όπως την θέλεις δεν συνάντησες ακόμη? Ολες πια σκάρτες είναι?

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός είτε μόνο το σεξ και την καλοπέρασή του κοιτάει είτε έχει και άλλα ενδιαφέροντα.

Πάντως από σένα εγώ πήρα ένα καλό μάθημα. Θεωρώντας οτι είσαι και εσύ γέννημα κάποιων γονιών ελπίζω να μπορέσω να δώσω στον μικρό μου να καταλάβει οτι δεν είναι όλοι ίδιοι και οτι δεν υπάρχουν οδηγίες χρήσεις. στις ανθρώπινες σχέσεις.

# 10 στις 3/9/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Νίκο λες ...

(τα όμορφα λόγια είναι για να λέγονται και να προκαλούν θαυμασμό, έχει χαθεί η πίστη και η εμπιστοσύνη στον άνθρωπο ανεξαρτήτως φύλου, απαντήσατε αλλά δεν δώσατε λύσει στο τεράστιο πρόβλημα των ανθρώπινων σχέσεων. )

(Που είναι ο ρομαντισμός που κρύβετε στα λόγια σας στα περίφημα γραπτά σας?
Όλα αυτά αν τα κάνατε στην πραγματική ζωή σας πόσο διαφορετικός θα ήταν σήμερα ο κόσμος μας? )

(Γιατί δεν κάνετε τα λόγια πράξη? )
Εγώ λοιπόν δεν σε έχω για αφελή , ούτε και εσύ πιστεύω πως έχεις αυτή την εντύπωση για τον εαυτό σου .
Και τι εννοώ με αυτό ?

Αν ανατρέξεις λίγο στα θέματα που έχουν ανέβει στο παρελθόν , που διαπραγματεύονται πάνω κάτω το ίδιο με αυτό που ανέβασες , θα έβλεπες πως όλα γυρνάνε γύρω γύρω , αλλά κανένα δεν καταλήγει κάπου. Δεν αναρωτήθηκες γιατί ?

Οι απαντήσεις είναι μπροστά μας , της γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά , αλλά κανείς δεν έχει τα ''κότσια'' να της ομολογήσει , για το πολύ απλό λόγο ,πως κανέναν δεν εξυπηρετεί να εκθέσει τόσο τον εαυτό του μέσα σε ένα site , η βαριέται να μπει σε αντιπαραθέσεις με αυτούς που θα βγουν να γράψουν και θα υπερασπιστούν ''τα λόγια τα μεγάλα τους'' , για τους χ, ψ λόγους που έχει ο καθένας που μπήκε εδώ η σε κάποιο άλλο site!

Η αλήθεια όλη είναι η αλήθεια που δεν λέγεται !

Γιατί δεν κάνουμε τα λόγια πράξη?

Ποιος σου είπε πως έχουμε το τσαγανό να τα κάνουμε ? δεν λέω πως αυτά τα λόγια είναι ψεύτικα που λέγονται ενίοτε η γράφονται , η ο ρομαντισμός δεν υπάρχει , αντίθετα , εγώ πιστεύω πως ο κάθε ένας από μας που τα λέει και τα γράφει , τα πιστεύει και τα πιστεύει ακράδαντα .

Πως ? μα είναι πολύ απλό !

Αυτά θα ήθελε , αυτά θα ήθελε να είχε και να κάνει στη ζωή του , αυτά ονειρευόταν χρόνια για το πως θα ήθελε να είναι η ζωή του . Αυτό όμως αγαπητέ , δεν σημαίνει πως έχει και την δυνατότητα , την ικανότητα αν θες ,να τα κάνει και πράξη , να τα βιώσει στη τελική και να τα ζήσει .

Φαντασιωνόμαστε λοιπόν μια ζωή ...την κάνουμε μετά γραφή ... μετά την κάνουμε λόγο , και όταν έρχεται η ''πραγματικότητα'' να μας χτυπήσει την πόρτα , δηλαδή ... η πράξη , κλείνουμε την πόρτα και μένουμε στο παλιό μας δωμάτιο , μένουμε σε αυτά που ξέρουμε καλά , μένουμε σε αυτά που ξέρουμε να χειριστούμε .

