Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Θα ξεκινούσατε μια σοβαρή σχέση με δεδομένο ότι ο/η σύντροφος σας δεν θέλει να κάνει παιδί?

Επιλέξτε σελίδα: (1-9)
Σελίδες 123456789

JIMTHEBLASTER1975

# 41 στις 24/6/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Tελικα αλλαξα γνωμη και θα σας πω την αφορμη που τα εγραψα ολα αυτα.Οχι τα βαθυτερα αιτια που αφορουν εμενα,αλλα την αφορμη που αφορα φιλο μου κολλητο απο  Αθηνα.Αυτος ειναι τωρα που μιλαμε 45 και η γυναικα του 42.Αφου λοιπον το πρωτο παιδι το εκανε με το τελεσιγραφο -παιδι ή χωριζουμε-πριν απο 3 χρονια(ηταν μαζι απο το 2006 και παντευτηκαν το 2014).Απο περυσι αρχισε να του ζηταει 2ο παιδι σαν τρελη  και αυτος δεν ηθελε με τιποτα μα με τιποτα.Μεσα στο 2021 λοιπον πανω στο τελειωμα της ερωτικης επαφης του τυλιξε τα ποδια της στο σωμα του οσο πιο σφιχτα μπορουσε και καταλαβαινετε τι εγινε.Της ειπε για το χαπι της επομενης ημερας αλλα φυσικα δεν δεχτηκε να το παρει.Την περασμενη βδομαδα μου ανακοινωσε οτι ειναι η γυναικα του 4 μηνων,στο σπιτι γινεται σκοτωμος ,θελει διαζυγιο αλλα φοβαται τις συνεπειες και τα 2 πλεον παιδια,οποτε θα μεινει εκει...Να σημειωθει οτι η γυναικα του ειναι πτυχιουχος ΑΕΙ και μονιμη Δ.Υ αρα δεν της λειπει το πνευματικο υποβαθρο,αλλωστε στο παρελθον την εχω γνωρισει και απο κοντα. και ξερω.Αυτα...Βγαλτε τα συμπερασματα σας...

Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από Helenaki4

Καλε μου θεματοθετη , ειναι αδύνατον να συνδεθεί η επιθυμία να κανει κανεις παιδί με το ένα ή το αλλο φύλο . 

Αν οι άντρες δεν ήθελαν να κάνουν παιδιά , θα είχαμε εξαφανιστεί , η μαμά Φύση δεν ειναι τοσο ηλίθια .

Ειναι έκδηλο οτι κάτι προσωπικό σε βασανίζει και κοιτάς να το κανεις κανόνα .

Πιο ωφέλιμο βρίσκω το να το μοιραστείς για να εξατομικευθουν οι τοποθετήσεις , παρα να εξετάζουμε στατιστικές απΆ την Πλειστοκαινο . 

Francesca_

# 42 στις 24/6/2021
author
Γυναίκα / 59 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 703
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από JIMTHEBLASTER1975

Θα ξεκινούσατε μια σοβαρή σχέση με δεδομένο ότι ο/η σύντροφος σας δεν θέλει να κάνει παιδί?

Έτσι από περιέργεια το βάζω.Ας πούμε ότι ο/η σύντροφος σας, σας το ξεκόβει από την αρχή :Δεν θέλω να κάνω ποτέ παιδί από επιλογή,Θα προχωρούσατε?.Πως μου ήρθε να ρωτήσω τέτοιο πράγμα?Σε έρευνα(προφανώς αναδημοσιευμενη από το εξωτερικό ) μεγάλου Life style περιοδικού κάπου στα τέλη των 90,ς(προ ίντερνετ εποχής) είχαν παρουσιαστεί αποτελέσματα που έδειχναν ότι το 10% των ανδρών δεν θα ήθελαν ποτέ να κάνουν παιδί ενώ αντίστοιχα  μόνο το 0,1 % των γυναικών δήλωνε το ίδιο.Και μιλάμε για συνειδητή και από επιλογή απόφαση.  Από την αρχή ξεκαθαρίζω ότι αν δω απαντήσεις του στυλ δεν είναι σοβαρή σχέση εφόσον δεν έχει προοπτική για παιδί απλά θα κλείσω το θέμα!

