Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Θα ξεκινούσατε μια σοβαρή σχέση με δεδομένο ότι ο/η σύντροφος σας δεν θέλει να κάνει παιδί?

Επιλέξτε σελίδα: (1-9)
Σελίδες 123456789

JIMTHEBLASTER1975

# 1 στις 23/6/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Θα ξεκινούσατε μια σοβαρή σχέση με δεδομένο ότι ο/η σύντροφος σας δεν θέλει να κάνει παιδί?

Έτσι από περιέργεια το βάζω.Ας πούμε ότι ο/η σύντροφος σας, σας το ξεκόβει από την αρχή :Δεν θέλω να κάνω ποτέ παιδί από επιλογή,Θα προχωρούσατε?.Πως μου ήρθε να ρωτήσω τέτοιο πράγμα?Σε έρευνα(προφανώς αναδημοσιευμενη από το εξωτερικό ) μεγάλου Life style περιοδικού κάπου στα τέλη των 90,ς(προ ίντερνετ εποχής) είχαν παρουσιαστεί αποτελέσματα που έδειχναν ότι το 10% των ανδρών δεν θα ήθελαν ποτέ να κάνουν παιδί ενώ αντίστοιχα  μόνο το 0,1 % των γυναικών δήλωνε το ίδιο.Και μιλάμε για συνειδητή και από επιλογή απόφαση.  Από την αρχή ξεκαθαρίζω ότι αν δω απαντήσεις του στυλ δεν είναι σοβαρή σχέση εφόσον δεν έχει προοπτική για παιδί απλά θα κλείσω το θέμα!

Paralia48

# 2 στις 23/6/2021
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841
'Aρεσαν+: 0%
Ξεκίνησα να σκέφτομαι, να σου απαντήσω, αλλά αυτό το τελευταίο, τι το ήθελες; Σα να μας απειλείς ακούγεται! Με ξενέρωσες!

Εγώ με όρους και απειλές δε λειτουργώ. Δηλαδή σχέση , είτε <<σοβαρή>>, είτε <<ασόβαρη>>, όπως τις ονομάζετε (δεν δέχομαι τέτοιες ονομασίες), υπό όρους δε θα ξεκινούσα καν. Ξενερώνω τελείως.

Αρέσει στα μέλη Travoltaq, Mindthegap- και σε ακόμα 3 μέλη.

Helenaki4

# 3 στις 23/6/2021
author
Γυναίκα / 46 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 2.147

Όταν πας σε καινούρια παρέα να παίξεις με τ αλλα παιδάκια , δε λες «άμα θέλετε να παίξετε κάτι αλλο εγω θα διαλύσω το παιχνίδι» . 

Παρε τα ρίσκα της συζήτησης αν θέλεις θέμα , θεματοθετη .

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από JIMTHEBLASTER1975

Από την αρχή ξεκαθαρίζω ότι αν δω απαντήσεις του στυλ δεν είναι σοβαρή σχέση εφόσον δεν έχει προοπτική για παιδί απλά θα κλείσω το θέμα!

Αρέσει στα μέλη mrsopi, Travoltaq και σε ακόμα 6 μέλη.

wish_

# 4 στις 23/6/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Γι΄αυτό γνωρίζεις τον άλλο,βγαίνεις,κουβεντιάζεις,αξιολογείς την κατάσταση,να ξέρεις αν πρέπει να μείνεις ή να φύγεις τρέχοντας.

Αν θέλει και ο/η άλλος το ίδιο και έχετε κοινά σημεία,τότε τα βρίσκεται και προχωράτε.

Το να  ξεκινήσεις όμως κάτι επειδή υπάρχει και η περιπτωση να σου αρέσει ο άλλος (για άλλους λόγους) και να μη δώσεις σημασία γι΄αρχή,να μείνεις δηλαδή σε μια σχέση με σκοπό οτι μπορεί κάτι ν΄αλλάξει στο μέλλον ειδικά σε τέτοια θέματα είναι δώρον άδωρο.