Μην ψάχνεις το γιατί , γιατί έτσι θα σου απαντήσω , απλά !

Το αν είμαστε αδύναμοι, ανίκανοι, ανώριμοι , η,η,η,η, δεν το ξέρω αλλά και να το ξέρω δεν θα μπω στην διαδικασία να το αναλύσω εδώ γιατί δεν έχει κανένα νόημα . Ο καθένας μας ξέρει , και ξέρει καλά το γιατί , και το γιατί για τον καθένα είναι διαφορετικό !

Απαντήσεις λοιπόν?

Εγώ σου λέω πως έχεις δίκιο σε πολλά , αλλά , το δίκιο το φτιάχνουμε μόνοι μας , φτιάξε το δικό σου δίκιο εσύ , και στην δική σου ζωή , κάνε το λόγο ... πράξη , φτιάξε και ζήσε το , και εύχομαι η ζωή να μην σου δείξει το άλλο της πρόσωπο , του συμβιβασμού και να μην αναγκαστείς να τον ακολουθήσεις ποτέ .

Όσο για τους άλλους , όλους εμάς ίσως ,... άσε ο καθένας μας να βρει και να ζήσει στην δική του ''φαντασίωση'', στη δική του ''αλήθεια''.

Φιλικά
Μαρία

iapetos2001

# 11 στις 3/9/2004
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ζωγράφου
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 14
Πιστεύω οτι ο Νίκος έχει, εν μέρει τουλάχιστον, δίκιο. Επίσης, ξέρω, ότι κανείς δεν είναι οργισμένος χωρίς κανένα λόγο ή επειδή απλά του αρέσει. Όλα πηγάζουν απο βιώματα που έχει ο καθένας. Δεν μπορώ λοιπόν να απορρίψω έναν άνθρωπο επειδή πληγώθηκε. Προτιμώ να απορρίψω εκείνους που τον απέρριψαν, χωρίς δεύτερη κουβέντα, χωρίς να μπουν στον κόπο να μάθουν γι'αυτόν.

Ας είμαστε ρεαλιστές... Προσωπικά, νομίζω οτι είμαι ρομαντικός και ευαίσθητος αλλά είμαι σίγουρος οτι όλοι ζούμε σε μια κοινωνία ψυχρή και αναίσθητη. Τι βλέπουμε γύρω μας?
Μακάρι να ήταν όλοι οι άνθρωποι έτσι όπως δηλώνουν ή δείχνουν στους φίλους τους και στους αγαπημένους τους.
Αν ήταν τα πράγματα στη ζωή τόσο ρομαντικά και ωραία όσο θέλουν να τα παρουσιάζουν μερικοί και όντως υπήρχε τόσο αγάπη, τότε η λέξη χωρισμός θα ήταν σχεδόν άγνωστη. Σας πληροφορώ ότι την ακούω κάθε μέρα.

Δυστυχώς, εκεί έξω, πλεονάζει η υποκρισία, η έλλειψη συναισθημάτων, ευαισθησίας. Οι περισσότεροι/ες έχουν ένα και μοναδικό ρητό στο μυαλό τους "ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ". Τίποτε άλλο... Με τέτοια λογική οι άνθρωποι δεν είναι τίποτε άλλο παρά απο "αναλώσιμα" για να περνάμε την ώρα μας και εργαλεία αυτοεπιβεβαίωσης.

Υπάρχουν λανθασμένα πρότυπα και απο εκεί πηγάζουν πολλά. Υπάρχει όμως και η οικογένεια ή απέχει... Δεν θα ήθελα να "φωτογραφίσω" ως πηγή του κακού μόνο τους άνδρες ή τις γυναίκες. Και τα δύο φύλλα πλάθονται απο τα ίδια μέσα, τα ίδια σχολεία και τις ίδιες οικογένειες. Τυχαίνει απλώς, εκ φύσεως, να σκέφτονται τελείως διαφορετικά. Αυτό βέβαια δεν "αθωώνει καμιά πλευρά.

Ναί, σίγουρα υπάρχει αληθινή αγάπη. Ναί, σίγουρα υπάρχουν ευτυχισμένα ζευγάρια. Όμως το καλό στην κοινωνία που ζούμε αποτελεί την εξαίρεση και όχι τον κανόνα.