μηπως η περιεργεια σου ειναι να βγαλεις με καποιο τροπο συμπερασμα, αν εχουν αλλαξει τα ποσοστα ανδρων/γυναικων που δεν θελουν να κανουν παιδια, απο τοτε; 

φυσικα και θα εχουν αλλαξει, δεδομενο πως ο κοσμος εδω - οσο παει ο χρονος, 

ολο και δυτικοποιηται - υιοθετει αλλον τροπο ζωης, αλλα ιδανικα κ.λπ. με ταχυτερους ρυθμους.. 

οποτε, υπαρχει και μεγαλη πιθανοτητα να ειναι πανω απο 10% και για τα δυο φυλα... 

αλλα φαντασου, η μητερα σου να ηταν εκεινη η μια στις χιλιες γυναικες και ο πατερας σου - στους 100 των χιλιων ανδρων που δεν ηθελαν παιδια... 

εσυ - θα υπηρχες, θα ακουγες την αγαπημενη σου μουσικη, θα εβαζες ορους ''αν αυτο, αν το αλλο'' ? 

βεβαιως, οι συνθηκες ζωης ποτε δεν ηταν ευκολες για των περισσοτερο κοσμο για να μπορει να προσφερει τις καταλλιλες για ενα παιδι αυτες και δεν εννοω υλικες, που ερχεται (ακομα και στα χρονια σου και τυχαια, και οχι πως οποσδηποτε ηταν συνειδητη αποφαση) συν την φροντιδα του με ολη την σημασια της λεξεις για να μεγαλωσει σωστα και με αγαπη, που σημερα μας κανει να μετραμε και αλλες στατιστικες... 

βεβαιως ο καθενας, γνωριζοντας εστω και λιγο τις βαθυτερες πλευρες του εαυτου του, ξερει αν ειναι ικανος ή οχι να γινει γονιος.. άλλα ομως μας κανουν να το θελουμε ή οχι..

Υγ: τι θες το ''πνευματικο υποβαθρο''; 

αλλο πτυχιουχος, αλλο το πνευμα 

Αρέσει στα μέλη Mindthegap-, Enikos

Enikos

# 43 στις 24/6/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
Πω πωωω!!!...Ζουγκλακος...φτου γμτ!...

Το κείμενο σας μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.

alisida

# 44 στις 24/6/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Η ιστορία δείχνει πως μεταξύ του ζευγαριού λείπει γενικώς η συνεννόηση,πράγμα που θα οδηγούσε κάποια στιγμή στο διαζύγιο,ανεξαρτήτως παιδιών ή μη.

Το δυσάρεστο είναι πως τα δύο ( πλέον) πλασματακια θα ταλαιπωρηθουν αρκετά μέχρι οι γονείς να αποφασίσουν αν μπορούν να συνυπάρξουν και αν είναι ικανοί να αναλάβουν μαζί την ευθύνη της ανατροφής τους.

Ειλικρινά λυπάμαι 

Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από JIMTHEBLASTER1975

Tελικα αλλαξα γνωμη και θα σας πω την αφορμη που τα εγραψα ολα αυτα.Οχι τα βαθυτερα αιτια που αφορουν εμενα,αλλα την αφορμη που αφορα φιλο μου κολλητο απο  Αθηνα.Αυτος ειναι τωρα που μιλαμε 45 και η γυναικα του 42.Αφου λοιπον το πρωτο παιδι το εκανε με το τελεσιγραφο -παιδι ή χωριζουμε-πριν απο 3 χρονια(ηταν μαζι απο το 2006 και παντευτηκαν το 2014).Απο περυσι αρχισε να του ζηταει 2ο παιδι σαν τρελη  και αυτος δεν ηθελε με τιποτα μα με τιποτα.Μεσα στο 2021 λοιπον πανω στο τελειωμα της ερωτικης επαφης του τυλιξε τα ποδια της στο σωμα του οσο πιο σφιχτα μπορουσε και καταλαβαινετε τι εγινε.Της ειπε για το χαπι της επομενης ημερας αλλα φυσικα δεν δεχτηκε να το παρει.Την περασμενη βδομαδα μου ανακοινωσε οτι ειναι η γυναικα του 4 μηνων,στο σπιτι γινεται σκοτωμος ,θελει διαζυγιο αλλα φοβαται τις συνεπειες και τα 2 πλεον παιδια,οποτε θα μεινει εκει...Να σημειωθει οτι η γυναικα του ειναι πτυχιουχος ΑΕΙ και μονιμη Δ.Υ αρα δεν της λειπει το πνευματικο υποβαθρο,αλλωστε στο παρελθον την εχω γνωρισει και απο κοντα. και ξερω.Αυτα...Βγαλτε τα συμπερασματα σας...