Enikos

# 5 στις 23/6/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
Αυτο παντως που ξεκινας την συζητηση, με απειλες οτι θα την κλεισεις αν δεν παει οπως θες εσυ...

Εχει μεγαλη πλακα...

Αρέσει στα μέλη Travoltaq, Helenaki4 και σε ακόμα 1 μέλος.

apolitiii

# 6 στις 23/6/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.112

Μα...αν ήθελα παιδί και ο άλλος δεν ήθελε δεν θα ξεκινουσα αυτή τη σχέση...όταν ο ένας λέει έτσι και ο άλλος γιουβετσι...πως θα γίνει σχέση?? για την κοινή ζωή θα πρέπει ότι θέλει ο καθένας να θέλει και ο άλλος...όχι μόνο στο θέμα του παιδιου αλλά σε όλα τα θέματα της σχεσης... αλλιώς δεν γίνεται σχέση...

Πρόσεχε λίγο...ρωτας τα αυτονοητα...
Αρέσει στα μέλη mrsopi, Travoltaq και σε ακόμα 2 μέλη.

paranomos

# 7 στις 23/6/2021
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1.519

Ας βαλω ενα τραγουδακι καλυτερα..

Μη γραψω σχολιο και κλεισει το θεμα..
https://m.youtube.com/watch?v=tgDpre7YmVQ[/color][/color]
Αρέσει στο μέλος giorgos170

Enikos

# 8 στις 23/6/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ευτυχως που εκανες αυτην την αναρτηση και μου εφυγε η ιδεα, (που πανε να μου βαλουν), οτι ειμαι στριντζος...

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από Helenaki4

Όταν πας σε καινούρια παρέα να παίξεις με τ αλλα παιδάκια , δε λες «άμα θέλετε να παίξετε κάτι αλλο εγω θα διαλύσω το παιχνίδι» . 

Παρε τα ρίσκα της συζήτησης αν θέλεις θέμα , θεματοθετη .

Αρέσει στα μέλη giorgos170, Helenaki4 και σε ακόμα 1 μέλος.

alisida

# 9 στις 23/6/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Εξαρτάται τι εννοεί ο καθένας με το "σοβαρή" 

Αν για σένα σοβαρή σχέση είναι μόνο η δημιουργία οικογένειας,τότε φυσικά και δεν θα την κάνεις με κάποιον/α που δεν θέλει οικογένεια.

Αν πάλι θέλεις μια σχέση επικοινωνίας συντροφικότητας,ένα συνοδοιπόρο της ζωης με τον οποίο θα σχεδιάσετε μαζί το μέλλον σας,

τότε ξεκινάς και βλέπεις.Ίσως ανακαλύψεις με τρόμο  

ότι τελικά ο σκοπός της ζωής σου δεν είναι η δημιουργία απογόνων αλλά η καριέρα,τα ταξίδια,το χρήμα,η δόξα,η κοινωνική εργασία κ.ά.

Αρέσει στο μέλος Travoltaq
I am Not a psychotherapist :)

Enikos

# 10 στις 23/6/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ολες οι σχεσεις, αποκτουν το προσημο της σοβαροτητας των μελων της σχεσης...

Σοβαρο = οχι γελοιο . . . . .Με αμετρητα ρεκορντς στην παγκοσμια βιβλιοθηκη, καταγεγγραμενων περιστατικων, εκ των οποιων και το αποτελεσμα της εννοιας αυτης ταυτης...

Εννοιολογια μετα το καλοκαιρι...

Βλεπω παρα πολλα κενα στην κατανοηση του μαθηματος...

Οσοι μεινανε...ε, μεινανε...

apolitiii

# 11 στις 23/6/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.112

Όμως δεν τοποθετησε βρε θεματοθετη στο θέμα σου...πως θες να γίνει συζήτηση??