# 12 στις 3/9/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Θα συμφωνήσω διαφωνώντας (ή το αντίστροφο) με όλους μιλώντας πάντα προσωπικά και όχι για λογαριασμό κανενός συνόλου. Αλήθειες και ψέματα, λοιπόν... Ή μάλλον, ψέματα και αλήθειες.

Ψέμα: Οι άντρες ξεκινούν πολλές φορές ένα φλερτ με αποκλειστικό σκοπό το κρεβάτι, ενώ οι γυναίκες ενδιαφέρονται για ψυχική επαφή.
Αλήθεια: Και οι άντρες και οι γυναίκες φλερτάρουν με σκοπό το σεξ και την ψυχική επαφή. Επικοινωνία, το λένε άλλοι. Το ίδιο είναι.

Ψέμα: Οι άντρες εκμεταλλεύονται τις γυναίκες με σκοπό το σεξ.
Αλήθεια: Πολλοί άντρες και πολλές γυναίκες εκμεταλλεύονται έναν άνθρωπο με σκοπό το σεξ, αλλά είναι η μειοψηφία.

Ψέμα: Οι γυναίκες θέλουν να νοιώθουν ασφαλείς σε μια σχέση.
Αλήθεια: Και οι άντρες και οι γυναίκες θέλουν να νοιώθουν ασφαλείς σε μια σχέση.

Ψέμα: Πολλοί άντρες ασχολούνται με στιχάκια εντυπωσιασμού που καμιά φορά είναι αληθινά, αλλά πολύ σπάνια.
Αλήθεια: ¶ντρες και γυναίκες ασχολούνται, κατά καιρούς, με στιχάκια εντυπωσιασμού και λένε μεγάλα λόγια. Πολλές φορές μάλιστα, τα στιχάκια και τα λόγια δεν είναι καθόλου ψεύτικα!

Ψέμα: Πολλές κοπέλες, γύρω στα 20, είναι τόσο τρομαγμένες που δεν θέλουν να ακούσουν για μια σχέση τις προκοπής, παρά μονάχα για μια νύχτα, και, αν ξαναβρεθούμε, βλέπουμε
Αλήθεια: Πολλές κοπέλες και πολλά αγόρια μαθαίνουν για την αντισύλληψη, τα αφροδίσια, το AIDS, μιλώντας με τις φίλες και τους φίλους τους. Πολλές κοπέλες 25 χρόνων δεν έχουν πάει ούτε μια φορά σε ένα γυναικολόγο. Πολλά αγόρια νομίζουν πως η διαδικασία της ούρησης στο γυναικείο σώμα γίνεται με χρήση όλου του αιδοίου.
Αλήθεια Νο2: Πολλές γυναίκες και πολλοί άντρες, ανεξαρτήτου ηλικίας, έχουν βαρεθεί τόσο πολύ να ψάχνουν για το τέλειο που τελικά απογοητεύονται και αναλώνουν τον εαυτό τους σε σχέσεις του τίποτα.
Αλήθεια Νο3: Υπάρχουν πολύ περισσότερες γυναίκες και πολύ περισσότεροι άντρες που είναι προσγειωμένοι, ξέρουν τι ζητάν από τη ζωή, καταλαβαίνουν πως το "τέλειο ταίρι πάσης χρήσης" είναι μια ουτοπία και βρίσκουν, τελικά, τον άνθρωπο με τον οποίο μπορούν να πορευθούν στη ζωή.

Ψέμα: Υπάρχουν άντρες που δεν είναι άντρες, που δεν φοράνε παντελόνια.
Αλήθεια: Υπάρχουν άντρες και γυναίκες με πολλές, πάρα πολλές ανασφάλειες.

Ψέμα: Οι γυναίκες ήταν κάποτε πονηρές και οι άντρες μπουνταλάδες, ενώ σήμερα οι άντρες είναι πονηροί και οι γυναίκες χαζοβιόλες.
Αλήθεια: Υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι πολύ πονηροί και άνθρωποι λιγότερο πονηροί. Επειδή όμως ο πονηρός δεν είναι απαραίτητα και έξυπνος, είναι στο χέρι του καθενός να κρίνει αν μπορεί να συνυπάρχει με τον άλλο.