paranomos

# 45 στις 24/6/2021
author
Ανδρας / 50 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Απαντήσεις: 1.519

Βλεπω την επομενη φορα..αντι να τον "σφιξει" με τα ποδια της..

Να τον δενει..με χειροπεδες και αλυσιδες..

Δεν ελεγες στο φίλο σου αντι να προτεινει χαπια της επομενης μερας να παει να κανει μια στειρωση..

Βρε τι διαβαζουμε εδω μεσα

Αρέσει στο μέλος Paralia48

apolitiii

# 46 στις 24/6/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.112

Αυτό που λες τώρα είναι εντελώς διαφορετικό από το θέμα σου... συμβαίνει αυτό σε αρκετά ζευγαρια...μα γιατι δεν μας λες για" το πνευματικο υποβαθρο " του φίλου σου?? Η συλληψη ενός παιδιου γίνεται με την σεξουαλικη πράξη στην οποία συμμετεχουν και οι δύο...δεν είναι υπεύθυνη μόνο η γυναίκα...ο φίλος σου αφού δεν ήθελε άλλο παιδί ενώ γνωριζε ότι η σύζυγος του ήθελε 2ο παιδί γιατί δεν χρησιμοποιούμε "σκουφακι"??

Βέβαια για τους άντρες η εύκολη λύση είναι να απολαμβάνουν το σεξ χωρίς προφυλαξεις και μετά να οδηγουν την σύζυγο στην εκτρωση...δεν είναι έτσι όμως ...μην τα θελετε όλα δικά σας οι άντρες...

Παράθεση:.

Αρέσει στα μέλη girl_aloud, Paralia48

Heptamer

# 47 στις 24/6/2021
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225

Ηθικό δίδαγμα: άμα θέλει κάτι η (ανεξαρτήτως υποβάθρου) γυναίκα, πάντα το πετυχαινει.

Μέχρι και τον βελζεβουλη βάζει στο μπουκάλι.

agaph40

# 48 στις 24/6/2021
author
Γυναίκα / 71 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 703
ο φιλος σου,αγαπητε τζιμ δεν ειναι αθωο θυμα.Ειχε την επιλογη να χωρισει πριν γεννηθει το πρωτο παιδι.
Την ιδια επιλογη εχει και τωρα,αλλα οπως ειπες...φοβαται!!!
Εγω σκεφτομαι αυτο το μωρο που πριν ακομη γεννηθει,βιωνει την απορριψη απο τον εναν του γονιο.
Και δεν καταλαβαινω τι νοημα εχουν τωρα οι τσακωμοι μεταξυ του ζευγαριου.
Οσο αφορα τα πτυχια τους...ας τα βαλουν εκει που ξερουν γιατι τα παιδια δεν χρειαζονται πτυχια...γονεις

χρειαζονται που γεννανε απο αγαπη κι οχι απο κουφιους εγωισμους
Αρέσει στα μέλη girl_aloud, Paralia48 και σε ακόμα 1 μέλος.

giorgos170

# 49 στις 24/6/2021
author
Ανδρας / 77 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 9.754
κι εμείς νομίζσαμε ό,τι ήταν αγιασμός ...:..,,...,

https://www.youtube.com/watch?v=c78Ss3RKn4c

Αρέσει στο μέλος Kristina_

JIMTHEBLASTER1975

# 50 στις 24/6/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Γινονταν χωρις σκουφακι,γιατι ουδεποτε θα μπορουσε να φανταστει οτι θα του εκανε κατι τετοιο,Αυτο που εκανε για μενα ειναι εγκλημα και επειδη την ξερω,πραγματικα την μισω.Θα βρεθω μαζι του σε 2 βδομαδες  και του εχω θεσει τελεσιγραφο οτι αν την φερει μαζι του,να μην ερθει καθολου και ο ιδιος.Για το πνευματικο του επιπεδο,τι περιμενεις να σου πω αφου ειναι κολλητος μου?

Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από apolitiii

Αυτό που λες τώρα είναι εντελώς διαφορετικό από το θέμα σου... συμβαίνει αυτό σε αρκετά ζευγαρια...μα γιατι δεν μας λες για" το πνευματικο υποβαθρο " του φίλου σου?? Η συλληψη ενός παιδιου γίνεται με την σεξουαλικη πράξη στην οποία συμμετεχουν και οι δύο...δεν είναι υπεύθυνη μόνο η γυναίκα...ο φίλος σου αφού δεν ήθελε άλλο παιδί ενώ γνωριζε ότι η σύζυγος του ήθελε 2ο παιδί γιατί δεν χρησιμοποιούμε "σκουφακι"??

Βέβαια για τους άντρες η εύκολη λύση είναι να απολαμβάνουν το σεξ χωρίς προφυλαξεις και μετά να οδηγουν την σύζυγο στην εκτρωση...δεν είναι έτσι όμως ...μην τα θελετε όλα δικά σας οι άντρες...

Παράθεση:.

Helenaki4

# 51 στις 24/6/2021
author
Γυναίκα / 46 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 2.147

Τελεσίγραφα από τη γυναίκα του , τελεσίγραφα κι απ? το φίλο . 

Τον καημένο . 

Δηλαδή εκκινώντας από μια προσωπική ιστορία , άνοιξες ένα θέμα ελπίζοντας να σε δικαιώσει μια στατιστική , την οποια ερμήνευσες ως εξής : 

«Οι γυναίκες στην πλειοψηφία τους κάνουν τα παιδιά που όλες (!!!) θέλουν με ύπουλο τροπο χρησιμοποιώντας ως εργαλείο εξαπάτησης το σεξ .» 

Καλά κρασιά , φίλε Τζιμ .

Επιμένω οτι κάτι ακόμα πιο προσωπικό σε βασανίζει , και κοιτώντας τον έξω κόσμο ελπίζεις να πάρεις απάντηση για το μέσα σου , ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς το αντίστροφο . 

Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από JIMTHEBLASTER1975

Γινονταν χωρις σκουφακι,γιατι ουδεποτε θα μπορουσε να φανταστει οτι θα του εκανε κατι τετοιο,Αυτο που εκανε για μενα ειναι εγκλημα και επειδη την ξερω,πραγματικα την μισω.Θα βρεθω μαζι του σε 2 βδομαδες  και του εχω θεσει τελεσιγραφο οτι αν την φερει μαζι του,να μην ερθει καθολου και ο ιδιος.Για το πνευματικο του επιπεδο,τι περιμενεις να σου πω αφου ειναι κολλητος μου?

Αρέσει στο μέλος apolitiii

JIMTHEBLASTER1975

# 52 στις 24/6/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αφου ετσι δε γινεται παντα?Απαντηστε μου για αυτο που ειπα για τα τελεσιγραφα.Εγω ανδρα που εδωσε τελεσιγραφο για παιδι δεν ξερω...

Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από Heptamer

Ηθικό δίδαγμα: άμα θέλει κάτι η (ανεξαρτήτως υποβάθρου) γυναίκα, πάντα το πετυχαινει.

Μέχρι και τον βελζεβουλη βάζει στο μπουκάλι.

Helenaki4

# 53 στις 24/6/2021
author

Η γυναίκα που δίνει τελεσίγραφα για το οτιδήποτε , ειναι η γυναίκα που πιστεύει οτι δεν αγαπιέται . Γι αυτό εκβιάζει καταστάσεις . 

Αν εσυ τώρα πιστεύεις οτι αυτές ειναι όλες οι γυναίκες , προφανώς και οι υπόλοιπες δε θ αλλάξουν , αλλα εσυ θα πέφτεις πάντα πάνω σε τέτοιες . 