Ξέρω , απ' το προηγούμενο θέμα σου  , ότι το Α και το Ω στη σχέση σου είναι η Χεβι μεταλ μουσική...είμαι
 σιγουρη ότι το μόνο που σ' ενδιαφέρει είναι να της αρέσει αυτή η μουσική...θα εκανες σχέση ασχετα με το αν
 θέλει η σύντροφος σου παιδιά και εσύ δεν θέλεις αν  ακουτε την ίδια μουσική...
Πρόσεχε η  μουσική που ακους καιει τα κύτταρα του εγκεφαλου... γι'αυτό δεν καταλαβαινεις τα αυτονοητα...

Αρέσει στο μέλος alexandriani1

JIMTHEBLASTER1975

# 12 στις 23/6/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ρε παιδιά,η ''απειλή'' θα κλείσω το θέμα  δεν ισχύει . Για πλάκα το ειπα. Ξέχασα να βάλω και το χαμόγελο δίπλα,και πάτησα το κουμπί αποστολής για εγκριση.Συγνωμη.Δεν ξέρω αν μπορεί να αφαιρεθεί.

Helenaki4

# 13 στις 23/6/2021
author

Οκ, δεκτή η ανάκληση από μένα τουλάχιστον . 

Πριν είκοσι χρόνια , αν ενας δυνητικός σύντροφος μου ξεκαθάριζε οτι δε θέλει να κάνει παιδιά στο μέλλον , ισως να εγκατέλειπα την ιδέα να κάνω σχέση μαζί του . 

Αυτή τη στιγμή , ενας άντρας που θέλει παιδί θα ήταν λόγος να μην προχωρήσω , καθώς για μένα το,κεφάλαιο αυτό έκλεισε . 

Καταλαβαίνεις λοιπόν οτι δε μπαίνουμε όλοι στο τσουβάλι . Ειναι θέμα συγχρονικοτητας. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από JIMTHEBLASTER1975

Ρε παιδιά,η ''απειλή'' θα κλείσω το θέμα  δεν ισχύει . Για πλάκα το ειπα. Ξέχασα να βάλω και το χαμόγελο δίπλα,και πάτησα το κουμπί αποστολής για εγκριση.Συγνωμη.Δεν ξέρω αν μπορεί να αφαιρεθεί.

Αρέσει στα μέλη Travoltaq, maraki_lar_1980 και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 14 στις 23/6/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Σχωρεμενος κι απο μενα, επειδη εισαι αλανι και εχεις τα κοτσια να αναγνωριζεις το λαθος σου...

...εστω και αν δεν εφταιγες εσυ εκ προθεσεως οκ . . . . . .

Κατσε τωρα, γιατι βαφω και θα σου πω μετα για τον προβληματισμο σου...

panagiotismp90

# 15 στις 23/6/2021
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 2.841

Κανοννικα δεν πρεπει να κανουμε παιδια ποτε ξανα. Για πολλους λογους.

wish_

# 16 στις 23/6/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

θα μπορούσες να μας αναφέρεις μερικούς?

Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από panagiotismp90

Κανοννικα δεν πρεπει να κανουμε παιδια ποτε ξανα. Για πολλους λογους.

Kristina_

# 17 στις 23/6/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Αν ενας δυνητικος συντροφος ηθελε οποσδηποτε να κανουμε ως ζευγαρι το Α και εγω δεν το ηθελα με τιποτε εεε προσωπικα δεν θα προχωρουσα σε σχεση μαζι του (για να το χω καλα με τον εαυτο μου και με εκεινον?.ποιος ο λογος να μπερδευομαι ?.τι ? Να προσπαθησω να του αλλαξω τα θελω του? Ειναι σπαταλη χρονου και κοπου και τελικα ανωφελο?.αλλα οκ αυτο θελει και ενα βαθμο ωριμοτητας για να το αντιληφθει καποιος