Ψέμα: Η γυναίκα είναι συμφεροντολόγα.
Αλήθεια: Η γυναίκα είναι προορισμένη από τη φύση να μεγαλώνει και να προστατεύει τα παιδιά της. Είναι δεδομένο, λογικό, ηθικά ορθό και απόλυτα αποδεκτό το να κοιτάξει το συμφέρον της, προκειμένου να προστατέψει τα παιδιά που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει. Όλα τα θηλαστικά συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο (και αυτό είναι επιβεβαιωμένο από την επιστήμη).

Ψέμα: Αν ένας άντρας και μια γυναίκα γνωριστούν μέσα από το internet, συναντηθούν μετά από μια ή δύο εβδομάδες, περάσουν ένα καυτό Σαββατοκύριακο σε ένα ξενοδοχείο και μετά ο άντρας εξαφανιστεί, δεν είναι άντρας.
Αλήθεια: Δύο άνθρωποι που ξεκινούν μια online επαφή, έχουν σαν τελικό σκοπό τη συνάντηση και σαν κρυφή ευχή το "Θεέ μου, ας μην είναι βαρετός/ή, ας μην είναι ψεύτικη η φωτογραφία, και μετά βλέπουμε". Το σεξ μπορεί να προκύψει, μπορεί και όχι (συνήθως προκύπτει). Το αν θα προκύψει κάτι παραπάνω, μετά από το σεξ (σπάνιο) ή όχι (το πιθανότερο) εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες. Δεν υπάρχει πάντως θέμα εξαπάτησης αν κάποιος ξενερώσει.

Ψέμα: Ο άντρας έπαψε να είναι κυνηγός τα τελευταία χρόνια, λόγω του internet.
Αλήθεια: Ο άντρας υπέστη ένα βομβαρδισμό από θέματα σχετικά με το σεξ τα τελευταία 20 χρόνια, που άρχισε να χάνει το ενδιαφέρον του. Η βόλτα στο τσοντάδικο της γειτονιάς, με τις χίλιες προφυλάξεις, που έκαναν πριν από 20 χρόνια οι δεκαπεντάχρονοι πιτσιρικάδες, αντικαταστάθηκε με ένα σύντομο σερφάρισμα στο internet από αυτούς και με μια σύντομη τηλεθέαση του πρωινού καφέ από τους ακόμη μικρότερους. Για να μιλήσουμε λίγο σαν ενήλικες, και παρακαλώ να μην παρεξηγηθούν οι τυπολάτρες φίλοι, όσο μπούτι είδε μέχρι τα 18 του ένας σημερινός 45άρης, άλλο τόσο (και ακόμη περισσότερο) έχει δει ένα αγοράκι 8 χρόνών στην εποχή που ζούμε. Τι να του κάνει εντύπωση, πια?

Ψέμα: Η κοινωνία μας είναι σάπια.
Αλήθεια: Η κοινωνία μας είναι αυτή που γουστάρουμε να είναι. Το αν μας αρέσει ή όχι είναι κάτι που θα φανεί σε 10 ή 15 χρόνια, όταν θα μπορούμε να δούμε αν την αλλάξαμε ή όχι.

Ψέμα: Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να αγαπήσουν και να ονειρευτούν.
Αλήθεια: Είμαι απογοητευμένος, είμαι οργισμένος, είμαι κουρασμένος, είμαι φοβισμένος, αλλά αγαπάω. Αγαπάω και ονειρεύομαι.

EPILEKTIKH_panidonistria

# 13 στις 3/9/2004
author
Γυναίκα / 70 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 40
Απαντήσεις: 1.714
Φρουρέεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα σέβη μου!!!!!!

¶ψογα λεγμένα τα ψέματα και οι αλήθειες!!!!

Διαβάστε τα δις, κυρίες και κύριοι!!

Έτσι, διότι είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να ξεφύγουμε επιτέλους απ' τα ανόητα κλισέ!