Εσυ θα λες «ορίστε , κι αυτή άλλη μια τέτοια ειναι , παλι επιβεβαιώθηκα» . 

Και η υπόλοιπη γη θα γυρίζει κανονικά.

Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από JIMTHEBLASTER1975

Αφου ετσι δε γινεται παντα?Απαντηστε μου για αυτο που ειπα για τα τελεσιγραφα.Εγω ανδρα που εδωσε τελεσιγραφο για παιδι δεν ξερω...

JIMTHEBLASTER1975

# 54 στις 24/6/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Οπως και ολοι μας,οταν δεχομαστε τελεσιγραφα πρεπει να χωριζουμε,αλλα κανενας-και βαζω και τον εαυτο μου μεσα-δεν εχει το κουραγιο να το κανει...Που να ψαχνω τωρα απο την αρχη,που θα βρω αλλη πως θα μετακομισω απο το σπιτι να βρω αλλο,και αλλα τετοια...Στο θεμα του φιλου μου ειναι οτι υπαρχει σοβαρο προβλημα εμφανισης με το σωμα του,και επειδη δεν εχουν κανενα οικονομικο προβλημα,ξερω θα μεινει εκει και καρτερικα θα περιμενει να περασουν τα χρονια μεχρι...

Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από agaph40
ο φιλος σου,αγαπητε τζιμ δεν ειναι αθωο θυμα.Ειχε την επιλογη να χωρισει πριν γεννηθει το πρωτο παιδι.
Την ιδια επιλογη εχει και τωρα,αλλα οπως ειπες...φοβαται!!!
Εγω σκεφτομαι αυτο το μωρο που πριν ακομη γεννηθει,βιωνει την απορριψη απο τον εναν του γονιο.
Και δεν καταλαβαινω τι νοημα εχουν τωρα οι τσακωμοι μεταξυ του ζευγαριου.
Οσο αφορα τα πτυχια τους...ας τα βαλουν εκει που ξερουν γιατι τα παιδια δεν χρειαζονται πτυχια...γονεις

χρειαζονται που γεννανε απο αγαπη κι οχι απο κουφιους εγωισμους

JIMTHEBLASTER1975

# 55 στις 24/6/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εγω πουθενα δεν υπονοησα τετοιο πραγμα για τις γυναικες ,ειναι δυνατον?Σε πληροφορω μια χαρα τις σεβομαι τις γυναικες.Αυτο που λεω ειναι πολυ απλο.Οτι υπαρχουν απειρως περισσοτεροι ανδρες που δεν θελουν να κανουν παιδι σε σχεση με τις γυναικες.Δηλαδη δεν το παραδεχεσαι?Και επισης περιμενω και απαντησεις απο νεωτερους/ες να ακουσω την αποψη τους ,να δω τι λεει η νεα γεννια για αυτο το θεμα.Αλλα μεχρι στιγμης κανενας δεν εχει σχολιασει...

Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από Helenaki4

Τον καημένο . 

Δηλαδή εκκινώντας από μια προσωπική ιστορία , άνοιξες ένα θέμα ελπίζοντας να σε δικαιώσει μια στατιστική , την οποια ερμήνευσες ως εξής : 

«Οι γυναίκες στην πλειοψηφία τους κάνουν τα παιδιά που όλες (!!!) θέλουν με ύπουλο τροπο χρησιμοποιώντας ως εργαλείο εξαπάτησης το σεξ .» 

Καλά κρασιά , φίλε Τζιμ .

Επιμένω οτι κάτι ακόμα πιο προσωπικό σε βασανίζει , και κοιτώντας τον έξω κόσμο ελπίζεις να πάρεις απάντηση για το μέσα σου , ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς το αντίστροφο . 

Helenaki4

# 56 στις 24/6/2021
author

Φίλε Τζιμ 

Αλλο «θελω παιδί» 

Αλλο «εξαπατώ για να το αποκτήσω» 

Εσυ το δεύτερο θίγεις μόνιμα . 

Η νέα γενια δεν έχει ασχοληθεί ακόμα με την οικογένεια , το,επαγγελματικό μονοπωλεί . Και τα κορίτσια επίσης δεν ασχολούνται πλειοψηφικά προς έκπληξη σου υποθέτω . 

