Παράθεση:
Σχόλιο # 154 από JIMTHEBLASTER1975Αν θες το πιστευεις,αν θες οχι.Δεν εχω κανενα λογο να πω ουτε ψεμματα ουτε υπερβολες.Αρκουν 2-3 δευτερολεπτα για να γινει αυτο που εγινε.Δηλαδη στην διακεκομμενη συνουσία,πως ακριβως γινονται τα ατυχηματα?Θεμα δευτερολεπτων δεν ειναι?
Nα σου πω τι πιστευω βρε Τζιμ...;;
Οτι και οι δυο ειναι για πολλεεες φαπες...
Αυτο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 157 από Paralia48
Δεν ξέρω το σημείο point of no return
Ελα Χριστε και Παναγια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 162 από Mindthegap-
Ελα Χριστε και Παναγια...
Μαλλον αυτο ειναι το πρέπον...
Παράθεση:
Σχόλιο # 161 από Mindthegap-
Nα σου πω τι πιστευω βρε Τζιμ...;;
Οτι και οι δυο ειναι για πολλεεες φαπες...
Αυτο...
Παράθεση:
Μια εμπειρία ζωήςΕγώ όχι μόνο ξεκίνησα σχέση, αλλά κατέληξα και σε γάμο. Βέβαια, όπως καταλαβαίνεις όταν η επιλογή είναι μόνο του ενός, η κατάληξη είναι το διαζύγιο!
Σχόλιο # 164 από Levantinos70
παιδιά κάνατε;
Tο πνευμα του ποστ σου το πιανω,μια χαρα.Για μενα ομως υπαρχει μονο το θελω και δε θελω και οχι το πρεπει. Καποιοι δεν ειναι προορισμενοι να κανουν παιδι,πως να το κανω πιο απλο?
Παράθεση:
Σχόλιο # 166 από Alezandra
Αγαπητέ,αν η απόφαση για παιδί ήταν αποκλειστικά και μόνο από κοινού και κατόπιν εξαντλητικής ανάλυσης των επιθυμιών και των δυνατοτήτων στην πατρότητα και τη μητρότητα σε συνδιασμό με τις οικονομικές και πολιτικές καταστάσεις κάθε εποχής,συμπεριλαμβανομένων και των πολιτιστικών και πανδημιακων φαινομένων,όπως επίσης των διαφορετικων απόψεων και γουστων για την απόλυτα ικανοποιητική συνταγή τζατζικιου,τότε δεν θα μιλουσε το σχετικό σποτ για υπογεννητικότητα,αλλά για πλήρη εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους.Καταλάβατε ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 168 από JIMTHEBLASTER1975Tο πνευμα του ποστ σου το πιανω,μια χαρα.Για μενα ομως υπαρχει μονο το θελω και δε θελω και οχι το πρεπει. Καποιοι δεν ειναι προορισμενοι να κανουν παιδι,πως να το κανω πιο απλο?
δε νομίζω πως είπε <<πρέπει>>.
Όσοι δεν είναι προορισμένοι να κάνουν παιδί για να είναι σίγουροι ότι δεν θα έχουν "κακουργηματικο βιασμό
με λεκανοκλειδωμα "από ανανδρες γυναίκες πρέπει να κάνουν σχέση με γυναίκες μοντέρνες ασυνείδητες που
εύκολα πετούν στα σκουπίδια ένα έμβρυο, η με γυναίκες που έχουν κάνει αφαίρεση γεννητικών οργάνων και
δεν μπορούν να κάνουν παιδιά...
Πάντως πλάκα είχε το θέμα σου, μπράβο θεματοθετη έτσι να γελάμε λίγο εδώ μέσα...
Βάλε κι άλλο "έξυπνο" θέμα όμως πήγαινε το μέσω Θέση/νίκης... όχι πάλι μέσω Λαμίας...
Παράθεση:
Σχόλιο # 168 από JIMTHEBLASTER1975Tο πνευμα του ποστ σου το πιανω,μια χαρα.Για μενα ομως υπαρχει μονο το θελω και δε θελω και οχι το πρεπει. Καποιοι δεν ειναι προορισμενοι να κανουν παιδι,πως να το κανω πιο απλο?
Οσο ειστε κολλημενοι στα στερεοτυπα που η κοινωνια σας επιβαλει,τοσο θα ''γελατε'' με κατι τετοια θεματα.Εγω να δεις πως ''γελαω'' οταν βλεπω συμμαθητες και συμμαθητριες μου να εχουν ηδη εγγονακια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 171 από apolitiiiΌσοι δεν είναι προορισμένοι να κάνουν παιδί για να είναι σίγουροι ότι δεν θα έχουν "κακουργηματικο βιασμό
με λεκανοκλειδωμα "από ανανδρες γυναίκες πρέπει να κάνουν σχέση με γυναίκες μοντέρνες ασυνείδητες που
εύκολα πετούν στα σκουπίδια ένα έμβρυο, η με γυναίκες που έχουν κάνει αφαίρεση γεννητικών οργάνων και
δεν μπορούν να κάνουν παιδιά...
Πάντως πλάκα είχε το θέμα σου, μπράβο θεματοθετη έτσι να γελάμε λίγο εδώ μέσα...
Βάλε κι άλλο "έξυπνο" θέμα όμως πήγαινε το μέσω Θέση/νίκης... όχι πάλι μέσω Λαμίας...
Μεσα σε αυτην την κοινωνια ζεις, αν εχω καταλαβει καλα και μαλιστα...
Πολυ σε κοφτει να της αποδειξεις οτι εσυ το ενα η το αλλο, που η κοινωνια δεν τα μπορει αλλα εσυ ναι...
Η μεγαλυτερη ροκια και μαγκια λοιπον, για να αποδειχτουν αυτα ειναι η εξης...
Η ασκητικη, με 200 γραμμαρια χορτα την εβδομαδα και δυο γουλιες νερο...
Αυτοι δικαιουνται να μιλησουν για την κοινωνια, δηκτικα και παρηγορητικα...
Αλλα ειναι τοσο φευγατοι, που απλα προσευχονται γι' αυτην, στις επαφες τους με τα...αλλα οντα...
Και δεν γραφουν σε φορουμ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 173 από JIMTHEBLASTER1975Οσο ειστε κολλημενοι στα στερεοτυπα που η κοινωνια σας επιβαλει,τοσο θα ''γελατε'' με κατι τετοια θεματα.Εγω να δεις πως ''γελαω'' οταν βλεπω συμμαθητες και συμμαθητριες μου να εχουν ηδη εγγονακια...
στα social media