Την καλημέρα μου

Η Επιλεκτική
Ό,τι μάθαμε για να επιβιώσουμε, μας είναι άχρηστο για να ΖΗΣΟΥΜΕ! Εδώ http://sxeseis.gr/viewthread.php?tid=1662&page=3 βρίσκεται η αιτιολόγηση του ψευδωνύμου μου.

argaard

# 14 στις 4/9/2004
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 1.283
Νίκο νέε μου σε όλα ανεξαιρέτως τα κείμενα σου σε βλέπω να κοπανάς συνέχεια μια ατάκα κατά της ποίησης και των στοίχων και μου δημιουργείται εμένα τώρα η απορία έχεις προηγούμενα με την τέχνη της ποίησης; Γιατί τόση αλλεργία με τα παιδιά που γράφουν στοίχους. Αν είσαι πάντως χαφιές των δισκογραφικών εταιριών δεν παραβιάζουμε πνευματικά δικαιώματα εδώ, ότι στοίχο γράφουμε και δεν μας ανήκει γράφουμε και τον δημιουργό του. Η μουσική, οι στίχοι και γενικά η ποίηση είναι τρόποι έκφρασης είτε έρωτα, είτε της διάθεσης μας, είτε της καθημερινής μας ζωής. Δεν καταλαβαίνω γιατί σου κάθεται το συγκεκριμένο τόσο άσχημα; Αν μου απαντήσεις σε αυτή την απλή ερωτησούλα θα με υποχρεώσεις τα μάλα.
Sentinel δεν θα μπορούσες να έχεις τοποθετηθεί ομορφότερα πάνω στο θέμα βέβαια θα ήθελα να σταθώ σε δύο σημεία.

Παράθεση:
Originally posted by sentinel
Ψέμα: Ο άντρας έπαψε να είναι κυνηγός τα τελευταία χρόνια, λόγω του internet.
Αλήθεια: Ο άντρας υπέστη ένα βομβαρδισμό από θέματα σχετικά με το σεξ τα τελευταία 20 χρόνια, που άρχισε να χάνει το ενδιαφέρον του. Η βόλτα στο τσοντάδικο της γειτονιάς, με τις χίλιες προφυλάξεις, που έκαναν πριν από 20 χρόνια οι δεκαπεντάχρονοι πιτσιρικάδες, αντικαταστάθηκε με ένα σύντομο σερφάρισμα στο internet από αυτούς και με μια σύντομη τηλεθέαση του πρωινού καφέ από τους ακόμη μικρότερους. Για να μιλήσουμε λίγο σαν ενήλικες, και παρακαλώ να μην παρεξηγηθούν οι τυπολάτρες φίλοι, όσο μπούτι είδε μέχρι τα 18 του ένας σημερινός 45άρης, άλλο τόσο (και ακόμη περισσότερο) έχει δει ένα αγοράκι 8 χρόνών στην εποχή που ζούμε. Τι να του κάνει εντύπωση, πια?

Διαφωνώ πως το «όλα στο πιάτο» μας έχει οδηγήσει στο να μην ενδιαφερόμαστε για το αντίθετο φύλο. Σαν αντιπρόσωπος της νέας γενιάς και έχοντας την ελευθερία του οφθαλμόλουτρου από σχετικά μικρή ηλικία έχω να πω πως δεν με επηρέασε στο να μην μου κάνουν εντύπωση οι γυναίκες το κάθε άλλο θα έλεγα.
Το γεγονός ότι ο άντρας δεν κυνηγάει τόσο πολύ ποια στον δρόμο οφείλετε στο γεγονός ότι οι γυναίκες άλλαξαν... όταν ακούς από γυναίκα 26 χρόνων να σου λεει ότι όποιος κάνει καμάκι στο δρόμο πρέπει να τρωει μήνυση είναι το λιγότερο για να αρχίσεις να την βρίζεις και να μην σταματάς. Οι γυναίκες (και μιλάω για τις γυναίκες κοντά στην ηλικία μου κύριος) πέρασαν στην αντεπίθεση και σε μια μερικές φορές πολύ αρνητική αντίδραση όταν τις φλερτάρει κάποιος. Το λιοντάρι δεν θα κυνηγούσε ζαρκάδια αν αυτά είχαν την δύναμη να του επιτεθούν! Το internet είναι ένα καινούριο «όπλο» ας πούμε που ξανακάνει τον άντρα να κυνηγάει γυναίκες απλά μεταφέρεται σε άλλη διάσταση (όχι στην σωστή απαραίτητα) αν οι άντρες είχαν χάσει το ενδιαφέρον τους για τις γυναίκες τα sites γνωριμιών δεν θα είχαν στην πλειοψηφία άντρες για μέλη... δεν προσπαθώ να ωραιοποιήσω το internet ούτε θεωρώ σωστό που μεταφέραμε ακόμα και τον έρωτα εδώ μέσα αλλά το θήραμα αναβαθμίσθηκε και δαγκώνει και πρέπει να κάνουμε και φλέρτ πια από απόσταση ασφαλείας.