Μην περιμένεις ιδιαίτερη συμμετοχή .

Btw στη δικη μου περίπτωση , ο πρώην σύζυγος είχε σχεδόν λυσσαξει να βάλουμε μπρος για τον πελαργο ,διότι είχαμε διαφορα ηλικίας . 

Αν είχα αλλο σύντροφο , ισως να είχα καθυστέρησει μερικά χρόνια να φέρω στον κόσμο την κόρη μου .

Εκ των υστέρων βέβαια , μια χαρα ειναι που και οι δυο έχουμε αντοχές και όρεξη κι,η μικρή μας ξεθεωνει 

Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από JIMTHEBLASTER1975

Εγω πουθενα δεν υπονοησα τετοιο πραγμα για τις γυναικες ,ειναι δυνατον?Σε πληροφορω μια χαρα τις σεβομαι τις γυναικες.Αυτο που λεω ειναι πολυ απλο.Οτι υπαρχουν απειρως περισσοτεροι ανδρες που δεν θελουν να κανουν παιδι σε σχεση με τις γυναικες.Δηλαδη δεν το παραδεχεσαι?Και επισης περιμενω και απαντησεις απο νεωτερους/ες να ακουσω την αποψη τους ,να δω τι λεει η νεα γεννια για αυτο το θεμα.Αλλα μεχρι στιγμης κανενας δεν εχει σχολιασει...

Enikos

# 57 στις 24/6/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Οι αγραμματοι δηλαδη...

Ειναι οι καλυτεροι γονεις...

Ιν δε γιαρ 2021...

Επειδη δεν εχουνε να βαλουνε, εκει που ξερουνε...κατι...ας ειναι και πτυχια βραδερφε!!!...

Αν το αναγεις στην συλλογιστικη των μαζων...

Κολλα πεντε!!!...

Παει κι αφτο, λυθηκε...

Γιεπ...

Αρέσει στο μέλος Kristina_

Heptamer

# 58 στις 24/6/2021
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225

Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από Helenaki4

Η γυναίκα που δίνει τελεσίγραφα για το οτιδήποτε , ειναι η γυναίκα που πιστεύει οτι δεν αγαπιέται . Γι αυτό εκβιάζει καταστάσεις . 

Αν πιστεύει πως δεν αγαπιέται, 

αντί να εκβιάζει καταστάσεις ή να δημιουργεί εγκλωβισμούς ή  τετελεσμένα,

ορθό θα ήταν απλά να εκβιάσει αποχώρηση από το ασύμβατο  για αυτήν  σχήμα.

Η αγάπη ενός άντρα, δε μετριέται με βάση την επιθυμία ή την απροθυμία του για παιδί.

Helenaki4

# 59 στις 24/6/2021
author

Καμμία αντίρρηση αγαπητέ Heptamer 

Αυτή ειναι η διορθωτική τρόπον τινα οδός για το κομματι της γυναίκας αυτής που νοσεί . 

Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με τον «ήρωά» μας , ο οποίος ασυνείδητα «προσκαλεί» στη ζωή του τέτοιες περιπτώσεις γυναικών , κλείνοντας τα μάτια στην υγιή μερίδα της κοινωνίας .

Αντί να το απομονώσει ως φαινόμενο , κατα τη γνώμη μου επιχειρεί να το γενικεύσει οριζόντια . 

Παράθεση:
Σχόλιο # 58 από Heptamer

Αν πιστεύει πως δεν αγαπιέται, 

αντί να εκβιάζει καταστάσεις ή να δημιουργεί εγκλωβισμούς ή  τετελεσμένα,

ορθό θα ήταν απλά να εκβιάσει αποχώρηση από το ασύμβατο  για αυτήν  σχήμα.

Η αγάπη ενός άντρα, δε μετριέται με βάση την επιθυμία ή την απροθυμία του για παιδί.

Αρέσει στο μέλος apolitiii

Kristina_

# 60 στις 24/6/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από Helenaki4

Τον καημένο . 

Αρέσει στο μέλος Helenaki4
Επιλέξτε σελίδα: (1-9)
Σελίδες 123456789
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.