Τωρα αν απλα θες να μαθεις αν θελουμε να κανουμε παιδια και θες την προσωπικη αποψη του καθενα θα σου πω οτι απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου δεν ηθελα και πραγματι κανεις δε με «αναγκασε» να κανω τελικα  και ειναι ισως η πρωτη φορα που μπορει να εχει λιγο δικιο ο παναγιωτης?.δε χρειαζεται να κανουμε ολοι παιδια και καποιοι μαλιστα δεν πρεπει να κανουν?μια ματια να ριξεις τριγυρω (θεματα, επικαιροτητα κλπ) θα πειστεις 
Αρέσει στα μέλη Travoltaq, Helenaki4

Helenaki4

# 18 στις 23/6/2021
author

Κρίς καλησπέρα :-) . 

Συμφωνώ μαζί σου , αυτή η δουλειά ειναι για όσους την επιθυμούν και πιστεύουν οτι θα την κάνουν υπεύθυνα . 

Όμως ο Παναγιωτης δεν είπε ακριβώς αυτό . 

Είπε οτι κανεις δεν πρεπει να το ξανακάνει !!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Kristina_

Αν ενας δυνητικος συντροφος ηθελε οποσδηποτε να κανουμε ως ζευγαρι το Α και εγω δεν το ηθελα με τιποτε εεε προσωπικα δεν θα προχωρουσα σε σχεση μαζι του (για να το χω καλα με τον εαυτο μου και με εκεινον?.ποιος ο λογος να μπερδευομαι ?.τι ? Να προσπαθησω να του αλλαξω τα θελω του? Ειναι σπαταλη χρονου και κοπου και τελικα ανωφελο?.αλλα οκ αυτο θελει και ενα βαθμο ωριμοτητας για να το αντιληφθει καποιος

Τωρα αν απλα θες να μαθεις αν θελουμε να κανουμε παιδια και θες την προσωπικη αποψη του καθενα θα σου πω οτι απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου δεν ηθελα και πραγματι κανεις δε με «αναγκασε» να κανω τελικα  και ειναι ισως η πρωτη φορα που μπορει να εχει λιγο δικιο ο παναγιωτης?.δε χρειαζεται να κανουμε ολοι παιδια και καποιοι μαλιστα δεν πρεπει να κανουν?μια ματια να ριξεις τριγυρω (θεματα, επικαιροτητα κλπ) θα πειστεις 

Αρέσει στα μέλη panagiotismp90, Kristina_

Kristina_

# 19 στις 23/6/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Γεια σου ελενακι  ναι καλε ο παναγιωτης αυτο που λες ειπε («λιγο» δικιο του εδωσα)? αλλα ετσι δεν υπερβαλλει παντα? Εγω τοσα χρονια και ακομη αναρωτιεμαι αν μιλαει σοβαρα η μας κανει πλακα με τις τοποθετησεις του

(Οι αποψεις συγκλινουν στο οτι εννοει αυτα που λεει,,,αλλα ακομη δυσκολευομαι να το πιστεψω γμτ)

Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Helenaki4

Κρίς καλησπέρα :-) . 

Συμφωνώ μαζί σου , αυτή η δουλειά ειναι για όσους την επιθυμούν και πιστεύουν οτι θα την κάνουν υπεύθυνα . 

Όμως ο Παναγιωτης δεν είπε ακριβώς αυτό . 

Είπε οτι κανεις δεν πρεπει να το ξανακάνει !!!

Αρέσει στο μέλος Helenaki4

Helenaki4

# 20 στις 23/6/2021
author

Παναγιώτη λύσε μας την απορία 

Το εννοούσες αυτό που έγραψες , ή θέλεις να μας τσιγκλήσεις για να ανάψουν τα αίματα ?

Αρέσει στο μέλος panagiotismp90
Επιλέξτε σελίδα: (1-9)
Σελίδες 123456789
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.