Παράθεση:
Ψέμα: Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να αγαπήσουν και να ονειρευτούν.
Αλήθεια: Είμαι απογοητευμένος, είμαι οργισμένος, είμαι κουρασμένος, είμαι φοβισμένος, αλλά αγαπάω. Αγαπάω και ονειρεύομαι.

θα έλεγα πως εδώ η αλήθεια είναι πως πολλοί άνθρωποι έχουν γίνει φυγόπονοι έχουμε μια μανία να μη δεχόμαστε την ανθρώπινη φύση μας και να προσπαθούμε να την αλλάξουμε αλλά δεν έχουν καταλάβει μερικοί πως διώχνοντας τον πόνο και μαζί με τον πόνο τον έρωτα φτύνουν την ανθρώπινη φύση τους και ετοιμάζουν τον ίδιο τους τον τάφο για να μπουν απλά μέσα κάποια μέρα χωρίς να ξέρουν το γιατί και χωρίς να έχουν ζήσει τίποτα από αυτά που τους προσφέρει η ανθρώπινη φύση. Δεν μας έχει προικίσει μόνο με ελαττώματα άλλωστε.
There is no justice, it's just me

aisiodoxi

# 15 στις 4/9/2004
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 42
Απαντήσεις: 580

Ας σοβαρευτουμε...

Εντος-εκτος (και επι τα αυτα) νετ ειναι τα ιδια ΧΑΛΙΑ!! Αμα καποιος/α θελει να σου πουλησει παραμυθι, το κανει με κλειστα τα ματια, το καταπινεις και μασας και το κουκουτσι...
Προς Θεου ΟΧΙ ταμπελες σε ατομα συμφωνα με εμφανιση κλπ, γιατι εχω απειρα παραδειγματα απο "κυριες" η "κυριους" που αποδειχθηκαν κατι περισσοτερο απο "κοτες" και το κυριοτερο ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ αισθηματα και συναισθηματα για καλυψη δικων τους αναγκων και στη συνεχεια εχε γεια-δε σε ξερω δε με ξερεις κλπ καταστασεις...
ΔΕ συμφωνω με το οτι "δεν υπαρχουν ατομα που σε "χρησιμοποιουν" ΜΟΝΟ για το σεξ, δυστυχως υπηρχαν-υπαρχουν και θα υπαρχουν....απο κει και περα...ολοι μας ας προσεχουμε οσο μπορουμε και κυριως το "παραμυθι" οταν μας σερβιρεται να το ελεγχουμε και λιγακι....
Τωρα, ΑΜΑ την πατησουμε....ολα ειναι μεσα στη ζωη και το καθε βιωμα ισοδυναμει με μαθημα...το θεμα ειναι αν μεσα απο αυτο θα συνεχισουμε ως καλυτεροι και πληγωμενοι η απλα μεινουμε στασιμοι και κλαιμε τη μοιρα μας....
Χαμογελάστε γιατί χανόμαστε...:) Η ζωη ειναι ωραια...βαρεθηκα να μου λενε ομως οτι τα χει με αλλον!! :P

george82

# 16 στις 4/9/2004
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Απαντήσεις: 56

Παράθεση:
όσο μπούτι είδε μέχρι τα 18 του ένας σημερινός 45άρης, άλλο τόσο (και ακόμη περισσότερο) έχει δει ένα αγοράκι 8 χρόνών στην εποχή που ζούμε. Τι να του κάνει εντύπωση, πια?

Θα συμφωνήσω με αυτό. Με τα ρούχα που επιλέγουν πολλές μητέρες για τις 13χρονες κόρες τους αναρωτιέται κανείς αν αυτά τα κορίτσια θα φοράνε ρούχα ή όχι μετά από δέκα χρόνια.
Χάθηκαν σήμερα τα πολύτιμα παιδικά χρόνια της αθωότητας.
Κάθε πράγμα στον καιρό του...

Παράθεση:
Originally posted by argaard
Το γεγονός ότι ο άντρας δεν κυνηγάει τόσο πολύ ποια στον δρόμο οφείλετε στο γεγονός ότι οι γυναίκες άλλαξαν...
Το λιοντάρι δεν θα κυνηγούσε ζαρκάδια αν αυτά είχαν την δύναμη να του επιτεθούν!
το θήραμα αναβαθμίσθηκε και δαγκώνει

Έτσι. Το ζαρκάδι είτε αποφεύγει την επίθεση είτε όχι εδώ και αιώνες, αλλά ποτέ δεν δάγκωνε!

-------------------

Κάτι ακόμα:
Συνέχεια (συγ)κρίνουμε τους άλλους με βάση τα προσωπικά, φιλικά κλπ βιώματα μας:
Η πρώην μου δεν μου ήταν πιστή...άρα καμία γυναίκα δεν είναι πιστή.
Ο άντρας που θυμάμαι τότε ήταν...άρα όλοι οι άντρες είναι έτσι.

Τεράστιο λάθος!

Nikos19

# 17 στις 4/9/2004
author
Ανδρας / 36 / Ελεύθερος
Ν. Χανίων / Χανιά
Το συμπέρασμα από ότι καταλαβαίνω και διαβάζω πιο πάνω είναι πως κάθε μέρα που περνά γινόμαστε όλο και πιο σκληρή με το συνάνθρωπο μας, σκληραίνουμε μέσα μας χωρίς να το θέλουμε, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση τον συναισθημάτων που ίσως θα μπορούσαμε να νιώσουμε με κάποια γνωριμία, λάθος επιλογές και καρφώματα πίσω από την πλάτη που δυστυχώς φέρνουν πόνο, και η αλήθεια είναι πως κανίς από εμάς δεν θέλει να ξαναπονεσι, άρα να ξανάαγαπήσει να δοθεί να νιώσει, ψέματα λοιπόν τόσα στιχάκια και πόνος ψυχής?

Gym_Rat

# 18 στις 5/9/2004
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέο Ψυχικό
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 101
O sentinel τα είπε υπέροχα.

Αγαπητέ Νίκο, αργά η γρήγορα συνειδητοποιεί κανείς πως -καλώς η κακώς- ο κοινωνικός του περίγυρος δεν αλλάζει. ¶ρα, πρέπει να προσαρμοστεί ο ίδιος.

Οι ιδέες που έχεις ως προς το τί είναι "έρωτας", "σωστό", "αποδεκτό", "ρομαντικό", κτλ, μπορεί κάλλιστα να είναι λάθος. Για τον απλούστατο λόγο ότι η πλειοψηφία των ατόμων που ζουν στην ίδια κοινωνία με σένα δεν το βλέπουν το πράγμα όπως το βλέπεις εσύ.

Αν θες να είσαι ευτυχισμένος πρέπει να κάνεις το καλύτερο που μπορείς εδώ που βρέθηκες. Αν πληγωθείς μπορεί να φταίει λίγο η άλλη, αλλά κυρίως φταις εσύ που στήριξες πάνω της όνειρα που δεν έπρεπε να στηρίξεις. Φταίει δηλαδή η αντίληψή σου.

Λυπάμαι, αλλά ο πόνος και τα στιχάκια δε σε δικαιώνουν αυτόματα. Όσα στιχάκια και να γράψει για σένα κάποια που δεν την πας με τίποτα, δεν πρόκειται να αυξήσει τις πιθανότητές της. Κερδίζουν αυτοί που έχουν τα αντικειμενικά προσόντα. Δε σ'αρέσει ? Δικαίωμά σου. Αλλά θα παραμείνεις πάντα μπερδεμένος αν παίζεις ράγκμπυ με τους κανόνες του μπριτζ.

Εδώ παίζουμε ράγκμπυ. Get real.
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost